JUMALAITA TESTIN JA ARVUSTAN

ma pirts ei ole, aga…

21. oktoober 2021

Reaalselt kõik, kes mind tunnevad, teavad ilmselt seda, et ma olen 0% pirtsakas sööja. Ma ei oska paugust nimetada ühtegi toitu, mida ma suu sisse ei võtaks. Lisaks meeldib mulle väga väljas söömas käia ja proovida just nimelt erinevaid asju, mida ma enne maitsenud ei ole. Ja uute asjadega on kaks varianti – kas meeldib või ei meeldi. Toiduga juba on selline värk, et “maitse asi”. Mõne asja kohta saan ma öelda, et jah, see oli päris huvitav, aga nii väga see ei maitsenud, et teist korda sööks. Sellist asja, et ma midagi proovin, öögin ja siis endale ema-isa surma nimel vannun, et seda jama enam suhu ei pane, pole vist enne olnudki. St siis eilseni, kui Kardo otsustas õhtusöögiks teha Nõo “Joel Ostrati retsept!” kirsi-balsamico liharullid.

Ja kui ma ütlen, et see oli niiii rõve, et ma pidin seda insta storydes jagama, siis uskuge mind, see OLI rõve. Juba küpsetamise ajal oli maja surnud märja koera haisu täis. Ma ikka terve aja salamisi lootsin, et noh, äkki lihtsalt mul lõhnameelega midagi korrast ära. Kui ma seda proovisin, siis sain aru, et mul a) on ka maitsemeelega midagi korrast ära või b) see on lihtsalt midagi, mis pole mõeldud elusolenditele tarbimiseks.

Lühidalt öeldes, see maitses samamoodi, kui ta haises. See kogu rull oli super pekine (ja ma pole suurem asi pekivihkaja isegi) aga… Ausalt, mul pole isegi sõnu. Sõin lihtsalt oma salati sealt kõrvalt ära ja halasin instas, et see on noh… ebameeldiv? Ses suhtes, et mul praegu istub veidi niiske Lotte jalge ees ja mul tuleb see lihamaitse suhu, nii et you do the math.

See tagasiside, mis ma lugejatelt sain, oli reaalselt nii üksmeelne, kui olla saab. Ma ei viitsi kõiki neid üles otsida, aga mõned näited teile:

Ma ausalt ei jõua ega viitsi kõiki neid isegi kroppima ja jagama hakata, aga no ilmselge tundus, et sellel tootel midagi häda on. Ja no muidugi hakkkas siis tulema ka kirju stiilis “Noh, ei saanud tasuta ja hakkad kohe laimama jah? Igasugune reklaam on reklaam ja nüüd ma nimme lähen ostan!”.

Muidugi! Ostke! Ma hea meelega tahaks näha kasvõi ühte kiitvat arvustust, siiani pole näinud. Aga kui te olete seda proovinud ja oli tõesti hea, siis palun jätke oma kommentaar.

Kellel ma veel kommentaari soovisin, oli Joel ise, sest mul tekkis juba tahtmine sellest väike blogipost kokku visata. Ja no peale temaga rääkimist on mul ausalt kahju, et ma seda siin kirjutan, aga temaga rääkimisest sain teada nii palju, et:

  • Ta on toodet kevadel esitlusel proovinud ja “maitse oli paigas” (mis tekitab küsimuse, et kas see sama kevadine laar on ikka veel müügis, mis toona oli hea ja nüüd…pole?)
  • Ta kavatseb nädalavahetusel siis sämpleid maista, et veenduda toote kvaliteedis (oleks kena jah).
  • “Äkki oli see liha liiga kaua soojas autos?” (Sellisel juhul on see liha kõikidel lugejatel soojas autos passinud, kuigi meie puhul see ei saa pädeda, sest Kardo ostis selle ja tal noh, pole autot :D)

Ja nüüd mu lemmik osa:

“Märja koera karva maitset seal olla ei tohi, see on selge, roiskunud lihal on see mekk”

Ehk siis… See muidu on hea kraam, aga nii mina (kui paljud lugejad) oleme lihtsalt roiskunud liha söönud?

giphy-2441963

Ma reaalselt enam ei imesta, et see nii haises ja maitses, et maja pärast veel tunde edasi lehkas. Ja selle üle ka ei imesta, et veits iiveldus tuleb peale, kui ma sellele siiani mõtlen. Ewwwwww.

