Lasteasjad Riided

Minimene ja minu mini inimesed*

27. september 2021

See palve, rääkida mõnest ägedast kodumaisest firmast, tuli Instas “soovilugude” kategooriast ja õigemat aega selle postituse jaoks ei olekski. Seda sellepärast, et just eelmine nädal sain ma paki kodumaise lasteriiete firmalt Minimene. Nende tootevalik ei ole just maailma suurim, aga sellel on lihtne põhjus – nad alles alustasid! Ja nii palju, kui ma selle nädalaga neid riideid kasutanud olen, või noh, lapsed kannavad, mina pesen, siis ma võin teile tunnistada, et näen siit sündimas mingit firmat, mis kunagi on sama laialt teatud kui nt Breden Kids või muu säärane tegijam ettevõte.

Minimene riided on mugavad, mõnusalt laia lõike ja pehmete kummidega. Kangas ise super pehme ja veniv. Mu lastel on olnud mõned riided, kus pesed pusa läbi ja see muutub kuidagi jäigaks ja kõvaks. Nende asjadega seda probleemi ei ole – elasid pesu üle ja on täpselt samasugused nagu esimest korda pakist välja võttes.

Mis on Minimene poe point? Selle looja Mari (kui hea nimi!) on kolme lapse ema (kui hea arv lapsi!), kes tundis ühel hetkel, et väga palju riideid kaubanduses on igasuguste piltide ja kõrvade ja muu kraamiga. Tema aga tahtis leida riideid, mis oleksid neutraalsemad ja nn klassikalisemad. Lisaks kasvavad lapsed kiiresti ja seetõttu on alati hea, kui riietel on ka natsa kasvuruumi, eks? Niisiis ei mõelnudki ta pikemalt, vaid lasi hoopis ise käed käiku. Õmbles oma lastele just sellised riided, mis kestaksid kaua, näeksid ilusad välja ning mida oleks mugav kanda.

Mis minu meelest eriti äge – Mari peab lugu ka taaskasutusest. Just sellest sündis tal ka TaasUus süsteem, mis tähendab seda, et kui sinu laps on oma Minimene riietest välja kasvanud, saad sa need tagasi saata ja nemad müüvad selle oma kodulehel jälle maha. Minu jaoks on see ilmselge märk, et inimene usub oma toote kvaliteeti. Sest olgem ausad – lapsed suudavad oma riideid teinekord ikka korralikult retsida! Sina saad aga vastu nende kinkekaarte, et oma lapse riietekogu jälle sobivas suuruses rõivastega täiendada.

Eriti äge on see, et hästi paljud riided matchivad omavahel kokku. Vali ainult endale meeldivad toonid ja juba paari erineva asjaga saad kokku panna mitmeid erinevaid outfite. Minule sobib see kohe eriti, sest ma tihtipeale ostan lastele samasugused asjad. Aga ega nad kõik ei taha neid alati samal ajal kanda, mis tähendab seda, et need on erinevatel aegadel pesus ja siis on pooled Kardo juures ja minu matchimise plaanist ei tule alati miskit välja. Nüüd on igatahes lootust, et saan kindlalt lapsed samas stiilis uksest välja.

Ma võtsin peale pildilolevate riiete veel paar pusa ja pluusi ka ja nagu öeldud – olen super rahul. Need kleidid on laste erilised lemmikud. Ma ei tea, kas sellepärast, et see muster meenutab nende sõnul kollast maasikat või seetõttu, et neil on TASKUD! Sest kes ei armastaks taskutega kleite.

Eelmine nädal leidsin oma paki seest ka koodi “mallukas” mis kestab kuni 10.10 (Mari sünnani), aga mida üks kaval lugeja avastas – nende kodukal on see värk, et kui regad ennast uudiskirja saajaks, saad 10% alla. Tuleb välja, et sinna saab veel minu koodi “mallukas” ka otsa panna. Kokku tuleb seega lausa 25% allahindlust. Kui see ei ole hea diil, siis mina ei tea, mis on.

Ütlen ausalt, et ma ei tea, kas see oli neil kogemata niimoodi peale jäänud või mis, sest tavaliselt firmad nii helded pole, et kaks koodi korraga töötaks, aga igatahes praegu ta nii töötab ja soovitan heast pakkumisest kinni haarata 🙂

Lõpetuseks veel mõni pilt mu präänikutest, sest nad on lihtsalt nii-ii armsad!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta PN 28. september 2021 at 08:04

    Vaatan alati rõõmuga Marta pilte. Ta on selline nunnu laps, nunnu naeratusega ja nunnu olemisega, samas nii vahvalt kelmikas 😀