Kingiloos KODU

mmm…kuivati!*

14. detsember 2021

Ma tunnen, et pean siiralt vabandama, et viimasel ajal siin blogis jube palju reklaami on. Saate ehk isegi aru, et detsembrikuu juba on kord selline, et pole miskit parata. Lisaks sellele kaasnevad koostööpostitustega tihtipeale ka kingiloosid ja kuigi nende korraldamise eest keegi mulle lisaraha ei maksa, on mul ainult hea meel, kui mu lugejad endale head-paremat saavad võita. Seega palun andestage ja halastage mulle. Ma annan endast parima, et sellel töisel ajal vahepeal niisama ka lobisema tulla

Te ilmselt juba teate, et kui ma räägin “niisama jutust”, siis minu puhul tähendab see suht kindlalt seda, et ma hakkan kodust ja vannitoast soiguma. Kuigi soig ja hala asendub vaikselt juba lootuskiirega, sest hetkel on mul vannituppa veel ühte pahtlikihti vaja ja siis saabki juba neljapäeval Floorini tiim peale tulla ja mu mikrotsemendi ära paigaldada. Te teate, mida see siis tähendab? Väidetavalt seda, et ma saan enne jõule endale pesemisvõimalused!

*Sisesta siia dramaatiline nuuksatus*

Ma ei hakka ütlema, et see jõuludeks päris valmis saab. Mul ei ole ju endiselt ideid, kuidas ja mismoodi ma Kasparil kapid vannituppa lasen ehitada, aga ta pidi ka paari päeva pärast mõõtma ja mõtlema tulema. Mitte et need kapid just kõige tähtsamad oleks, sest põhiline on siiski see, et ma saaksin oma kodus pesta. Ei tea, mitu korda ma seda siin korrutama pean, aga vot pesemise luksust ma igatsen ikka kohe VÄGA!

Teine luksus, mida võib-olla teoreetiliselt igatsema ei peaks, on enda kodus pesu pesemine. Te ju teate, et mu ATH hitib mind eriti hullult, kui me räägime asjade sorteerimisest ja organiseerimisest. Ja uskuge mind – riidekaosel ei ole lõppu, kui kuskil on kast musta pesuga, mis mingi hetk äkki kuskile kellegi juurde pessu viia õnnestub. Siis on kuskil hunnik asjadega, mis on õnnestunud kellelgi juures ära pesta ja lisame siia juurde argielu lödinäpust minu ja kolme lapsega on tulemus kehv. Hunnikud segunevad ja kapid on sassis ja keegi ei tea, kus on kellegi asjad või mis on puhas ja mis on must.

Ma olin näiteks veendunud, viisin mingi aeg kaks kotitäit musta pesu Kardo juurde. Et no vähemalt üks paar pükse seal ikka oli. Kes mind eile lühkarites koju tulemas nägi, siis jah… Seal ei olnud pükse. Vähemasti mitte pikki pükse.

Ühesõnaga on siiber ees sellest pidevast kerjamisest, et tereeee. Tahaks ennast pesta. Tahaks riideid pesta. Tahaks siili pesta. Jumala eest, palun nautige, et te seda oma kodus teha saate.

Ma ikkagi tellisin Konverterist need hallid kapid ka ära. Nüüd oleks mul teoreetiliselt ruumi oma asju sinna paigutada. Aga ütlen ausalt, et ma olen väsinud sellest, et ma ei tea, kus ja kelle juures mis on ja kui palju mul üldse midagi on. Raske on silma peal hoida, kui kraam on mööda ilma laiali.

Aga lõpetame nüüd vingumise ja läheme positiivsema külje peale tagasi. Kohe-kohe on see õudus läbi ja ma saan jälle unustada, et enda ja pesu pesemine oma kodus on luksus. Samas saan ma hoopis endale lisaluksuse, mida ma pole juba pea aasta kasutada saanud. Nimelt tellisin endale Kaup24 käest kuivati! Jah, mul on pesumasin-kuivati olemas, aga see lõbu, et üks laar kuivatisse ja teine samal ajal uuesti pessu. Uuuh, ma ütlen ausalt, et olen jõudnud vanusesse, kus mind on võimalik turnida on mõttega, et mu kogu pesu on kodus, puhas ja kuiv. Girrrrrrllll….

Haha, sellega meenub, et mu ema kinkis mulle kunagi jõuludeks või sünnaks (täpselt ei mäleta) vaiba ja lambi. Ma olin niii pettunud ja vihane, sest mis kuradi kink see ka on, eksole? No nali on minu kulul, sest praegu rõõmustaksid mind mõlemad kingitused, kui neid parasjagu vaja oleks (ja ju siis toona oli). Ja tõesti, ka kuivati on üks kaunis kink, mida endale teha. Need mõnusad pehmed käterätikud, mis sellega kaasa tulevad… Need kiiresti pestud tekid ja voodipesud õnnetuste korral… Kas ma pean veel midagi sensuaalset ütlema, et saaksite aru, kui rahul ma olen!?

Ma ei tea, ehk olete teie ka praktiliste kinkide austajad? Igatahes on mul ühele teist ära anda 150€ Kaup24 kinkekaart. Eks siis ise vaadake, kas ostate selle eest ka endale selle summa võrra soodsamalt kuivati (kogu valikut näete SIIT) või midagi muud koju vajalikku. Kui aga pole nii isekad ja tahaks kellelegi teisele kinki, siis SIIN lehel on võimalik mugavalt kingisaaja ja soovitud summa eest kingiideid ammutada. Või miks mitte kiigake Kaup24 advendikalendrit, kus on igal päeval erinev hea sooduspakkumine!

Igatahes, tehke selle kinkekaardiga, mida hing ihaldab, aga loosis osalemiseks anna teada, mida sa selle eest soetaksid ja jäta link kommentaariumisse. Juba reedel loosin võitja välja!

*Postitus sündis koostöös Kaup24’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar