Kingiloos REISIMINE TESTIN JA ARVUSTAN

ideaalsed reisikaaslased*

4. oktoober 2021

Täpselt kolm nädalat enne Türgi reisi kirjutas mulle selline ettevõte nagu Cabin Max. Olime tegelikult kunagi varem ka suhelnud. Nimelt 2017. aastal, kui valmistusin esimest korda koos perega pikemaks ajaks Tenerifele minema. Saatsin neile kirja, umbes et jou kus mu kaup on. Tellisin neilt tookord kaks seljakotti ja ju siis oli veits kärsitus nende kättesaamisega. See kõlab päris minulikult küll, mis siin salata 😀

Ei leia praegu, kas neid tol korral kuskil postituses näitasin ka, igatahes on seljakotid ausad ja seda enam tore koostöö. Noh et kuna olin nende toodete kasutaja juba ammu enne, kui nad küsisid, ega ma lähiajal reisile plaani minna. Ja huvitaval kombel just siis plaanisin, nii et lõimegi käed.

Kuna ma nüüd koostöö korras ühe samasuguse seljakoti endale veel valisin, siis põgusalt mainin, mis tas nii head on. Alustuseks muidugi see, et see on käsipagasi mõõdus. Maagilised sõnad, mis iga reisisõbra põlved veits nõrgaks võtavad 😀 Lisaks on see ülimahukas. Pluss ühe luku avamisega saab selle 10 liitri võrra veelgi suuremaks teha. Aga isegi sedasi maksimumsuuruses mahub ta käsipagasi piiridesse kenasti ära.

Mäletan, et esimest korda pikemaks ajaks Tenerifele talvepakku minnes ladusime selle koti triiki lasteasju täis. Sööke, jooke, mänge jne. Mitmetunnise lennureisi peal hakkab väikestel lastel seitseümmend neli korda igav ja nälg ja mis kõik veel. Tuleb põhjalikult valmistuda ühesõnaga. Hea ruumikas käsipagasikott on sel puhul ainult abiks.

Tenerifel kohapeal olles kasutasime seda päris tihti näiteks toidupoes käimiseks. Eest saab rihmad klõpsuga kinni panna ja niimoodi ei libise see õlgadelt alla. Muidu peab seljakotti ikka vahetevahel kohendama ja kergitama, sest kipub teine alla vajuma. Nii et väga praktiline ja mitme otstarbega kotike.

Ilma lasteta minnes kujutan ette, et vähenõudlikum inimene võib sellega vabalt nädalase soojamaareisi ette võtta. Paar paari jalatseid, mõni õhuke kleidike, hügieenitarbed, sülearvuti ja hea raamat mahuvad lebolt ära. Okei ilmselt päris palju värki veel. Aga näiteks nädalavahetuse getaway’le saab sellega vabalt ükskõik kes mindud, isegi kui tahaks rohkem asju kaasa vedada, sest nädalavahetuse jagu riideid ja jalatseid ja meigiasju mahutab see kindlalt ära.

Valisin endale veel ”Ryanair tasuta suurus” koti. Nimi suht räägib enda eest, et miks ta hea on. Muidugi sobib see paljude muude lennufirmade tasuta istmealuseks pagasiks samuti. Kusjuures kõik eelnev jutt mahutavuse kohta kehtib ka siin. Misiganes võimaldab lennukikabiini rohkem värki kaasa smuugeldada, eks 😀

Materjal on neil kottidel väga mõnus ja välimus meeldib mulle ka. Hinnast ei hakka üldse rääkima – poleks tasuta saanud, oleks silmagi pilgutamata ise ka osta raatsinud. Või noh, olen ju enne korra raatsinud juba 😀 Cabin Max toodete kvaliteet on kuhjaga küsitud raha väärt. Ei taha siin nüüd liigselt ka rõhutada, et oleksin nõus veel palju kõrgemat hinda maksma, muidu äkki tõstavadki seda, hoidku jumal selle eest. Aga jah. Minu meelest igati praktilised ja kvaliteetsed asjad.

Neli särki, kahed püksid, pesukomplektid, kleit ja lisaks kõik muu, mida pildil näete ning ruumi jäi veel ülegi 🙂

Eks reisimisel üldse, aga eriti lennureisil on oluline, et pagas oleks kerge. Et kotid ja kohvrid oleksid vastupidavast materjalist – eriti mis puudutab äraantavat pagasit. Lisaks et need mahutaksid võimalikult palju asju. Insta worthy välimus on ainult lisaboonus, hahha 😀 Cabin Max tooted täidavad õnneks kõik eelmainitud tingimused. Olen vast piisavalt palju reisinud, et teada, missuguse pagasiga maksab luurele minna ja millisega mitte 🙂

Kuni koolivaheaja alguseni ehk 25nda oktoobrini saate koodiga “MALLUKAS” reisikotid ja -kohvrid 20% soodsamalt. Aga ühele teist loosin vabalt valitud reisikoti välja ka. Jäta lihtsalt kommentaar, millise koti või kohvri võidu korral valiksid. Kellel järgmine reis juba planeeritud, võib seda ka kirjutada, kuhu minek on 🙂 Võitja selgub nädala pärast!

*Postitus sündis koostöös Cabin Max’iga

Loe ka neid postitusi!

183 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ülle 16. oktoober 2021 at 11:03

    Võidu korral valiksin reisikohvri Manhattan Trolley. Plaanis on reisida Rootsi.

  • Avatar
    Vasta Arke 13. oktoober 2021 at 15:32

    Nii õigel ajal tehtud postitus. Portugali minek loodetavasti 😀 tänapäeval ei tea, eks. Pagas Manhattan Stowaway oleks idekas. Kas reisil käises reisikindlustuse ka tegid? Millise?

  • Avatar
    Vasta Klaarika 12. oktoober 2021 at 11:31

    Ma olen väga vähe reisinud. Tahaksin väga Islandile minna. See on unistus kusagilt 1980-ndate algusest , kui lugesin ajakirjast “Täheke” Islandi kohta artiklit. Kui kohver on valmis, ehk siis tuleb reis ka lõpuks! Manhattan Trolley on minu valik.

  • Avatar
    Vasta Reelika 11. oktoober 2021 at 08:06

    uut reisikohvrit oleks küll vaja , mis vastu ka peaks, vanal läks sang katki. Reisida veel ei plaani aga kolimisel oleks abiks….

  • Avatar
    Vasta Maria 9. oktoober 2021 at 21:55

    Pole veel järgmist reisi välja vaadanud (pole ammu reisile saanud ka!), aga kui saab perega valitud, siis seda teeks seljakotiga Uppsala Expandable! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina Seinberg 8. oktoober 2021 at 15:18

    Suvi läbi reisisin tihti Eesti keskosast mere äärde põhjarannikule, plaanis neid reise veel teha. Plaanis on mere äärde reisid ka lääne suunal. valin koti Seljakott Uppsala Expandable.

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 7. oktoober 2021 at 19:45

    Vohh, kotid ja kohvrid on siuksed nõudlikud tooted, et nende kohta ma jääkski teiste kasutajate kogemuslugusid lugema… Mõne viimase aasta jooksul oleme erinevateks reisideks oma perele vist vajaminevad kohvrid-kotid valmis muretsenud, loodetavasti peavad vastu ka, aga õekesele tahaks hirmsasti kinkida ühele noorele lendajale sobiva seljakoti – Svaldbar Wizz Air 40x30x20cm.

    Ise lendasin viimati möödunud aasta septembris, nüüd tahaks jõulude-eelseks ajaks v uueks aastaks kuhugi sooja ja eksootilisse paika, aga just nii udused need plaanid praeguse seisuga on.

  • Avatar
    Vasta Karinq 7. oktoober 2021 at 12:22

    Juba 12.10 sõidan Türgi reisile. Valiks Reisikohver Manhattan Trolley! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raja Raag 7. oktoober 2021 at 10:04

    Reisikohver

  • Avatar
    Vasta AL 7. oktoober 2021 at 00:52

    Kuna nüüd juba peres 4 suud, siis mõistlik reisile minekuks Reisikohver Manhattan Trolley 😉

  • Avatar
    Vasta Laura 6. oktoober 2021 at 21:03

    Lähen juba nädala lõpus Londonisse! Ja ostsin kusjuures just selle tripi jaoks RyanAiri tasuta koti mõõtudes seljakoti neilt, olen ka kvaliteediga väga rahul ja mahutavus on uskumatult suur. Nüüd võtaks suurema koti ka juurde, näiteks selle.

  • Avatar
    Vasta Leili 6. oktoober 2021 at 19:34

    Reisikohver Manhattan Trolley ?kingiksin mehele ? reisi praegu plaanis pole, proovime usinalt raha koguda ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 6. oktoober 2021 at 17:22

    Emps hakkab just Rhodosele minema, aga mina jään seltskonnast maha. Kui enne ei jõua, siis järgmise aasta sügisel üks mõnus Dubai reis! Eelmisel aastal jäi see koroonaga ära 🙁

  • Avatar
    Vasta Merlyn 6. oktoober 2021 at 09:40

    Ooo, tõesti väga head reisikotid tunduvad. Mina valiksin seljakoti Malaga Grey. Sellist olen juba ammu otsinud.
    Järgmine pikem reis on jaanuari alguses perega kolmeks kuuks Tenerifele. Aga enne seda plaanime veel ka ühe nädalase päikesereisi teha ☀️

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. oktoober 2021 at 07:16

    Seljakott ja õlakott Metz

    • Avatar
      Vasta AL 7. oktoober 2021 at 00:52

      Kuna nüüd juba peres 4 suud, siis mõistlik reisile minekuks Reisikohver Manhattan Trolley 😉

  • Avatar
    Vasta Seph 6. oktoober 2021 at 01:10

    Mul ka just reis tulekul ja see X Holdall oleks perfff

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. oktoober 2021 at 23:00

    Ideelne loos mulle 😉 Just mainisin elukaaslasele, et mul korralikku sangadega kotti vaja ja see oleks just ideaalne. Võit mulle palun, aitäh! 😀

  • Avatar
    Vasta Epp 5. oktoober 2021 at 22:55

    Võidu korral valiksin seljakott Metz. Re Source Recycle ?

  • Avatar
    Vasta Airi 5. oktoober 2021 at 22:30

    Pagas X Holdall kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Stellale 5. oktoober 2021 at 22:27

    Sooviksin võimalusel lähiajal reisida kuskile kus on soe…
    Oleks soov võita Reisikohver Lyon Blac

  • Avatar
    Vasta Pille 5. oktoober 2021 at 21:56

    Seljakott Uppsala Expandable
    See oleks tihti vanemate juurde reisimisel suureks abiks ?

  • Avatar
    Vasta Aniken 5. oktoober 2021 at 21:20

    Oleks vaja just sama X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. Paar reisi planeeritud lähikuudel ja tuleks kindlasti kasuks ☺️

  • Avatar
    Vasta Tanel Rohelpuu 5. oktoober 2021 at 20:22

    Metz plus

  • Avatar
    Vasta Tanel Rohelpuu 5. oktoober 2021 at 20:20

    Metz plus

  • Avatar
    Vasta Marin 5. oktoober 2021 at 19:37

    Kingiksin oma mehele “seljakott Metz XL”. Tulime just täna Türgist tagasi ja mehe seljakotil tulid sangad küljest ära ?
    Järgmisele reisile oleks ideaalne minna uue vastupidava kotiga.

    • Avatar
      Vasta Elisa 5. oktoober 2021 at 21:16

      Läheksin järgmisele reisile Dubaisse selle ratastega kohvriga, mis neil avapildil on ? Nii ilus ja naiselik, aga kahjuks valikust ei leidnud.

  • Avatar
    Vasta Mirjam L 5. oktoober 2021 at 19:07

    Reisikohver Manhattan Trolley kindlalt ?