Küll aga oli Joel chatis väga tore ja palus, et ma oleks blogis leebe ja ei lahmiks, siis võtke palun arvesse, et see postitus on siin kirjutatud väga suure tagasi hoidmisega ja kui mul poleks Joelist veits kahju, et tema nimega selline risu poes müügil olnud, siis oleks see hulga teravam saanud. Sorri noh, aga see pole okei. Ma ütlesin Joelile ka, et kui ta seda sööb ja ütleb, et see on hea, siis ma söön oma mütsi ära. Ja usu mind, see müts läheks ka libedamalt alla, kui eilne rull. Isegi kui see on paks, villane müts, millele lõgast pikad patsid külge kootud on.

Kui keegi teist on seda söönud, siis palun väga, andke teada, kuidas oli? Kas olite ka need õnnelikud, kes roiskunud liha nosisid? Ja kui teile meenub veel mõni söök, mis poes müügil ja söömiskõlbmatu on, siis pliis öelge, teavad teised ka mitte osta 😀

Loe ka neid postitusi!

77 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. oktoober 2021 at 17:54

    Kas Ostrat vastas midagi? Ma ostsin ka siis sinu reklaami peale seda, et kui halb see olla saab ja… pagana hea oli. :O Päriselt ka, täiesti normaalne liha lõhn ja maitse. Äkki sul ikka oligi roiskunud liha? Vb oli halb partii ja sellepärast nii paljud said sellist jubedust tunda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. oktoober 2021 at 17:57

      Ostratile olevat maitsenud jah, aga no ta ju ise tunnistas ka, et ju mul oli roiskunud partii?

  • Avatar
    Vasta Grete 26. oktoober 2021 at 22:50

    Kas proovis? Mis arvas?

  • Avatar
    Vasta Kaia 22. oktoober 2021 at 20:48

    Mina sõin ka neid sibulamoosiga- olid tõesti head. Just imestasin koos mehega, et ohh kus on hea küpsemislõhn ja maitse? aga neid balsamiko omasid polnudki plaanis osta, sest mulle ei meeldi see kaste ja ei tundu et need kaks asja üldse kokku sobiksid omavahel? üleüldse tundub, et neil on väga köikuv kvaliteet lihal ikka ka

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 22. oktoober 2021 at 08:50

    Minul oli paar aastat tagasi sarnane lugu Maks & Mooritsa kooreklopsiga – liha haises, köök haises. Maitse oli justkui roiskunud või kuldiliha. Kirjutasin tol korral Maks & Mooritsa FB lehele tagasiside ja sellele tuli päris mitu sarnast kommentaari. Pärast seda pole ma julgenud ühtegi nende ahjurooga puutuda ja eriti sellest kooreklopsist käin suuuuuuure ringiga mööda

    • Avatar
      Vasta Eliis 22. oktoober 2021 at 16:06

      Selle kooreklopsiga olen ma ka kaks korda ämbrisse astunud. Esimesel korral arvasin, et olen ise sälimiskuupäeva liiga ligidale lasnud, aga teisel korral oli kuupäeva järgi värske kraam ja no ma ei suutnud süüa. Oligi pahaks läinud liha maitsega. õudne saast.

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 22. oktoober 2021 at 02:11

    Mulgi on kaks korda olnud tunne, miks mulle tundub, et see on halvaks läinud. Ei osanud kirjeldadagi, kuni lugesin, et keegi tundis kopitanud soki maitset- täpselt õige väljend! need olid siis vasikaliha kotletid. Kes tootja ma meelde ei jätnud, Teinekord olid ka mingid rullid ja tõesti haisesid, üldjuhul ostan lahtist kraami letist aga vot libastusin,
    Joel on muidu sümpaatne ja saab andeks, aga usun et tegeleb probleemiga kindlasti põhjalikult.

