REISIMINE TESTIN JA ARVUSTAN

puhkus Haapsalus*

20. september 2021

Polnud siin paar päeva bloginud ja juba oli selline tunne, et olen viis aastat eemal olnud. Tegelikult pidasin lihtsalt väikevenna sünnipäeva, mis nõuab omaette postitust. Pärast pidu läksin suurest pidutsemisest puhkama. Hestia Hotel Haapsalu Spa ei oleks saanud mind õigemal ajal kutsuda, sest see spontaanne väike tripp läks peale üritust vägagi asja ette.

Ma olen vist enamikke Eesti spaasid juba külastanud. Ei tea mina, kuidas see Haapsalu nii kahe silma vahele jäänud on, et sel suvel sinna lausa kordagi ei jõudnud. Küll aga oli seal nädalavahetusel nii ilus ilm, et oleks võinud suve pähe ära petta küll. Päike paistis ja isegi vee ääres oli mõnusalt soe. Ausalt täitsa uskumatu, et ma sinna enne sattunud ei ole. See on nii ilus koht, mõnusa spaa ja lisaks üliheade hindadega.

Minu meelest on Eestis puhkamine kohati ikka tõeline kirves. Seda toredam, et neil on praegu see pakkumine, et kui nende kodulehelt broneerid ja kasutad sooduskoodi CAMP-WELCOME, saad standardtoa umbes 50 euroga. Superior tuba (see, kus ma peatusin) maksab selle diiliga umbes 80€. Isegi peretuba on alla saja euro, seega kellel väikesed puhkuseplaanid mõttes, soovitan Hestia Haapsalu Spa peale mõelda.

Hestia Hotel Haapsalu Spa
Vaade hotellitoa aknast – ei ole paha!
Selline üllatus ootas ka laual – väike mull ja maiustused, kui nunnu!

Nagu ikka, tahan ma spas alati mõnda hoolitsust proovida. Kuigi võiks mõelda, et massaaž peaks olema kindla peale minek, on mul sellega mitmes kohas päris nadisti läinud. Kord on ruumis mega külm, kord lobiseb massöör terve aja ja kõige hullem on veel see, kui sind massaaži asemel õrnalt silitatakse. Ma olen kogu aeg nii pinges, et tahaks ikka korralikku mudimist saada.

Haapsalus mul aga tõeliselt vedas. Tõesõna võin vist öelda, et ma pole vist iial nii head massaaži saanud. Mõtlesin terve aja sellele, et kuidas on võimalik, et inimene suudab teha massaaži täpselt nii õige piiri peal. See oli piisavalt tugev ja parasjagu lõõgastav, aga mitte ebameeldivalt valus. Ma sain no nii korralikult läbi muditud! Semi on tunne, et peaks ainuüksi selle naisterahva pärast kord nädalas Haapsalusse sõitma hakkama, haha. Mul oli lausa nii hea, et jäin piinlikul kombel 3x magama, mis muidu oleks suva, aga äratasin ennast iga kord norsatuse peale üles, ups. Nii et kes õnnelikul kombel Haapsalus elab, siis bronnige endale kohemaid Annely Jugapuu juurde aeg. Te ei kahetse.

Näost on vist näha, et ma sain just maailma parimat massaaži

Hotell ise on parajalt suur ja sobib tegelikult ka ideaalselt lastega puhkuseks, sest spaa osas on kõik (!!!) basseinid mõnusalt soojad. Reaalselt ma VIHKAN neid spaasid, kus lõdisedes ühest basseinist teise minema peab, aga seal oli nii soe ja hea. Kaasa aitas ilmselt ka see, et päike siras spaa akendest sisse ja no tõesti 100% suve vibes! Ma ise spaa-alal palju pilte ei teinud, aga päriselt mõnus. Piisavalt erinevaid saunasid ja erinevaid basseine. Mu lemmik oli see aurukas, kus sai endale muda topsiga lavale kaasa võtta ja näomaski teha. Lisaks sai seal ennast soolaga koorida, aga ma soovitan seda mitte teha, kui sa just jalgu raseerinud oled. Keda rohkem huvitab, siis nende kodukal on spaa osast galerii ka, ma ei saanud seal suurt pildistada, rahvast oli omajagu. Ei tahtnud, et keegi end vastu tahtmist mu blogist leidma peaks.

Muidugi pidin ära katsetama ka hotelli restorani Blu Holm. Mekkisin nii burratat, nende maksapasteeti kui kanasalatit. Toidud olid kõik maitsvad, ma oleksin lihtsalt soovinud, et ma poleks paar tundi tagasi söömas käinud. See tunne on nii halb, kui toit on imeline, aga sisse mahub teda vähe.

Ühesõnaga soovitan ma Haapsalu spad kõigile – vahet pole, kas perega, kaksi, või miks mitte ka üksida. Ja peale imelise massaaži soovitan ma ära proovida ka näohoolduse. Mulle viimasel ajal tundub, et mu nahk hakkab jälle kuivaks kiskuma, seega läks see värskuse ja sära hoolitsus mulle asja ette. Mis eriti huvitav – nad kasutavad oma hoolitsustes Eesti oma brändi D’Difference tooteid. Kunagi aastaid tagasi sain ka neid endale katsetamiseks, aga ma ei tea, kuidas või miks ma nendega rohkem edasi ei katsetanud. Seekord oli mu nägu peale koorimist, maski ja niisutamist nii pehme, et patt tundus lausa meikigi peale panna. Kui ma seda siiski lõpuks tegin, oli see nii ühtlane ja ilus, et hakka või ise endale seda hooldust tegema.

Näiteks kasutati mu hoolduses seda õrna happega näokoorijat, mida ma veits pelgasin, sest mul on üsna tundlik nahk. Igasugused koorimised panevad tavaliselt mu näo mega kipitama, aga see oli tõesti õrn ja lillehapetega (?) niiet ma ei kipitanud isegi siis, kui ta seda päris pikalt ja põhjalikult mu näo sisse masseeris.

Kahjuks ma ei tea, mis mask see oli, aga see oli alguses selline geelijas ja mõne aja pärast hakkas näos vahutama. Ma tean, et üsna lamp on kirjeldada näohooldust, aga ma tõesti kavatsen neilt välja uurida, mis tooteid nad kasutasid ja siis kõik need endale ka osta. Just nii mõnusad olid. Loodan, et nad on nii lahked ja avaldavad mulle ka seda, mis järjekorras ja mida endale näkku panna tuleb. Sest ma sain alles ükspäev teada, et mitsellaarvesi tuleb näost maha pesta – huvitav, mida ma veel ei tea ja valesti teen. Nii et kui keegi annaks mulle nimekirja toodetest koos järjekorraga, siis saaks ehk minu nahast kord asja, kes teab.

Muuseas, rääkides lastega puhkamisest, siis seal on ka lastele hoolitsusi ja isegi mängutuba olemas, seega päris nice!

Ei tea, kuidas nii läinud on, et ma elus üldse nii vähe Haapsalusse sattunud olen, sest see on NII armas ja väike ja hubane linnake, kus on üli palju häid söögikohti ja mõnus vibe. Tahaks sinna nüüd varsti uuesti sattuda. Seekord näiteks lastega koos. Neil oleks seal ka kindlasti üliäge.

PS! Kõik puhkajad saavad hommikuti käia ka tasuta näojoogas, mis pidada olema imeline viis enda nägu noorena hoida, nii et soovitan proovida.

Kui kellelgi veel on Haapsalu spaas käimata, siis loosin ka ühele teist väikse puhkuse superior toas koos õhtusöögiga spaa restoranis. Et loosis osaleda polegi vaja muud teha, kui mulle kommentaarides teada anda, kelle endaga puhkusele kaasa võtaksid. Juba reedel loosin võitja!

PS2! Kes veel vaktsineeritud pole, saavad hotelli regades endale täitsa tasuta lasta teha kiirtesti (millega saab kahe tunni jooksul veel kuskile sööma minna vms, nii et üli mugav!)

Loe ka neid postitusi!

1,202 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Britta Lumi 27. september 2021 at 12:36

    Ou yes please! Läheksin elukaaslasega -pole 2,5 aasta jooksul ühtegi päeva/ööd kahekesi veeta saanud. Vast oleks aeg 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 27. september 2021 at 12:32

    Lährks enda mehega rahu ja vaikust nautima???

  • Avatar
    Vasta Aveli 27. september 2021 at 12:31

    Haapsalu on mega!?
    Läheksin kaaslasega puhkusele?

  • Avatar
    Vasta Ave 27. september 2021 at 12:28

    Haapsalu on mega!?? läheks koos kaaslasega puhkusele?

  • Avatar
    Vasta Kelli 27. september 2021 at 12:28

    Läheksin oma abikaasaga väikest vaheldust nautima. Pidime augustia minu sünnipäeva puhul minema kahekesi deitnighti tegema spaasse, kuid see jäi ära kuna pidime paar päeva enne minekut isolatsiooni jääma. Nüüd pole enam mahti olnud kooli, töö ja muu pereelu kõrvalt, et võtaks kätte ja vaataks uue aja kahekesi olemiseks. Mida tegelikult oleka ikka väga vaja.

  • Avatar
    Vasta Katre 27. september 2021 at 12:25

    Uuenenud spaaosas polegi veel käinud ja kaasa võtaks parima sõbranna, kellele praegu mõnus lõõgastus igati vajalik on ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. september 2021 at 12:24

    Tahaks kaaa!! Ja läheksin ikka koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 12:21

    Oma elukaaslase võtaks kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. september 2021 at 12:20

    Abikaasaga!
    Vanavanemad saaksid lastega kvaliteetaega nautida ?

  • Avatar
    Vasta Margaret 27. september 2021 at 12:18

    Kallimaga?

  • Avatar
    Vasta L 27. september 2021 at 12:17

    Koos emaga! Me pole kumbki väga pikka aega spas käinud ja praegusel ajal kuluks see meile mõlemale väga ära. Väike aja maha võtmine oleks praegu nagu kirss tordil! ?

  • Avatar
    Vasta Liis Kiens 27. september 2021 at 12:15

    Läheksin oma Kardoga!

  • Avatar
    Vasta Berta 27. september 2021 at 12:15

    Parima sõbrannaga võtaksime ülikooli kõrvalt väikese puhkuse. ?

  • Avatar
    Vasta Pille 27. september 2021 at 12:13

    Koos tütrega!

  • Avatar
    Vasta Aivi Õunap 27. september 2021 at 12:11

    Elukaaslasega, oma 2a tütre kõrvalt on ainuke puhkua öösel voodis?

  • Avatar
    Vasta Kersti Novikov 27. september 2021 at 12:02

    Sooviks osaleda ja end elukaaslaseg poputada lasta 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika Vm 27. september 2021 at 12:01

    Oi kuidas oleks vaja töökoormusest korrakski eemale saada. Oleme elukaaslasega juba tükk aega selle imelise Spa poole piilunud. Nii armas oleks lõpuks minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Ronda Seegar 27. september 2021 at 11:57

    Mehega koos ikka, kuluks ära meile küll. ?

  • Avatar
    Vasta Maarja Ots 27. september 2021 at 11:57

    Mina võtaksin kaasa oma armsa elukaaslase. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. september 2021 at 11:56

    Koos oma mehega läheksin nautima.

  • Avatar
    Vasta Karolin 27. september 2021 at 11:55

    Läheksin elukaaslasega, sest peale beebi sündi pole üksteisele väga aega olnud. Ja noh kui beebsutt kellegi hoolde pole jätta, siis tuleb tema ka kaasa võtta ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 27. september 2021 at 11:55

    Läheksin elukaaslasega, sest peale beebi sündi pole üksteisele väga aega olnud. Ja noh kui beebsu kellegi hoolde pole jätta, siis tuleb tema ka kaasa võtta ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 27. september 2021 at 11:55

    Koos abikaasaga ?

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liina 27. september 2021 at 11:55

    Võtan elukaaslase Kristjani kaasa, et tähistada meie 11 tutvumis aastat☺️

  • Avatar
    Vasta Eleri 27. september 2021 at 11:54

    Koos elukaaslasega. Lubasin ta aastapäeva puhul SPAsse viia ?

  • Avatar
    Vasta Tambet 27. september 2021 at 11:45

    Sinu ? Ei tegelikult ma arvan, et kellegi ikka leian kellaga minna. Hetkel kindlat inimest pole ?‍♂️?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 11:44

    Võtaksin elukaaslase kaasa

  • Avatar
    Vasta Krissu 27. september 2021 at 11:44

    Haapsallu võtaks kaasa mu kaaslase! ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 27. september 2021 at 11:43

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. september 2021 at 11:42

    Läheks mehega minipuhkusle, hea kodulähedal ?

  • Avatar
    Vasta Andra Nõmmesalu 27. september 2021 at 11:37

    Läheksin oma perega?

  • Avatar
    Vasta Jandra 27. september 2021 at 11:34

    Läheksin koos elukaaslasega ? Polegi veel seda spaad külastanud, aga tundub mõnus?

  • Avatar
    Vasta Liina 27. september 2021 at 11:33

    Võtaksin sõbranna kaasa. Kõigevägevam teab, et vajame mõlemad korraks kodust ja argielust pääsemist.

  • Avatar
    Vasta Merily 27. september 2021 at 11:30

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase, kellega täitub 11 aastat ja saaks minna natukeseks meditsiinist mõtteid kõrvale. ?

  • Avatar
    Vasta Triin 27. september 2021 at 11:28

    Ikka oma hea elukaaslase võtaks kaasa. Polegi tükk aega olnud võimalust laste kõrvalt kahekesi aega veeta ☺️

  • Avatar
    Vasta Ann 27. september 2021 at 11:25

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. september 2021 at 11:24

    Kuna elukaaslane tuleb neljapäeval nädalaselt puhkusereisilt türgist ja mina olen selle aja palavikus lapsega kodus olnud siis seekord läheksin üksi või siis võtaksin mõne sõbranna kaasa.Kujutan juba ette ennast seda head massaaži nautimas.

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 11:24

    Kaasa võtaks abikaasa, Kristjani.
    Meil olnud viimased pool aastat elu kui ameerika mägedel.. lahus elamine, lahutuse mõtted, minu poolt ka paberite välja trükkimine. Hetkel paberid kûll tagaplaanil, käime mööda nõustajaid, et saada pereelu kokku korjatud. Meile kuluks see puhkus ja aeg iseendale ( kahe lapse kõrvalt pea võimatu seda leida).

  • Avatar
    Vasta Kätz 27. september 2021 at 11:23

    Kuna hetkel on elus selline keeruline periood, siis läheksin spasse vaid oma aastase pojaga kahekesi mõnulema ja puhkama, et pühenduda täielikult selle virrvarri sees temale ?

  • Avatar
    Vasta Reili kull 27. september 2021 at 11:22

    Koos oma perega❤️?

  • Avatar
    Vasta Jane 27. september 2021 at 11:18

    Abikaasaga puhkaks ?

  • Avatar
    Vasta Doris 27. september 2021 at 11:17

    Oma armsa ema ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 11:16

    Võtaksin oma õeraasu nautlema ?

  • Avatar
    Vasta Themis 27. september 2021 at 11:15

    Kaasa võtaksin hea sõbranna, sest 2021 on vaimselt rusuv olnud ning sügisene turgutus tuleks mõlemile kasuks, et jätkuks energiat pimedale ajale vastu astuda.

  • Avatar
    Vasta Sigrit Tiigrr 27. september 2021 at 11:09

    Meil just puhkusenädal tulemas ja 5a ametlikult kooselu registreerimisest, nii ilus üllatus oleks! ❤️

  • Avatar
    Vasta Birgit Uibu 27. september 2021 at 11:09

    Kindlasti võtaksin kaasa oma pisikese 7 kuuse tirtsu! Kahtlemata kulub meile ära üks puhkus kaunis Haapsalu linnas ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 11:08

    Võtaksin abikaasa endaga kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi 27. september 2021 at 11:08

    Soovin osaleda loosis ja hea meelega saadaks hoopis oma vanemad puhkama ☺️

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 11:07

    Võtaks abikaasa endaga kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. september 2021 at 11:06

    Läheks koos oma perega, et natuke vaheldust saada. Nii oleks vaja seda väikest vaheldust

  • Avatar
    Vasta Melani 27. september 2021 at 11:06

    Läheksin elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. september 2021 at 11:05

    Läheksin koos abikaasaga? Hea kink aastapäevaks meile?

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. september 2021 at 11:05

    Läheks perega

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. september 2021 at 11:04

    Võtaksin kaasa enda härra ja 2 last, pole keegi meist veel spaas kunagi käinud ka. ?

  • Avatar
    Vasta L 27. september 2021 at 11:04

    Mina võtaksin oma ema kaasa! Me pole kumbki ammu kuskil Spas käinud ja oi kuidas vajaks väikest aja maha võtmist seoses töö ja muude teemadega! Niiet, kui osutuks valituks, siis läheks see väike puhkus täpselt õigesse kohta ja asja ette. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 27. september 2021 at 11:03

    Parimal söbrannal tuleb ka synnipäev.. ☺️

  • Avatar
    Vasta Marleen 27. september 2021 at 11:01

    Läheksin koos elukaaslasega.??

  • Avatar
    Vasta Helen Peeterson 27. september 2021 at 11:01

    Mehe ikka.

  • Avatar
    Vasta Eliis Taal 27. september 2021 at 11:01

    Mina võtaksin oma mehe kaasa, kellel sünnipäev ka tulemas.

  • Avatar
    Vasta Marleen 27. september 2021 at 11:00

    Läheksin koos elukaaslasega. ?

  • Avatar
    Vasta helena 27. september 2021 at 11:00

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Merili 27. september 2021 at 11:00

    Koos elukaaslasega, sest laste kõrvalt pole kahekesi juba ammu olla saanud. Lisaks sellele pole meil kordagi olnud võimalust spaas või hotellis ööbida.

  • Avatar
    Vasta Siiri 27. september 2021 at 11:00

    Teeks oma peikale üllatuse. Ei ole ka Haapsalu spasse sattunud,aga heameelega prooviks ära.

  • Avatar
    Vasta Triin L. 27. september 2021 at 10:57

    Emmede välja teenitud puhkus koos Stella-Kaisaga ?

  • Avatar
    Vasta Krista Koppel 27. september 2021 at 10:56

    Läheks koos sõbrannaga ja teeks ühe mõnusa kauaigatsetud naisteka.

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 27. september 2021 at 10:56

    Emaga vajaks seda mõnusat puhkust

  • Avatar
    Vasta Greta 27. september 2021 at 10:53

    Mina läheksin koos elukaaslasega, pole ammu saanud kahekesi puhata.?

  • Avatar
    Vasta Ave Marie Tuherm 27. september 2021 at 10:51

    Elukaaslase?

  • Avatar
    Vasta Marion 27. september 2021 at 10:51

    Oma kalli elukaaslasega ? pole peale beebi sündi, juba aasta aega kuskile jõudnud ? seega väike lõõgastus kõlab hästi

  • Avatar
    Vasta Jaanika 27. september 2021 at 10:49

    Koos abikaasaga, sest puhkust pole kunagi liiga palju ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 27. september 2021 at 10:49

    Armsa elukaaslasega, et enne esimese beebi tulekut veel viimast korda elus lõõgastuda?

  • Avatar
    Vasta Lisete Nagel 27. september 2021 at 10:48

    Elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 27. september 2021 at 10:47

    Armsa elukaaslasega, et enne esimese beebi tulekut veel viimast korda lõõgastuda?

  • Avatar
    Vasta E. 27. september 2021 at 10:46

    Läheksin ikka koos perega puhkama.

  • Avatar
    Vasta Elena Rebane 27. september 2021 at 10:44

    Kaasa võtaks abikaasa ❤️‍?

  • Avatar
    Vasta Katri 27. september 2021 at 10:43

    Läheks koos mehe ja lastega või emaga, huvilisi jätkub?

  • Avatar
    Vasta Katrin K 27. september 2021 at 10:42

    Eks ikka elukaaslasega läheks ja mõnuleks ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 27. september 2021 at 10:37

    Läheksin koos kaaslasega. Me pole ammu kuskil koos puhkamas käinud.. ?

  • Avatar
    Vasta Annika 27. september 2021 at 10:37

    Võtaks abikaasaga aja maha.

  • Avatar
    Vasta Merit 27. september 2021 at 10:35

    Mina läheks koos elukaaslasega, meil on just tulemas aastapäev ja see oleks imeline kingitus.?

  • Avatar
    Vasta Lisette Köster 27. september 2021 at 10:34

    Ma läheksin koos oma elukaaslase ja 1.6aastase pojaga.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. september 2021 at 10:34

    Mina läheks oma mehe ja kohe-kohe sündiva beebiga (tähtaeg juba üle ja kellel poleks siis uue ilmakodanikuga väikest puhkust vaja) ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 10:33

    Elukaaslase võtaks kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. september 2021 at 10:33

    Läheksin koos elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 27. september 2021 at 10:31

    Puhkaks heameelega oma perega!? Elukaaslane ja pisipoja?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. september 2021 at 10:29

    Ma ei mäleta, kas juba kommenteerisin, aga igaks juhuks veel ? võtaks kaasa oma kalli elukaaslase.

  • Avatar
    Vasta Kriste 27. september 2021 at 10:28

    Läheksin oma elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Liina 27. september 2021 at 10:28

    Ma vajan seda nii väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 27. september 2021 at 10:28

    Võtaks kaasa elukaaslase, oleks mõnus puhkus ?

  • Avatar
    Vasta Martin R 27. september 2021 at 10:27

    Kaaslasega

  • Avatar
    Vasta Siret 27. september 2021 at 10:27

    Oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Anni 27. september 2021 at 10:26

    Mina võtaksin kaasa oma armsa sõbranna, kes endale selliseid puhkuseid kahjuks eriti lubada ei saa, olgugi et viimasel ajal veedab suurema osa oma ajast tööl. Raske on temaga kokkugi saada kuna töötab pmst 24/7. Kui just tööl ei ole siis toimetab lastega. Ta vajaks seda puhkust sajaga, et natukenegi pingeid leevendada ja korraks aeg maha võtta. ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 27. september 2021 at 10:23

    Elukaaslasega ❤.

  • Avatar
    Vasta Deiri 27. september 2021 at 10:23

    Abikaasaga läheks puhkama! ❤️?

  • Avatar
    Vasta kaidi 27. september 2021 at 10:22

    kutsuks ema kaasa, ta väärib ühte puhkust :))

  • Avatar
    Vasta Anni 27. september 2021 at 10:22

    Elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 27. september 2021 at 10:21

    Ma heameelega kutsuksin sõbranna Saaremaalt kaasa , üsna winwin, saame poole peal kokku ? pole teda juba jälle tükk aega näinud.

  • Avatar
    Vasta Vanessa 27. september 2021 at 10:20

    Sõbrannaga ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 10:18

    Koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 10:17

    Läheksin koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Laura M 27. september 2021 at 10:16

    Peiksiga ?

  • Avatar
    Vasta Mannu 27. september 2021 at 10:16

    Võtaksin kaasa peika, hädasti oleks vaja sellist minipuhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Jecika 27. september 2021 at 10:16

    Mina koos oma abikaasaga vajaksin väga puhkust, sest pole enam teab mis ajast spa-s käinud!

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. september 2021 at 10:14

    Hea meelega puhkaks koos mehega. Remontida maja ja seda kõike koguaeg koos lastega 7 ja 1,5aastasega ning ise veel kolmandat oodata.? Ei tea mis seal peas toimus kui see kōik sai ette võetud. Aga praegu tahavad küll kõik võimalikud ventiilid väsimusest ja kurnatusest nii kõrge ja kauge kaarega minema lennata et kunagi neid enam ei leiaks.?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. september 2021 at 10:13

    Mina saadaksin oma vanemad puhkama või oma õe kellel peagi teine laps sündimas 🙂

  • Avatar
    Vasta Lis 27. september 2021 at 10:13

    Mina läheksin koos mehega puhkama?

  • Avatar
    Vasta Karin 27. september 2021 at 10:12

    Läheks tähistaks elukaaslasega oma sünnipäeva! 🙂

  • Avatar
    Vasta M 27. september 2021 at 10:12

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Piret 27. september 2021 at 10:10

    Läheks oma mehega

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. september 2021 at 10:10

    Läheksin koos elukaaslasega puhkama, sest just kolisime ühest linnast teise ning oleks täpselt see vajalik puhkus.

  • Avatar
    Vasta lillllll 27. september 2021 at 10:09

    Ma läheks koos emmega, kellel on kohe hädasti puhkust vaja!

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. september 2021 at 10:07

    Koos abikaasaga läheksin. Pole temaga ma ei tea mis ajast kahekesi olla saanud jälle.

    • Avatar
      Vasta Kärt 27. september 2021 at 11:53

      Läheks koos lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrel 27. september 2021 at 10:06

    Mina läheks koos elukaaslasega, kes meie korteri remontimise tõttu pole juba pool aastat saanud puhata , Tema oleks puhkuse välja teeninud ??

    • Avatar
      Vasta Kristiina 27. september 2021 at 11:00

      Elukaaslase ja lapsega 🙂

    • Avatar
      Vasta Aivi Õunap 27. september 2021 at 12:13

      Elukaasalsega kes ei oska puhata ?

    • Avatar
      Vasta Triinu T 27. september 2021 at 12:34

      Mina läheks kindlasti koos elukaaslasega. Varsti esimene beebi tulekul ja Haapsalus saaks veel nautida aega kahekesi ? Lisaks elukaaslasel ka sünnipäev tulekul ja oleks suurepärame kaks asja ühendada ???

    • Avatar
      Vasta Kadri 27. september 2021 at 12:48

      Võtaksin endaga puhkusel kaasa elukaaslase Rivo ?
      See kuluks meile ära küll, me pole ammu kuskil koos saanud puhata.

  • Avatar
    Vasta Kristin Ratasepp 27. september 2021 at 10:04

    Oiii mina tahaks niiiinii väga minna elukaaslasega. Pole üli kaua saanud kuskil käia ja just arutasime, et selline retk kuluks kl marjaks 🙂

    • Avatar
      Vasta Tiiu 27. september 2021 at 10:57

      Võtaksin kaasa oma abikaasa. Pole ammu saanud temaga kahekesi rahulikult aega maha võtta. Hetkel pooleli korteri remont, mis närve sööb ja kogu vaba aja võtab. Kuna veel rase ka, siis see suvi ei tulnud raseduse aegse pideva iivelduse pärast puhkamisest ka eriti midagi välja. Seega kuluks antud puhkus ära küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Rainer 27. september 2021 at 13:48

      Tüdruksõbra

    • Avatar
      Vasta Eret 27. september 2021 at 14:07

      Mina läheksin peiksiga, just oli samamoodi sellest kohaat juttu, et kuidagi kahe silma vahele jäänud.

    • Avatar
      Vasta Liina 27. september 2021 at 16:34

      Mehe võtaks kaasa❤

  • Avatar
    Vasta Laura Lumilaid 27. september 2021 at 10:04

    Läheks koos oma mehe ja lapsega ilmselt

    • Avatar
      Vasta Kaia 27. september 2021 at 11:27

      Läheksin elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. september 2021 at 10:03

    Abikaasaga

    • Avatar
      Vasta Maris 27. september 2021 at 10:32

      Puhkus kõlab hästi. Kaasa võttaks elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Marje 27. september 2021 at 10:03

    Võtaksin kaasa oma kalli abikaasa kellega 19.10 täitub 9.aasta ametlikult kaasad olla ?

    • Avatar
      Vasta Liina 27. september 2021 at 12:52

      Võtaksin oma peiksi kaasa ja naudiks spad!

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. september 2021 at 10:00

    Ma võtaksin kaasa oma mehe. 3 lapse kõrvalt sobiks puhkus kahele kui valatud?

    • Avatar
      Vasta Kadri 27. september 2021 at 14:25

      Koos elukaaslasega, kellega nautida viimaseid päevi, enne tähtsat sündmust.

  • Avatar
    Vasta Nele 27. september 2021 at 09:59

    Läheksin koos elukaaslasega, kellega enne lapse sündi veel korra saaks spaasse nautima minna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 27. september 2021 at 09:59

    Viiksin elukaaslasel sünnipäeva puhul tema sünnilinna puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Mia 27. september 2021 at 09:57

    Võtaksin mehe kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Maria 27. september 2021 at 09:57

    Oleme ammu elukaaslasega plaaninud uut Hestia hotelli külastada aga pidevalt on see edasi lükkunud. See oleks hea põhjus plaan kiiresti teoks teha?

  • Avatar
    Vasta Eliko 27. september 2021 at 09:56

    Nii sooviks minna, ikka koos elukaaslasega. Väike puhkus lastest kuluks ära?

  • Avatar
    Vasta LAURA 27. september 2021 at 09:56

    Mina läheksin koos elukaaslasega.

    • Avatar
      Vasta Riin 27. september 2021 at 16:32

      Soovin minna õega, kes mind nii palju igatepidi elus aidanud

  • Avatar
    Vasta Anni 27. september 2021 at 09:56

    Võtaksin peika kaasa??

  • Avatar
    Vasta Evely 27. september 2021 at 09:56

    Meil elukaaslasega oleks väga kahekesi aega vaja, eriti elukaaslasel oleks vaja töö kõrvalt puhata. ❤

  • Avatar
    Vasta Laura Kuus 27. september 2021 at 09:56

    Kapsaussiga (loe: peiksiga)

  • Avatar
    Vasta Riin 27. september 2021 at 09:55

    Võtaks kaasa oma kalli elukaaslase.
    Peiks oli just poolteist kuud välismaal tööl niiet kahekesi puhkus kuluks väga ära.

  • Avatar
    Vasta Merli 27. september 2021 at 09:55

    Kindlasti läheks oma kalli elukaaslasega.:)

  • Avatar
    Vasta Maria 27. september 2021 at 09:55

    Koos elukaaslasega, tal oli eile sünnipäev ja see oleks just ideaalne nö kingitus tagantjärgi? Pealegi pisikese lapse kõrvalt pole just teab palju omavahel olemist nautida saanud?

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 09:54

    Mina läheksin koos elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 09:53

    Ma viiks mehe.
    Juba ammu räägib, et ta tahab kuhugi spasse minna. Sünnipäev tal ka tulemas 1.oktoobril, oleks ju täitsa tore minna.
    3 lapse ja remondi juurest tahaks päevaks minema küll põgeneda.

  • Avatar
    Vasta Riin 27. september 2021 at 09:53

    Ema tahaks küll Haapsallu vedada pead tuulutama 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisbet 27. september 2021 at 09:53

    Võtaksin kaasa oma abikaasa, kes on viimasel ajal töö tõttu väga stressis olnu.

  • Avatar
    Vasta Mirjam Nahkur 27. september 2021 at 09:49

    Enda kallima☺️ Selline minipuhkus kuluks väga ära.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Seegel 27. september 2021 at 09:49

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Ann 27. september 2021 at 09:49

    Läheksin koos kaaslasega. Nii ammu pole käinud ega puhanud kuskil 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 27. september 2021 at 09:49

    Oma kallimaga.

  • Avatar
    Vasta Anna Lisett 27. september 2021 at 09:49

    Läheksin elukaaslasega, igati vajalik kvaliteetaeg?

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. september 2021 at 09:47

    Võtaksin kaasa elukaaslase ☺️

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. september 2021 at 09:47

    Abikaasa ?

  • Avatar
    Vasta Stephanie 27. september 2021 at 09:46

    Võtaks kaasa lapse ja mehe.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 27. september 2021 at 09:45

    Läheks koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Elina 27. september 2021 at 09:44

    Me just abikaasaga rääkisime, et meil vaja kahekesi olemise aega, et akusid laadida. Elu kolme lapsega on mõnus, aga mõnikord tahaks puhata ka? Hoian igatahes pöidlaid!??

    • Avatar
      Vasta Pia 27. september 2021 at 10:09

      Tütrega läheks.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. september 2021 at 09:44

    Mina võtaksin kaasa enda elukaaslase, kellega plaanisime suvel puhata, aga kuna mu jalg oli kipsis, siis puhkuse asemel saime terve aja veeta kodus. Oleks tore nüüd võtta korraks aeg maha ja päriselt ka puhata 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika T 27. september 2021 at 09:44

    Oma abikaasa, Tarmo.

  • Avatar
    Vasta Marjel Mõis 27. september 2021 at 09:43

    Läheksin koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. september 2021 at 09:43

    Hei. Ma läheksin muidugi sõbrannaga. Ja valiksin just sõbranna Ruthi, sest ta tahaks nii väga tema, sünnipäeva puhul temaga tõesti südamest lõõgastuda ja nautida just nii, et keha rõõmustaks ja süda laulaks ?

  • Avatar
    Vasta Agnia P. 27. september 2021 at 09:42

    Läheksin koos sõbrannaga?

  • Avatar
    Vasta Maire 27. september 2021 at 09:42

    Ma teeksin sõbrannade vahel loosi ilmselt, kellega ma nautima läheksin?

  • Avatar
    Vasta Gerda Treiman 27. september 2021 at 09:42

    Abikaasa Alariga ❤ pole maja ehituse ja laste kõrvalt üksteisele aega nagu üldseeeee leidnud. Võidame, siis jätame lapsed vanavanematele ja lähme puhkame kooooooos! ???

  • Avatar
    Vasta Anni 27. september 2021 at 09:41

    Ma võtaksin oma kalli härra muidugi 🙂

  • Avatar
    Vasta Brita 27. september 2021 at 09:41

    Oma elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Mai 27. september 2021 at 09:41

    Ma teeksin sõbrannade vahel loosi ilmselt, kellega ma nautima läheksin?

    • Avatar
      Vasta Marju 27. september 2021 at 09:47

      Võtaksin mehe kaasa. Laste kõrvalt kuluks üks deit hädasti ära.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 09:40

    Võtaks mehe kaasa, koroona alguses pidime kuude viisi eemal olema koos lastega.
    Pole nagu aastaid enda aega olnud ega kuskil kàinud?

  • Avatar
    Vasta Toomas 27. september 2021 at 09:39

    Eks ikka oma Kalli naise Ja värske lapse EMA Evelini ? hädasti kuluks puhkus ära ?

    • Avatar
      Vasta Piia 27. september 2021 at 10:00

      Mina läheksin koos oma armsa väikse tütrega puhkama ???

  • Avatar
    Vasta Kaisa Kuusemets 27. september 2021 at 09:39

    Läheksin koos emaga! ?

  • Avatar
    Vasta Regina 27. september 2021 at 09:39

    Ma läheks ühele korralikule puhkusele mehega, mida tihti ette võtta ei saa ?

  • Avatar
    Vasta Agni 27. september 2021 at 09:39

    Oma kalli elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Annika 27. september 2021 at 09:38

    Oma kalli elukaaslasega just vaja väikest puhkust?

  • Avatar
    Vasta Reelik 27. september 2021 at 09:38

    Ma läheks koos elukaaslasega, kes teab elu lemmikloomadega siis me käime hotellis akusid laadimas = puhaste linade vahel magamas ?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 09:37

    Ikka oma kalli mehe

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. september 2021 at 09:37

    Sõbranna Caritaga ?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 09:37

    Oma armsa mehe?

  • Avatar
    Vasta Lonni 27. september 2021 at 09:36

    Ma vôtaks oma mehe kaasa, sest me saame viimasel ajal nii kehvasti läbi, et meil oleks hädasti vaja aega kahekesi

  • Avatar
    Vasta Karin 27. september 2021 at 09:36

    Oi, kuidas tahaks juba Spassse. Sain kahe aasta jooksul kaks last – nüüd kuluks üks lõõgastus väga juba ära. Kuna viimane beebi saab rinda, siis läheks ikka oma elukaaslase ja lastega ja laseks seal mehel neid hoida ja ise käia kõik hoolitsused ja saunad läbi. ÜKSI. ?☺️

  • Avatar
    Vasta Reelika 27. september 2021 at 09:36

    Ma võtaks oma elukaaslase, teades elu lemmikloomadega siis meile meeldib käia hotellis akusid laadimas = puhaste linade vahel magamas ?

  • Avatar
    Vasta Piret Ader 27. september 2021 at 09:35

    Mehega?

  • Avatar
    Vasta Deivi 27. september 2021 at 09:35

    Loomulikult abikaasa❤️ Puhkus kolme lapse kõrvalt on kuldaväärt asi!

  • Avatar
    Vasta Erika 27. september 2021 at 09:34

    Väga ebapopulaarne on vist vallalise naise blogis nii eputada – aga läheksin oma kalli kaaslasega 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 09:33

    Kölbab ülimönusalt ja lõpuks võiks korraks aja iseendale ja oma peikale? võtta. Niiet võtaks oma peiksi kaasa.

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. september 2021 at 09:33

    Võtaksin kaasa oma abikaasa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. september 2021 at 09:33

    Kindlalt perega puhkama?
    Haapsalu üks väga armas linn:)

    • Avatar
      Vasta Hanna 27. september 2021 at 09:37

      (Võtaks ise ühe toa juurde ja saakski perega minna)

  • Avatar
    Vasta Grete 27. september 2021 at 09:32

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase Kaspari.

  • Avatar
    Vasta Raili 27. september 2021 at 09:32

    elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Anne-Liis 27. september 2021 at 09:32

    Mehe ja lapsed ?

  • Avatar
    Vasta Janeliis 27. september 2021 at 09:31

    Oma armsa õega.

  • Avatar
    Vasta Keidi 27. september 2021 at 09:31

    Ma võtaks elukaaslase kaasa ❤️

  • Avatar
    Vasta Tuuli 27. september 2021 at 09:30

    Mehe võtaks kaasa

    • Avatar
      Vasta Helina 27. september 2021 at 09:49

      Poisssõbraga❤️

  • Avatar
    Vasta Nelli 27. september 2021 at 09:30

    Mina elasin Haapsalus 5 aastakest ja nüüd ei ole sinna enam tükk aega sattunud 🙁 oleks megamõnus uuesti praeguste päiksepaisteliste ilmadega Haapsalus paar päeva veeta!!!! Kaasa võtaksin peiksi ??

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. september 2021 at 09:30

    Läheksin koos abikaasaga ?

  • Avatar
    Vasta Anni P 27. september 2021 at 09:30

    Ikka koos kalli abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta M 27. september 2021 at 09:28

    Enda poisi:)

  • Avatar
    Vasta HT 27. september 2021 at 09:28

    Kaaslasega läheksin spasse.

  • Avatar
    Vasta Maire 27. september 2021 at 09:28

    Haapsalus pole siiani veel üheski spaas olnud. Kaasa võtaksin ema ❤️

  • Avatar
    Vasta stiina 27. september 2021 at 09:28

    Viiksin ema spasse?

  • Avatar
    Vasta Hanna BH 27. september 2021 at 09:27

    Võtaksin oma bestika kaasa, me koos ikka käime siin spa’si avastamas

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. september 2021 at 09:27

    Läheksin koos elukaaslasega:)

  • Avatar
    Vasta Anita 27. september 2021 at 09:26

    Läheksin elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Raina 27. september 2021 at 09:26

    Õega läheksin?

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. september 2021 at 09:26

    Mehega ikka läheks nautima ?

  • Avatar
    Vasta Carolina 27. september 2021 at 09:26

    Tütrega läheks , mehega läheks, sõbrannaga võiks ka minna, ? ühesõnaga väga hea meelega läheks

  • Avatar
    Vasta HelinaMaria 27. september 2021 at 09:26

    Läheksin kogu perega.

  • Avatar
    Vasta Siss 27. september 2021 at 09:25

    Ikka oma kallis mehega. Praegu oleks super aeg veel kahekesi puhata! Viimasel teimestril vaevalt kuhugi minna tahaks ja esimesel trimestril ma arvasin, er suren ära ? Niiet praegu oleks suurepärane aeg lasta ennast hellitada ???

  • Avatar
    Vasta Anita 27. september 2021 at 09:25

    Läheksin oma elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Meril 27. september 2021 at 09:25

    Mina võtaksin kaasa oma abikaasa ?

  • Avatar
    Vasta Angela 27. september 2021 at 09:25

    Võtaksin heameelega oma peika kaasa?

  • Avatar
    Vasta Tuuli 27. september 2021 at 09:25

    Oma mehekesega ikka! Meil Haapsalu Rado ka veel proovimata, can’t wait!

  • Avatar
    Vasta Anete 27. september 2021 at 09:24

    Oma eluskaaslasega, meie lemmik linna?

  • Avatar
    Vasta Heili 27. september 2021 at 09:24

    Läheksin ja veedaksin kvaliteetaega hea sõbrannaga! ?? Haapsalu on praegu imeline!!

  • Avatar
    Vasta Raili S 27. september 2021 at 09:23

    Oma väikse tütrega, kes on ikka korralik spaahunt! ❤️

  • Avatar
    Vasta Brenda 27. september 2021 at 09:23

    Ma võtaksin oma kõige pikaaegsema sõbranna kaasa tänutäheks abi eest

    • Avatar
      Vasta Agnia P. 27. september 2021 at 09:38

      Läheksin koos sõbrannaga?

  • Avatar
    Vasta Kare 27. september 2021 at 09:23

    Kalli abikaasa Andrega, kellega ei saanud koroona tõttu pidada pulmi.

  • Avatar
    Vasta Enely 27. september 2021 at 09:22

    Peikaga läheks – oleks mõnus vaheldus kahe haige lapsega kodus istumisele ?

  • Avatar
    Vasta Airi 27. september 2021 at 09:22

    Sõbrannaga läheks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika 27. september 2021 at 09:22

    Võtaksin mehe kaasa! ?
    Peale teise lapse sündi, kes juba 1a8k, pole me kordagi puhata saanud. See oleks megahea võit. ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 09:22

    Sõbranna Karoliinaga

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 27. september 2021 at 09:22

    Ikka oma sõbranna?

  • Avatar
    Vasta Margit 27. september 2021 at 09:22

    Läheksin koos abikaasaga puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Kare 27. september 2021 at 09:21

    Kalli abikaasa Andrega?, kellega koroona tõttu ei saanud teha pulmi ega muud romantikat ?.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. september 2021 at 09:21

    Sõbranna Katiga tahaksin kvaliteetaega! ??

  • Avatar
    Vasta Jaanika 27. september 2021 at 09:21

    Haapsalu on ka minu lemmik linn. Igal suvel oleme käinud vähemalt korra Haapsalus. Imeline pisike linnake oma ägedate tänavatega! Alati on jäänud väga positiivsed mälestused.
    Spaasse läks koos oma Härraga. ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. september 2021 at 09:21

    Kaasa võtaks mehe! Väga tahaks Haapsallu, pole sinna spaasse veel jõudnud.???

  • Avatar
    Vasta Kare Kalda 27. september 2021 at 09:21

    Kalli abikaasa Andrega?, kellega koroona tõttu ei saanud teha pulmi ega muud romantikat ?.

  • Avatar
    Vasta Nele 27. september 2021 at 09:20

    Elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Kerstin 27. september 2021 at 09:20

    Puhkama läheks koos elukaaslasega. Mõlemale on väikest ”getawayd” hädasti tarvis.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 27. september 2021 at 09:20

    Läheks kalli elukaaslasega. Oleks ideaalne hingetõmbe hetk enne järgmise lapse sündi?

  • Avatar
    Vasta Getu 27. september 2021 at 09:19

    váike puhkus ei teeks halba, ema kahele lapsele. Läheksin koos “sõbraga” ?

  • Avatar
    Vasta Sirli Sepp 27. september 2021 at 09:18

    Läheks oma perega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 27. september 2021 at 09:18

    Elukaaslase ja beebiga teeks väikese puhkuse küll!?

  • Avatar
    Vasta Annabel 27. september 2021 at 09:18

    Kaasa võtaks empsi, kuna ta vajab hetkel väga puhkust.

  • Avatar
    Vasta Kairi N 27. september 2021 at 09:18

    Läheksin koos elukaaslasega???

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 27. september 2021 at 09:18

    Mehe ofcooorseee! ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. september 2021 at 09:18

    Läheksin oma kaaslasega ??

  • Avatar
    Vasta Kati 27. september 2021 at 09:17

    No eks ikka oma tulevase abikaasa✌️ Oleks vaja natuke puhkust meile mõlemale?

  • Avatar
    Vasta triin 27. september 2021 at 09:17

    Oma tütrega, teeks tüdrukute puhkuse ?

  • Avatar
    Vasta Laura L 27. september 2021 at 09:15

    Koos peikaga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 27. september 2021 at 09:14

    Oma mehe võtaksin puhkusele kaasa, tal on päris hull tempo peal praegu ja üks, kasvõi väike, puhkus kuluks ära. Mulle ka muidugi ?.

  • Avatar
    Vasta Heivy 27. september 2021 at 09:13

    Kai Mäesepp

  • Avatar
    Vasta Inga 27. september 2021 at 09:13

    Haapsalus polegi käinud. Läheks uudistama koos mehega??

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. september 2021 at 09:13

    Mina võtaksin kaasa oma elukaaslase ja tütre. Läheks mõnuleks spas ja läheks emale külla, kelle juurde sel aastal polegi jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Kertu 27. september 2021 at 09:12

    Oma mehe võtaksin puhkusele kaasa, tal on päris hull tempo peal praegu ja üks, kasvõi väike, puhkus kuluks ära… Mulle ka muidugi ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. september 2021 at 09:11

    Sooviksin minna oma elukaaslasega spasse. ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 09:11

    Läksime kevadel elukaaslasega lahku ja nüüd sügisel saime aru,et kõik raskused on ületamiseks… Leidsime üksteist taas ja olen rahul,et andsin talle uue võimaluse. Puhkama läheksime koos 🙂
    Teinepool on ainult haapsalust läbi sõitnud. Hea võimalus talle seda armsat linna näidata.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. september 2021 at 09:10

    Kuna varsti puhkus, siis oleks ideaalne võit ? kaasa võtaksin lapse

  • Avatar
    Vasta Marie 27. september 2021 at 09:10

    Võtaksin kaasa abikaasa ja lapsed 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena Nurmik 27. september 2021 at 09:10

    Henry Hoolma

  • Avatar
    Vasta Ege 27. september 2021 at 09:09

    Läheksin koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. september 2021 at 09:08

    Abikaasaga läheks kvaliteetaega nautima ?

  • Avatar
    Vasta Kristel Ojaste 27. september 2021 at 09:08

    Kaarliga

  • Avatar
    Vasta S. 27. september 2021 at 09:07

    Kaasa võtaksin elukaaslase, kes on Haapsalust pärit ja pole sinna ammu jõudnud!?

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 09:07

    Söbrannaga?

  • Avatar
    Vasta Maiken 27. september 2021 at 09:06

    Puhkust oleks väga vaja. Kaasa võtaks oma elukaaslase.

  • Avatar
    Vasta Raili 27. september 2021 at 09:05

    Läheksin tutika abikaasaga peale pulmapidu ?

  • Avatar
    Vasta Erika 27. september 2021 at 09:05

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. september 2021 at 09:05

    Läheksin koos oma kalli abikaasaga.
    Pole väga ammu kahekesi puhanud ja praegu oleks väga, väga vaja akusid natukene laadida.

  • Avatar
    Vasta Kats 27. september 2021 at 09:05

    Mina oma elukaaslasega vajaks seda meeletult. Kolme lapse kõrvalt on peaaegu võimatu teineteise jaoks aega leida ja üha enam tunneme, et oleme vaid ema ja isa, mitte mees ja naine.

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. september 2021 at 09:04

    Oma mehe❤️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 09:04

    Mehega! Läheks teeks ühe puhkuse…igapäevaelust!

  • Avatar
    Vasta M 27. september 2021 at 09:04

    Abikaasa ja lapsed võtaksin kaasa ??

  • Avatar
    Vasta Nele 27. september 2021 at 09:04

    Igatsen väga puhata! Kaasa võtkaksin kindlasti elukaaslase.

  • Avatar
    Vasta Mariliis T 27. september 2021 at 09:03

    Elukaaslasega…pole ammu seda omaaega laste kõrvalt leidnud ja väga oleks vaja seda.

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 09:03

    Puhkama koos abikaasaga?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 27. september 2021 at 09:03

    Eks ma ikka selle kóige kallimaga läheks. ? polegi 2 ja pool aastat saanud kahekesi ära käia! ehk nüüd… ❤️

  • Avatar
    Vasta Kats 27. september 2021 at 09:02

    Läheksin enda kaaslasega! ?

  • Avatar
    Vasta Edith Omler 27. september 2021 at 09:02

    Vôtaksin kaasa oma abikaasa Arni kellega juba ammu ootame väikest spaa puhkust!?

  • Avatar
    Vasta Kats 27. september 2021 at 09:01

    Läheksin koos enda kaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. september 2021 at 09:01

    Puhkust läheks nautima koos abikaasaga, kes just Haapsalus mulle abieluettepaneku tegi. Oleks lausa imelineee sinna jälle kahekesi minna ? sest võidu korral jätaks kõik kolm väikest röövlikest vanaemale ja läheks puhkaks lõpuks kahekesi ka ?

  • Avatar
    Vasta Triin Olesk 27. september 2021 at 09:01

    Oma armsa tütrega,ta on selle ära teeninud.

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. september 2021 at 09:01

    Abikaasa võtaksin kaasa! ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. september 2021 at 09:00

    Sooviks abikaasaga mõmusat puhkust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 27. september 2021 at 09:00

    Läheks tähistaks oma möödunud sünnipäeva koos sõbraga 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 27. september 2021 at 09:00

    Eks ma ikka selle kóige kallimaga läheks. ? polegi 2 ja pool aastat saanud kahekesi ära käia! ehk nüüd… ❤️

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. september 2021 at 09:00

    Koos elukaaslase ja lapsega läheks sulistama?

  • Avatar
    Vasta Krissu Nässu 27. september 2021 at 08:59

    Üksi läheks. Saaks mõnusalt lõõgastuda. Massaaž, mõni hea raamat ja väike vein. Selline iseolemise lõõgastus Tallinnast eemal kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta G 27. september 2021 at 08:59

    Läheksin mehega, polegi ammu juba kuskil käinud ja veits time outi oleks vaja küll.

  • Avatar
    Vasta Kätlin Kupits 27. september 2021 at 08:59

    Läheksin koos oma perega , sest Väga kaua ei ole saanud kuskil spas lõõgastumad käija ja see kuluks väga ära praegu ?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 08:58

    Ma oleksin valmis kasvõi üksi minema. Kodune ema 3 pojaga, täiega aega iseendale vajamas .

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 08:58

    Läheks koos peikaga ?

  • Avatar
    Vasta Piret 27. september 2021 at 08:58

    Ohh… Peika võtaks kaasa.. või siis jätaks ta lastega koju ja läheks hoopis mõne sõbrannaga.. ???

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 08:57

    Võtaksin kaasa kalli mehe loomulikult, kes oma väga tiheda töögraafiku tõttu peaaegu kunagi ei puhka ja kellele see väga ära kuluks. Isegi naudiks üht puhkust ja Haapsalus pole me veel käinud ka. ?

  • Avatar
    Vasta Madli 27. september 2021 at 08:57

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Jane 27. september 2021 at 08:57

    Võtaks oma mehe kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 27. september 2021 at 08:57

    Koos elukaaslasega, et lõõgastuda ja nautida üle pika aja koos.?

  • Avatar
    Vasta Ica 27. september 2021 at 08:57

    Läheksin koos oma kallimaga

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. september 2021 at 08:57

    Koos elukaaslasega tuleks, peale haige olemist oma sünnipäeval kuluks puhkus ära. Grippi moodi haigus oli terve keha valutas, selg just eriti, koroona polnud test neg.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 08:56

    Mina làheks koos elukaaslasega kuna meil on 3 me vàikse lapse kõrvalt üht minipuhkust vaja ja see oleks nagu kirss tordil ???

  • Avatar
    Vasta Janne 27. september 2021 at 08:56

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne Lugu 27. september 2021 at 08:55

    Peika võtaksin kaasa☺️

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. september 2021 at 08:55

    Läheks koos abikaasaga, kes just Haapsalus mulle abieluettepaneku tegi. Oleks lihtsalt imelineee sinna jälle kahekesis minna ? sest võidu korral jätaks kõik kolm väikest röövlit vanaemale ja läheks puhkaks lõpuks kahekesi ka ?

  • Avatar
    Vasta Di 27. september 2021 at 08:55

    Abikaasa vist? ?

  • Avatar
    Vasta Elsbet 27. september 2021 at 08:55

    Läheksin koos sõbraga?

  • Avatar
    Vasta Ann 27. september 2021 at 08:55

    Hästi basic vastus aga mehe võtaks kaasa??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Siivi 27. september 2021 at 08:55

    Abikaasa ❤️ Lapsest kuluks väike puhkus ära küll ??

  • Avatar
    Vasta Getter 27. september 2021 at 08:54

    Võtaks oma kalli teise poole kaasa ja läheks naudiks puhkuse ajal vaikust ja rahu ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. september 2021 at 08:52

    Mehe võtaksin kaasa?

  • Avatar
    Vasta Teele 27. september 2021 at 08:52

    Lapse isa ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 08:52

    Pisike ouhkus abikaasaga oleks küll tore

  • Avatar
    Vasta Kairi Karatu 27. september 2021 at 08:51

    Abikaasaga läheks pulmaaastapäeva tähistama, mis oli muidugj mais aga siis me ei saanud kuskile kuna noh koroona ja olime eri riikides pikalt ?.

  • Avatar
    Vasta Stella 27. september 2021 at 08:51

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ? 3 aastat oleme spaasse minekust rääkinud, aga rääkimisest kaugemale pole jõudnud ??

  • Avatar
    Vasta Karin 27. september 2021 at 08:50

    Sõbrannaga läheksin puhkama

  • Avatar
    Vasta Merte Sert 27. september 2021 at 08:50

    Laheks koos oma naabriga
    Ta nii lahe inimene

  • Avatar
    Vasta Cätly 27. september 2021 at 08:49

    Parima sõbranna võtaksin, sest pole “oma inimesega” tükk aega koos puhata jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Liaana-Katti 27. september 2021 at 08:49

    Läheks ikka peikaga väikesele puhkusele ?. Just täna vaatasin spaasi et kuhu minna , ja siis sattusin siia ja vaatasin et sa teed loosi. Tuleb siis õnne proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kirke S. 27. september 2021 at 08:49

    Haapsalu elanik küll ise aga sinna uuenenud hotelli pole kuidagi õnnestunud saada. Läheks ja teeks väikse puhkuse mehega.

  • Avatar
    Vasta Grete 27. september 2021 at 08:49

    Peika, kes vajab selliseid mõnnamisi rohkem. Kooli ja töö kõrvale oleks talle hädasti midagi mõnusat vaja?

  • Avatar
    Vasta Merte Sert 27. september 2021 at 08:48

    Kaira Avila

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. september 2021 at 08:48

    Läheksin koos elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Marili 27. september 2021 at 08:48

    Mehe veaksin spaasse kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Lizette Kurvits 27. september 2021 at 08:47

    Kaasa võtan Martin Sägi 🙂

  • Avatar
    Vasta Aale 27. september 2021 at 08:46

    Läheks oma kallimaga, pole nii pikalt saanud puhata kagekesi

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. september 2021 at 08:46

    Muidugi oma mehega?

  • Avatar
    Vasta Gerly 27. september 2021 at 08:46

    Läheks peikaga puhkama?

  • Avatar
    Vasta Eneli 27. september 2021 at 08:46

    Mina võtaksin kaasa oma elukaaslase ja tähistaksin oma peatselt saabuvat sünnipäeva seal!
    Ma pole kunagi massaažis käinud, nii et siis premeeriks ennast sellega! ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 08:45

    Võtaks ainult mehe kaasa, sest ma isegi ei mäleta enam, millal viimati kahekesi aega saime veeta ?

  • Avatar
    Vasta Piia 27. september 2021 at 08:45

    Abikaasa ja lastega läheks puhkama ?

  • Avatar
    Vasta neiu 27. september 2021 at 08:45

    Oiii, see kuluks nii ära. Eriti see õhtusöögi osa, enam ei mäletagi, millal saime mehega õhtusööki nautida ilma lasteta. Hoian pöidlaid, et saaks puhkusele:)

  • Avatar
    Vasta Triin L 27. september 2021 at 08:45

    Võtaks elukaaslase kaasa ja läheks laeks akusid. ?

  • Avatar
    Vasta Nelluu? 27. september 2021 at 08:45

    Oma mehega läheksin. ??

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. september 2021 at 08:44

    Võidu puhul kingiksin puhkuse oma vanematele, kes pikalt pole midagi koos teinud ja kes seda väga vääriks?

  • Avatar
    Vasta Siret 27. september 2021 at 08:44

    Koos mehega läheks puhkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Elle 27. september 2021 at 08:44

    Läheksin puhkama oma kallimaga ❤️

  • Avatar
    Vasta Annika 27. september 2021 at 08:43

    Abikaasa Siim Lind.

  • Avatar
    Vasta Ruth 27. september 2021 at 08:43

    Eks ikka oma laste isaga läheksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Rity 27. september 2021 at 08:43

    Kaasa võtaks muidugi oma kaaslase Marguse ??

  • Avatar
    Vasta Triin 27. september 2021 at 08:42

    Ohh, just seda oleks praegu vaja. Pole peikaga aastaid kahekesi kusagil käinud, see kuluks täpselt ära.

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. september 2021 at 08:42

    Oma armsa kaaslase❤️

  • Avatar
    Vasta Helen 27. september 2021 at 08:41

    Mina võtaks kaasa oma kalli elukaaslase, kellel oli just ka juubel. Ja oleks tore kahekesi koos puhata.

  • Avatar
    Vasta Merit 27. september 2021 at 08:41

    Mina läheksin abikaasaga. Need kaks kodus istuvat põnni vajavad meist nüüd lõpuks puhkust vanaema juures! 😀

  • Avatar
    Vasta T.Ro 27. september 2021 at 08:41

    Koos abikaasaga läheks.

  • Avatar
    Vasta Johanna 27. september 2021 at 08:41

    Läheksin elukaaslasega, küll oleks hea hotellivoodis vahelduseks magada 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 27. september 2021 at 08:41

    Abikaasa ja beebiga

  • Avatar
    Vasta Marju 27. september 2021 at 08:40

    Oma tänase sünnipäevalapsega?

  • Avatar
    Vasta Loviise 27. september 2021 at 08:40

    Kaasa võtaksin oma imelise kihlatu?

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 08:40

    Abikaasaga. Haapsalu meie jaoks eriline koht. Abiellusime seal.

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. september 2021 at 08:40

    Läheksin koos sõbrannaga. Tal seda puhkust kangesti vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. september 2021 at 08:40

    Lapse võtaks kaasa, ta meil suur spa guru ja armastsme Haapsalu. Oleme mitmeid kordi seal käinud ja ei tüdine, sellel linnal on oma hingus.

  • Avatar
    Vasta Viktoria 27. september 2021 at 08:39

    Võtaksin kaasa kõik õed kui vähegi võimalik oleks ??

  • Avatar
    Vasta Marie 27. september 2021 at 08:39

    Soovik väga loosis osaleda! Kaasa võtaksin oma sõbranna, kellel on pisike pea 2-aastane laps, kuid kes pole selle aja jooksul kordagi veel kuskile puhkama saanud ning vajaks seda väga-väga! ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 27. september 2021 at 08:38

    Võtaks lapsed kaasa. Oleks esimene spaapuhkus!!

  • Avatar
    Vasta Grete 27. september 2021 at 08:38

    Läheksin koos abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina Kullerkupp 27. september 2021 at 08:38

    Puhkust Haapsallu läheksin nautima koos oma mehega☺️

  • Avatar
    Vasta Liis Tintso 27. september 2021 at 08:38

    Kaasa võtaksin oma armsa elukaaslase, kellega oleks hea kolimisjärgseid pingeid maandada mõnusa spa’ga. ??‍♀️??

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. september 2021 at 08:38

    Kaasa võtaksin abikaasa.

  • Avatar
    Vasta T 27. september 2021 at 08:38

    Kaasa võtaksin oma 9aastase tütre, kes pärast rasket operatsiooni, väärib mõnusat äraolemist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. september 2021 at 08:38

    Abikaasaga ?

  • Avatar
    Vasta Lea 27. september 2021 at 08:37

    Ma läheks oma perega. Me pole selle va koroona tõttu lastega kogu pulli algusest saati SPAs käinud ja poeg on mul mega fänn basseinis lebotamisel.

  • Avatar
    Vasta T 27. september 2021 at 08:37

    Kaasa võtaksin oma 9aastase tütre, et ta meelt lahutada pärast suvist rasket operatsiooni. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 27. september 2021 at 08:37

    Abikaasaga, ma ise pole kunagi Haapsalus käinud

  • Avatar
    Vasta Grettel 27. september 2021 at 08:36

    Puhkusele võtaksin kaasa oma teise poole ja lapsed. Või siis ainult teise poole haha ?

  • Avatar
    Vasta Kati 27. september 2021 at 08:36

    Abikaasa ja läheks enda sünnipäeva tähistama ?☺️

  • Avatar
    Vasta D 27. september 2021 at 08:36

    Oma kallimaga ❤

  • Avatar
    Vasta Helerin 27. september 2021 at 08:36

    Oma värske abikaasaga.
    Vaatasime sinu blogipostituse peale ka seda pakkumist, aga nädalavahetus kadus käest ja ei jõudnudki kuskile(Oli plaan teha väike väljasõit kahekesi, kuna peale registreerimist kuskile pole veel jõudnud)

  • Avatar
    Vasta Ethel 27. september 2021 at 08:36

    Läheksin spaatama oma kõige ägedama treeneriga – trennidest väsinud kehale ja lihastele oleks see ikka väga abiks ??

  • Avatar
    Vasta Grettel 27. september 2021 at 08:35

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Triin 27. september 2021 at 08:35

    Teeksin sõbranna Helenele sünnipäevaks ühe toreda üllatus getaway tripi Haapsallu. Ta on selle nii väga ära teeninud?

  • Avatar
    Vasta G 27. september 2021 at 08:35

    Oi kuidas tahaks nautida seda oma elukaaslasega, kellel 01.11 sünnipäev ning lisaks saab meil ka 9 aastat samal päeval koos oldud. 🙂

  • Avatar
    Vasta U 27. september 2021 at 08:35

    Uue boyfriendi võtaks

  • Avatar
    Vasta D 27. september 2021 at 08:35

    Ma vajan seda puhkust juba ammu, oma kalli kaasaga läheks ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 08:34

    Võtaksin kaasa elukaaslase, kellel varsti sünnipäev tulemas. Eelmisel aastal tähistasime ta sünnipäeva samuti spas ja tahaks seda sellel aastal korrata.

  • Avatar
    Vasta Liina V 27. september 2021 at 08:34

    Kindlasti kuluks mehele kaa väike SPA triiiitment ära, seega kade ei oleks ja koju teda ei jätaks ?

  • Avatar
    Vasta Hellika Heinpalu 27. september 2021 at 08:34

    Elukaaslase Carli ?

  • Avatar
    Vasta Maria 27. september 2021 at 08:34

    Oma abikaasaga ? käisime viimati spas nii ammu, et see oleks hea võimalus lõõgastuda üle pika aja. Ta just kurtis, et on nagu kõva, liikumatu tükk, sest pole ammu massaaži saanud. Lisaks sellele elasime paar päeva tagasi üle just kolmanda raseduse katkemise ? (õnneks on ka üks terve laps meil olemas, aga mentaalselt kolmas kord järjest rasedus kaotada on ikkagi väga laastav). Kokkuvõttes on väga-väga vaja lihtsalt kuskile veidi eemale saada. Jääme õnnele lootma ?

  • Avatar
    Vasta Helena 27. september 2021 at 08:33

    Mina kingiksin selle võidu oma sõbrannale, kellel oleks seda väga-väga vaja, saadaksin nad mehega kahekesi. Neil tuleb aastapäev ja sõbrannal on oktoobris sünnipäev, oleks ideaalne kingitus. Lisaks saavad eemale mõtted tööst, just läks sõbranna uuesti tööle ja saavad lõõgastuda ja nautida kahekesi aega, neil on 5 last, praegu kõige pisem on haige tal kõriturse ja mees ka haige, see oleks peale koike seda ideaalne puhkus kahele ja mina hoiaksin lapsi ??

  • Avatar
    Vasta Liina 27. september 2021 at 08:33

    Läheks koos abikaasaga. Koguaeg räägime, kuidas peaks kuskile puhkama minema, kuid alti on see ainult jutuks jäänud ?

  • Avatar
    Vasta Maise 27. september 2021 at 08:32

    Mina võtaks kaaslaseks oma 3 a poja ja elukaaslase. Sest noh, lastega puhkus on ju nii täiega puhkamine eks ? tegelt talle väga meeldib ujuda, ma ei raatsiks teda koju jätta 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 27. september 2021 at 08:32

    Kaasa kraban oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Merily 27. september 2021 at 08:32

    Sõbrannaga?

  • Avatar
    Vasta Silja Part 27. september 2021 at 08:32

    Oma kalli elukaaslase Ardoga ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 27. september 2021 at 08:31

    Kaasa võtaksin oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 27. september 2021 at 08:31

    Seda väikest puhkust oleks hetkel hädasti vaja. Võtan oma kaaslase kaasa.

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 27. september 2021 at 08:31

    Puhkama läheksin oma kallimaga.

  • Avatar
    Vasta Liis Hein 27. september 2021 at 08:31

    Uhhh kui cool! Jarmol tuleb kohe kohe juubel ja meie pole samuti Haapsalus kàinud. Lisaks tuleb meie 15s aastapàev ja nagu Mallu soovitas, siis oleks ülihea idee seda Haapsalus tähistada?

  • Avatar
    Vasta Maarja-Triin Krabi 27. september 2021 at 08:31

    Sooviks jätta lapsed koju ja oma mehega minna ning teha üle 3 aasta esimene ühine lastevaba nädalavahetus. ??

  • Avatar
    Vasta Paula Kivi 27. september 2021 at 08:31

    Läheks hää meelega koos lastega mõnnama ?
    ok vb mehe võtaks ka kaasa 😀

  • Avatar
    Vasta Annabel 27. september 2021 at 08:31

    Mehe võtaksin lõõgastuma ?

  • Avatar
    Vasta Kerli P 27. september 2021 at 08:30

    Ikka läheks koos perega, mees ja 2 last. Ja kui vaja,maksaks lausa juurde,et saaks terve perega minna. Nii kuluks praegu üks korralik minipuhkus ära. (:

  • Avatar
    Vasta K. 27. september 2021 at 08:30

    Mehe ja lapse 🙂

  • Avatar
    Vasta Paula 27. september 2021 at 08:30

    Peiku võtaks kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Kaire 27. september 2021 at 08:30

    Armsa sõbrannaga läheks oleks vaja poputamist ???

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. september 2021 at 08:29

    Koos abikaasaga. Pärast pulmi käisime Tartus spa-s koos lastega, sest tahtsime ka nendele seda pingelist aega kompenseerida, kuid nad otsustasid teisel päeval juba haigeks jääda. Puhkusest ühesõnaga midagi välja ei tulnud ? Lubasime mehega, et ükskord võtame ennast kätte ja lähme naudime kahekesi spa mõnusid ? Haapsalu tundub selleks küll väga mõnus ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. september 2021 at 08:29

    Kaasa võtaksin elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Annabel 27. september 2021 at 08:29

    Ikka mehe võtaksin ? kelle siis teise veel.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 27. september 2021 at 08:29

    Läheksin kindlasti oma kahe lapsega. Kas mees ka tuleb, seda ei tea 🙂 Superior tuppa peaksime mina ja lapsed ilusasti ära mahtuma, usun, et neile kindlasti meeldib.

  • Avatar
    Vasta Annett 27. september 2021 at 08:29

    Pole samuti Haapsallu niimoodi kunagi sattunud. Seega kasutaks võimalust ja avastaks linna koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Laura 27. september 2021 at 08:29

    Ma ei ole ka siiani Haapsalus ühtegi hotelli jõudnud. Ja üldse samamoodi, häbiväärselt vähe olen selles linnakesse käinud .
    Võidu korral võtaksin kaasa oma elukaaslase või sõbranna, niimoodi ruttu otsustada ei suuda ?

  • Avatar
    Vasta Anxu 27. september 2021 at 08:29

    Olen ammu Haapsalust ja spaast unistanud, võtaksin kaasa enda peika,, kellel oli just sünnipäev 🙂

  • Avatar
    Vasta Inger 27. september 2021 at 08:28

    Oma perega ❤️

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. september 2021 at 08:28

    Pole ühtegi korda spa-s käinud, seega oleks vist viimane aeg sammud sinna seada. Kaasa võtaksin oma väga hea sõbra ?

  • Avatar
    Vasta Ene 27. september 2021 at 08:28

    Läheks koos elukaaslasega, praegu kuluks hädasti üks puhkus ära.

  • Avatar
    Vasta Kai Kutter 27. september 2021 at 08:28

    Pole kunagi midagi võit aga kui võidan leian kaaslase ka ❤️

  • Avatar
    Vasta Kristin 27. september 2021 at 08:27

    Emmega läheks ? Ta on selle ära teeninud ❤

  • Avatar
    Vasta Ulvi 27. september 2021 at 08:27

    Nii tore oleks elukaaslasega puhkama minna?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. september 2021 at 08:27

    Läheks super heameelega koos enda elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta MARI 27. september 2021 at 08:25

    Läheks hea meelega koos enda elukaasalasega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 27. september 2021 at 08:25

    elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 27. september 2021 at 08:24

    Koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Eleri 27. september 2021 at 08:24

    Võtaks elukaaslase. pidime juba augustis sinna minema, aastapäeva tähistama, aga elu tuli vahele ?

  • Avatar
    Vasta Ann 27. september 2021 at 08:24

    Kaasa võtaks oma vaese mehe, saaks kräunuvatest kassidest ja allergilisest nohust ühe öö rahu??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. september 2021 at 08:24

    Mehega koos läheksin hea meelega Haapsallu! Meie lemmiklinn, aga oleme siiani ainult Fra Mares ööbinud, sest hind oli kõige parem.

  • Avatar
    Vasta KS 27. september 2021 at 08:23

    Koos abikaasaga ?

  • Avatar
    Vasta Angela 27. september 2021 at 08:23

    Kalli elukaaslasega. Oleks suurepärane sünnipäevakink ?

  • Avatar
    Vasta Janelis 27. september 2021 at 08:22

    Läheksin koos elukaaslasega, et võtta korraks see “meie kahekesi” aeg beebi kõrvalt. 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen Männamets 27. september 2021 at 08:22

    Pole oma elu jooksul veel üheski spas käinud (appi kohe sünnipäev ka 29 kukub :O) läheksin oma parima sõbranna Janika Keerdojaga!

  • Avatar
    Vasta Marin 27. september 2021 at 08:21

    Mina läheks koos elukaaslasega, kellega oleme üritanud juba juulist saadik koos kodust välja saada ja miskit toredat ette võtta, kuid kogu aeg on miskit ette tulnud.??

  • Avatar
    Vasta Egle Ennok 27. september 2021 at 08:21

    Mina võtaks oma parima sõbranna kaasa, kellel ka vaja väga puhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 27. september 2021 at 08:21

    Abikaasaga tähistama meie 8ndat aastapäeva ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 27. september 2021 at 08:21

    Ühe massaaži võtaksin küll hea meelega lisaks!

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 08:21

    Elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Kaia-Liisa 27. september 2021 at 08:20

    Elukaaslasega läheks mônnatama ☺️

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 08:20

    Võtaksin kaasa oma kalli abikaasa, läheks naudiks veel viimast väikest puhkust enne beebi sündi.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 27. september 2021 at 08:20

    Abikaasa võtaksin kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Seirili 27. september 2021 at 08:20

    Kellele siis väike lõõgastus ära ei kuluks, kahtlemata võtaksin oma elukaaslase kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Jurgita 27. september 2021 at 08:20

    Võtaksin tütre kaasa, polegi veel seal spaas käinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 27. september 2021 at 08:19

    Elukaaslasega käiks ja puhkaks, enne esimese lapse sündi. Võtaks hetkeks aja maha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 27. september 2021 at 08:19

    Arutasime just elukaaslasega nädalavahetuse spa puhkusest ilma lasteta ?. Üks date night kuluks ära. No ja see Haapsalu oleks sel juhul ideaalne. Seega pliis fortuuna halasta meile ??

  • Avatar
    Vasta Merilyn 27. september 2021 at 08:19

    Elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. september 2021 at 08:19

    Mina viiksin enda emme sinna, kes pole kunagi veel üheski spaas käinud.

  • Avatar
    Vasta Eva 27. september 2021 at 08:19

    Ma võtaksin ema kaasa, kes ilmselt vajab sama hädasti puhkust kui ma ise.

  • Avatar
    Vasta Mirje 27. september 2021 at 08:19

    Oma parima sõbra võtaksin kaasa, aga ennekõike vajan ise hetkel puhkust ja aega iseendale

  • Avatar
    Vasta Evelinn Põder 27. september 2021 at 08:18

    Mina läheksin koos oma elukaaslasega, kellega pole ikka väga pikka aega saanud lubada sellist puhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Elen 27. september 2021 at 08:18

    Mehe ja lastega?

  • Avatar
    Vasta Liis 27. september 2021 at 08:18

    Võtaksin kaasa oma peika?

  • Avatar
    Vasta Kai-Liis Kivi 27. september 2021 at 08:18

    Emaga?

  • Avatar
    Vasta Grete Välimäe 27. september 2021 at 08:17

    Peika võtaks kaasa!

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. september 2021 at 08:17

    Oma kalli kaasa.

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. september 2021 at 08:17

    Võtaks kaasa oma abikaasa ?

  • Avatar
    Vasta Marija 27. september 2021 at 08:17

    Abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Sander 27. september 2021 at 08:16

    Mina jätaksin esimest korda lapse vanaema juurde ja läheksin elukaaslasega puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Marija 27. september 2021 at 08:16

    Läheks abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. september 2021 at 08:15

    Mehega koos läheksin, sest pole ammu puhanud kahekesi ja tahaks rutiinist välja.

  • Avatar
    Vasta Annette Tooming 27. september 2021 at 08:15

    Mina läheksin oma abikaasaga spasse?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. september 2021 at 08:14

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ,kes mind juba 6 aastat lubab Haapsalu viia ?
    Viiks siis juba ise ?

  • Avatar
    Vasta Triinu Trahv 27. september 2021 at 08:14

    Võtaksin kaasa elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Kristlin 27. september 2021 at 08:14

    Mehe võtaks kaasa! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maari 27. september 2021 at 08:13

    Koos mehega ❤️

  • Avatar
    Vasta K 27. september 2021 at 08:13

    Haapsalu on mu lemmik! Ja I need puhkus! Tegelt.

  • Avatar
    Vasta Ave 27. september 2021 at 08:13

    Oma mehe võtaksin kaasa. Ei mäleta, kuna kahekesi kuskil viimati käia saime ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. september 2021 at 08:13

    Läheks koos mehega , pole aastaid juba kuskil kahekesi puhkamas käinud.

  • Avatar
    Vasta Ailentz 27. september 2021 at 08:13

    Väga sooviks teha ühe getaway koos oma mehega. Iga päevane rutiin lihtsalt tapab ja Haapsalus polegi kunagi spas käinud veel, et meie kahe värskendus oleks seal niiiiii oodatud ?

  • Avatar
    Vasta Kerly Ojaveer 27. september 2021 at 08:12

    Läheks koos oma perega, väga vajaks seda ?

  • Avatar
    Vasta Teili 27. september 2021 at 08:12

    Läheksin koos oma Kallimaga, kellega see suvi Haapsallu ei jõudnudki! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin K 27. september 2021 at 08:12

    Mina ja abikaasa ei ole kordagi üheski spas käinud, heameelega vaataks üle.? Meil saab novembris 6aastat abielus, oleks põhjust minna küll. ☺️ Võtaks omale väikse aja 3 lapse kõrvalt, me ei ole kahekesi kuskil käinud viimased 3-4aastat.?

  • Avatar
    Vasta Viktoria 27. september 2021 at 08:12

    Oma perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa Elfenbein 27. september 2021 at 08:12

    Kindlasti oma elukaaslasega, polegi ammu kuskil spas käinud

  • Avatar
    Vasta Anna 27. september 2021 at 08:12

    Läheksin spasse puhkama oma värske kihlatuga, kellega polegi veel saanud kihlumist korralikult tähistada. ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. september 2021 at 08:11

    Võtaks oma pisikese 6 aastase ja teeks talle ühe vinge spa- nädalavahetuse, kus saaksime kahekesi koos spa mõnusid nautida, saunades mõnnata ja mažaasis käia 😉

  • Avatar
    Vasta Kadi-Liis 27. september 2021 at 08:11

    Läheksin suurima heameelega puhkusele oma väikese perega??❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Geilika 27. september 2021 at 08:11

    Mina jätaksin esimest korda lapse vanaema juurde ja läheksin elukaaslasega puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Hele-Riin 27. september 2021 at 08:11

    Läheksin koos abikaasaga, sest peale seda septembrikuist viirusteperioodi, mil haigete lastega ainult toaseinte vahel istutud ja ka ise kõikvõimalikud nohud-köhad läbupõetud on, kulub meile mõlemale väike turgutus ära.

  • Avatar
    Vasta Liisa-Maria 27. september 2021 at 08:10

    Läheksin koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Elis 27. september 2021 at 08:10

    Koos perega läheks puhkama!

  • Avatar
    Vasta Bianca 27. september 2021 at 08:10

    Elukaaslasega läheks puhkama ??

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. september 2021 at 08:10

    Puhkust ma ise ei kasutaks, vaid kingiks emale. Ta on kahe aasta jooksul tulnud läbi tule ja vee, matnud ema ja vähihaige elukaaslase. Ise samal ajal veel võideldes SMiga. Samuti on ta alati olemas, nii mulle kui ka minu lastele. Ta vääriks väga väikest puhkust ?

  • Avatar
    Vasta Marleen Kunnus 27. september 2021 at 08:10

    Oma elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Dagmar 27. september 2021 at 08:10

    Läheksin koos õe ja sõbrannaga.

  • Avatar
    Vasta Maris 27. september 2021 at 08:10

    Läheksin oma elukaaslasega. Pole ammu kuskil kodust eemal käinud ning kuna elukaaslasel varsti sünnipäev, oleks see täpselt õige preemia meile mõlemale. ?

  • Avatar
    Vasta PreiliKoff 27. september 2021 at 08:10

    Võtaksin minipuhkusele ema kaasa, kuna tema kaotas hiljuti enda poja ja mina venna, seega väikene keskkonnavahetus ja lõõgastus läheks rohkem kui õigesse kohta õigel ajal

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. september 2021 at 08:09

    Elukaaslasega ☺️

  • Avatar
    Vasta sigrid 27. september 2021 at 08:09

    Võtaksin kaasa oma mehe ja puhkaks
    oma 3. lapsest veidi?

  • Avatar
    Vasta Caroly 27. september 2021 at 08:09

    Mina läheksin oma pikaaegse elukaaslasega, kellega nüüd 4.10 täitubki 15 aastat.
    See oleks hea viis tähistada, olla kahekesi, sest seda me saama ikka haruharva teha. ??

  • Avatar
    Vasta Eelika 27. september 2021 at 08:09

    Ohooo, mina läheksin suurima rõõmuga oma elukaaslasega kellel laup sünnipäev tuleb ! No vähe ei võtaks kolmest “hullust” lapsest puhkust..?❤️ #EluKolmePoisiga +mees! ??

  • Avatar
    Vasta Helen Janson 27. september 2021 at 08:08

    Mina võtaksin kaasa oma peika. Haapsalu on nii ilus linn ?

  • Avatar
    Vasta Helen 27. september 2021 at 08:07

    Võtaksin kaasa oma tütre, vajame seda puhkust juba ammu ☺️ Haapsalu on üks
    meie lemmikutest linnadest ka, lihtsalt
    maagiline ?

  • Avatar
    Vasta Helena 27. september 2021 at 08:07

    Peikaga! Vajaks hirmsasti puhkust ?

  • Avatar
    Vasta Kerlin 27. september 2021 at 08:07

    Võtaksin oma kalli elukaaslase kaasa. ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. september 2021 at 08:07

    Kaasa võtaksin elukaaslase☀️

  • Avatar
    Vasta Merian 27. september 2021 at 08:06

    Mina tahaks ka väga oma peiksiga minna. Haapsalus polegi ammu käinud ja Haapsalu on ju imeline linnake. ?

  • Avatar
    Vasta Ann Inger 26. september 2021 at 13:17

    Kes võitis? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. september 2021 at 17:17

      homme loosin 🙂

      • Avatar
        Vasta Sandra 27. september 2021 at 08:33

        Elukaaslase Hannesega läheksin…

      • Avatar
        Vasta Nellu? 27. september 2021 at 08:46

        Koos oma Elukaaslasega!?

      • Avatar
        Vasta Ann Inger 27. september 2021 at 08:47

        Pöidlad peos!

      • Avatar
        Vasta Kadi 27. september 2021 at 08:57

        Sõbranna võtaksin kaasa?

      • Avatar
        Vasta Häly Kont 27. september 2021 at 08:58

        Viibs elukaaslase kuu lõpus sünnioõeva puhul spaasse ?

    • Avatar
      Vasta Merili 27. september 2021 at 08:10

      Võtaks abikaasa kaasa 🙂

    • Avatar
      Vasta Kenni 27. september 2021 at 08:16

      Kaasa võtaksin ühe kaaslase . Kellega oleks hea koos lõõgastuda

    • Avatar
      Vasta Jane 27. september 2021 at 08:58

      Võtaks oma mehe kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. september 2021 at 16:48

    Peiksi veaksin kaasa ja saadaksin massaaži 😀

    • Avatar
      Vasta Liisi Vellner 27. september 2021 at 08:08

      Võtaksin kaasa oma abikaasa

    • Avatar
      Vasta Kertu 27. september 2021 at 09:00

      Oma elukaaslasega läheksin. Kuluks küll üks spaa meile täiega ära praegu ?

    • Avatar
      Vasta Marie 27. september 2021 at 09:11

      Võtaksin kaasa abikaasa ja lapsed 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 24. september 2021 at 14:21

    Spasse läheks koos kaaslasega, kellel kohe hakkab pihta väga kiire aeg tööl ja enne seda oleks tore korraks aeg maha võtta

    • Avatar
      Vasta Birgit K 27. september 2021 at 08:23

      Koos elukaaslase ja pooleaastase lapsega.

    • Avatar
      Vasta Liisi 27. september 2021 at 09:05

      Oma mehe❤️

  • Avatar
    Vasta Janet 24. september 2021 at 09:22

    Oma abikaasa? pole väga ammu juba kahekesi aega veetnuf?.

    • Avatar
      Vasta Teele Piispa 27. september 2021 at 08:27

      Koos perega. ?

    • Avatar
      Vasta Stella 27. september 2021 at 08:49

      Võtaksin kaasa oma elukaaslase ? 3 aastat oleme spaasse minekust rääkinud, aga rääkimisest kaugemale pole jõudnud ??

  • Avatar
    Vasta Mellissa 23. september 2021 at 22:40

    Oma pere

    • Avatar
      Vasta Kaire 27. september 2021 at 08:28

      Läheksin armsa sõbrannaga, seda poputamist oleks vaja mõlemale ???

    • Avatar
      Vasta Getter 27. september 2021 at 08:34

      Ema viiksin puhkama 🙂

    • Avatar
      Vasta Ennnu 27. september 2021 at 09:17

      Koos oma kalli elukaaslasega !!!

  • Avatar
    Vasta Laura 23. september 2021 at 20:35

    Ooh, ma läheks abikaasaga. Lapsed jätaks seekord vanavanematega. ?

  • Avatar
    Vasta Stella 23. september 2021 at 16:49

    Pere võtaks kaasa?

  • Avatar
    Vasta Maria 23. september 2021 at 15:44

    Koos mehe ja lapsega?

  • Avatar
    Vasta Liis M 23. september 2021 at 14:32

    Sõbranna haaraks kaasa ?

    • Avatar
      Vasta Kristiina 27. september 2021 at 08:15

      Läheksin koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Monika 23. september 2021 at 12:43

    Minu lapsed vajaks väikest puhkust, koos minuga muidugi 🙂

  • Avatar
    Vasta KM 23. september 2021 at 11:58

    Ma läheks hea meelega vanaemaga 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristin 27. september 2021 at 08:28

      Emmega läheks ? Ta on selle ära teeninud ❤

    • Avatar
      Vasta Gerda U 27. september 2021 at 08:34

      Võtaksin kindlasti kaasa oma mehe, sest pole ammu päris kahekesi aega veetnud ja ka talle kuluks selline puhkus argipäevast ära. ?

    • Avatar
      Vasta Kadi 27. september 2021 at 08:55

      Sõbrannaga läheksin?

  • Avatar
    Vasta KatariinaKivi 23. september 2021 at 11:52

    Jummel küll, sellest on küll sada aastat möödas kui ma viimati spaas mõnulemas käisin.
    Pärast 11h tööpäevi oleks imeline minna Hestia Spasse akusid laadima…muidugi koos oma boyfriendi Ristoga. ❤️

    • Avatar
      Vasta Triin 27. september 2021 at 08:22

      Koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Külli 23. september 2021 at 09:10

    Läheksin koos elukaaslasega, kuluks igati ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 22. september 2021 at 23:34

    hea meelega läheks puhkama emaga. Ta on kaua oodanud mõnusat puhkust.

    • Avatar
      Vasta Teele 27. september 2021 at 09:25

      Elukaaslase ja värske ilmakodaniku

  • Avatar
    Vasta Merlyn 22. september 2021 at 23:13

    Abikaasa

  • Avatar
    Vasta Kats 22. september 2021 at 23:02

    Läheksin koos elukaaslasega?

    • Avatar
      Vasta Elina 27. september 2021 at 08:35

      Elukaaslase. ?

    • Avatar
      Vasta Maiken 27. september 2021 at 09:03

      Puhkust oleks hädasti vaja,ehk võtaks kaasa oma elukaaslase.

  • Avatar
    Vasta Janet 22. september 2021 at 16:51

    Võtaksin kaasa enda elukaaslase, et saaksime enne meie esimese beebi sündi veel veidi koos kahekesi aega veeta ja puhata.

  • Avatar
    Vasta Irina 22. september 2021 at 15:14

    Mu välismaalasest mees külastas sellel aastal Haapsalut esmakordselt ja nüüd me oleme mõlemad sellesse armunud. Nii et oleks perfektne minna sinna puhkama.

  • Avatar
    Vasta Tarmo Laos 22. september 2021 at 10:59

    Lapsega

    • Avatar
      Vasta Hedi 27. september 2021 at 08:59

      Koos elukaaslasega, et lõõgastuda ja nautida üle pika aja koos.?

  • Avatar
    Vasta Kärolyn 22. september 2021 at 10:29

    Oo, veel üks SPA listi lisada. Ise läheksin enda partneriga, kellega tuleb kohekohe aastapäev!

  • Avatar
    Vasta Anneli 22. september 2021 at 08:19

    Võtaks kaasa elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Marjam 22. september 2021 at 02:42

    Mina läheksin puhkama lastega

    • Avatar
      Vasta Kristel N 27. september 2021 at 09:02

      Oma kalli mehe Janeki

  • Avatar
    Vasta Evelin 22. september 2021 at 01:08

    Võtaksin oma elukaaslase, viimati puhkasime spas kaks aastat tagasi :))

  • Avatar
    Vasta S. 22. september 2021 at 00:06

    Läheksin oma sõbrannaga lõögastuma

  • Avatar
    Vasta Epp 21. september 2021 at 23:43

    Läheks koos elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. september 2021 at 23:23

    Me ka palju spades tuuritanud, aga Haapsalu omadesse pole millegipärast sattunud. Niiet läheksin mehega hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Emma 21. september 2021 at 22:16

    Mina võtaks peigmehe kaasa? pole elus varem Haapsalus käinud ning oleks lahe võimalus esmakordseks külastamiseks?

  • Avatar
    Vasta Maarjan 21. september 2021 at 21:28

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ja läheksime tema sünnipäeva tähistama. ☺️

  • Avatar
    Vasta Elsa 21. september 2021 at 21:12

    Elukaaslasega läheks oma sünnipäeva tähistama ?

  • Avatar
    Vasta Alexandra 21. september 2021 at 21:11

    Koos elukaaslasega läheksin puhkama, sest pole ammu töö ja argimurede eest põgenema saanud. ☺️

  • Avatar
    Vasta Madli 21. september 2021 at 20:46

    Läheks perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. september 2021 at 20:22

    Läheks kogu perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 21. september 2021 at 20:17

    Oi kuidas tahaks spasse. Läheksin abikaasaga pulmaaastapäevaks?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 21. september 2021 at 20:15

    Mina koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Lizzu 21. september 2021 at 20:02

    Haapsalu on küll megaarmas linn, spasse võtaksin kaasa elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. september 2021 at 19:35

    Ma kõige parema meelega võtaksin puhkusele kaasa oma kassi, aga seda ma ei saa. Seega läheksin Marianiga, aga kui tal on ülikoolis liiga palju tegemist, siis mõne teise sõbrannaga. Ja kui keegi ei saa minuga kaasa tulla, eks siis tuleb vaadata bussiaegu ja üksi minna… Või läheksin sinuga, Mallu?

  • Avatar
    Vasta Kaldi 21. september 2021 at 19:27

    Käisin la selles spas hiljaaegu ja meeldis samuti väga. Loodetavasti loosiõnn naeratab ja saaks uuesti minna. ? Kaasa võtan hea sõbranna Klaarika

  • Avatar
    Vasta R 21. september 2021 at 16:24

    Võtaks kaasa oma peiku 🙂

  • Avatar
    Vasta Trii 21. september 2021 at 15:37

    Elukaaslase võtaks kaasa. Terve suvi möödunud puhkuseta ja aeg oleks võtta aeg maha.

    • Avatar
      Vasta Anne 21. september 2021 at 19:46

      Elukaaslasega saab parasjagu viis aastat, mistõttu kõlaks ideaalsena koos elukaaslasega minna✨

  • Avatar
    Vasta Zennu 21. september 2021 at 15:29

    Püha jumal, kuidas ma seda vajan!!!!! Ma lõpurasedana muust ei unista kui ühest mõnusast vees ligunemisest. Viimased spaa-plaanid läksid ka vett vedama. Lisaks andsin endale suve alguses lubaduse vähemalt korra spontaanselt Haapsallu minna ja seal ööbida, aga ka see plaan jäi teostamata. Oleks hea võimalus need 2 teostamata plaani lunastada. Kaasa võtaks ehk abikaasa, et enne kolmanda lapse sündi veel ajusid puhata 😀

  • Avatar
    Vasta Eesti kakssada 21. september 2021 at 15:09

    sul peaks häbi olema – lasid oma mehel munad maha lõigata ja siis jätsid ta maha.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. september 2021 at 15:41

      Nii on ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta L 21. september 2021 at 15:04

    Läheks teeks girlfriendiga mõnna minipuhkuse ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 21. september 2021 at 15:03

    Mina läheksin SPAsse õega.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 21. september 2021 at 13:38

    Läheks terve perega puhkama ?
    Härraga kahekesi alles käisime ja nüüd võtaks mugulad ka kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Annakas 21. september 2021 at 13:32

    Võtaks kaasa elukaaslase ja naudiks veidi lastevaba aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 21. september 2021 at 13:05

    Elan Lõuna-Eestis ja ei ole mitte kunagi Haapsalus käinud. Olen mitu suve sellest unistanud, aga no ei ole jõudnud. Pakiks mehe ja lapse kaasa ja läheks puhkaks.

  • Avatar
    Vasta Ketlin 21. september 2021 at 12:46

    Oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 21. september 2021 at 12:38

    Elukaaslase Antoni võtaks kaasa, omavahel aega oleks rohkem vaja ??

    • Avatar
      Vasta Kata 21. september 2021 at 14:05

      Sõbrannaga et tähistada minu sünnipäeva.

    • Avatar
      Vasta Helen 27. september 2021 at 09:21

      Oma elukaaslase kellega pole kunagi spas käinud ☹️?

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. september 2021 at 12:23

    Mina läheksin spaasse oma kihlatuga. See oleks väga mõnus ja oodatud puhkus enne meie abiellumist novembris 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 21. september 2021 at 12:11

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase. Pole väga kaua kuhugi sõitnud ning aega maha võtnud.

  • Avatar
    Vasta Sirle 21. september 2021 at 12:08

    Ma võtaksin puhkusele kaasa oma kassi kui saaks ?. Single life it is! Tegelikult võtaksin õe, kes vajab oma 3 pisikesest marakratist väikest puhkust. Ma ise pole ka spaas käinud peale elukaaslasest lahku minekut, ca 2 aastat! Oleks vist aeg!

  • Avatar
    Vasta Andrea 21. september 2021 at 11:59

    Võtaks kaasa oma mehe 🙂

  • Avatar
    Vasta M 21. september 2021 at 11:49

    Abikaasaga esimest pulma-aastapäeva tähistama!

  • Avatar
    Vasta Maris 21. september 2021 at 11:36

    Läheksin koos elukaaslase ja lastega ? Polegi seal enne käinud, oleks kindlasti mõnus..

  • Avatar
    Vasta HHR 21. september 2021 at 11:15

    Oma pisikese tütre võtaks kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve Mumm 21. september 2021 at 11:03

    Mina võtaks kaasa Abikaasa.

  • Avatar
    Vasta K 21. september 2021 at 10:57

    Peika 🙂

  • Avatar
    Vasta Külli 21. september 2021 at 10:56

    Läheksin abikaasa ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Karin 21. september 2021 at 10:49

    Teeksin lapsele rõõmu, kes on suurim vee fänn 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. september 2021 at 10:40

    Ma võtaks elukaaslase kaasa. Spaasse pole ammu jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Elis N 21. september 2021 at 10:37

    Perega ehk mehe ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Anne 21. september 2021 at 10:36

    Elukaaslasega läheks.

  • Avatar
    Vasta Lisanna Lepik 21. september 2021 at 10:16

    Haapsalus ei ole tõesti kunagi spas käinud. Kaasa tuleks seekord abikaasa asemel sõbranna (abikaasa peab olukorraga leppima) ?

  • Avatar
    Vasta Lea 21. september 2021 at 10:07

    Kas ausalt võib kirjutada? Kahjuks väga kehva kogemus selle “spaga” 2 aastat tagasi. Läksime perega, võtsin kahetoalise toa, et lapsed ühes, meie teises toas oleksime. Merevaadet ei olnud, pandi teisele poole maja, vaade parkla poole, kus seisis rekka ning aegajalt pani mootori käima ning tuba täitus vinguga. Hotellipoolne suhtumine oli, et ega siis nemad saa kontrollida, mis nende parklas toimub ning täiesti fine kui mingi rekka öösel käib akna all.
    Hotell ise on ajast ja arust. Meenutab pisut mingit veneaegset külalistemaja. Spa pole päris spa ka, 1 bassein, mõned saunad, mullivann. Hommikul tahtsin lastega ujuma minna, saadeti ukselt tagasi, sest “kuidas te ei tea, et X päeva hommikul on alati naiste vesiaeroobika”. Nagu wtf?! Kogu suhtumine, sisekujundus, teenindus, kõik oli väga nõuka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. september 2021 at 13:26

      No nüüd on seal igatahes 100% uuendus tehtud:)

  • Avatar
    Vasta Mari 21. september 2021 at 10:01

    Läheksin oma elukaaslase ja beebiga

  • Avatar
    Vasta Eliise 21. september 2021 at 09:39

    Oma kalli mehega, varsti juba 2aastat koos olnud aga mõnusat spa puhkust polegi veel teinud ??