    • Avatar
      Vasta Marin 5. oktoober 2021 at 19:38

      Kingiksin oma mehele “seljakott Metz XL”. Tulime just täna Türgist tagasi ja mehe seljakotil tulid sangad küljest ära ?
      Järgmisele reisile oleks ideaalne minna uue vastupidava kotiga.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. oktoober 2021 at 18:30

    Reisikohver Lyon Atlantic Blue Valiksin

  • Avatar
    Vasta Sigrid 5. oktoober 2021 at 18:16

    Saksamaad avastama, juba oktoobri keskel ?

  • Avatar
    Vasta Mariana 5. oktoober 2021 at 18:03

    Valiksin kahtlemata käsipagasi seljakoti. Kasutada saaksin juba oktoobri lõpupoole ja just mõtlesin, mis koti võtan käsipagasiks. Nii et võit oleks rusikas silmaauku kohe ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. oktoober 2021 at 17:48

    Valiksin Reisikohver Manhattan Trolley või siis selle Ryanair tasuta suurus koti, mõlemat oleks vaja 😀 Ja nädala pärast Itaaliasse minek 🙂

  • Avatar
    Vasta Reili 5. oktoober 2021 at 17:06

    Seljakott Metz Black näeb niiii hea välja mu meelest, et seda lihtsalt tahaks saada endale. ?
    Kuna endal laps ka sündimas, siis oleks kuskile nt nädalavahetusel minnes hea nii enda kui ka mõningad lapse asjad ära mahutada. ?

  • Avatar
    Vasta Katre 5. oktoober 2021 at 16:55

    Valiksin ka koti praegu reisida ei saa aga tulevikus jaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 5. oktoober 2021 at 16:34

    Seda käsipagasi mõõtu seljakotti oleks oktoobri lõpus Kreekasse minnes küll vaja.

  • Avatar
    Vasta Helina 5. oktoober 2021 at 15:51

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” valiksin võidu korral.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. oktoober 2021 at 15:48

    Mul on täpselt sellist “Ryanair Tasuta Suurus” kotti vaja! ❤️ Ja ilus on ka!
    Koolivaheajal tahaks kuhugile minna küll, loodan lastega Venemaale minna ??

  • Avatar
    Vasta Keidi 5. oktoober 2021 at 15:26

    Itaaliasse järgmise kuu keskel.
    Mul üks Cabin Max kott on, aga see on Ryanairi jaoks liiga suur ja jubeeee kahju, et seda kasutada ei saa.
    See Ryanairi tasuta käsipagasi mõõdus kott oleks niiii vajalik. Muidu jääb üle miskise pisikese seljakotiga minna ja sinna ei mahu küll midagi. 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 5. oktoober 2021 at 15:11

    Issand mul oleks vaja seda seljakoti moodi (istme alla mahtuvat) kotti! Lähme koolivaheajal lastega Billundisse Legolandi Ryanairiga. Pagasit nö juurde ei ostnud!

  • Avatar
    Vasta Annakas 5. oktoober 2021 at 14:51

    Seljakott Metz Rainforest, sest see on lihtsalt NIIIII ilus!

  • Avatar
    Vasta Kats 5. oktoober 2021 at 14:29

    https://cabinmax.ee/et/seljakotid/132-seljakott-metz-xl.html

    Keenia 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2021 at 14:25

    Valiksin Reisikohver Manhattan Trolley

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. oktoober 2021 at 14:06

    Hei, valiks pojale Reisikohvri Manhattan Trolley, 2 nädala pärast Alanyasse sõit ja asjad vajavad pakkimist ?

  • Avatar
    Vasta Kristel Berting 5. oktoober 2021 at 14:04

    Hei, valiks pojale Reisikohvri Manhattan Trolley, 2 nädala pärast Alanyasse sõit ja asjad vajavad pakkimist 😉

  • Avatar
    Vasta M. 5. oktoober 2021 at 13:49

    Metz Stowaway Atlantic Blue 20L “Ryanairi tasuta suurus” kuluks ära

  • Avatar
    Vasta Helena 5. oktoober 2021 at 13:40

    Ma valiks “Ryanair tasuta suurus” mudeli, tundub väga praktiline ja mõnus.

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2021 at 13:40

    Osalen loosis! Seljakott-õlakott tundub väga hea ja praktiline 🙂 ning just selle võidu korral valiksingi.

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2021 at 13:32

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” ja läheks sellega esialgu Nuustakule.

  • Avatar
    Vasta Iris 5. oktoober 2021 at 13:27

    https://cabinmax.ee/et/seljakotid/124-cabin-max-metz-vintage-yellow.html
    See oleks nunnu kollane. Usun, et leiaks koha kuhu minna sellega

  • Avatar
    Vasta Kai 5. oktoober 2021 at 13:18

    https://cabinmax.ee/et/seljakotid/113-cabin-max-metz-vintage-teal.html
    Miks mitte sügisesse värve lisada.
    Valiksin selle. Kergus tuleb koti puhul ainult kasuks

  • Avatar
    Vasta Silvia 5. oktoober 2021 at 13:15

    https://cabinmax.ee/et/istmealune-pagas/135-x-holdall-stowaway-suitable-for-ryanair-cabin-bags-40x20x25.html
    Selle sama koti võtaksin ? täpselt üks selline puudu praegu ? reisiplaane hetkel ei ole ?

  • Avatar
    Vasta Katre 5. oktoober 2021 at 13:13

    Valiksin ilmselt ratastega reisikohvri, kuna plaanin oktoobri lõpus Londonisse sõita.

  • Avatar
    Vasta Nele S 5. oktoober 2021 at 13:06

    Seljakott Metz Rainforest. Sellega hea edasi-tagasi Sitsiilia ja Eesti vahet käia.

  • Avatar
    Vasta Jane 5. oktoober 2021 at 12:37

    Oh, tnx, siin tõesti head hinnad. Mul tglt pubekale vaja, sõelub siin meie kärgperes pidevalt Tallinna ja Kuressaare vahet lennukiga ja asjalikku kohvrit/kotti nii vaja. Mulle meeldib selle juures see eraldi tasku ID-kaardile ja iPad-ile.

