Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

vanad head lemmikud on ikka vanad head lemmikud*

17. detsember 2021

Ma siin ükspäev instas näitasin, et Kehapood saatis mulle paki mu vanade lemmikutega. Ilmselt on need paljude naiste lemmikud, sest need asjad on stabiilselt nende enimostetud toodete seas. Aga küll küllale liiga ei tee. Sellepärast mõtlesin täna ka kuidagi asjalik olla ja vähemalt teeselda, et ma teen tööd, samal ajal kui remondimehed vannitoa vahet sebivad. See on super imelik tunne, kui keegi rabab tööd teha ja sina jood rahulikult kohvi ja kõlgutad jalga. Samas ega nad mulle peale vaadates arvavad ilmselt, et ma passin niisama netis, aga oh well. Mina ja teie teate, et ma olen nüüd asjalik!

Kes üldse Kehapoe valikuga kursis on, siis ilmselt teab juba ka Wunder2 sarja. See pole ilmaasjata üle maailma jumestuskunstnike lemmikkraam, mida kasutatakse ka fotoshootidel ja lavalaudadel. Põhjus seisneb kahes asjas. Esiteks on see super hästi kattev, veekindel ja püsib peal täpselt nii kaua, kuniks sa selle ise meigieemaldajaga maha võtad. Mul küll teoorias selliseid kadalippe ees pole, et oleks vaja täisjumestusega ujuma minna, aga kui oleks, siis Wunder2 jumestuskreem ja kulmuvärv oleksid sellisel juhul mu arsenalis hädavajalikud. Neist kahest kirjutasin ka aasta tagasi pikema postituse.

Jep, need on küll veidi kallimad, kui endale muidu harjunud ostma olen. Aga kellel on vaja tõeliselt usaldusväärset jumekat, et ennast lille lüüa, siis on see raudpolt mu number üks soovitus.

Palun siiralt oma maniküüri eest vabandust, mu tehnik on lihtsalt haige 🙁

Samamoodi jagub kiidusõnu ka Wunder2 puudrile, mida kannan peale siis, kui muu meik valmis. Lihtsalt sellepärast, et meik püsiks kenasti veatu ega hakkaks kuskilt otsast läikima. Mu lemmik selle juures on, et see ei jäta absoluutselt tunnet, et sul üldse mingi puudrikiht peal oleks. See on lihtsalt nii udupeen, mu sõbrakesed.

Seekord leidsin pakist ka Wunder2 peitekreemi ja pean tunnistama, et ma ei arvanud, et miski saab veel katvam olla kui sama sarja jumekas. Katab vaevatult ka kolme lapse ema sinised silmaalused ja muud värvierinevused, mis ühel daamil näos olla saab. Eriti hea on see, et seda kulub tõesti ainult pisikene tilk, et kogu töö ära teha!

Et mitte ainult Wunderist rääkida, siis meenutan teile veel ühte lemmikut kreemi eelmisest aastast. Selle kohta kirjutasin toona nii:

Kindlasti ei saa mainimata jätta ühte imelist näokreemi, mille leidsin Kehapood.ee poolt saadetud pakist. Võite ise ette kujutada, kui palju mul tegelikult igasuguseid kreeme ja potsikuid on, seega harva juhtub see, et ma ühte toodet väga pikalt ja religioosselt kasutaksin. Kui just pole selline koostöö, et pean X aega katsetama. Sellega nii ei olnud, oli niisama tutvumiseks saadetud. Aga ma armastan seda selle levelini, et olen kõikidele sõbrannadele, kes siia sattunud, ette näidanud ja proovida andnud.

Tegemist on siis Vita-Age kortsudevastase musta pärli kreemiga. Seda kulub imeväike kogus, mis niisutab niiii mõnusalt nahka, eriti kui oled teda ennne külmkapis hoidnud. Teeb naha mega siidiseks ja kreem lõhnab nagu taevane ingel. Mitte et ma teaks, kuidas taevased inglid lõhnavad, haha. Tekstuurilt on ta nagu üks mu kunagine lemmik primer, seega minu arvamusel meigi alla ideaalne!

Pean tunnistama, et kreem on täpselt sama hea, kui ma mäletasin. Eelmist sain kasutada vaid paar nädalat, enne kui Marta sellele oma näpud taha sai ja ühel päeval mu magamistoast imeliselt lõhnavana ja kreemisena väljus. On põrsas. Nüüd hoian head kraami kõrgemal, elu ikka õpetab.

Suvel oli mu põhimeigiks enamasti ripsmekas ja Vita Liberata päiksepuuder. See andis lihtsalt nii ilusa jume ja lisaks on ta ka ÜLI vähe isepruunistav. Seega tegelikult võiks ta praegugi jälle kasutusele võtta, et vähemalt teeselda, et mul mingi muu kuma peale laibavalge peal on ?

Muudest asjadest, millest ma nüüd juttu teen, pole mul kohe pilte varnast võtta, aga kaks asja, mis mind peale pikendusi aidanud on, tooksin välja küll. Esiteks Maxeylash ripsmeseerum – peale ripsmepikenduste ära võtmist (loe: ise maha nokkimist) olid mul mõlema silma ripsmereas konkreetselt augud sees. Aga paar nädalat seerumit ja sain jälle normaalselt ripsmeid värvima hakata! Ma ei kujuta ette, kui hea tulemuse see veel siis annab, kui seda kasutaks inimene, kes päriselt suudaks mäletada seda iga päev järjepidevalt peale kanda. Igatahes on internet selle kohta kiitusi täis, seega kellel samasugune “auguliste ripsmete” mure või niisama tahaks endale vasikaripsmed kasvatada, siis proovige järele.