  • Avatar
    Vasta Heili 21. september 2021 at 09:38

    Abikaasaga pulmaastapäeva tähistama!

  • Avatar
    Vasta Terje 21. september 2021 at 09:36

    Kaasa võtaks mehe ja poja 🙂

  • Avatar
    Vasta A 21. september 2021 at 09:19

    Kaasa võtaks mehe 🙂

    • Avatar
      Vasta Katri 21. september 2021 at 12:31

      Puhkust naudiksin elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Angelika 21. september 2021 at 09:10

    Elukaaslasega läheks puhkama 🙂

  • Avatar
    Vasta R 21. september 2021 at 09:09

    Oma mehega läheksin

  • Avatar
    Vasta Marilyn P 21. september 2021 at 08:48

    Kunagi ammu sai ikka mitu korda aastas spaades käidud, aga nüüd on mitu aastat pausi. Ma läheks ikka koos perega- abikaasa ning lastega(5 aastane ja 2 kuune) 🙂 Haapsalu on meie tavaline suvituslinn olnud juba aastaid, aga alati oleme olnud Fla Mare’s või Promenaadis , seekord olekski tore uut hotelli ja spaad nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 21. september 2021 at 08:45

    Unistan perega SPAsse minekuts ?

  • Avatar
    Vasta Elis 21. september 2021 at 08:44

    Unistan perega soaasse minekust ?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 21. september 2021 at 08:12

    Neljas pulmaastapäev jäi seekord töö kaotuse tõttu tähistamata, seega võtaks abikaasa ?
    Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Mari 21. september 2021 at 08:11

    Läheksin oma elukaaslasrga puhkama ?

  • Avatar
    Vasta kaisa 21. september 2021 at 08:10

    Mina võtaks oma kõige kõige parema sõbranna kaasa?

  • Avatar
    Vasta Triin 21. september 2021 at 08:07

    Oma mehEga. Puhkus kuluks väga ära, sest kolme lapse kõrvalt ei jää üksteisele aega ja see annab tunda.

  • Avatar
    Vasta Mona Lisa 21. september 2021 at 07:50

    Elukaaslasega kuluks üks sügisene turgutuspuhkus täiega ära!

  • Avatar
    Vasta Ada Peterson 21. september 2021 at 07:40

    Liisi Toomsalu võtan puhkusele kaasa ?

  • Avatar
    Vasta P 21. september 2021 at 07:21

    Niiii oleks vaja ühte puhkust! Läheksin oma sünnipäeval & võtaksin kaasa oma ema 🙂

  • Avatar
    Vasta Helery 21. september 2021 at 07:16

    Mina läheksin oma elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 21. september 2021 at 05:42

    Oma abikaasaga kuna meil tuleb varsti tähtpäev?

  • Avatar
    Vasta Kai 21. september 2021 at 02:41

    Abikaasaga:)

  • Avatar
    Vasta Jaana 21. september 2021 at 02:24

    Puhkaks koos laste ja elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Ege 21. september 2021 at 00:56

    Kallimaga läheks romäänsi tegema ☺️

  • Avatar
    Vasta Anna 21. september 2021 at 00:45

    Tahaksin ka väga Haapsallu minna ja võtaksin kaasa oma armsa kaaslase, kes oleks väikese puhkuse täiega ära teeninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Regiina-Laura 21. september 2021 at 00:21

    Elukaaslasega. See oleks esimene spa puhkus meil 🙂

    • Avatar
      Vasta Sirli 21. september 2021 at 06:36

      Tuleksin spasse koos oma abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta K. 21. september 2021 at 00:14

    Puhkusele tuleks kaasa elukaaslane või vanem tütar, kellega ma väga sooviksin omaette kvaliteetaega veeta ?

  • Avatar
    Vasta S 21. september 2021 at 00:01

    Teeks hea meelega kallimaga koos väikese puhkuse. Ei olegi koos ammu spaas käinud

  • Avatar
    Vasta Roosike 20. september 2021 at 23:55

    Ma võtaks õe oma perega kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Katriin 20. september 2021 at 23:53

    Koos oma elukaaslasega, veedaks kvaliteetaega – kõigest ja kõigist eemal ?

  • Avatar
    Vasta Katriin Veskilt 20. september 2021 at 23:53

    Koos oma elukaaslasega, veedaks kvaliteetaega – kõigest ja kõigist eemal ?

  • Avatar
    Vasta Maris 20. september 2021 at 23:36

    Kui juba puhkus, siis naudiks koos elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Meiju 20. september 2021 at 23:34

    Läheksin koos oma elukaaslasega! ?

  • Avatar
    Vasta Ave Marie Tuherm 20. september 2021 at 23:30

    Elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 20. september 2021 at 23:18

    Abikaasaga

  • Avatar
    Vasta M. 20. september 2021 at 23:17

    Läheks mehe ja lastega. Just käisime perega Pärnus spas ja no lapsed nii nautisid basseine, et varsti tuleb uuesti minna. Haapsalus pole ammu käinud küll 🙂

  • Avatar
    Vasta KKL 20. september 2021 at 23:14

    Kingiksin emale-isale mõnusa spaapuhkuse 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 23:12

    Tundub elumõnus koht. Kaasa võtaks elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Janne 20. september 2021 at 23:12

    Koos mehega ?

  • Avatar
    Vasta Riina Aitai 20. september 2021 at 23:08

    Läheksin kalli sõbrannaga, kellega me ei ole väga kaua aega koos olnud.

  • Avatar
    Vasta MerilinS 20. september 2021 at 23:05

    Kaasa võtaksin vaid oma elukaaslase, et esimest korda üldse pärast lapse sündi (3aastane laps) saaksime kuskile ööseks kahekesi nautima minna! ❤️??

  • Avatar
    Vasta Marit 20. september 2021 at 23:04

    Oma parima sõbranna? Üks korralik naistekas kuluks ära?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. september 2021 at 23:03

    Mina läheksin koos oma elukaaslasega( varsti aastapäev tulemas) või siis näiteks koos õega. Ma ei olegi kunagi õega koos kusagil spaas käinud puhkamas, see oleks ilmselt ka tore mida koos teha ?

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 20. september 2021 at 22:57

    Olen käinud igalpool mujal, aga Haapsalu täitsa vahele jäänud, oleks uus ja huvitav ja kuna stressi on hetkel palju kuluks elukaaslasega väike puhkus ära kùll??

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 22:49

    Koos abikaasaga läheks! Täiega kuluks ära. ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 20. september 2021 at 22:46

    Haapsalusse peaks isegi puhkama minema ja spad on just meie lemmikud! Oma elukaaslase võtaksin endaga?

  • Avatar
    Vasta Ragne 20. september 2021 at 22:44

    Läheksin koos enda elukaaslasega. Haapsalu on nii ilus koht mu meelest 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. september 2021 at 22:44

    Abikaasaga puhkaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadrin Normak 20. september 2021 at 22:44

    Võtaksin kaasa enda maailma kallid abikaasa ja 2-aastase tütrekese, kellele meeldib väga spaatada ja hotelli voodis mürada.

  • Avatar
    Vasta Anxu 20. september 2021 at 22:39

    Tere!
    Mina sooviks osaleda selles suurepärases loosis. Mehega pole kahekesi puhkamas saanud käija juba 8a (alates sellest ajast, kui esimene laps sündis) pole lihtsalt saanud seda aega/võimalust , et koos kahekesi kuskile puhkama minna.. Seega selline puhkus kuluks meile mõlemale marjaks ära.. ❤️

  • Avatar
    Vasta KJ 20. september 2021 at 22:38

    Ma pole veel kordagi elus Haapsalus käinud, sealsest SPAst siis rääkimata. Kaasa tahtjatest puudust poleks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 20. september 2021 at 22:32

    Oh, ise elan Haapsalus, seega pole hotelli väga siin asja, aga selle kirjelduse peale tuleb küll käik ette võtta, eriti kui pulmaaastapäev tulekul.. seega abikaasa kaasa, lapsed ämma juurde ja nautima!

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. september 2021 at 22:30

    Väikest puhkust läheksin nautima oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Maarika 20. september 2021 at 22:29

    Sõbranna vajaks hädasti puhkust ? ise käisin ka suvel seal ja tõesti mega mõnsa koht ?

  • Avatar
    Vasta Ave 20. september 2021 at 22:25

    Appi,kuidas mulle ja elukaaslasele seda vaja oleks. Kogu aeg on selline kiirus taga, et koos puhkamisest võime vist ainult und näha ja ega ei mäletagi, millal kahekesi puhata saime. Sellest vist mingi 7 a möödas?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 22:20

    Soovin osaleda loosis ja võtaksin enda elukaaslase kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 22:11

    Oma armsa empsi võtaks kaasa ja naudiks elu ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. september 2021 at 22:08

    Ikka oma kalli abikaasaga läheks koos, sest Haapsalu on nii imeline ja armas linn!❤️

  • Avatar
    Vasta Riin 20. september 2021 at 22:08

    Läheks ilma lapseta, mehega kahekesi.

  • Avatar
    Vasta Sille 20. september 2021 at 22:02

    Mums the word 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 20. september 2021 at 22:01

    Abikaasa Raimoga

  • Avatar
    Vasta Stefani 20. september 2021 at 22:00

    Teeks ühe mõnusa minipuhkuse koos oma kaaslasega 🙂 Oleme suhteliselt värske paar ja kuna elame erinevates linnades, siis pole olnud võimalust kuskile puhkama veel minna. Selline minipuhkus teise linna oleks mõnus vaheldus ja väga vajalik kvaliteetaeg 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. september 2021 at 22:00

    Vôtaksin kaasa õe, et saaksime koos mõnusalt Haapsalu uudistada ja hiljem end Spaas poputada. ?

  • Avatar
    Vasta Eha Tammai 20. september 2021 at 21:56

    Läheksin koos oma elukaaslase ja suht tutika 4-kuuse lapsega 🙂 Puhkus kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Meribel 20. september 2021 at 21:49

    Läheksin koos mehega ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 20. september 2021 at 21:46

    Lastega?

  • Avatar
    Vasta R 20. september 2021 at 21:46

    Mmm sügisene Haapsalu ? Teeksin elukaaslasele üllatuse.

  • Avatar
    Vasta Krista 20. september 2021 at 21:45

    Võtaksin kaasa oma peika ja läheks puhkust nautima. Haapsalus oleme käinud ainult ühe korra kuid seal oli tõesti nii mõnus, et ootan juba väga uuesti minemist!

  • Avatar
    Vasta Maris 20. september 2021 at 21:43

    Mehega sai 7a kooselu ja kuna me pole saanud minna mitte ühegi spaaga tutvust teha siis läheksin koos mehega ?

  • Avatar
    Vasta Riina 20. september 2021 at 21:42

    Koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Helen 20. september 2021 at 21:35

    Läheksin koos elukaaslasega, just täna täitus meil 2a ja koos väike spa-reis on just see, millega tähistada ?

  • Avatar
    Vasta Elena 20. september 2021 at 21:32

    Koos lapse ja elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 21:28

    Sõbrannaga

  • Avatar
    Vasta Krissu 20. september 2021 at 21:25

    Eks ikka oma armsa perega naudiks puhkust ?

  • Avatar
    Vasta Monika 20. september 2021 at 21:22

    Oma kalli abikaasa

  • Avatar
    Vasta M. 20. september 2021 at 21:22

    Lapsega, tal tuleb sünna 😉

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 21:19

    Abikaasaga läheks. Polegi peale laste sündi kusagil spas käinud kahekesi. (Üle kuue aasta juba!)

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 21:19

    Appi, kuidas suutsid ikka isu tekitada. Võtaks kaasa abikaasa 🙂

    • Avatar
      Vasta Mammu 20. september 2021 at 22:53

      Võtaksin kaasa oma kallima ja tema poja.

    • Avatar
      Vasta Liis 20. september 2021 at 23:10

      Ikka peiksiga ?

    • Avatar
      Vasta E. 20. september 2021 at 23:13

      Läheksin koos elukaaslasega saabuvat aastapäeva tähistama?

  • Avatar
    Vasta K 20. september 2021 at 21:18

    Haapsalu meeldib mulle ja mu mehele ka väga. Kahjuks pole ja ise juba ammu sinna sattunud. Pisike armas linnake on see küll . Selline idülliline. Puhkama läheks koos perega või mehega kahekesi. Samas oleks ka tore hoopis tütrega kahekesi minna. Tema ammu unustab spa külastusest ööbimisega.

    • Avatar
      Vasta AL 20. september 2021 at 21:31

      Esimese lapse sünnist kaks aastat täis tiksunud, niiet preila saab jätta vanaema hoolde ja minna Spasse abikaasaga 😉

  • Avatar
    Vasta Pille 20. september 2021 at 21:17

    Ma läheksin oma mehe ja oma kahe lapsega. 1. Laps on kolm ja 2.laps alles aastane. Lapsehoidjat mul võtta pole, aga praegu nagunii hea odav käia. Nende eest ei pea maksma ja nad naudivad seda alati sama palju. Sellised ettevõtmised ühendavad. Me oleme mehega näiteks saunatanud korda mööda ja nii on ka väga ok. Mõlemad oleme õnnelikumad ja lõõgastnud max level 100. Haapsalu on mu lemmik linn, see oleks super põhjendus mehele, miks me peaks sinna minema. ??

  • Avatar
    Vasta Hele-Riin 20. september 2021 at 21:13

    Läheksin koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Egle 20. september 2021 at 21:13

    Läheks abikaasaga. Pole väga kaua kolme lapse kõrvalt kahekesi välja saanud. Ainult mõneks tunniks korraga. Seda puhkust oleks väga vaja.

  • Avatar
    Vasta Maiken 20. september 2021 at 21:12

    Koos elukaaslasega?

    • Avatar
      Vasta Marion 20. september 2021 at 21:26

      Elukaaslase ja beebiga. Kuluks väga ära!

  • Avatar
    Vasta Martin 20. september 2021 at 21:08

    Emale kingiks toreda nädalavahetuse spaas.

    • Avatar
      Vasta Kata 20. september 2021 at 21:23

      Läheksin puhkama koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Ly 20. september 2021 at 21:01

    Ikka elulaaslasega läheks minipuhkusele ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis V 20. september 2021 at 20:59

    Kaasa võtaksin oma elukaaslase, kes pole just kõige suurem puhkaja kuna hetkel on maja ehitamine ja tööalaselt palju toimetamisi, siis raske on leida ühist aega, et teha väljasõit kuskile. Arvan, et selline võit paneks ka tema silmad särama ning saaks argielust eemale.

  • Avatar
    Vasta Merle 20. september 2021 at 20:55

    Ema võtaks kaasa

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. september 2021 at 20:55

    Läheksin peiksiga?

  • Avatar
    Vasta Elise 20. september 2021 at 20:54

    Kaasa võtaks oma hea sõbranna, kellega koos pole saanud ammu midagi toredat teha! ??

  • Avatar
    Vasta Kairi 20. september 2021 at 20:51

    Koos sõbrannaga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit 20. september 2021 at 20:49

    Pole selles SPAs käinud, läheks koos abikaasaga, et teha väike getaway ja break maja ehitusest.

  • Avatar
    Vasta Riin 20. september 2021 at 20:47

    Koos sõbrannaga ?????

  • Avatar
    Vasta K. 20. september 2021 at 20:44

    Ohh, kui ammu pole koos elukaaslasega kuskile kahekesi saanud ? Viimane pool aastat ainult töö-kodu-lapsed režiimil ja tegelt juba ammu mõtlen, et peaks kuskile minema..võidu puhul oleks see muidugi ülihea sunniviisiline puhkus ?

  • Avatar
    Vasta L 20. september 2021 at 20:43

    Elukaaslasega nautima kahekesi aega.

  • Avatar
    Vasta Annnu 20. september 2021 at 20:42

    Läheksin koos kaaslasega, tema sünnipäeva tähistsma. Hea hetk kahekesi olla ja ta saaks, minu lastest natukene puhata. Imeline inimene minu lastejaoks ja usun, et ta väärib seda mini puhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 20:41

    Läheksin spa-sse koos sõbrannaga, kes on olnud suureks abiliseks mulle kolme lapse majandamisega ülikooli kõrvalt ??

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 20:41

    Õega ja oma lapsega, meest kahjuks pole?

  • Avatar
    Vasta Airiin 20. september 2021 at 20:39

    No niiniiiniiii väga kuluks ära üks puhkus. Läheksin koos elukaaslasega☺️

  • Avatar
    Vasta Chrislin 20. september 2021 at 20:37

    Spasse läheks sõbrannaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedy 20. september 2021 at 20:34

    Läheks koos mehe ja lastega. Polegi saanud beebiga kodust välja ja hädasti oleks vaja natuke puhata ja vahelduseks mitte mõelda pesu pesemisele, koristamisele ja söögi tegemisele.

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 20:31

    Mina võtaksin kaasa sõbranna, sest me mõlemad väga vajame ühte puhkust! Mõlemal uued ja stressirohked ametid ning lisaks magistrikraad tegemisel. Nädalas on vaba päev ainult pühapäeval ja sellest jääb ilmselgelt väheseks 🙁 igatsen nii väga puhkust ja mõnusat spad!

  • Avatar
    Vasta Tiia 20. september 2021 at 20:27

    Ma läheks koos elukaaslasega elus uue etappi algust tähistama.

  • Avatar
    Vasta M.L 20. september 2021 at 20:21

    Läheksin koos elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. september 2021 at 20:19

    Spasse làheks elukaaslasega. Lastevaba omavahel aega pole ammu olnud.

  • Avatar
    Vasta Piret 20. september 2021 at 20:18

    Ma võtaks kaasa elukaaslase, kellega suhe vajab väheke turgutamist ja särtsu.

  • Avatar
    Vasta Anne 20. september 2021 at 20:17

    Koos tütrega läheks spaasse

  • Avatar
    Vasta Amanda 20. september 2021 at 20:13

    Võtaks sõbra kaasa, ta vajaks puhkust ja ega isegi puhkusest ära ei ütleks.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 20. september 2021 at 20:12

    Oma elukaaslasega. Käisime ka suvel seal kuid kahjuks nad ei saanud spa osa valmis sel ajal siis spaasse ei saanud, kuid puhtalt Sinu kirjeldusest tundub juba mõnna.

    • Avatar
      Vasta Estelle 20. september 2021 at 20:40

      Läheksin elukaaslasega ☺️

  • Avatar
    Vasta Annika 20. september 2021 at 20:11

    Tahaks väga oma õega ühte spapäeva ?

    • Avatar
      Vasta Helen 20. september 2021 at 21:32

      Oma elukaaslase, et minna meie 2a täitumist tähistama. Just täna oli see päev, kui me üksteist leidsime.

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 20:07

    Võtaks oma uue silmarõõmu ??

  • Avatar
    Vasta Katrin Adamson 20. september 2021 at 20:06

    Võidu korral korraldan sõbralistis loosi kes kaasa tuleb ??

  • Avatar
    Vasta E 20. september 2021 at 20:01

    Käisime elukaaslasega suvel seal spaas. Tuba oli täitsa norm, olime standardtoas (ainult külmkapist tundsime puudust), vaade oli tõesti mega ilus, kuid spaa osas pettusin. Käisime 4. juulil ja remont pidi olema valmis 2. juulil. Keegi meile ei teatanud, ega kuskilt välja ka ei lugenud, et remont veel pooleli. Avatud oli ainult 2 aurusauna (kus sellel ajal ei olnud ei soola ega muda), siis merevaatega saun, suur bassein, mullivann ja kuuma veega bassein. Ülejäänud olid veel ehitamata, riietusruumide wc-des polnud isegi uksi ees. Seega tundsin end kuidagi petetuna ja üle 100 euri selle eest oli kuidagi palju maksta.
    Kui oleks võimalus tasuta uuesti proovida, ehk siis hakkab isegi meeldima, aga praegu küll halb maik jäänud sellest spaast/hotellist. Läheksin koos elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Laura 20. september 2021 at 20:00

    Haapsalu on meie lemmiklinn peikaga ja uues spas pole käinud, seega oleks väga vahva kui võidaks

  • Avatar
    Vasta Ann 20. september 2021 at 19:55

    Ohh, kõlab nii mõnusalt! Läheksin sõbrannaga – väike naistekas 🙂 Seni olen käinud enim Kubija spaas, aga ega see sõit Tartust Haapsallu ju tegelikult kuigi palju pikem olegi.

  • Avatar
    Vasta Madli 20. september 2021 at 19:52

    Täiega vajan seda puhkust oma täiega tutika peikaga(nii tutikas et polegi veel koos kuskil väga käinud ?). Super lahe üllatus oleks ☺️

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 19:51

    Läheksin Haapsalu spasse koos mehe ja lastega. Kui vaja, maksan juurde, aga isadepäeval on traditsioon terve perega spasse!

  • Avatar
    Vasta Janika 20. september 2021 at 19:45

    Võtaks kaasa mehe ja lapse.

  • Avatar
    Vasta M-M 20. september 2021 at 19:44

    Selline puhkus oleks liiga hea,kuna pole peale teise lapse sünni 2,5 aastat abikaasaga kahekesi puhanud:)
    See võit oleks rohkem kui imeline!

  • Avatar
    Vasta Kateriin Kuusk 20. september 2021 at 19:43

    Oma suure pere 🙂
    Tegelt põgeneks üksi ära, et nautida massaaži, head toitu, veini ja spad.

    • Avatar
      Vasta Angelika 20. september 2021 at 19:53

      Spa puhkuse veedaksin oma pojaga kes saab see kuu 15. See oleks kindlasti mõnus vaheldus ja sünnipäevaks üllatus! ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. september 2021 at 19:38

    Läheksin oma abikaasaga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 20. september 2021 at 19:38

    Oma kalli tütre võtaks kaasa ,kellele kuluks väike puhkus ära. Kooli ja tööle vahele väike puhkus kuluks ära ?

  • Avatar
    Vasta Merit 20. september 2021 at 19:38

    Viiksin mehe pisipuhkusele ?

  • Avatar
    Vasta Marta 20. september 2021 at 19:34

    Pole Haapsalus spad külastanud, aga teeksin seda meelsasti abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Eeva 20. september 2021 at 19:33

    Läheksin emaga spasse ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta San 20. september 2021 at 19:31

    Hea meelega läheks üksi ja puhkaks, magaks hommikul veidi kauem, ilma elavate äratuskelladeta: “eeemmee tahan putru”, aga tõenäoliselt võtaks oma kõige kõigema sõbranna ka siiski puhkama ja nautima väikest vaheldust meestest ja lastest 😉

  • Avatar
    Vasta Helena 20. september 2021 at 19:29

    Oma elukaaslase viiksin puhkama! Haapsalu üks meie lemmikuid linnasid ka. Elukaaslasel oli eelmine nädal sünnipäev ja see nädal meil aastapäev, kuid hetkel rahaline olukord keeruline ja ei saanud iga-aastast spa trippi endale lubada ?. Väga oleks vaja seda minipuhkust ?

  • Avatar
    Vasta A. 20. september 2021 at 19:27

    Kaasa võtaksin oma elukaaslase. Me pole ammu kuskil kahekesi käinud. 😉

  • Avatar
    Vasta Krissu 20. september 2021 at 19:24

    Mina kaaa ei ole mittte kunagi Haapsallu kunagi sattunud, aga alati minna tahtnud ? Läheks sõbrannaga puhkama ja massaazijutu peale olin ma juba müüdud ? Seda õiget on tõesti väga raske leida! ?

  • Avatar
    Vasta Signe 20. september 2021 at 19:23

    Minu kallil kaaslasel on varsti sünnipäev tulemas ja just mõtlesin, et peaksin ta selle puhul kuskile spasse viima koos massaaži ja lõõgastavate protseduuridega ja hea õhtusöögiga, aga Eestis jah tõesti nii kallis kui kogu komplekt võtta. Seega oleks see ideaalne kingitus!!! Loodan väga, et võiduõnn seekord naeratab!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Olga 20. september 2021 at 19:23

    Ma nii ületöötanud, et kuluks sajaga ära väike puhkus!
    Värske abikaasa võtaks kaasa ja naudiks aega kahekesi (:

  • Avatar
    Vasta Rongaema 20. september 2021 at 19:21

    Hihihi ma jätaks lapsed kellegagi koju ja läheks uue peikaga spa-sse ???

  • Avatar
    Vasta Ulvi 20. september 2021 at 19:20

    Läheksin novembris koos elukaaslasega 11.aastapäeva tähistama spa puhkusega. Ja just hiljuti mõtlesin, et polegi Haapsalus käinud, aga väga väga tahaks ☺️

  • Avatar
    Vasta Annika 20. september 2021 at 19:08

    Oma beebi ja elukaaslase, sest keegi peab ju lapsega tegelema, kui ema massaazi ja näohooldust naudib :D. Beebi on suur vannisõber ning kujutan ette, et temalgi basseinis rõõmu rohkelt.

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. september 2021 at 19:07

    Mõnulema läheks koos kallimaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. september 2021 at 19:06

    Me mehega püüame kord kvartalis deidil käia, nii et spa oleks väga hea variant.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. september 2021 at 19:03

    Abikaasa ja poja võtaksin kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille Teetsmann 20. september 2021 at 18:54

    Võtaksin kaasa oma abikaasa ja vb ka lapsed ?

  • Avatar
    Vasta Jaana Sander 20. september 2021 at 18:52

    Spaaaa….jaaaaaa…läheks mehega lõpuks üle aaasta ja 4 kuuu kuskile kahekesi ilma lasteta ? või siis ikkagi beebiga …aga stilll.. So wanna goooo?

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 18:49

    Elukaaslase!

  • Avatar
    Vasta Maria 20. september 2021 at 18:49

    Teeks sõbrannaga ühe mõnusa minipuhkuse ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 18:49

    Sõbranna võtaksin kaasa ? Me ammu juba plaanime spaasse minna, aga no üldse töö graafikud ei taha klappida… ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. september 2021 at 18:39

    Elukaaslasega vajaksime hädasti minipuhkust! Nii ammu juba igatsen Haapsallu aga kuidagi ei jõudnud suvel sinna. Usun, et sügisel on seal ka väga kaunis!

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 18:37

    Ilmselt võtaks kaasa elukaaslase, polegi jõudnud kahekesi kuskil spas käia.
    Aga selles pole 100% kindel, võimalik, et kaasa tuleb siiski mõni sõbranna ??

  • Avatar
    Vasta Deili Altmann 20. september 2021 at 18:37

    Elukaaslasega läheks. Ausalt öeldes ise polnudki kursis, kuigi ise Haapsalu inimesed hehe

  • Avatar
    Vasta Ester 20. september 2021 at 18:36

    Läheksin koos oma elukaaslasega!

  • Avatar
    Vasta Marju 20. september 2021 at 18:32

    Mina tahan väga-väga minna ja võtaksin kaasa oma pisikese tütre Sabiine ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 20. september 2021 at 18:30

    Külastaksin hea meelega oma uue silmarõõmuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. september 2021 at 18:30

    Läheksin koos elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Naine 20. september 2021 at 18:29

    Ei ole tegelikult kunagi spaas käinud, sest olgem ausad, raha kulub mujale. Mehega tahaks aga käia küll, kui nädala sees peaks minema, siis tuleb kaks pudinat ka juurde.

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 18:29

    Abikaasa võtaks kindlasti ja vb väikesed piigad ka. Oleks mõnus kahekesi puhata ja siis perepuhkus samuti.

  • Avatar
    Vasta D 20. september 2021 at 18:29

    Võtaks partneri kaasa. On teine juba üle kuu jutti 18-tunniseid tööpäevi teinud, ei teagi, kas oskab enam puhata vaene inimene.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. september 2021 at 18:28

    Ma pole MITTE KUNAGI!!!!! Haapsalus käinud. Ainult mööda sõitnud. Tundub uskumatu ja veidi isegi piinlik?
    SPAsse läheksin oma elukaaslasega. Usun, et peale tegusat suve oleks see just see, mida vajame❤

  • Avatar
    Vasta Liina 20. september 2021 at 18:28

    Abikaasa ja lapse ♥️

  • Avatar
    Vasta Lauren Elizabeth Prokopovitš 20. september 2021 at 18:27

    Mina võtaksin kaasa oma kalli elukaaslase, meil oleks seda puhkust praegusel ajal nii-nii vaja☺️

  • Avatar
    Vasta Tea 20. september 2021 at 18:23

    Abikaasa võtaksin kaasa.

  • Avatar
    Vasta Emiilie Kivi 20. september 2021 at 18:21

    Läheksin koos enda kallimaga Haapsallu puhkama.

  • Avatar
    Vasta Marion 20. september 2021 at 18:19

    Hea meelega läheks mehega, oleks hea tagantjärele sünnipäevakink talle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 20. september 2021 at 18:18

    Läheksin koos elukaaslasega puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Piibe 20. september 2021 at 18:13

    Elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirru 20. september 2021 at 18:13

    Läheksin koos sõbrantsiga, sest tähistaksime tema synnipäeva, mis on ysna varsti.

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 18:12

    Mina võtaksin spasse kaasa oma parima sõbranna, kellega üks mõnus girls trip Haapsallu teha ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 20. september 2021 at 18:12

    Võtaksin kaasa enda elukaaslase, kes seda puhkust väga vääriks ❤️

  • Avatar
    Vasta Monika R 20. september 2021 at 18:12

    Ma võtaksin kaasa oma sõbranne Maria. Elutempo on kõigil nii kiire, et selline puhkus kuluks 100-ga ära. ?

  • Avatar
    Vasta Gea 20. september 2021 at 18:10

    Oh, puhkus kuluks nii ära! Kaasa võtaks parima sõbranna või värske silmarõõmu 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. september 2021 at 18:05

    Läheksin lapsega esimesele spa-puhkusele.

  • Avatar
    Vasta Sally 20. september 2021 at 18:05

    Parima sõbraga!

  • Avatar
    Vasta Trude 20. september 2021 at 18:00

    Kaasa võtaksin oma elukaaslase ☺️

  • Avatar
    Vasta Jane S 20. september 2021 at 18:00

    Mina läheksin oma kõige toredama ja toetavama elukaaslasega väiksele puhkusele. Peale poolt aastat minu haiguse tõttu pidanud mind hooldama, oleks tore talle selline minipuhkus

  • Avatar
    Vasta P. P. 20. september 2021 at 17:58

    Oi, just täna hommikul arutasime elukaaslasega, et puhkust vaja plaanida! Seega läheksingi temaga Haapsallu 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely 20. september 2021 at 17:56

    Elukaaslase ja poja.

  • Avatar
    Vasta Liis-Greete Kala 20. september 2021 at 17:50

    Võtaks kaasa enda abikaasa, kellel sünnipäev ka just tulekul. ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 20. september 2021 at 17:49

    Kaasa võtaksin oma kalli elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerti 20. september 2021 at 17:46

    Puhkama läheksin oma maaailma parima sõbrannaga ja teeks väikese puhkuse lastest ? Me oleme koos teinud 1000 erinevat asja aga imelikul kombel koos spasse ei olegi jõudnud veel 🙁

  • Avatar
    Vasta Hanna-Mary 20. september 2021 at 17:46

    Läheksin puhkama oma kalli elukaaslasega kellega pole saanud viimasel ajal aega maha võtta. See kuluks marjaks ära ja turgutaks meid mõlemaid talve perioodi eel❤️

  • Avatar
    Vasta Stella K. 20. september 2021 at 17:41

    Läheksin kas oma elukaaslase või emaga koos ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. september 2021 at 17:38

    Võtaks mehe ja latse kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Mm 20. september 2021 at 17:38

    Peikaga puhkus kuluks küll ära üle pika aja ??

  • Avatar
    Vasta Anu 20. september 2021 at 17:37

    Oma mehega ikka! Me pole mitu aastat kolme lapse kõrvalt kuhugi puhkama jõudnud. Nüüd kui lapsed piisavalt suured on, et teoorias võiks kuhugi juba minna, siis koroona tõmbas mehel tööd nii palju koomale, et võime ainult unistada puhkusest. Aga väga kuluks ära küll!

  • Avatar
    Vasta G 20. september 2021 at 17:36

    Võtan osa.
    Ja võidu puhul läheksin sinna enda armsa õega. Kahepeale on meil 7 last ja selline mōnus minipuhkus oleks super ☺️

  • Avatar
    Vasta Pille 20. september 2021 at 17:33

    Ma läheks koos oma tütre ja väikse pisipojaga. Lastel vanuse vahe 20 aastat ? Mehe jätaks seekord koju tööd tegema, muidu vingub kogu aeg, et ta ei saa ehitada, kuna vaja meiega tegeleda. Las siis ehitab 24/7, me mõnuleme spaas ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 17:32

    Kalli mehega läheksin puhkama. Töö ja lapse kõrvalt pole ammu saanud kahekesi olla.

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. september 2021 at 17:31

    Elukaaslasega läheks heameelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 20. september 2021 at 17:29

    Kuna meil kodu remont käib, siis väike pingete maandamine kuluks ära ja võtaks kaasa mehe ja lapse.

  • Avatar
    Vasta Reelika 20. september 2021 at 17:28

    Oma elukaaslase!

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 17:25

    Sõbranna Mariga plaanime juba pikemat aega spaasse minekut ja see oleks just meile sobib ?

  • Avatar
    Vasta Leaanika 20. september 2021 at 17:24

    Ikka oma kalli peika ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. september 2021 at 17:24

    Läheb rebimiseks, kas sõbranna või mehe. Otsustan siis, kui võit käes?

  • Avatar
    Vasta Kerli Grsubner 20. september 2021 at 17:24

    Mina läheksin oma perega 🙂 Võtaksin oma mehe ja lapsed 🙂

  • Avatar
    Vasta Betty 20. september 2021 at 17:23

    Elukaaslasega, pole ammu saanud koos nii aega veeta ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. september 2021 at 17:20

    Mul jäi lapsega puhkuse ajal käimata, kuna ta jäi haigeks ☹️ ja oh seda õnnetut last. Seega võtaks ta seekord kaasa ja teeks meie spaa puhkuse nüüd ära.

  • Avatar
    Vasta Liska 20. september 2021 at 17:19

    Läheksin mehega kahekesi, sest täiega oleks selles hullumajas puhkust saada

  • Avatar
    Vasta Piret 20. september 2021 at 17:17

    Oi see võit kuluks nii ära. Meil aastapäev tulemas mehega ja alati käinud seda kahekesi spaas tähistamas. Eelmine aastapäev jäi koroona tõttu soovitud kujul tähistamata, tahaks seekord ikka asja õigesti ära teha. Meie ainus aeg kahekesi, muidu mu emasüda ei luba lapsi koju jätta, kui ise lõõgastume. Nii et väga väga loodan. ?

  • Avatar
    Vasta Ülle 20. september 2021 at 17:13

    Mina sooviksin oma armsamale selle puhkuse kinkida, et ta lõpuks suurest töötamisest korra rihma lõdvaks laseks ??

  • Avatar
    Vasta Veigi 20. september 2021 at 17:12

    Läheksin oma elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 20. september 2021 at 17:12

    Võtaksin kaasa oma kaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 17:12

    Läheks mehe ja beebiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärolin 20. september 2021 at 17:11

    Ema ❣

  • Avatar
    Vasta Tuuli 20. september 2021 at 17:10

    Kalli abikaasa. Laste jaoks peaks teise toa võtma et ära mahuks 😀

  • Avatar
    Vasta Karmel 20. september 2021 at 17:09

    Ma võtaks ainult mehe kaasa, sest ämmamamma just pakkus, et tuleb lapsi valvama, et me saaks kusagil kahekesi aega veeta. Spa puhkust mõtlesime ise ka ja just täna uurisin just seda sama spad ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 17:08

    @Reili Küünruss- meile kuluks see väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 20. september 2021 at 17:06

    Abikaasaga läheksin puhkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Leili 20. september 2021 at 17:04

    Kaasa võtaks elukaaslase ja ilmselt lapsed ka. Pole haapsalus spas käinudki… kuluks ära?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 17:04

    Koopas elava kaasa võtan endaga ühes (loe: kodukontor)
    Lapse vist jätaks koju . . Mõtlen veel. .

  • Avatar
    Vasta Anni 20. september 2021 at 17:04

    Puhkus kuluks küll väga ära ,ei ole haapsalus spas kunagi käinud. Kaasa võtaks kalli abikaasa meil varsti pulmaaastapäev tulemas.

  • Avatar
    Vasta C 20. september 2021 at 16:58

    Ikka kalli abikaasa võtaks kaasa. Viimasest puhkusest kõva 3 aastat möödas, nii et läheks täiega asja ette.

  • Avatar
    Vasta Anna 20. september 2021 at 16:57

    Võtaksin kaasa elukaaslase ja tähistaksime oma just täitunud 9t aastat 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 20. september 2021 at 16:54

    Perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 16:51

    Viiksin oma liiga tööka mehe vahelduseks puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Kats 20. september 2021 at 16:51

    SõbrannaKätlini haaraks kaasa – kõik lapsed jääksid sel korral koju ja laeks ennast. ?

  • Avatar
    Vasta Emma 20. september 2021 at 16:49

    Eks ikka oma kuti võtaks kaasa (kui ilusti küsib hehe).

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 16:48

    Mehega läheks ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 16:46

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Nele 20. september 2021 at 16:44

    No loosimine ikka väärib ju kommenteerimist ?. Kaasa võtaks elukaaslase

  • Avatar
    Vasta Kk 20. september 2021 at 16:44

    Võtaksin kaasa elukaaslase. Kuna tal ka sünnipäev olemas ja pole ammu puhanud siis oleks see super. Viimane puhkus jääb ca 3 aasta taha, seega oleks super.

    • Avatar
      Vasta Kk2 20. september 2021 at 16:45

      Sünnipäev tulemas** mitte olemas ??

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 16:40

    Ma võtaks sõbranna kaasa puhkama 🙂 Saaks natuke argielust eemale 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. september 2021 at 16:37

    Haapsalus puhkasin eelmine aasta padurasedana. Hestiasse pole aga veel jõudnud. Kui võidan, võtaksin kaasa oma armsa sōbranna, kes on imeliselt tubli üksikema ning läheksime kaks mampsi puhkama ja närve taastama?☺️?

  • Avatar
    Vasta Anette 20. september 2021 at 16:36

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase ja meie pisipoja, kes polegi veel SPA-s käinud?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. september 2021 at 16:36

    Läheksin abikaasa ja lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 20. september 2021 at 16:31

    Oma elukaaslase,et meie sünnipäevasid tähistada ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 16:31

    Ikka abikaasaga 🙂 babymoonile enne veel kui väike tegelane meie juurde tuleb 😉

  • Avatar
    Vasta Marta 20. september 2021 at 16:30

    Võtaksin kaasa elukaaslase, võtaks enne suurt ehitamis- ja kolimismöllu veel korra aja maha ?

  • Avatar
    Vasta Maret 20. september 2021 at 16:25

    Haapsalu on minu suvituslinn olnud lapsepõlvest saati, see linn ronib hinge ja enam temata ei saa. Suvi Haapsaluta on tume ja kurb. Sellel kohal on lihtsalt selline vibe, nagu pisike Pärnu aga palju palju armsam. Soovitan lastega minna Linnuse hoovi, seal suur mänguväljak aga niisamagi palju ruumi jooksmiseks. Linnuses ka uuendatud ja moderne muuseum.
    Teine lahe koht lastele on Ilona Imedemaa ja raudtee/bussijaamas Peetrikese rongiga sõit.
    Söögikohtadest üks parimaid on Hapsal Dietrich ja parimad tordid Müüriääre kohvikus.
    See spa sai alles hiljuti uuenduse ja enne oli ta rohkem sanatooriumi laadne, seetõttu tahaksin ka minna kaema uut maja ja uusi võimalusi lõõgastumiseks. Maja ees minu vanavanaisa tehtud kujugi aga majja pole sisse pole saanudki.
    Kaasa võtaks oma parima sõbra, partneri ja abikaasa Rometi ❤ Eriti tore oleks selline võimalus võita sest kohe kohe on mul sünnipäev ja viimati sai spas käidud 2017a. ?

  • Avatar
    Vasta Karin 20. september 2021 at 16:22

    Seekord olen hea naine ja võtaks vahelduseks mehe ka kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Helen 20. september 2021 at 16:21

    Läheksin enda elukkaslase ja pisikese lapsega esimesele spa puhkusele! ☺️

    • Avatar
      Vasta Cätlin 20. september 2021 at 17:19

      Läheksin enda elukaaslasega, kellega oleks väga vaja veidi aega leida maha võtta ja puhata.. mõnus soe lõõgastus sobiks praegu ideaalselt ära ?

  • Avatar
    Vasta Sandra Raudsepp 20. september 2021 at 16:18

    Sõbranna, Sandra ×2 ?

    • Avatar
      Vasta Maarja 20. september 2021 at 17:41

      Puhkusele läheksin koos elukaaslase ja oma kahe 2 imearmsa lapsega ?

    • Avatar
      Vasta Ann Inger 20. september 2021 at 19:36

      Ooo, Haapsallu võtan kaasa oma armsa mehe, kes leiab ülikooli, töö ja kodu kõrvalt aega ja väikesele lapsele ja naisele.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 16:15

    Võtaksin elukaaslase kaasa, et saaksime korrakski töö- ja koolielus eemale.

  • Avatar
    Vasta Marie 20. september 2021 at 16:14

    Mina võtaksin kaasa enda pere ehk abikaasa ja 2 last, et tähistada väiksema lapse 3 aasta sünnipäeva 🙂

    • Avatar
      Vasta Elerin 20. september 2021 at 17:55

      Elukaaslasegame pole saanud kahekesi väääga ammu puhata.

  • Avatar
    Vasta Marge 20. september 2021 at 16:13

    Kallima võtaks kaasa. Plaan oli juba suvel minna aga oli väga kiire suvi ja pidime tühistama. Lükkasime puhkuse sügisesse. Kas fortuuna abiga või ilma aga sinna me kahekesi läheme kindlasti.

    • Avatar
      Vasta Kati 20. september 2021 at 18:13

      Võtaksin kaasa abikaasa ?

  • Avatar
    Vasta Marika 20. september 2021 at 16:12

    Oma kalli tütre võtaks kaasa.

  • Avatar
    Vasta Helle 20. september 2021 at 16:11

    Abikaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 20. september 2021 at 16:09

    Perega läheks? pudinad ammu unistavad spaast ?

  • Avatar
    Vasta Ebe Saar 20. september 2021 at 16:07

    Läheksin on suure sõbranna Ruutaga

    • Avatar
      Vasta Karolin 20. september 2021 at 17:58

      Võtaksin kaasa elukaaslase, et argipäevale mõnusat vaheldust saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Jo 20. september 2021 at 16:07

    Enda elukaaslase või ema ?

  • Avatar
    Vasta Karin 20. september 2021 at 16:06

    Läheksin koos oma mehega ?

  • Avatar
    Vasta Heidy 20. september 2021 at 16:04

    Oleme abikaasaga pärast meie rasket sügist väikese puhkuse ära teeninud küll.

  • Avatar
    Vasta Karin 20. september 2021 at 16:02

    Pisike väljasõit Haapsallu kõlab väga hästi, kui sinna juurde lisada veel superior tuba koos õhtusöögiga, siis paluks mulle.
    Kaasa võtaksin lapse ja saaksime plikade väljasõidu teha.

  • Avatar
    Vasta M. 20. september 2021 at 16:02

    Minu ema on küll selle ära teeninud… ja ma ise ka ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. september 2021 at 16:02

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase. Me pole kahekesi väga kaua kuskil käinud. Väike minipuhkus kuluks küll meile ära, väheke vürtsi ??
    Pluss saaks ämmal ka külas käia.

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. september 2021 at 16:01

    Läheks koos elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. september 2021 at 16:01

    Elukaaslasega?

  • Avatar
    Vasta Johanna 20. september 2021 at 16:00

    Läheksin koos elukaaslasega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maie 20. september 2021 at 15:59

    UUh, läheksin koos mehega, polegi saanud juba ammu kahekesi puhata ja oleks ideaalne sünnakink reedeks ja ennem uue beebi tulekut mõnus lõõgastus:)

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 15:58

    Pojakesega!

  • Avatar
    Vasta Helina 20. september 2021 at 15:57

    Täiega prooviks ja läheks tähistaks elukaaslasega meie aastapäeva nt ??

  • Avatar
    Vasta Sandra T 20. september 2021 at 15:56

    Hei!

    Minu mehel on sünnipäev tulemas ja ma olen nii pikalt mõelnud, et mida ometi talle kinkida ja nüüd loen siin seda postitust ja lõpuni välja lootsin, et niiii tore oleks, kui saaks ka minna ja äkki teed loosimise ja ohhh oligi. Muidugi osalen ja oleks niiinii õnnelik, kui ta endaga kaasa võtta saaks! ❤️

  • Avatar
    Vasta Katariiin 20. september 2021 at 15:55

    Oma kallimaga läheks ikka, vb võtaks spaafännist lapse ka kaasa. Ausalt, enne last mul polnud aimugi, et spaast võib niimoodi vaimustuda 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 20. september 2021 at 15:53

    Elukaaslase võtaks kaasa. Käisin see suvi täitsa esimest korda Haapsalus aga Spaad külastama ei jõudnudki.

  • Avatar
    Vasta Mirell 20. september 2021 at 15:51

    Kuna Haapsallu pole kunagi elus sattunud, spas käisin sel aastal esimest korda elus ?‍♀️?‍♀️ siis meelsasti külastaksin seda ilusat linna oma kallimaga, kellega saame nii vähe aega koos kahekesi veeta 🙂

  • Avatar
    Vasta K 20. september 2021 at 15:50

    Nii väga vajaks ühte mõnusat puhkust, läheks koos abikaasa ja lapsega ?

  • Avatar
    Vasta Loo Na 20. september 2021 at 15:49

    Võtaksin mehe kaasa, pole ammu kahekesi aega saanud veeta❤️

  • Avatar
    Vasta Liina Teearu 20. september 2021 at 15:46

    Aww,
    Oma kalli abikaasaga ?
    Kuluks väike lõõgastus ära küll,sest nii rase kui mina annab olla???

  • Avatar
    Vasta Elke 20. september 2021 at 15:45

    Mina ja minu sõbrants lihtsalt vajame seda puhkust ?

  • Avatar
    Vasta E.B 20. september 2021 at 15:43

    Olen Haapsalust pärit ja abikaasa alati viriseb, et ma ei ole teda seal nii paljudesse kohtadesse ja restodesse viinud. No, üks koht oleks siis rohkem kus me käinud :D. Ja ka ise ei ole seal kunagi ööbinud, ainult ujumas käinud lapsena. Uuenenud SPA osa tahaks näha küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. september 2021 at 15:42

    Mina võtaksin kaasa oma ema.

  • Avatar
    Vasta E.B 20. september 2021 at 15:34

    Olen Haapsalust pärit ja abikaasa alati viriseb, et ma ei ole teda seal paljudesse restodesse ja kohtadesse viinud. Tegelt ei ole ma ka ise seal kunagi käinud (va. lihtsalt ujumas). Seega läheksin koos abikaasaga, siis on vähem virinat 😀 (ja no, kahe väikse lapse kõrvalt oleks hea korra koos puhata).