  • Avatar
    Vasta Maria 5. oktoober 2021 at 12:19

    Võtaks ka selle sama koti “Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” ja järgmine sihtkoht on Portugal, võib-olla jääb enne seda ka Dubai.

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. oktoober 2021 at 12:13

    Miks ma neist midagi kuulnud pole? Käime perega igal aastal reisimas ja oi kui palju odavaid kohvreid ja kotte on ribadeks kasutatud. Tegelikult oleks vaja uut reisikohvrit, sest vanal tulid rattad alt, aga see kollane seljakott lihtsalt röövis mu südame!

    • Avatar
      Vasta Piret 5. oktoober 2021 at 12:30

      Praegu oleks just vaja sellist.

  • Avatar
    Vasta Maarika 5. oktoober 2021 at 12:12

    Võtaks selle sama “Ryanair tasuta pagas”, hea tuleval kevadel õele Šveitsi külla sôita.

    • Avatar
      Vasta Jaanika 5. oktoober 2021 at 16:44

      Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus”
      Selline kott kuluks varsti ära küll. Plaan on Prantsusmaale minna.

  • Avatar
    Vasta Diana 5. oktoober 2021 at 12:08

    Mina valiksin võidu korral seljakoti Metz Black ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 5. oktoober 2021 at 11:52

    Reisikohver Lyon Black oleks meie perele hetkel hädavajalik. Oleme minemas novembri keskel Seišellidele ja hetkel pole meil kodus ühtegi kohvrit ega reisikotti. Vanem tütar on vahetusõpilane Slovakkias ja võttis endaga kaasa nii suure reisikohvri kui ka käsipagasi mõõdus kohvri. Viiruse tõttu pole varem neist puudust tundnud, aga nüüd oleks väga vinge, kui loosiõnn meile naerataks 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. oktoober 2021 at 11:58

      Palju õnne! Loosiõnn naeratas seekord tõepoolest just teile 🙂
      Oma võidu kättesaamiseks kirjuta palun info@cabinmax.ee (neile on sinu nimi ja e-mail edastatud)

      • Avatar
        Vasta Tiina 19. oktoober 2021 at 18:30

        Oiiii milline meeldiv yllatus.
        Aitäh ?!

  • Avatar
    Vasta Kerttu 5. oktoober 2021 at 11:29

    Selline ratastega kohver, mida saab ka selga panna, on mul juba olemas. Väga hea toode! Seljakott oleks ka hea variant, aga kahjuks halli värvi mudelil puuduvad neil ees kinnitusklõpsud, mis minu jaoks on seljakotil must-have.
    Seega ma vist valiks selle või siis samuti selle seljakoti mis sinulgi.

  • Avatar
    Vasta Marelle 5. oktoober 2021 at 11:19

    Mina sooviksin kotti ?

  • Avatar
    Vasta Riin 5. oktoober 2021 at 11:07

    Ryanairi suuruse koti ja teeks yhe expromt nädalavahetuse kuskil Euroopa pealinnas ??

  • Avatar
    Vasta Kai 5. oktoober 2021 at 11:05

    Ilmselt valiks seljakoti.

  • Avatar
    Vasta Liina 5. oktoober 2021 at 11:03

    Wizz Air 40x30x20 cm Oleks minu valik, alati on probleem, et voimalikult mahukas kott mahuks pingi alla. Nyyd paar aastat on iga-aastane sōbrannadega reis ära jäänud, aga loodan, et varsti hakkame reisi planeerima.

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. oktoober 2021 at 11:00

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” ?

  • Avatar
    Vasta A v e l y 5. oktoober 2021 at 10:49

    Plaanis minna novembris egiptusse. Kahjuks aga kodus on olemas vaid üks ülisuur kohver seega kuluks midagi ära küll. Silma jäi hetkel ryan airi tasuta suurus kott – väga praktiline.

  • Avatar
    Vasta Cassie 5. oktoober 2021 at 10:46

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25

  • Avatar
    Vasta Liis 5. oktoober 2021 at 10:44

    Mul on mees alati see, kes läheb ka nädalaseks reisiks ainult väikese seljakotiga. Mis on minu jaoks ulme. Mul ikka märksa rohkemat vaja, selleks rohkemaks prooviks Metz Vintage Teal seljakotti. Nii ilusat värvi ja ehk mahuks mu eluke ka mõneks ajaks sinna sisse ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. oktoober 2021 at 10:34

    Sooviks väga võita kotti ( Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus”), kuna järgmisel kuul on sündimas esimene laps, oleks hea kotti kasutada alguses haiglakotina ning hiljem beebiga väikeste ringreiside tarbeks, et kõik talle vajalik mugavalt kaasa tassida. ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. oktoober 2021 at 10:27

    Ma võtaks selle sama, mis sul on 😀 jubekena mumeelest ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 5. oktoober 2021 at 10:22

    Valik seljakoti vintage yellow toonis, sest kunagi ei tea, millal hea reidiil käsib kohe koti haarata ja lennujaama poole tuisata

  • Avatar
    Vasta Maarja H 5. oktoober 2021 at 10:13

    Ma vist võtaks selle wizz air istmealuse pagasi või siis ratastega reisikohver Manhattan Trolley. Ehk siis üks mahuks wizz airiga sõites ja teine ryanairiga ? ja olekski korras haha.

  • Avatar
    Vasta Liis Krislin 5. oktoober 2021 at 10:13

    Valiksin kindlasti seljakoti Metz Purple! No nii ilus lihtsalt, sellega lausa lust reisida?

  • Avatar
    Vasta Kessu 5. oktoober 2021 at 10:08

    Reisiplaane veel pole aga selline seljakott kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Kats 5. oktoober 2021 at 10:03

    Reisikohver Lion Black. Pikalt käsipagasile mõelnud, siis oleks tore loosiga võita. Selle Ryanair pingialuse koti ostan siis sinu koodiga ja pöidlad pihku, et kohver tuleks loosiga 🙂 Siis võib kuu lõpus Tenerifele minna küll ?

  • Avatar
    Vasta Annika 5. oktoober 2021 at 10:00

    Mmm ma jube lilla värvi armastaja ja võtaks nende lilla seljakoti, mis sobiks juba olemasoleva lilla kohvriga ? Ja reisiks aasta lõpus Tartusse puhkama!!! ?

  • Avatar
    Vasta Piia 5. oktoober 2021 at 09:59

    Just oleks vaja uut käsipagasi kotti ja Cabin Max X Holdall kott sobiks ideaalselt ?
    Plaan on teha väike nädalalõpu puhkuse reis mehega ja nautida kahekesi olemist, ilma lasteta aga sihtkoht veel arutlemisel ?

  • Avatar
    Vasta Mervi 5. oktoober 2021 at 09:58

    Valiks selle.

  • Avatar
    Vasta Kadri K 5. oktoober 2021 at 09:56

    Uuh! Selline kuluks täiega ära. Idekas et nii seljas kantav kui ka saab järgi vedada.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2021 at 09:55

    See ryan airi tasuta suuruse kott sobiks mullegi. Hea nt ka lastega niisama välja minekuks.

  • Avatar
    Vasta Anett Laasberg 5. oktoober 2021 at 09:53

    X Holdall ?

  • Avatar
    Vasta Ketter 5. oktoober 2021 at 09:48

    See tundub väga lahe pagas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. oktoober 2021 at 09:47

    Meie perele kuluks ära seljakott Uppsala Expandable. Peale reisimise tundub mugav kasutada ka “korilase” ametit pidades. Nt sarapuupähklid kilekotti ja siis seljakotti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. oktoober 2021 at 09:47

    Sellise võtaks küll 😀 ma eluaegne seljakottide fänn.

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 5. oktoober 2021 at 09:42

    Mina valiksin “Ryanair tasuta suurus” koti. Kevadel ootab reis ees ja oleks super kui oleks selline mahukas kott olemas.

  • Avatar
    Vasta Minna 5. oktoober 2021 at 09:42

    üks seljakott kuluks ära

  • Avatar
    Vasta Lidia 5. oktoober 2021 at 09:41

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. Reisisihtkohta veel valin ????

  • Avatar
    Vasta Jane 5. oktoober 2021 at 09:41

    Valiks selle: Seljakott Metz Vintage Yellow, plaan kevadel vennale Inglismaale külla minna?

  • Avatar
    Vasta Sille 5. oktoober 2021 at 09:36

    Oo, see X holdall sobiks küll hästi igale poole kaasa.

  • Avatar
    Vasta Anu 5. oktoober 2021 at 09:30

    Pagas Svaldbar Wizz Air 40x30x20cm tundub hea, mul on sama firma üleõlakott aga enamjaolt on seljakott mugavam. Pealegi, homme wizziga lend ees, see kott sobib nime poolest ka.

  • Avatar
    Vasta Liis 5. oktoober 2021 at 09:27

    Novembris Costa Ricale minnes oleks hes kaasa võtta Ryanair Tasuta Suurus.

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. oktoober 2021 at 09:21

    Valiksin reisikohvri Manhattan, kuna hetkel pole nagu ühtegi isiklikku reisikohvrit.

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2021 at 09:21

    Koju ? teise koju…

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 5. oktoober 2021 at 09:20

    Uut kohvrit oleks vaja ?

  • Avatar
    Vasta Helerin 5. oktoober 2021 at 09:03

    Reisikohver Manhattan Trolley

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2021 at 08:59

    Valiksin Metz Vintage Teal seljakoti. Lastega on vaja aega ajalt käia ( kas siis kooli või lasteaiaga või niisama vabadel päevadel) matkadel/orienteerumisel vms väljasõitudel ja iga kord topin ja mahutan igaühe seljakotti joogipudeleid ja võileivakarpe. Lõpptulemus on see, et ma ise tassin nende seljakotte nagu kaamel. Oleks hea, kui kõik ühes kohas! Kuna iga nädalavahetusel käime ka maal, siis oleks hea ju kõik asjad sinna visata ja asi ants! Sest ruumi tundub rohkem, kui rubla eest ?
    Ma olen see inimene kelle kõige kaugem reisipunkt on olnud laevaga Rootsi. Hetkel ei terenda kuskil kaugelgi silmapiiril mingisugust väljamaareisi, kuid kodumaal saab ikka ju ringi liikuda.

  • Avatar
    Vasta Os 5. oktoober 2021 at 08:57

    Valiksin pagas x holdall “Ryanair Tasuta Suurus”.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. oktoober 2021 at 08:56

    Seljakott Malaga Grey kuluks küll ära ?

  • Avatar
    Vasta ck 5. oktoober 2021 at 08:55

    Võidu korral valiksin pagas x holdall “Ryanair Tasuta Suurus”. Mees peab töö tõttu järgmine kuu mõned päevad Maltal olema, seega leiaks kott kohe kasutust.

  • Avatar
    Vasta Geilika 5. oktoober 2021 at 08:54

    Mahukas kott kuluks ära mul isegi beebiga maale ema juurde minnes ? aga usun, et reisil on see asendamatu asi. Enda 30nda juubelireisi koos elukaaslasega teeme Kanaaridel ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 5. oktoober 2021 at 08:54

    Ülihea firma! Aitäh, et tutvustasid! Olen veendunud seljakotiga reisil käija ning praegune seljakott vajakski juba väljavahetamist, sest enne mind kasutati seda koolis käimiseks ehk põhi paistab juba peaaegu läbi 😀
    Minu ideaalne kott oleks seljakott Metz Vintage Stone Grey

  • Avatar
    Vasta Karin 5. oktoober 2021 at 08:53

    Seljakott Metz XL oleks minu valikuks. Teeksin abikaasale üllatuseks kuna peab tihti komandeeringus käima?