  • Avatar
    Vasta kristel linde 22. oktoober 2021 at 01:19

    Jumal tänatud, et keegi avalikult sõna võttis nende liharullide teemal! Ma nimelt elan põhimõtteliselt Nõo Lihatööstuse taga, meil siin see esinduspood, kust saab soodsalt tooteid osta. Konkreetseid liharulle pole proovinud (olgu jumal armuline selle eest), aga paljusid teisi ja võin kinnitada, et kõik maitsevad väga halvasti. Kahjuks on selle tootesarja puhul pakend ja reklaam valgusaastates sisust ees. Väga mark Joel Ostratile peaks mainima, aga ilmselt ta ka “oma papi”saanud, nagu Brigitte Susanne Hunt oma läbu ja rõveduse saate juhtimise eest?Ei soovita vihavaenlasele ka neid Nõo liharulle, kolm korda, kolm erinevat maitset, haisu täis köök ja väga vihane mees, kes peab jälle prügi viima, sest kusagile mujale need ei kõlba kui ainult prügikasti või siis üldse kusagile aia nurka maha matta, kellel see võimaõus?

  • Avatar
    Vasta P. 21. oktoober 2021 at 23:07

    Pole ostnud ja ilmselt ei ostagi. Millised Kardo muljed olid? Ja mida Lotte asjast arvas? 😀

  • Avatar
    Vasta Mai 21. oktoober 2021 at 18:59

    Talleggi easy to fry juustuga kanafileeribad. Terve korter haises nagu keegi oleks suurema okse maha pannud. Samas teised sama sarja tooted olid okeid, mistõttu julgesin tookord ka juustu omasid proovida. Talleggi kodukalt näen et too juustuga toode polegi vist enam sortimendis, ju mõisteti et ei kukkunud kõige paremini välja..
    Aga nõost rääkides, pole väga poest nende karbiga lihatooteid ostma sattunudki, kuid nüüd täna õhtul on plaanis ära küpsetada nende küüslauguleiva ahjukael. Lugedes siinseid kommentaare nõo kohta, siis natuke pelgan ?

  • Avatar
    Vasta Jep 21. oktoober 2021 at 16:25

    Reaalselt kõik nõo marinaadis lihad, liharullid ja grillvorstid on niiiiiii vastikud, et ma tõesti ei saa aru kas nad kasutavad halba toorainet või on nende kokad opakad. Poes käin nõo asjadest üldiselt suure kaarega mööda

    • Avatar
      Vasta K. L 21. oktoober 2021 at 20:38

      Olen sama märganud ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 21. oktoober 2021 at 16:18

    Küll Sina oled tähtis daame ? “soovisin Joeli kommentaari” ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. oktoober 2021 at 16:34

      No ebaviisakas tundus ilma tema kommentaarita niisama üles panna. Ajakirjanduses ju ka küsitakse ikka teise poole kommentaari v nii?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. oktoober 2021 at 16:17

    Ilma naljata ei kõlba ükski Nõo karbiga lihatoode, sest kui pole just pekine siis niii räigelt soolane.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 21. oktoober 2021 at 15:54

    Fitlapi nõo kanafilee kirsitükkide ja selle mingi äädikaga oli ka täis okse, lendas otse prügikasti. See maitse sellel kanalihal koos kirsside ja balsamico äädikaga oli kohutav

    • Avatar
      Vasta H 21. oktoober 2021 at 16:59

      Samaa, tegime ka korra kirsitükkidega seda fitlapi asja ja no õudus kuubis, this is what nightmares are made of.

      • Avatar
        Vasta kikimiki 21. oktoober 2021 at 22:28

        ostsin korra, ostsin ka teist korda aga ei läinud paremaks. kanal on toorr kanaliha maitse juures pärast küpsetamist, ma ei saa aru miks need kirsid ja möllud sinna lisatud on, kui mitte mingit nüanssi need ei lisa?

    • Avatar
      Vasta Merilin 21. oktoober 2021 at 21:13

      Nõustun..see oli kohutav

    • Avatar
      Vasta Kriss 21. oktoober 2021 at 22:58

      See oli kahjuks just täpselt nii halb , et rohkem ei osta.