  • Avatar
    Vasta Stina 20. september 2021 at 15:33

    Võtaksin puhkusele kaasa oma peika 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 20. september 2021 at 15:32

    Ma läheks koos elukaaslasega sest ta näeb alati minu ja laste nimel palju vaeva ja on töölainel. Pisike puhkus oleks talle kindlasti meeldivaks lõõgastuseks ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 15:30

    Läheksin peiksi või sõbrannaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 15:29

    Läheks koos elukaaslasega, mõlemale kuluks ära väike puhkus veel enne beebi sündi?

  • Avatar
    Vasta Raili 20. september 2021 at 15:26

    Enda abikaasa.

  • Avatar
    Vasta J 20. september 2021 at 15:25

    Elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Stella 20. september 2021 at 15:24

    Võtaksin mehe kaasa ja naudiks täiel raual puhkust üle väääga pika aja ???

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. september 2021 at 15:23

    Võtaksin kaasa elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta A 20. september 2021 at 15:22

    Kaaslase??

    • Avatar
      Vasta Merilin K 27. september 2021 at 08:14

      Mina ja abikaasa ei ole kordagi üheski spas käinud, heameelega vaataks üle.? Meil saab novembris 6aastat abielus, oleks põhjust minna küll. ☺️ Võtaks omale väikse aja 3 lapse kõrvalt, me ei ole kahekesi kuskil käinud viimased 3-4aastat.?

  • Avatar
    Vasta Kristiina Rinne 20. september 2021 at 15:20

    Appi! Ausõna see postitus on täielik kutsung.
    Just eile kirjutasin parimale sõbrannale,et me peame kuhugi spasse kahekesi puhkama minema. Kõik asjad on niii stressi ajanud. Jätaks mehed ja lapsed koju ja lihtsalt puhkaks ja teeks veintsi. Kõlab nagu plaan eks?

    ❤️

  • Avatar
    Vasta Anu 20. september 2021 at 15:19

    Koos mehega läheks ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 20. september 2021 at 15:19

    Abikaasa ja pisikese lapsega läheks

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 15:19

    Emaga läheksin ☺️

  • Avatar
    Vasta Marrja Ordabajeva 20. september 2021 at 15:18

    Kuna ma 08.10.2021 lähen mehega kaheks ööks Narva-Jõesuu spasse siis Haapsallu võtaks sõbranna kaasa.
    Kuna sõbrannasid on täpselt 4, kellega minna siis teeks reaalselt üki-kaki-kommi-nommi ja kes võidab tuleb kaasa.

  • Avatar
    Vasta Helina 20. september 2021 at 15:16

    Läheks abikaasa ja lastega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 15:15

    Sõbrannaga, et lastest puhata.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 20. september 2021 at 15:15

    Oma kaaslase võtaksin kaasa sellele mõnusale puhkusele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 15:14

    Sõbrannaga, et lastest korralikult puhata.

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 15:11

    Läheksin sõbrannaga, et lastest puhata 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 15:06

    Läheksin sõbrannaga – jätaksime lapsed koju ja magaksime hommikul nii-nii kaua 🙂

  • Avatar
    Vasta Susann 20. september 2021 at 15:04

    Meil on elukaaslasega oktoobris sünnipäevad tulemas ja nii tore oleks esimest korda ilma lapseta jälle kahekesi aega nautida. Lapse saab sobivalt vanaema hoolde jätta, kelle kodu ka Haapsalu lähedal. Ideaalne variant puhkuseks. Pöidlad on täiega pihus igaljuhul.

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. september 2021 at 15:04

    Abikaasaga kuluks mõnus spapuhkus ära ?

  • Avatar
    Vasta Margit 20. september 2021 at 15:04

    Võtaksin mehe kaasa.

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. september 2021 at 15:02

    Läheksin koos abikaasaga. Töid ja tegemisi on viimasel ajal olnud palju, seega väga vajaksime kahekesi olemise aega.

  • Avatar
    Vasta Riine 20. september 2021 at 15:02

    Läheksin koos elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Diana 20. september 2021 at 14:59

    Läheksin koos oma kalli emaga, kes on lihtsalt suurim Haapsalu fänn ja kes vääriks suurest töökoormusest ühte puhkust väga.?

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 14:58

    Mehega läheks

  • Avatar
    Vasta Siret 20. september 2021 at 14:56

    Kaasa võtaks abikaasa ja lapsed

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. september 2021 at 14:55

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Helena 20. september 2021 at 14:54

    Mina läheks koos emaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Svea 20. september 2021 at 14:54

    Ma võtaks sõbranna kaasa! ?

  • Avatar
    Vasta Maia 20. september 2021 at 14:48

    Koos abikaasaga. Oleks väga vaja väikest põgenemist igapäevaelust!

  • Avatar
    Vasta Kadi-Liis 20. september 2021 at 14:45

    Läheksin puhkama oma pisikese perega ❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Nell 20. september 2021 at 14:44

    Läheks elukaaslasega tervist turgutama, teine nädal juba kodus tõbised. Et tuleks tervis?

  • Avatar
    Vasta K 20. september 2021 at 14:42

    Läheksin suurima hea meelega! Seekord neljakesi ? pole kaks aastat spas käinud (suuresti ka piirangute pärast). Põhjust oleks nagu ka- 17.aastapäev siiski. Kes oleks võinud arvata, et rate.ee-aegne flirt selleni viib ?

  • Avatar
    Vasta Marja-Liisa 20. september 2021 at 14:40

    Läheksin elukaaslasega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Dolores-Carina 20. september 2021 at 14:39

    Peikaga! Terve suvi tahtsime Haapsallu jõuda, aga kuidagi ei õnnestunud. Niii kihvt koht?

  • Avatar
    Vasta kelluke 20. september 2021 at 14:38

    heameelega tähistaks oma 10a kooselu väikese mini puhkusega ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. september 2021 at 14:38

    Jeesus Maria ja taevaisa. Ma ei tea, keda paluda, et mul elus üheski loosis veaks 😀
    Eriti veel sellepärast, et mul on just täna sünnipäev ja seega võiks loosijumal minu poolt olla. Kaasa võtaksin oma elukaaslase, kellele kuluks ka üks minipuhkus ära.

  • Avatar
    Vasta Keith 20. september 2021 at 14:37

    Oeh, Haapsalu? Meie pisike lemmiklinnake, kuhu läheks suure heameelega koos oma elukaaslasega, kes on 5 nädalat ära old juba ja kaks peab veel
    ootama! Oleks super võimalus!?

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 14:37

    Mehe võtaksin puhkusele kaasa. Viimati sai spas puhata 2018 ?

  • Avatar
    Vasta Ireene 20. september 2021 at 14:36

    Läheks koos emaga.

    • Avatar
      Vasta Birgit 20. september 2021 at 15:20

      Koos elukaaslase ja pisipojaga läheks. võtaks esimest korda kolmekesi ajamaha ja naudiks ?

    • Avatar
      Vasta K 20. september 2021 at 15:22

      Läheksin kallimaga ?

    • Avatar
      Vasta Mann 20. september 2021 at 16:30

      Kooli ajal elasin Haapsalus, ideaalne linn puhkamiseks. Kahjuks ei olegi pikka aega sinna sattunud ja see oleks nüüd ideaalne võimalus minna puhkama elukaaslase ja oma pisitütrega. ?

  • Avatar
    Vasta Älis 20. september 2021 at 14:35

    Mina võtaksin ema kaasa ☺️

  • Avatar
    Vasta malehei 20. september 2021 at 14:35

    Lapsed vanaema juurde ja mehega spasse ?

    • Avatar
      Vasta Susann 20. september 2021 at 15:06

      Meil on elukaaslasega oktoobris sünnipäevad tulemas ja nii tore oleks esimest korda ilma lapseta jälle kahekesi aega nautida. Lapse saab sobivalt vanaema hoolde jätta, kelle kodu ka Haapsalu lähedal. Ideaalne variant puhkuseks. Pöidlad on täiega pihus igaljuhul.

  • Avatar
    Vasta Marii 20. september 2021 at 14:34

    Mehe ja lastega tahaks küll puhkama minna!

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 14:34

    Võtaksin oma elukaaslase kaasa ☺️

    • Avatar
      Vasta Liisuk 20. september 2021 at 16:12

      Võtaksin kaasa elukaaslase. Haapsalu on nii mõnus linn, hoian pöidlad, et oleks põhjust sinna minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Sss 20. september 2021 at 14:34

    Elukaaslasega läheks nautima kahekesi aega

  • Avatar
    Vasta Anna 20. september 2021 at 14:33

    Kaasa võtaks elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. september 2021 at 14:33

    Ma läheks oma mehega, vajaksime seda puhkust nii väga. Pole ammu saanud oma aega ja annaks suhtele vürtsi jälle lapse kõrvalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 20. september 2021 at 14:33

    Mehe ja lapse võtaks kaasa. Me väga suured spa fännid ja seal polegi veel käinud?

  • Avatar
    Vasta Liis Er 20. september 2021 at 14:32

    Üksi ei võigi minna v? Okei okei naliii 😀
    Võtaksin sõbranna või peiksi 🙂

    • Avatar
      Vasta Renita 20. september 2021 at 14:54

      Kui mees välismaalt lõpuks koju saab siis kulub meile mõlemale üks väike puhkus ära + beebipoiss ka sellises vanuses et naudiks kõike

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 14:32

    Puhkaksin oma elukaaslasega kindasti, sest oleme mõlemad kutupiilud elust.

    • Avatar
      Vasta E.B 20. september 2021 at 15:35

      Olen Haapsalust pärit ja abikaasa alati viriseb, et ma ei ole teda seal paljudesse restodesse ja kohtadesse viinud. Tegelt ei ole ma ka ise seal kunagi käinud (va. lihtsalt ujumas). Seega läheksin koos abikaasaga, siis on vähem virinat 😀 (ja no, kahe väikse lapse kõrvalt oleks hea korra koos puhata).

  • Avatar
    Vasta Kai Kokk 20. september 2021 at 14:32

    Käisin Haapsalus viimati 30 aastat tagasi.
    Väga sooviks oma tütrele seda ilusat väikelinna näidata. Ja hiljem spaas lõõgastuda?

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. september 2021 at 14:32

    Ikka koos elukaaslasega läheks, meil kohe täitub 2 aastat koosolemist.

  • Avatar
    Vasta Teili 20. september 2021 at 14:31

    Ikka koos mehega ?Ise Haapsalu inimene ,aga miski pärast polegi seal käinud ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 14:30

    Kuigi lastega koos oleks ka kindlasti väga tore, siis jätaks need väiksed marakratid vanaema hoolde ja läheks koos abikaasaga kahekesi kvaliteetaega veetma. Kuluks väga ära meile! ?

  • Avatar
    Vasta Keidy 20. september 2021 at 14:27

    Haapsalu on niiiii imeline linn ?
    Kindlasti läheks sinna koos oma elukaaslasega, kellega siin koroona ajal polegi veel mitte kuskil omaette saanud käia ??

    • Avatar
      Vasta Riina 20. september 2021 at 15:29

      Läheks koos lastega. Nad niii ootavad, et saaks kuhugile spasse 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 20. september 2021 at 14:25

    Võtaks puhkusele kaasa enda elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. september 2021 at 14:24

    Jee! Abikaasa võtaks kaasa! ❤

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. september 2021 at 14:23

    Võtaksin sõbranna kaasa. Oleme hetkel Haapsalus lastega taastusravis ja laeks rõõmuga patareid täis☺

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. september 2021 at 14:22

    Mul on hetkel puhkus ja tuleval nädalavahetusel on plaanis elukaaslasega Hiiumaale minna. Pühapäeval peaksime mandrile jõudma ja liigume seetõttu ka Haapsalust läbi. Igatahes influentsisid Sa mu juba nagunii ära, et isegi kui ma ei võida, siis plaanime igal juhul ühe öö seal Hotellis veeta ja mõnuleda ?

  • Avatar
    Vasta Stiina 20. september 2021 at 14:21

    Puhkama läheks mehe ja meie pisikese lapsega, oleks ammu aeg veidi puhata 🙂

  • Avatar
    Vasta R 20. september 2021 at 14:21

    Võtaksin kindlasti elukaaslase kaasa. Me ei ole kordagi koos üheski SPAs käinud ja just paar nädalat tagasi arutasime, et võiks minna lõõgastuma, kuna tööelu rutiin kurnab.

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. september 2021 at 14:21

    Abikaasal 22.oktoober sünnipäev ja väga sooviks temaga sinna puhkama minna?

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 14:20

    Abikaasa! Viimasel ajal (loe: terve igavik) on tööde, laste, majapidamisega nii kiire olnud, et pole olnud võimalust koos suurt midagi ette võtta ja seda massaaži on mul ülivaja 😀

  • Avatar
    Vasta Egle 20. september 2021 at 14:17

    Läheks koos kaaslasega, väike puhkus kuluks mõlemale ära

  • Avatar
    Vasta Mari 20. september 2021 at 14:17

    Kogu perega läheks. Meie issi sünna puhul.

  • Avatar
    Vasta Carolin 20. september 2021 at 14:16

    Läheksin koos mehe ja pojaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. september 2021 at 14:16

    Haapsalu Hestias ei ole käinud, küll aga Tallinnas (Hestia Hotel Kentmanni). Väga tahaks minna koos abikaasaga.. lõõgastav nv sügiseses Haapsalus kuluks marjaks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Tene 20. september 2021 at 14:15

    Elukaaslasega läheks aega nautima, sest pole juba 5 aastat sellist luksust nautida saanud KAHEKESI! Siiani igal pool ikka 3 last ka kaasas olnud, aga no nüüd nad juba nii piisavalt vanad, et saaksid selle aja vanavanemate juures rõõmsalt veeta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Brit 20. september 2021 at 14:14

    Suurima Haapsalu fänni Birgiti!

  • Avatar
    Vasta Kaia 20. september 2021 at 14:14

    Spaataks koos abikaasaga. Pole nii ammu kahekesi kusagile jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. september 2021 at 14:13

    Nu ma läheks ikka oma värske kihlatuga spad kaema, pole veel leidnud kohta kuhu tahaks nii väga minna et kiirstestiga nõus oleksin. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. september 2021 at 14:13

    Läheksin koos elukaaslase ja 10 kuuse lapsega! Polegi saanud kuskil perena puhkamas käia ja seda enam, et kohe tuleb ka 11nes aastapäev Härraga ☺️

  • Avatar
    Vasta Brit 20. september 2021 at 14:12

    Birgiti võtan kaasa, sest temast suuremat Haapsalu fänni pole.

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. september 2021 at 14:12

    Läheksin koos oma elukaaslasega. Enne pisipere tulekut, oleks monus vahelduseks ennast vabaks lasta ja ennast hellitada. Nautida Haapsalu, mis kaunis koht?

  • Avatar
    Vasta Rena 20. september 2021 at 14:11

    Mina lähen terve perega. Kõigile kulub puhkus ära. Kui oled ise õnnelik ja puhanud on teised ka seda sinu ümber ?

  • Avatar
    Vasta Veronika 20. september 2021 at 14:10

    Mina ja mu mees vajaks aega kahele…

  • Avatar
    Vasta Kati 20. september 2021 at 14:09

    Läheksin koos elukaaslase ja lapsega .

  • Avatar
    Vasta Siiri 20. september 2021 at 14:09

    Ideaalis läheksin mehega kahekesi aga on oht, et see lõpeb “puhkusega” mees + 3 last ?

  • Avatar
    Vasta Viivika 20. september 2021 at 14:08

    Läheksin elukaaslasega enne lapse tulekut puhkama ja spas peesitamine tundub selleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 20. september 2021 at 14:08

    Kaasa võtaksin elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Marja 20. september 2021 at 14:07

    Abikaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Gethryn 20. september 2021 at 14:07

    Elukaaslasega läheks lõõgastuks veidi??

  • Avatar
    Vasta Aveli 20. september 2021 at 14:07

    Läheksin koos elukaaslasega. Pole ammu Haapsalusse ega ka spasse sattunud. Lõõgastav NV kuluks meile mõlemale ãra. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 14:06

    Abikaasa ja lastega

  • Avatar
    Vasta Cerli 20. september 2021 at 14:06

    Oma mehega läheksin ?

  • Avatar
    Vasta Mannu 20. september 2021 at 14:06

    Võtaksin elukaaslase kaasa. Mõlemale kuluks paar päeva teineteisega ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Age Kalliver 20. september 2021 at 14:05

    Kaasa võtaksin oma teise poole?

  • Avatar
    Vasta Hele 20. september 2021 at 14:04

    Mehe vôtan kaasa

  • Avatar
    Vasta Heleryn 20. september 2021 at 14:04

    Puhkama läheksin koos emaga?

  • Avatar
    Vasta Genely Kull 20. september 2021 at 14:04

    Tundub nii mõnus puhkus! Võtaksin oma mehe kaasa ja “põgeneksime” üheks ööks enda igapäevaelust kolme lapsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 20. september 2021 at 14:03

    Läheksin puhkama koos elukaaslasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 14:03

    Läheksin abikaasaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Janika 20. september 2021 at 14:02

    Läheks koos oma kalli kaasaga väikesele mini puhkusele ?

  • Avatar
    Vasta M 20. september 2021 at 14:02

    Elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 20. september 2021 at 14:01

    Üks mõnus sügispuhkus suve vibega kuluks mulle ja mu elukaaslasele idekalt ära. Sel suvel sai esimest korda seda spaad külastatud ja emotsioonid olid üli positiivsed. Nii palju avarust ja hubasust ühe hotellis.

  • Avatar
    Vasta Os 20. september 2021 at 14:01

    Viiksin oma raseda naise väikelapse kõrvalt puhkama.

  • Avatar
    Vasta Pille Õ 20. september 2021 at 14:01

    Ma võtan kaasa mehe ja väikse tibu, kes armastab bassus sulistada. Ja kindlasti vajaks mu nägu ja selg mõnnat mudimist, et siis prooviks ka need protsetuurid ära.??

  • Avatar
    Vasta Carolin 20. september 2021 at 14:00

    Kõlab niiiii hästi. Läheksin koos elukaaslasega, sest mõlemad end lolliks töötanud ja puhkus kuluks ikka sajaga ära praegu ?.

  • Avatar
    Vasta Kärol 20. september 2021 at 14:00

    Läheksin puhkama koos elukaaslasega, juulis külastasime esmakordselt Haapsalu linna ja tõesti on väga ilus koht, nii et läheks rõõmuga tagasi?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 14:00

    Spa kuluks praegu külmade sügisilmadega vägagi ära. Kaasa võtaks sõbranna, keda pole kaua näinud ja kellega oleks spas mõnus jutustada ja naudelda.

  • Avatar
    Vasta Ck 20. september 2021 at 14:00

    Elukaaslasega puhkama! ❤️

  • Avatar
    Vasta Krissu 20. september 2021 at 13:59

    Ikka abikaasa. Nii oleks puhkust vaja….

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. september 2021 at 13:59

    Ei tea kui kaua küll võitu realiseerida saaks, aga osa võib ikka võtta!
    Kaasa võtaksin endaga oma armsa kaasa ja kolme-poolese tütre ja kohe kohe sündiva tütre. Ise spaasse ilmselt ei tormaks, aga usun, et mehel ja kolmesel oleks seal mega äge! Ise mõnnaks mõnes hoolitsuses küll. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. september 2021 at 13:59

    Kaaslasega läheksin puhkama

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. september 2021 at 13:58

    Põgeneksin oma 50nda juubelikohustuste eest koos oma tütrega hea meelega minipuhkusele.

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 13:58

    Läheksin puhkusele koos peika ja 2 kutsuga ? Kusjuures just eile nägin instast, et sõbranna oli oma koeraga seal puhkamas ja tekkis kohe endalgi huvi, kuna ma ei teagi palju neid loomasõbralikke hotelle Eestis on ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. september 2021 at 13:58

    Väga sooviks minna oma kaaslasega puhkama. Olude sunnil pidime loobuma oma puhkusereisist ja see väike puhkus hotellis teeks meele heaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 20. september 2021 at 13:58

    Kaks väikelast, kaks ettevõtet ja koduehitus – mina võtaksin igapäevatoimetustest aja maha koos abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta Dana 20. september 2021 at 13:58

    Läheksin elukaaslasega. Just rääkisime, et tahaks spaasse minna ?

  • Avatar
    Vasta Maritta 20. september 2021 at 13:57

    Läheksin koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. september 2021 at 13:57

    Läheksin abikaasa ja 2 lapsega (8 ja 11)

  • Avatar
    Vasta Diana 20. september 2021 at 13:57

    Ikka elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Egle 20. september 2021 at 13:56

    Sooviksin spaasse minna oma kalli elukaaslasega, kellega meil on pikalt see mõte juba olnud?

  • Avatar
    Vasta KRISTA 20. september 2021 at 13:56

    Olen sündinud Haapsalu lähedal ja enamus oma elust ka siinkandis elanud. 10 aastat tagasi kolisin Tallinnasse nagu minu vanused ikka, läksin kooli jne 😀 nüüd pea kolmekümne aastasena kolisin tagasi oma sünnikohta võttes pealinnast kaasa oma linnavurlest abikaasa ja meie kaks imelist peoga , kes ei tea Läänemaast mitte mõhkugi 😀
    Spasse lähekski siis koos oma kalli abikaasaga, sest piinlikusega pean tunnistama et ei mina ega tema pole ööbinud üheski Läänemaa SPA’s ega hotellis, sest tasuta ööbimine on ju koguaeg olemas olnud 30km kaugusel 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 20. september 2021 at 13:56

    Kaasa võtaksin oma abikaasa kellega saab abielus oldud 20.10.21 täpselt aastake. Oleks ilus hetk tähistamiseks.

  • Avatar
    Vasta Birgit K 20. september 2021 at 13:55

    Läheksin puhkama oma kalli mehega, kes on viimased aasta aega juba välismaal töötanud, et paremat tuleviku perele pakkuda ja keda olen selle aja jooksul koroona tõttu vaid ühe korra näinud. Usun, et see oleks võrratu üllatus talle järgmiseks korraks, kui Eestisse saab, sest Haapsalu on meie suhte algusest saati nö Meie linn olnud ❤

  • Avatar
    Vasta Renate 20. september 2021 at 13:55

    Läheksin koos kallimaga tähtpäeva tähistama. Oleme ka põhimõtteliselt kõik spad Eestis läbi käinud aga Haapsalu on just üks neist kuhu pole jõudnud ning kuna hakkab meil kohe korteri ost ja remont siis spaasse ei saa nii pea.

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. september 2021 at 13:55

    Mina läheksin elukaaslasega puhkama! Plaansime suvel juba minna, aga läksime selle asemel hoopis Kihnu (mis oli ka muidugi mõnna) aga no spapuhkusele pole ammu saanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 13:54

    Üks minipuhkus mehe ja kahe poisipõngerjaga kuluks ära küll :):)

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. september 2021 at 13:53

    Mina võtaks kaasa oma peiksi, keda ma hetkel erinevates kohtades elades väga tihti ei näe :(( niiet väljasõit ja kahekesi oldud aeg on midagi, mida me mõlemad teha tahaks.

  • Avatar
    Vasta Karolin 20. september 2021 at 13:53

    Peikaga ?

  • Avatar
    Vasta Kai 20. september 2021 at 13:51

    Läheksin koos elukaaslase ga.

  • Avatar
    Vasta TP 20. september 2021 at 13:51

    Ma vist läheks üksi! Mitu aastat pole saanud päris üksi olla, ikka kas mees või laps litsuvad külje alla 😀

  • Avatar
    Vasta Laura Niils 20. september 2021 at 13:50

    Oma abikaasakesega?

  • Avatar
    Vasta Mi 20. september 2021 at 13:50

    Võtaksin kaasa oma elukaaslase kellega kord suvel ikka Haapsallu põgeneme, aga see suvi kahjuks ei jõudnudki. Üks meie lemmikkohtadest ?

  • Avatar
    Vasta Kamps 20. september 2021 at 13:50

    Võtaksin kaasa oma mehe, kes väikeste laste kõrvalt on puhkuse ära teeninud sama palju kui mina ise. #parimisa

  • Avatar
    Vasta Birgit K 20. september 2021 at 13:50

    Oma mehega 🙂 just see laupäev endal sünnipäev tulemas ja kuna meil on oma firma + 3 aastane neiu kodus, siis oleme 24/7 nagu oravad rattas. Oleks ka aeg maha võtta. ?

  • Avatar
    Vasta Reilika 20. september 2021 at 13:50

    Oma abikaasa ❤️

  • Avatar
    Vasta Raquel 20. september 2021 at 13:49

    Reaalselt ei võtakski kedagi kaasa ja läheks ÜKSI puhkama! Tunduks super mõnus vaikust nautida ja Haapsalus kulgeda.

  • Avatar
    Vasta Andra 20. september 2021 at 13:49

    kaasa võtaksin oma abikaasa (:

  • Avatar
    Vasta Krista 20. september 2021 at 13:49

    Haapsalu on kuidagi tõesti selline koht, kuhu väga ei satu. Läbisõidul on paar kiiret peatust tehtud, aga mere äärde olen ainult ühe korra aastaid tagasi jõudnud. Spaanädalavahetus sügisesse sobiks nagu rusikas silmaauku ning kuna seal pakutakse ka lastele hoolitsusi, võtaks oma eelteismelise neiu kaasa. ?

  • Avatar
    Vasta Ester 20. september 2021 at 13:49

    Puhkust oleks väga vaja, tööstress on viimastel kuudel olnud korralik, aga kõik spaad on siiani liiga kallid paistnud, seega raha pigem kodusse “investeerinud”.
    Puhkama läheks kallimaga, teeks talle üllatuse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 20. september 2021 at 13:49

    Abikaasaga ☺️

  • Avatar
    Vasta Kata 20. september 2021 at 13:48

    Vot vaatan “õunte pealt” kes seda mu lähedastest kõige paremini vääriks?…aga vist võtaks kaasa ema või sõbranna…sest see aasta on meile kõigile raske olnud ja puhkus kuluks väga ära ja Haapsalu on mu üks lemmikuid linnu Eestis?!

  • Avatar
    Vasta Getter 20. september 2021 at 13:48

    Sügisene minipuhkus spaas oleks kõige mõnusam kaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Kerlyn 20. september 2021 at 13:48

    Ma just vaatasin Haapsau Hestiat, et oktoobris minna perega. See oleks nagu rusikas silma auku hetkel ?

  • Avatar
    Vasta Merle 20. september 2021 at 13:47

    Võtaksin kaasa oma 30 aastat vanema sõbranna. Ta on lihtsalt nii äge, et ma ei teagi mida ära teha, et ise 30 qasta pärast sama vinge mutt olla!
    Aga pensionäri rahakott on teadagi õhuke…

  • Avatar
    Vasta Ubakass 20. september 2021 at 13:47

    Võtaks kaasa oma vahva peika, kes peab praegu töö tõttu kaks nädalat kuskil välismaal metsas müttama ja konserve sööma. Niiet väike puhkus pärast seda kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta R 20. september 2021 at 13:46

    Elukaaslasega

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. september 2021 at 13:46

    Viiks abikaasa väikesele välja teenitud puhkusele – eeldusel, et vanavanemad suudavad lapsed ära vaadata ?. Ühtlasi jõuaks ehk ka sugulastele külla ?

  • Avatar
    Vasta Annika 20. september 2021 at 13:46

    Läheks koos oma parima sõbranna Sigrid Nõmmikuga.Kuna elu nii kiire,siis oleks hädasti vaja aeg maha võtta ja sõbrantsiga üks mõnus päev Haapsalus veeta ?

  • Avatar
    Vasta Ä 20. september 2021 at 13:46

    Läheksin oma empsiga, kes väga puhkust vajab ja kellele see oleks äge üllatus ?

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. september 2021 at 13:45

    Võtaksin kaasa oma mehe? Abiellusime kuu aega tagasi, kuid ei ole veel saanud kahekesi puhkamas käia. Hestia on väga ilus koht. Olin seal kolleegidega juunikuus. Spaas küll ei käinud, kuid ülejäänud hotelliga jäime väga rahule.

  • Avatar
    Vasta Ivika 20. september 2021 at 13:45

    Puhkusele läheks oma parima sõbraga 🙂 Mul kohe kohe sünnipäev ka tulemas, nii et suurepärane ajastus oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 20. september 2021 at 13:45

    Kuna mu peika töötab Soomes ja ta on praegu niigi 4 nädalat tööl olnud + varsti läheb tööga 6 nädalaks Aafrikasse, oleks meil väga sellist kvaliteetaega ja max puhkust vaja. ? Loodan väga, et loosiõnn lõpuks naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Merily 20. september 2021 at 13:45

    Mina läheks aastapäeva puhul kallimaga Haapsallu, meie lemmiklinna ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. september 2021 at 13:45

    Oma tütrega?

  • Avatar
    Vasta Maigi Riivald 20. september 2021 at 13:44

    Oi me kaasaga oskaks nautida seda sügisest hotelli külastust.

  • Avatar
    Vasta Triinu-Liis 20. september 2021 at 13:44

    Oma tulevase lapse isaga?

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. september 2021 at 13:44

    Ma vist läheks mehega…või sõbrannaga..vaatab seda asja.

  • Avatar
    Vasta Kädy 20. september 2021 at 13:44

    Kaasa võtaksin tütre, teeksime tüdrukute nv ja jätaksime mehe ja pojad koju. Me polegi veel kahekesi kuhugi jõudnud minna ja nv spas tundub just see mida vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. september 2021 at 13:43

    Oi kuidas kuluks puhkus ära ?. Kaasa võtaks elukaaslase ja lapsed ??.

  • Avatar
    Vasta Krista 20. september 2021 at 13:43

    Olen sündinud Haapsalust 30km kaugusel. Kümme aastat tagasi kolisin Tallinnasse nagu kõik minu vanused ?‍♀️ aga nüüd peale kahe lapse sündi, võtsin oma linnavurlest abikaasa kaasa ja kolisime tagasi siia, 30km kaugusele Haapsalust, Läänemaa ja Harjumaa piirile ?
    Tema võtaksingi kaasa, sest kumbki meist pole Haapsalus üheski hotellis ega SPAs käinud, kuna tasuta ööbimiskoht on ju olnud koguaeg siinsamusel ?

  • Avatar
    Vasta Joan 20. september 2021 at 13:42

    Mu kallis mees, keda viimati nägin Aprilli kuus (koroona ja life, you know), tuleb Novembris Belgiast siia, ja midagi sellist talle üllatuseks pakkuda oleks lihtsalt võrratu.

  • Avatar
    Vasta Annika 20. september 2021 at 13:42

    Võtaks oma elukaaslase ja lapse kaasa ☺️

  • Avatar
    Vasta Mia 20. september 2021 at 13:42

    Mina läheksin puhkama oma peiksiga. ?Haapsalu on super mõnus ja ilus linnake, kus aeg natukeseks maha võtta.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 13:42

    Haapsalu spasse võtaksin kaasa enda 4-kuuseks saava beebi kellele oleks see esmakordne spa külastus ja elukaaslase. ❤️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. september 2021 at 13:42

    Kaasa võtaksin (pigem värske) silmarõõmu, kellega polegi veel midagi nii romantilist ette võtnud

  • Avatar
    Vasta Evelyn E 20. september 2021 at 13:41

    Läheksin koos emaga, juba suvel piilus ta sealt akendest sisse kui seal väikesel päeva tripil olime ja ütles, et tahaks siia tulla! Seega oleks hea üks ema-tütre spaas käik ette võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. september 2021 at 13:41

    Viiksin hea meelega oma partneri spaasse, puhkus enne beebi tulekut kuluks meile mõlemale ära?

    • Avatar
      Vasta Piia 20. september 2021 at 13:58

      Läheksin koos perega?

    • Avatar
      Vasta kelluke 20. september 2021 at 14:40

      heameelega tähistaks oma 10a kooselu väikese mini puhkusega ?

  • Avatar
    Vasta Liliana 20. september 2021 at 13:41

    Läheksin oma parima söbrannaga kes üksi kasvatab kahte last
    Töötab hullumoodi palju seega see vöit oleks super saaksin ta natukeseks tööst eemale kiskuda .Ja lasta tal lihtsalt nautida ..ja kuna meil täitub söprusest juba 14 aastat oleks eriti hea ,kui saaksime koos olla üle pika aja ,sest tema elab Eestis mina ,aga soomes.

  • Avatar
    Vasta Triin 20. september 2021 at 13:40

    Oma abikaasaga ja seekord jätaksime lapse maha ning oleksimegi täiesti kahekesi. Sellist puhkust pole meil vist paar aastat olnud ?

    • Avatar
      Vasta Elen 20. september 2021 at 14:10

      Ma läheks mehe ja lastega. Polegi kõik koos puhanud veel. Beebiga oleks supermõnus kui vannid ja õhk soe oleks sest siis jõuab suurema lapsega sammu pidada ja kogu perega mõnuleda. Mitte nii,et üks passib titega soojas ja teised vallutavad spad. ??

  • Avatar
    Vasta B 20. september 2021 at 13:40

    Just plaanisime elukaaslasega veeta nädalavahetuse kuskil spas/hotellis ning suvel jäi Haapsalust väga positiivne mulje seda külastades. Niiet kaasa võtaksin oma elukaaslase 🙂

  • Avatar
    Vasta Piia 20. september 2021 at 13:40

    Olen spas käiku juba pikemat aega plaaninud, aga ikka ja jälle tuleb midagi vahele. Nii väga oleks vaja, sest kui on olemas sügisväsimus, siis see mul praegu peal on ning väike turgutus ei teeks paha. Kaasa võtaksin abikaasa, talle kuluks samuti väike puhkus ära.

  • Avatar
    Vasta Geilika 20. september 2021 at 13:40

    Mina jätaksin enda pisikese beebi esimest korda vanaema juurde ja läheksin puhkaksin elukaaslasega koos ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 20. september 2021 at 13:39

    Läheksin puhkama koos elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Egle Künnapas 20. september 2021 at 13:39

    Mina läheksin oma kallimaga puhkama, sest literally, me pole kahekesi reaalselt puhkamas käinud sellest hetkest, kui sündis meie esimene laps, ehk siis 7 aastat ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 13:39

    Läheksin Spasse perega (1 laps ja elukaaslane)

  • Avatar
    Vasta Liis K 20. september 2021 at 13:39

    Läheksin elukaaslasega tähistama 11. aastapäeva! ?

  • Avatar
    Vasta Anni 20. september 2021 at 13:38

    Sünnipäeva get-away oma elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta Eret Niinemets 20. september 2021 at 13:37

    Võtaksin kaasa kallima❤️

  • Avatar
    Vasta Di 20. september 2021 at 13:37

    Ikka koos abikaasaga kellega saab järgmine kuu 10aastat! ?

    • Avatar
      Vasta Merike 20. september 2021 at 13:42

      Võtaksin kaasa oma elukaaslase, 1. okt täitub meil 15 aastat kooselu ja oleks igati äge seda seal tähistada. ?

  • Avatar
    Vasta Reeli 20. september 2021 at 13:37

    Elukaaslase ? Seekord puhkus ilma kahe väikse marakratita ?

    • Avatar
      Vasta Egle 20. september 2021 at 13:45

      Elukaaslase ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. september 2021 at 13:36

    Minu mees pole suur spaa fänn, aga kuna mina olen siis kodurahu huvides aastas korra ikka viib mind kusagile, nii et oleks minule ja mu mehe rahakotile väga armas üllatus, kui võidaks?.Haapsalus olen ainult ühe korra käinud, aga ilmselgelt mitte spaasse, oleks ideaalne põhjus sinna kanti jõuda:)

  • Avatar
    Vasta Sandra Rebane 20. september 2021 at 13:36

    Kaasa võtaksin elukaaslase, just paar päeva tagasi mõtlesime, et oleks vaja omaette aega ka-ilma lapseta. Seda pole enam ammu olnud ja väga kuluks ära 🙂 Haapsalu oleks selleks ideaalne koht ka.

  • Avatar
    Vasta Kertu Tamm 20. september 2021 at 13:36

    Mina läheksin naudiksin puhkust oma kalli abikaasaga, kahe lapse kõrvalt oleks suurepärane veidi kahekesi aega saada ❤️

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis 20. september 2021 at 13:35

    Mina tahaks nii vàga minna oma lastega puhkama! ❤️

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. september 2021 at 13:35

    Kindlasti sooviks võita, kaasa võtaks oma elukaaslase, kuna meil on oktoobri alguses viies aastapäev, siis oleks selline kingitus ideaalne kink meile mõlemale.. pöidlad peos ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. september 2021 at 13:34

    Läheksin oma abikaasaga, kes vist pole seni Haapsaluski käinud, rääkimata Haapsalu spa-st:) Ise olen korra u 25 aastat tagasi korra Haapsalus kàinud.

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. september 2021 at 13:34

    Abikaasa. Kohe meil 3. Pulmaaastapäev ka

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 13:34

    Läheks puhkama oma elukaaslasega ☺️

  • Avatar
    Vasta Liina 20. september 2021 at 13:34

    Koos abikaasaga läheks puhkama. Pole laste kõrvalt liiga kaua saanud kahekesi puhata või üksteise jaoks aega leida.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 13:34

    Ikka terve perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Annu 20. september 2021 at 13:33

    Kaasa võtaksin armsa sõbranna ?

  • Avatar
    Vasta Helen 20. september 2021 at 13:33

    Läheksin elukaaslasega sünnipäeva tähistama?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. september 2021 at 13:33

    Pole kunagi Haapsalus spaas käinud, läheksin koos abikaasaga?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. september 2021 at 13:32

    Võtaksin ilmselt kaasa sõbranna või kaaslase, kellega tean, et kindlasti naudiksin seal olemist ja aja maha võtmist. Mõtted oleks vaja vaigistada küll ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. september 2021 at 13:32

    Elukaaslasega rutiinist puhkama

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. september 2021 at 13:31

    Koos oma elukaaslasega❤️

  • Avatar
    Vasta Birgitta 20. september 2021 at 13:31

    Elukaaslasega❤️

  • Avatar
    Vasta Brigitta 20. september 2021 at 13:31

    Polegi Haapsalu avastanud, oleks vast aeg. Ikka koos elukaaslasega läheks puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Iiris 20. september 2021 at 13:31

    Koos kaaslasega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 20. september 2021 at 13:31

    Patt tunnistada, aga ma pole vist elus kordagi Haapsalus käinud. No vähemalt mitte teadlikult, aga samas äkki kunagi väiksena(?) Igastahes võtaksin ma sinna kaasa oma elukaaslase, et mõnusat Spa puhkust nautida.

  • Avatar
    Vasta Mariann 20. september 2021 at 13:30

    Ma mõtlen, kas võtaks ainult mehe või kolm tütart ka ? mehega pole ammu kahekesi olnud ja seda oleks oh kui väga vaja meie suhtele, samas lapsed tahaksid ka koolile-lasteaiale vaheldust… Ja ausalt öeldes tahaks üldse üksi minna ja end välja magada ?

  • Avatar
    Vasta Heili 20. september 2021 at 13:30

    Olen üks suur spaa külastaja. Haapsallu võtaksin kaasa õe, kes lihtsalt peab aja maha võtma!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin L 20. september 2021 at 13:30

    Võtaksin kaasa sõbranna Anneliisi, kellega sel aastal veel spaas käimata?

  • Avatar
    Vasta erika elstruk 20. september 2021 at 13:30

    Mina vötaks kaasa oma elukaaslase, meil saab varsti 10a koos oldud ja pole kordagi käinud spas❤️

  • Avatar
    Vasta Getter 20. september 2021 at 13:29

    Sõbrannaga!

  • Avatar
    Vasta Maiken 20. september 2021 at 13:28

    On tulnud korduvalt ette pärnust haapsallu sõitmist, et niisama promenaadil jalutada aga ööseks pole kunagi jäänud ?
    Puhkaks oma peikaga ?

  • Avatar
    Vasta Jni 20. september 2021 at 13:28

    Oma abikaasa võtan kaasa

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. september 2021 at 13:28

    Läheksin koos abikaasaga.

  • Avatar
    Vasta Ave Kaljurand-Algpeus 20. september 2021 at 13:28

    Palun mulle ja mu abikaasale üks väike spaapuhkus? 3 tütart seome punti ja viime selleks ajaks vanavanemate juurde ?

  • Avatar
    Vasta Gedy 20. september 2021 at 13:27

    Puhkaks koos perega, sest 10päevane karantiin on siin kõigil kodus ajud ära fuckinud?

  • Avatar
    Vasta Reelika 20. september 2021 at 13:27

    See postitus on täpselt 10sse!
    Kuna elukaaslasega oktoobri alguses täitumas 6s koos oldud aasta ja meil veel puhkus ka, siis just uurisime spaasid, kuhu minna ja see spa oli üks meie mõtetest?
    Tänu su postitusele tahaks nüüd kohe eriti sinna minna, seega osalen ja kaasa võtan oma elukaaslase Raido ?

  • Avatar
    Vasta Ethel 20. september 2021 at 13:26

    Ka minul on seal spaas veel käimata! Võtaksin kaasa oma parima sõbranna, kellega raudselt seal koos olles igav ei hakkaks ?

  • Avatar
    Vasta Maris 20. september 2021 at 13:26

    Peiksi

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. september 2021 at 13:26

    Kuna mu lapsel 11.okt sünnipäev, siis läheksin temaga mõnulema.

  • Avatar
    Vasta Janika 20. september 2021 at 13:26

    Tahaks minna koos abikaasaga. Meil mõlemal praegu üsna stressirohke aeg, nii et väike lõõgastav spaapuhkus kuluks nii ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 20. september 2021 at 13:25

    Oleks kui rusikas silmaauku, mul just mees kuu aega Haapsalus ja läheks koos perega ka hea meelega spaasse ?

  • Avatar
    Vasta doris 20. september 2021 at 13:24

    läheks emaga:)

  • Avatar
    Vasta Liis 20. september 2021 at 13:24

    Tühistasin just Viimsi spa ära ja broneerisin hoopiski Hestiasse Haapsallu, aitääh Mallu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. september 2021 at 13:24

    Meil oleks vaja väga elukaaslasega koos väike getaway teha ?

  • Avatar
    Vasta Eva 20. september 2021 at 13:21

    Üksi oleks mega, aga lastega oleks ka vast päris mõnus. Noja siis vist tuleks laste isa ka kaasa võtta, sest tema autoga me sinna Haapsalusse saaks…

  • Avatar
    Vasta Inks 20. september 2021 at 13:09

    Käin Haapsalus tihti aga ühtegi SPAd pole kunagi seal külastanud.
    Läheksin abikaasaga kahekesi, sest pärast laste saamist on kõik puhkused olnud koos nendega 😀 Nüüd naudiks kvaliteetaega kahekesi.

    • Avatar
      Vasta Elis 20. september 2021 at 13:32

      Abikaasaga läheksin 🙂 abiellusime märtsis.. et noh, koroona.. polegi “pulmareisil” käinud veel, nüüd pool aastat hiljem oleks ju tore küll minna kahekesi lõõgastuma ?

    • Avatar
      Vasta Ebe 20. september 2021 at 13:34

      Sooviksin väga puhata koos elukaaslasega spaas. Esimest ja seni viimast korda saime seda teha 4 aastat tagasi Kuressaares.
      See võiks olla talle hiline juubelikingitus.

    • Avatar
      Vasta Kerli 20. september 2021 at 13:39

      Oma hea sõbranna võtaks kaasa, teeks girls mini getaway.

    • Avatar
      Vasta Lora 20. september 2021 at 13:40

      Elukaaslasega ?

  • Avatar
    Vasta M 20. september 2021 at 13:04

    Mina läheksin puhkama elukaaslasega. Me pole alates koroona algusest mitte kuskil puhkamas käinud ja oleks viimane aeg pealinnatolm jalge alt ära pühkida, et koos kahekesi lõõgastuda 🙂

    • Avatar
      Vasta Liisa 20. september 2021 at 13:27

      Koos kaaslasega läheksin meie esimest tähtpäeva tähistama! ?❤️

    • Avatar
      Vasta Sirly 20. september 2021 at 13:39

      Kui võidaks, siis läheks muidugi elukaaslasega koos, ja kuna Haapsalu on minu kodukandile lähedal, siis võib juhtuda et poja läheks esimest korda ööseks vanaema juurde ja meie saaks oma esimese puhkuse kahekesi ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. september 2021 at 13:03

    Koos enda abikaasaga, meil on pikalt käsil olnud maja remont ja ei mäletagi aega kuna sai viimati õhtuti koos telekatki vaadatud..sest peale pikka väsitavat päeva maja peal võtab õhtuks ikka niii läbi ja kui pole maja peal tegutsemas siis tema välismaal tööl ja mina väikse lapsega kodus..nii et vajaks ühte kosutavat puhkust koos perega küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Liisa 20. september 2021 at 13:31

      Hea meelega viiks oma kalli emme puhkama ?

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 20. september 2021 at 12:54

    Haapsalu spaas pole tõesti kordagi veel käinud, isegi enne kui Hestia seda opereerima hakkas, aga seal ümber olen tiirutanud küll – nii suurepärase asukohaga spaa! Lapsed on suured sulistamishuvilised, aga sellesse spaasse saadaksin hoopis oma ema – ta on suur Haapsalu-fänn ja väike puhkus kulub marjaks ära…

    • Avatar
      Vasta Maarja 20. september 2021 at 13:27

      Tundub väga mõnus spaa olevat. Polnud varem sellest kuulnudki, nüüd uus koht mida kindlasti külastada. Kui mingil müstilisel moel mina see väljavalitu peaks olema siis kaasa võtaksin abikaasa.

    • Avatar
      Vasta Merit 20. september 2021 at 13:34

      Misasja …kuidas selline vahva Spa mul Haapsalus käies kahe silma vahele on jäänud?
      Puhkama läheksin koos sõbrannaga, törts naistejuttu ja lastevaba õhtu kuluks meile.ära küll ?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Anu 20. september 2021 at 12:52

    Ma käisin sel suvel kusjuures Haapsalus esimest korda ja täiesti armusin sellesse linnakesse. Kaalume kallimaga päris tõsiselt sinna omale pisikese korteri ostmist, sest see on lihtsalt nii meielik linn.
    Minipuhkusele võtaksin kaasa loomulikult tema. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. september 2021 at 12:40

    Elukaaslase 😉

    • Avatar
      Vasta M 20. september 2021 at 13:03

      Mina läheksin puhkama elukaaslasega. Me pole alates koroona algusest mitte kuskil puhkamas käinud ja oleks viimane aeg pealinnatolm jalge alt ära pühkida, et koos kahekesi lõõgastuda 🙂

      • Avatar
        Vasta Kaisa 20. september 2021 at 13:34

        Oma roosinupu. ? Oleme ammu mõelnud Haapsallu minna.

  • Avatar
    Vasta Madis 20. september 2021 at 12:33

    Läheks abikaasaga pulmaaastapäeva tähistama 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 20. september 2021 at 12:26

    Hea meelega läheks elukaaslasega väiksele puhkusele ?

    • Avatar
      Vasta K 20. september 2021 at 13:36

      Läheksin elukaaslasega aastapäeva tähistama.

  • Avatar
    Vasta Krista 20. september 2021 at 12:09

    Aga vot nüüd on küll see koht käes, kus osalen loosis!!! Kaasa võtaksin lapsed, kuna erilisena hakkaski silma hoolitsuste võimalus lastele. Oleks väga lahe sügisene elamus nii mulle kui neile ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 20. september 2021 at 11:47

    Puhkust oleks kohe hädasti vaja ja kaasa võtaks kindlasti oma kalli elukaaslase, kellega pole juba päris kaua ainult kahekesi aega saanud veeta.

  • 1 2