  • Avatar
    Vasta Annika 5. oktoober 2021 at 08:51

    Seljakott Metz Black tunduks hea valik.

  • Avatar
    Vasta Marlen Tipp 5. oktoober 2021 at 08:49

    Seljakott Uppsala Expandable

  • Avatar
    Vasta Ck 5. oktoober 2021 at 08:48

    Võidu korral valiksin samuti pagas x holdall “Ryanair Tasuta Suurus”. Mees peab töötõttu järgmine kuu mõneks päevaks Maltale sõitma ja kott leiaks kohe kasutust.

  • Avatar
    Vasta Mariann 5. oktoober 2021 at 08:47

    Ma sooviksin Pagas X Holdall i. Jõuludel ootab väike reis Saaremaale, sinna oleks mugav lapse riided panna ?

  • Avatar
    Vasta Aire 5. oktoober 2021 at 08:46

    Mul olemas nende seljakotid ja vaatasin ka alguses et ikka päris suur, et kas ikka kindel et tohib võtta nii suure ? kusjuures mu isa selle cabin max seljakotiga käiski Tais ainult. Ise valiks võidu korral sama koti nagu Sul. Tundub hea ?

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2021 at 08:46

    Usun et kulub ära Ryanair tasuta pagasi suurus.

  • Avatar
    Vasta Eleri 5. oktoober 2021 at 08:45

    Mul on plaanis ülikooli lõpetamise puhul Itaalia reis aga ikka kõik kohvrid, kas liiga suured või juba rattad katki. Hetkel tundub nagu parim kaaslane oleks ratastega reisikohver Lyon Black 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 5. oktoober 2021 at 08:45

    Plaanime perega Dubaisse minna. Kott kuluks ära küll. Viimasest reisist on nii kaua möödas et kõik kotid-kohvrid tuleks seekord uued soetada või kokku laenata.

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 5. oktoober 2021 at 08:34

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. Kas keegi ütleks mulle, kuidas saab üks kott nii väga meeldima hakata. Ma juba kujutan ette kuidas laste asjad ja minu ning mehe asjad seal kotis ja lähme nädalavahetuseks väljasõidule ??

  • Avatar
    Vasta Piret 5. oktoober 2021 at 08:34

    Ma valiks ka selle, Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. See tundub nii mugav kasutada ka Eestis sisesteks tööreisideks, kuhu kõik vajalik mahutada.

  • Avatar
    Vasta Helen P. 5. oktoober 2021 at 08:31

    Seljakott Malaga Grey

    Kui maalim hulluks ei lähe see talv jälle, siis plaan veebruaris Kanaaridele põrutada ja härra käib nagunii pidevalt igasugustel matkadel, et seljakott saaks kenasti vatti ja läheks asjaette.

  • Avatar
    Vasta Eva 5. oktoober 2021 at 08:30

    Ooo, mul on seda over night bag/ryanairi kotti vaja!

  • Avatar
    Vasta Kea 5. oktoober 2021 at 08:29

    Võtaks sama koti, Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus”

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. oktoober 2021 at 08:28

    Välismaale reisimist ees ei ole, aga Eestimaa peal on nii palju busside ja rongidega ringi liikumist, et seljakott Metz kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Liis 5. oktoober 2021 at 08:24

    Hei,
    Mulle meeldis igast valikust midagi aga kuna kohvrit oleks täiega kôige rohkem vaja siis meeldis mulle see. Minu järgmine “reis” on Hiiumaale.

  • Avatar
    Vasta Sirli 5. oktoober 2021 at 08:23

    Seljakott Metz Black. Ja lähme Austriasse

  • Avatar
    Vasta Anu 5. oktoober 2021 at 07:36

    Reisikohver Manhattan Trolley oleks vajalik abimees lennuks Egiptusesse veebruarikuus:)

  • Avatar
    Vasta Tanja 5. oktoober 2021 at 07:29

    Valiksin Reisikohver Lyon Atlantic Blue ?
    Detsembri alguses on plaanis Tsehhi reis ja see kohver kuluks väga ära?

  • Avatar
    Vasta Sirle 5. oktoober 2021 at 07:16

    Resile sobiks hästi kaasa Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 🙂

  • Avatar
    Vasta Plix 5. oktoober 2021 at 07:15

    Lähen elus esimest korda reisile, Eestist välja, Egiptusesse. Pole mul ühtegi kohvrit ega aimugi käsipagasist ega muust säärasest. Nii et kui saabki kohe osta “käsipagasimõõdus” koti, siis see on minusuguse võhiku jaoks suurepärane! Valisin lehelt välja sellise.

  • Avatar
    Vasta Kady 5. oktoober 2021 at 06:50

    Meil on puudu üks väike ratastega kohver, et mugavalt perega talvepuhkusele lennata ja mitte osta suurt ja kallist lisapagasi piletit 😉 Talvituda meeldib meile Gran Canarial ja just otsime soodsaid lennupileteid 😉

  • Avatar
    Vasta Teele 5. oktoober 2021 at 06:44

    Seljakott Metz Black

  • Avatar
    Vasta Merit 5. oktoober 2021 at 06:36

    Käsipagasist on alati puudus! Parim valik oleks  Lyon Atlantic Blue.

  • Avatar
    Vasta Liis 5. oktoober 2021 at 05:57

    Üks Manhattan Trolly on elust täpselt puudu.

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. oktoober 2021 at 04:14

    Manhattani seljakoti

  • Avatar
    Vasta MVP 5. oktoober 2021 at 04:07

    Vötaksin reisile Greenwich’i või Manhattani reisikohvri, saab nii seljakotina kanda kui ka ratastel vedada. Mul on käsipagasi rattad nii väsinud (loe: muist on nii ära kulunud, et paneb imestama, kuidas kohver ikka veel vaevaliselt veereb), et hea oleks kohvriparki uuendada. Kui mujale ei önnestu end smugeldada lähiajal, siis Saaremaal käin küll üsna tihti ja siis on selline kohvrike väga hea abimees!