  • Avatar
    Vasta Irma 21. oktoober 2021 at 15:42

    Ma ei tea kas mul oli halvaks läinud toode, kuid see: https://www.selver.ee/broileri-rinnafileeribad-urdivoises-kastmes-maks-moorits-500-g. Toote sees olid suuuuured valged limased tatiklimbid. Ma tegin selle ahjus valmis, kuid ei suutnud süüa. See oli lihtsalt nilbe. Nagu leegi oleks rögastanud sinna karpi. Lisaks veel niiiii tohutult soolane. Ja ma söön ka tōesti KŌIKE!

    • Avatar
      Vasta Elisa 21. oktoober 2021 at 18:10

      Kõiki kommentaare ei viitsi läbi lugeda, aga ju ma siis olen ainus, kellele maitses see ??‍♀️

    • Avatar
      Vasta Katrin 21. oktoober 2021 at 21:46

      Nõustun! Pettusin räigelt. Kuidagi “kaste” jäi limaseks tekstuurilt kah

    • Avatar
      Vasta E 21. oktoober 2021 at 22:26

      Nõus!!!

    • Avatar
      Vasta Vesper 22. oktoober 2021 at 10:39

      Mulle jäi mulje, et see ürdivõine kaste ise on ebaõnnestunud. Ostsin ka millalgi ja selline rääsunud rasvane maitse jäi juurde, mida kanalihalt ei ootaks.

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. oktoober 2021 at 15:40

    Ka mina tegin neid ja pole üldse rahul. Kui muidu võib juhtuda, et imelik, pole minu maitse ja rohkem ei osta. Siis nendest reaalselt võtsin ampsu ja viskasin prügisse. Ei olnud seal ei kirsi ega palsamiko maitset ja juust oli ka lihtsalt karpi laiali sulanud. Õudne!

  • Avatar
    Vasta Kats 21. oktoober 2021 at 15:10

    Ka mina proovisin ja see oli midagi õudsat. Auslt noh. Midagi nii jubedat pole ma proovinud.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. oktoober 2021 at 15:07

    Ma ei saa aru, kas Instagramist ei piisanud ? Kas sul on vaja näidata, et su reklaamina saadud tooted sulle “päriselt ka meeldivad ja kui mulle miski ei meeldi, siis ütlen kindlasti!!!” Jah saime aru, et oli üks toode, mis sulle ei meeldinud, kaua võib ? miks nii mõttetut asja kahes kanalis dubleerida on vaja..? Megalamp

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. oktoober 2021 at 15:19

      Nahui mul üldse kahte kanalit vaja on, onju :D?

    • Avatar
      Vasta Aveli 21. oktoober 2021 at 16:04

      megalamp on see, et sa mõlemal kanalil silma peal hoiad ja siia halama ka tuled 😀
      tegemist on blogijaga, seda ta teebki – blogib

    • Avatar
      Vasta Vaike 21. oktoober 2021 at 17:28

      Liis, kujutad ette, et on olemas sellised fossiilid nagu mina, kellel isegi ei ole instagrami ja loevad ainult blogi.

      • Avatar
        Vasta Katre 21. oktoober 2021 at 20:28

        Sa pole üksi ?

      • Avatar
        Vasta Kats 22. oktoober 2021 at 09:05

        Ja on vrel sellised kes Mallu pärast insta tegid??? kuna loosimisi oli tihti seal

    • Avatar
      Vasta Katarina 21. oktoober 2021 at 17:55

      Ma instat ei jälgi ja mu meelest oli humoorikas postitus niiet tore et see ikka blogisse ka jöudis 😀 aga muidu nüüd tekkis kange tahtmine proovida seda

  • Avatar
    Vasta K 21. oktoober 2021 at 15:07

    Liha kohta kaasa rääkida ei tea, aga Mamma teeb pisikesi pannkooke, millest ühel fitlapi kirjad peal (kaera-õuna pannkoogid). Kui need varem olid imemaitsvad, siis pärast fl logo lisandumist on hirmus…taignased. Noh, pole enam see,
    mis enne. Sama hästi võingi pudelisse taigna teha, veits õuna kõrvale hammustada ja “kook” missugune.