  • Avatar
    Vasta Stiina 5. oktoober 2021 at 01:56

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” oleks ideaalne kott! Ostaks isegi kohe ära, aga laost on otsas 🙁

  • Avatar
    Vasta Triin 5. oktoober 2021 at 00:25

    See postitus tuli nüüd küll õigel ajal! Kuna ammu pole lennata saanud siis pole ka reisivarustust vahetanud ja karta on, et pea 11-aastane noormees enam mesimummu kohvri või käpapatrulli seljakotiga lennukile ei lähe. Seega üks Wizz Air seljakott kuluks talle ära ja no endale tellisin ma juba Ryanairi mõõtu koti koheselt ära. Saab kuu lõpus ära proovida kas ikka mahub nimetet lennufirmas istme alla ära kui Dublinisse koolivaheajale minna 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. oktoober 2021 at 00:20

    Ei tea, kuidas ma seni ilma Metz Rainforest seljakotita hakkama saanud olen. See on niii ilus, et saaks ilma reisile minematagi kanda.

  • Avatar
    Vasta Kats 5. oktoober 2021 at 00:10

    Ostsime just 31.10 reisi Türki ja sinna kuluks hädasti ära üks mugav kott, kuhu lastele( 10 kuune ja 4 aastane) panna kaasa näksimist ja igavust peletavaid asju? Jäid silma just ratastega variandid, kuna seljakott on olemas?

  • Avatar
    Vasta Marlene 5. oktoober 2021 at 00:06

    “Ryanari tasuta suurus” kotti oleks hea lapsele lennukisse asju kaasa võtta ja lähme perega Tenerifele.

  • Avatar
    Vasta Helina 4. oktoober 2021 at 23:59

    Kui selline moekas kandevahend turja ehtimas, pole reisida vajagi, läheks niisama linna peale uhkustama. Sellega: Pagas Manhattan Stowaway Yellow XL 20L “Ryanair Tasuta suurus”.

  • Avatar
    Vasta Mare 4. oktoober 2021 at 23:53

    Soome loomaaeda plaanin juba pikemalt. Kord on piirid kinni kord pole aega ja kord tervis ei luba. Aga lastega võiks lõpuks sinna jõuda ka.

  • Avatar
    Vasta Silvia 4. oktoober 2021 at 22:38

    Olen nii heldes tujus, et kingiks koti elukaaslasele. Liigume palju Eesti-Rootsi suunal ja see Malaga navy blue võiks talle sobida.

  • Avatar
    Vasta Karin 4. oktoober 2021 at 22:20

    Jagan lapsega kohvrit kuid see on paraljalt reise näinud. ?

  • Avatar
    Vasta Gea 4. oktoober 2021 at 22:19

    Mul üks Metzi kott on kunagi olnud, aga sõbranna nurus endale. Olin sellega väga rahul, mahukam kui pealtnäha paistab ja kohvri moodi avamine on eriti mugav. Et siis Metz Vintage kivihall oleks mu valik seekord 😉

  • Avatar
    Vasta Signe 4. oktoober 2021 at 22:08

    Järgmine kuu Pariisi minek ja selleks puhuks tellisin sooduskoodiga endale “Ryanair Tasuta Suurus” koti 🙂
    Võidu korral valiksin Reisikohver Lyon Black, üks selline on meie peres veel puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2021 at 22:03

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. Ja kuna reisile hetkel plaanis pole minna, aga võidu korral läheks mehe ja 3 lapsega spaasse puhkama küll! Lastele ideaalne puhkus ja pole vaja kuskile kaugele minnagi ?

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2021 at 22:00

    Valiksin nende kodulehelt selle toote: Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25. Ja kuna reisile hetkel plaanis pole minna, aga võidu korral läheks mehe ja 3 lapsega spaasse puhkama küll! Lastele ideaalne puhkus ja pole vaja kuskile kaugele minnagi ?

  • Avatar
    Vasta MRU 4. oktoober 2021 at 21:32

    Paluksin võidu korral Uppsala Expandable kotti. Reisisihiks on kevadised fjordid Norras ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 4. oktoober 2021 at 21:20

    Kuna ma sõelun kogu aeg Saksamaa vahet, siis üks cabin max kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta K 4. oktoober 2021 at 20:33

    Manhattan trolley oleks idekas! Järgmine reis on inglismaale, jee!

  • Avatar
    Vasta Annika 4. oktoober 2021 at 20:24

    Greenwich reisikohvri 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 4. oktoober 2021 at 20:10

    Valiksin Seljakott Metz Re.Source Recycle.
    Tahaksin kindlasti millalgi talvel kuhugi reisile minna, aga ei tea veel täpselt, millal saab minna.

  • Avatar
    Vasta Britta 4. oktoober 2021 at 20:09

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” kuluks küll järgmise kuu reisiks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. oktoober 2021 at 19:32

    Kuna endal kahjuks kohvrit ei ole, siis oleks väga rõõmustav, et ei peaks enam iga kord vanematelt või sõpradelt laenama kui kuskile minek. Valiksin “Reisikohver Manhattan Trolley”, tundub mugav ja näeb ka hea välja!

  • Avatar
    Vasta Ann 4. oktoober 2021 at 18:50

    Mul on ammusest ajast CabinMax üleni must seljakott – on ikka mahukas küll! Aga see “Pagas X Holdall, Ryanair Tasuta Suurus, 40x20x25” tundub väga praktiline weekend bag/ trennikott/ mahukas käekott. Reisile lähen juba oktoobri lõpus 😀 (Kariibidele!)

  • Avatar
    Vasta Kätz 4. oktoober 2021 at 18:47

    Valiksin selle 🙂

  • Avatar
    Vasta Sara 4. oktoober 2021 at 18:45

    Pagas “Ryanair Tasuta Suurus”

  • Avatar
    Vasta Anu 4. oktoober 2021 at 18:43

    Minul oleks väga uut kohvrit vaja. Eelmise reisi jaoks pidin lausa laenama, sest ei viitsinud tol hetkel uue ostmisega tegelema hakata. Need Cabinmaxi kohvrid on idekad mu arust. Rihmad JA rattad – mis sa veel tahta oskad, eksole. ?
    Mulle meeldiks kõige enam reisikohver Manhattan Trolley. Nunnu värvikombo.