    • Avatar
      Vasta Lea 21. oktoober 2021 at 15:58

      Ma enne neid ei olnud söönud aga mulle Fitlapi sildiga küll maitsevad.

    • Avatar
      Vasta Liis 21. oktoober 2021 at 18:54

      Hmm, tõsi, ei pea jälgima ja tõesti paistab olevat ootamatult huvitav teema mingile osale inimestest.. äkki isegi vlogimaterjal? (nali)
      Igaljuhul vabandan, maru krõbe kommentaar sai jah.

  • Avatar
    Vasta KS 21. oktoober 2021 at 14:49

    Mina ka eelmine nädal ostsin. Haisu polnud, liha oli okei AGA see maitsekombo ise ei olnud hea. Tavaliselt meeldib riisile sellise liha leent peale tõsta. No seda ei kannatanud, selline kibe? või äärmiselt veidra maitsega. Pluss no juustu tõesti sisse ei jäänud. Ja need kolm hädist rulli selle raha eest… Käsi rohkem seda üllitist ostma ei tõuse.

  • Avatar
    Vasta Lea 21. oktoober 2021 at 14:48

    Ma muidu suur Nõo sõber aga ostsin Fitlapi mingeid kanarulle juustuga ja need ka haisesid. Ise nagu ei saanudki aru köögis toimetades aga mees ja lapsed tulid õuest, siis ühest suust, et mis jube hais siin on.

    • Avatar
      Vasta Liisu 21. oktoober 2021 at 15:28

      Sama! Lisaks olid need niiiii piprased, et pidin prügikasti viskama.

    • Avatar
      Vasta Merilin 21. oktoober 2021 at 15:29

      Sama siin. Ja väga kummalise maitsega…

      • Avatar
        Vasta I. 21. oktoober 2021 at 18:24

        Minule ja minu sõbrannadele näiteks väga maitsevad need FL kanarullid ja see imelik maitse on parmesan ?‍♀️

        • Avatar
          Vasta Inks 21. oktoober 2021 at 19:38

          Sama. Mulle ka maitsevad ?

  • Avatar
    Vasta Annika 21. oktoober 2021 at 14:47

    Need Talleggi easy to fry kanafileeribad, ma ei suutnud isegi maitsta, see HAIS oli ikka kohutav.
    Aga üldiselt kõik need nö karbilihad üsna kehva maitsega kahjuks.

    • Avatar
      Vasta Antsik 21. oktoober 2021 at 15:42

      Just need juustuga kanafileeribad. Need olid reaalse okse maitsega ? Puraviku omad kõlbasid mu arust.

      • Avatar
        Vasta Sandra 21. oktoober 2021 at 20:52

        Minul ka sama kogemus. Haisesid jubedalt, maitsa ei suutnud ja rändasid prügikasti.

  • Avatar
    Vasta K 21. oktoober 2021 at 14:44

    Ma proovisin sibulamoosiga. Valmistasin kuumaõhufritüüriga. Ainus asi mille üle nuriseks, oli natuke piprane, aga muidu söödav. Kuna üks lugeja märkas sibulamoosiga lihal ka rõvedat haisu/maitset, siis mul seda polnud. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Merka 21. oktoober 2021 at 14:42

    Sorri Joel, aga tema nimega müüdavad tooted ei kannata süüa ? proovinud nii lihasid kui erinevaid valmis pastasid jne. Kõike proovinud pole, aga kui vähemalt 2-3 tema nimega toodet on väga halvad, siis ega enam ei tõuse käsi neid poeriilulilt haarama kah.

    • Avatar
      Vasta Liisu 21. oktoober 2021 at 15:30

      Tema nimega brüleekreem oli küll ülihea. 🙂

      • Avatar
        Vasta Berka 21. oktoober 2021 at 19:15

        Pulbrist tehtud ?

    • Avatar
      Vasta Merili 21. oktoober 2021 at 17:28

      Tema nimega pitsa pizzakioskis ka super!