  • Avatar
    Vasta Merike 4. oktoober 2021 at 18:41

    Mul sõbrannaga 16 kuni 27 is oktoober minek Türki, nooo niiii äge oleks korragi elus midagi võita ???

  • Avatar
    Vasta Merily 4. oktoober 2021 at 18:33

    Plaanime kaaslasega minna kuu lõpus Londonisse 12.aastapäeva tähistama, seega käsipagasi kohver Lyon Black kuluks kindlasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 4. oktoober 2021 at 18:32

    Plaan on minna kallimaga kuu lõpus meie 12.aastapäeva tähistama Londonisse, seega käsipagasi kohver Lyon Black kuluks igati ära ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 4. oktoober 2021 at 18:25

    Novembris sünnipäevanädalal plaanis abikaasaga Viini minna ja käsipagasiga. Valiksin endale Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25 aga abikaasale seljakoti. Loodan et loosiõnn naeratab ja ühe toote võidan, teise juba ostaks ise juurde 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 4. oktoober 2021 at 18:24

    Valiks koti Ryanair tasuta suurus.

  • Avatar
    Vasta Annika 4. oktoober 2021 at 18:16

    Planeerime hetkel minna peale jõule n-ö pikemale nädalavahetusele Londonisse. Kuna võtame 2-aastase päkapiku kaasa, siis selline seljakott oleks meile ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Mariine 4. oktoober 2021 at 18:13

    Sellised postitused on niii igavad, never üle kolme rea ei loe.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. oktoober 2021 at 12:10

      Okei 🙂

  • Avatar
    Vasta Efka 4. oktoober 2021 at 18:09

    Berllini nädalalõpp plaanis oktoobris. Ja mahukas kott kulub ära küll.

    • Avatar
      Vasta Sandra T 4. oktoober 2021 at 21:25

      Minul veel järgmine reis paigas ei ole kindlalt aga plaaniks minna matkama Islandile või näiteks Iirimaale ja super oleks, kui saaks endale uue kohvri, sest vana on juba väga vana ja logiseb ja katki ja püsti ei seisa. No niiiii oleks võitu tarvis ?

    • Avatar
      Vasta Siks 5. oktoober 2021 at 09:15

      Käime parima s6brannaga korra aastas kuskil kodust kaugemal, järgmisele reisile v6taks küll Lyon Black koti kaasa

  • Avatar
    Vasta Efka 4. oktoober 2021 at 18:08

    Berliini lendan oktoobris ja üks mahukas kott kuluks ära küll.

    • Avatar
      Vasta Annaliisa 5. oktoober 2021 at 09:41

      Mina valiksin “Ryanair tasuta suurus” koti. Kevadel ootab reis ees ja oleks super kui oleks selline mahukas kott olemas.

  • Avatar
    Vasta Kairi 4. oktoober 2021 at 18:07

    Reisikohver Lyon Black, oleks hea valik!

    • Avatar
      Vasta Sidrun 5. oktoober 2021 at 08:21

      Lyon Black reisikohver kuluks ära kui talvel reisile läheme?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. oktoober 2021 at 18:05

    Nende seljakott on mul juba olemas, aga uut suurt kohvrit oleks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 4. oktoober 2021 at 18:03

    Pagas X Holdall “Ryanair Tasuta Suurus” 40x20x25

  • Avatar
    Vasta Diana 4. oktoober 2021 at 18:03

    Seljakott Uppsala kuluks ära Mehhikosse minekuks☺️

  • Avatar
    Vasta Diana 4. oktoober 2021 at 17:59

    Oo nii asjalik leht ?
    Meie minemas jaanuaris reisile ja just 1kohver puudu ja no see must kott mis sinul on, super kena, selle tellin küll ära.
    Igaljuhul üks Manhattan reisikohver musta-kollaste detailidega kuluks väga ära. See tundub eriti kvaliteetne ja ilus.

    • Avatar
      Vasta Merit Reinhold 5. oktoober 2021 at 09:53

      Uppsala Expandable või Lyon Black oleksid ideaalsed. ?

  • Avatar
    Vasta Liina 4. oktoober 2021 at 17:52

    Oehh, reisile tahaks väga, aga paraku sisustamise kõrvalt sellejs hetkel resurssi ei ole. Nädalavahetuse tripi aga peaks küll koolivaheajal tegema ja Seljakott Uppsala Expandable oleks selleks ideaalne. Mul kusjuures on kunagi aastaid tagasi ostetud mingi cabin maxi ratastega versioon, mis on küll palju vatti saanud ja vajaks välja vahetamist. Seega tõesti kvaliteetne kraam neil. Võidu korral kiireneksid ehk ka reisiplaanid.

    • Avatar
      Vasta Eve Rannik 4. oktoober 2021 at 18:53

      Osalen hea meelega ja lootusrikkalt loosis. Lyon Atlantic Blue oleks minu valik. (ja vajadus) Üle liiga pika aja olen tõesti taas reisile minemas, aga ei julge siin veel avalikustada, sest peale meie pisikese seltskonna olen seda rääkinud ainult kahele inimesele, nii et see on saladus veel ?

  • Avatar
    Vasta N37 4. oktoober 2021 at 16:36

    Miks neil ometi pole Samsonite kotte ? Kunagi, kui superhead läpakakotti tahad, mis on omakorda ka suurepärane reisikott (ka laiendatav ja sisu on nagu kohvril), siis Samsonite Bleisure on väga äge. Just hakkan tellima omale suuremat. Väike on juba olemas.

    • Avatar
      Vasta Kristina 4. oktoober 2021 at 18:17

      Valiksin endale “Rayanair tasuta suurus” koti.

    • Avatar
      Vasta Liina 5. oktoober 2021 at 08:32

      Pagas X Holdall “Ryanair on parim suurus. Pealekauba ilus kahh