    • Avatar
      Vasta Juta 25. oktoober 2021 at 09:33

      Mina ostsin temanimelise wrapi vms – oli vist peekoni-juustu-muna vms. Ma ei mäleta millal ma varem oleks toitu otse prügikasti visanud. Väga lääge ja maitsetu…plönn.
      Samas – osad toidud on jällegi head!

  • Avatar
    Vasta Mari 21. oktoober 2021 at 14:37

    Äkki oligi mingi roiskunud seeria. Naljakas muidugi, et just paljud lugejad siin seda said. Ma küll prooviks temaga koos ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. oktoober 2021 at 14:36

    Mitte ükski Nõo toode ei meeldi ja selle ettevõtte toodangut ei tarbi juba ammu. Paras solk ja pettumus alati olnud.
    Seega üldse ei imesta selle postituse üle.

  • Avatar
    Vasta El 21. oktoober 2021 at 14:32

    Kõik kirsi jms maitsed on jäledad lihatoidus… kirsi-rummmi grill steik kunagi..maitses nagu miski vägaaa kopitama läinud sokk ?

    • Avatar
      Vasta K. 21. oktoober 2021 at 14:57

      Selveril on see-eest väga maitsvad kirsi-rummi marinaadis grillsteigid lahtise liha letis müügil. See on kindlasti maitse-asi kas see marinaad meeldib või mitte!

  • Avatar
    Vasta Ebe 21. oktoober 2021 at 14:29

    Oli väga halb, kahel korral ja kahest eri poest. No see ei saa ju roiskumisest ometi olla? Et just selle retsepti jaoks siis alati valivad mingid roiskunud lihatükid vàlja ja tundub, et see siin eri maitsjate poolt eri aegadel sama jube olnud?!

  • Avatar
    Vasta Ann 21. oktoober 2021 at 14:29

    Appi FSgoods Carbonara pastakaste…. nii halb oli, et mõte sellest ajab ikka veel öökima?

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. oktoober 2021 at 14:28

    Enamus poolfabrikaadid viimasel ajal absoluutselt süüa ei kõlba. Küll on need jõhkralt soolased ja ülemaitsestatud. Väga tihti viskan lihtsalt peale küpsetamist ja maitsmist minema. Samuti ei ole pirtsakas sööja. Viimane väga ebameeldiv kogemus oli Rannarootsi vasikalihakotletid. Rõvedalt hapud või ma ei tea…absoluutselt rõveda maitsega. Võib-olla olid ka roiskunud ? 😀
    Igatahes iga kell eelistan osta toorest liha ja ise marineerida, samas mõnikord tahaks jälle kergema vaevaga saada, jõuan töölt alles 19 koju ja ei viitsi ga kord nullist toitu vaaritada.

    • Avatar
      Vasta SigridV 21. oktoober 2021 at 15:19

      Appi jaaa need vasikaliha kotletid ?? Proovisin juba mingi üle nädala tagasi ja tõesti SEEE HAIS JA MAITSE ?? Mitte kunagi ei pirtsuta toiduga, aga see oli kohutav. Ja ma loll ostsin 2 pakki. Viskasin minema ka ?

    • Avatar
      Vasta Maris 21. oktoober 2021 at 19:38

      Proovisin ka neid kotlette ja pakist välja võttes tundusid ka kuidagi imeliku ja hapu lõhnaga, kuigi kuupäev polnud kukkunud vaid oli veel 4 päeva lõppemiseni. Praadisin siiski ära ja sõin ka, aga rohkem need teed minu koju ei leia ja ei soovita ka teistele

  • Avatar
    Vasta meow 21. oktoober 2021 at 14:23

    Kas sa kuupäeva vaatasid? Kuigi kahtlane, et nii paljudel see oleks vanaks läinud toode olnud… pigem tootmispraak? Et mingi jama sisse sattunud mingile partiile? Ma kohe tahan ka nüüd proovida seda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. oktoober 2021 at 14:52

      kuupäevani oli 2 päeva veel aega

    • Avatar
      Vasta Erli 21. oktoober 2021 at 17:20

      Sama?

  • Avatar
    Vasta F 21. oktoober 2021 at 14:23

    Enamus valmistooteid ei ole kuigi head, on ülemaitsestatud. Õnneks sellise roiskunud rõveduse otsa pole sattunud, aga eriti ei osta ka poolfabrikaate.

  • Avatar
    Vasta Ma 21. oktoober 2021 at 14:20

    Ehk on see poe süü kui roiskunud lõhn on?

  • Avatar
    Vasta Käts 21. oktoober 2021 at 14:14

    Ma käisin paarpäev tagasi poes ja keerutasin ka seda pakki, pidin juba peaaegu ostma aga ei teagi miks see tagasi letile läks. Nüüd aga mõtlen et jumal tänatud, oleks õhtusöök pekkis olnud.
    Teisestküljest hakkas huvitama kas on ka nii sitt et mine või osta ja proovi ikkagi? reklaam missugune

  • Avatar
    Vasta Triin 21. oktoober 2021 at 14:13

    Aga oleksid võinud kokku leppida et maitsete koos neid sest noh…mis viga tal on hiljem öelda et temal olid need kõik õige maitsega ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. oktoober 2021 at 14:18

      Ma ütlen ausalt, et ma tegin just epoest toidu tellimust ja ei suutnud sinna ühtegi lihalist lisada, niiet mulle peaks kõvasti peale maksma, et ma seda uuesti prooviks 😀

  • Avatar
    Vasta A. 21. oktoober 2021 at 14:13

    Ma ostsin mingi hetk mingeid Talleggi kanaribasid nelja juustu kastmes vms, oli ka mingi uus toode (sellises pakendis nagu neil šäšlõkk on) ja mina suure juustusõbrana mõtlesin, et mida rohkem seda uhkem. Praadides oli terve kodu sellist lõhna täis nagu ma oleks ise pannile oksendanud ja seda seal praadinud. Mina maitsta ei suutnud, aga elukaaslane ütles, et maitse on sama rõve nagu see lõhn. Peale seda ei julge ma enam ühtegi talleggi uut marinaadidega kanatoodet proovida (sel nädalal on väga paljude influencerit storydes olnud reklaam nende uutest toodetest ja iga kord tuleb see oksekana meelde ?).

    Kahju, et Nõo nüüd sellise ämbri on teinud, mulle ikka muidu Nõo tooted meeldinud. Seda konkreetsed liha pole proovinud. ?

    • Avatar
      Vasta Kerti 21. oktoober 2021 at 15:44

      Nõuuuuus! Ma tegin ka neid juustuga fileeribasid. Pòhimõtteliselt kettisin selle haisu peale. JUBE! Tahaka näha neid inimesi kes valmistavad ja maitsevad neid ja siis “oooo, jackpot, selle viskame müüki”.

      • Avatar
        Vasta LiiSi 21. oktoober 2021 at 17:34

        Neil maitse testijatel ja Joelil endil ka covid raudselt ? Lõhna ja maitset ei tunne aga kiidavad ja kütavad muudkui müüki ?

    • Avatar
      Vasta A. 21. oktoober 2021 at 16:03

      Samaa!!!!!

  • Avatar
    Vasta Karen 21. oktoober 2021 at 14:09

    Ma olen see õnnelik vist, kes sai normaalse maitsega liha 😀 Proovisime ka perega seda eelmisel nädalal ning mingit ebameeldivat lõhna küll ei tulnud küpsetamise ajal ning oli suhteliselt maitsev, muidugi jah see juust seal sees ei püsinud 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. oktoober 2021 at 14:11

      No näed, sul õnnestus siis mitte roiskunud liha saada 😀

      • Avatar
        Vasta Triinu 21. oktoober 2021 at 16:40

        Kirsi rulle pole proovinud, aga nädal tagasi proovisin sibulamoosiga rulle ja supermaitsvad olid. Mees ka kiitis. Ostsin nüüd eile uuesti ja no nagu täiesti teine liha. Maitses veidralt ja mehel hakkas halb ka peale söömist. Võis olla küll roiskunud, kui nüüd mõtlema hakata. Ise olen kahjuks või õnneks väga tugeva kõhuga, et ei saa sageli arugi.

    • Avatar
      Vasta LiiSi 21. oktoober 2021 at 17:32

      Joel? Sina? ?