Viviscali šampoon ja palsam sattusid mulle koju jällegi mingisuguse kingipaki sees, taaskord vahetult peale juuksepikenduste äravõtmist. Võite ette kujutada, kuiiii õhukesed ja murdunud mu juuksed olid. Iga kord, kui patsi tegin, tundsin kadedust isegi Marta rootsude üle, sest isegi tema pats oli minu omast 3x paksem. Igatahes hakkasin ma seda roosat kompleti kasutama ja juba peale esimest korda oli täielik WOW effekt. Lõhnab nagu mingi kallis parfüüm ja muutis juukselt koheselt kohevaks ja palju tugevamaks. Ma ausalt öeldes teeks neist pilti ka, aga viisin need oma naabri juurde, kelle juures ma pesus käin, seega jääb ära. Lisaks ma ei tea, kas neid pikendustega kasutada üldse enam võib, sest nagu te teate, loobusin ma siiski elust lühikeste juustega ja panin pikendused tagasi. Aga kellel omad turgutust vajavad juuksed peas, proovige!

Lõpetuseks eriti “prosta” ilusoovitus – see Bionike deodorant on nii mõnusa lõhnaga ja tõesti töötab ka. Lisaks on see kehale parem kui need suvalised toidupoe Rexonad ja muu selline.

Vot, sellised Kehapood.ee soovitused siis minu poolt. Sealt poest leiab reaalselt kõike, mida eluks tarvis, alates ilukraamist kuni vitamiinide ja parfüümide ja kodukraamini välja. Ma ei garanteeri, et minu lemmikud just sinu lemmikud olema peaksid, aga midagi enda maitsele leiad nende poest kindlasti! Seega loosin ühele teist välja kingipaki Kehapood.ee lehelt. Loosis osalemiseks anna teada, mida sa kindlasti pakist leida sooviksid, sellisel juhul saavad nad sulle ju eriti hea paki koostada 🙂

*postitus sündis koostöös Kehapood.ee-ga

Loe ka neid postitusi!

95 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sirle 21. detsember 2021 at 06:33

    Jumestuskreemi ja päiksepuudrit pole ammu kasutanud ja nüüd sobiks hästi ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 21. detsember 2021 at 01:12

    Ripsmeseerum, jumestuskreem, peitekreem, puuder ?

  • Avatar
    Vasta Liane 20. detsember 2021 at 09:40

    Kindlasti soovin ripsmeseerumit, sest olen tüdinud kuulamast kosmeetikute ohkeid nende nirakate pärast (mis teha, keemiaravi tagajärg). Päikesepuuder oleks ka tore toode, millega oma nägu väheke elavamaks muuta ?.

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. detsember 2021 at 00:52

    Kindlasti soovin Wunder2 jumestuskreemi ja puudrit proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 20. detsember 2021 at 00:03

    Sooviks wunder2 jumestuskreemi ja puudrit proovida.

  • Avatar
    Vasta Leili 19. detsember 2021 at 20:44

    https://www.kehapood.ee/toode/vita-age-aurum-drops-isepruunistav-ja-vananemisvastane-kontsentraat/ seda olen ammu tahtnud proovida, kunagi vist kiitsid ka seda kui ma ei eksi ??

  • Avatar
    Vasta Grete 19. detsember 2021 at 16:34

    Vita Liberata päikesepuuder!

  • Avatar
    Vasta Merike 19. detsember 2021 at 15:11

    Kindlasti sooviksin pakist leida Wunder2 peitekreemi ?

    • Avatar
      Vasta Madeleine 19. detsember 2021 at 23:13

      Kõik need wunder2 meigitooted tunduvad huvitavad, aga püsiv jumestuskreem või peitepulk kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta Lillllll 19. detsember 2021 at 14:59

    Iga jumala kord, kui sa ilutoodetest reklaampostituse kirjutad, ei jää mul muud üle kui alla anda ja kõiki asju katsetada, mida sa soovitad ? Konkreetselt tahaksin proovida KÕIKE, millest just kirjutasid, aga tõenäoliselt leiavad mu ostukorvi esimesena tee Wunder jumestuskreem ja Viviscali šampoon ja palsam.

  • Avatar
    Vasta M 19. detsember 2021 at 13:47

    Minu meigikotis on absoluutselt kõik tooted otsakorral, kuid eriti hea meel oleks just Wunder2 puudri ja jumestuskreemi üle.

  • Avatar
    Vasta Helena Aia 19. detsember 2021 at 09:12

    Loed ja imestad?tõesti on midagi mis kataks silmaalused sinakashallid kotid! Seda tahaks küll proovida, siiani pole õnnestunud.

  • Avatar
    Vasta Kaia 19. detsember 2021 at 02:38

    Innovatis luxury juuksehooldus tooteid tahaks küll ?

  • Avatar
    Vasta Velve 19. detsember 2021 at 00:52

    Viviscali šampooni ja palsamist oleks maruvahva pakist leida.

  • Avatar
    Vasta Mutt 18. detsember 2021 at 23:48

    Mu jumestuskotis haigutab suht tühjus viimased aastad juba. Olen kas minema viskame , sest aegunud või on otsa saanud ja uusi pole raatsind veel osta ja noh mu mälu on nigel, väga nigel. Meelde tuleb ainult siis, kui reklaami teed ja postitust loen?
    Sooviks Wunder2 jumestuskreemi , puudrit ja peitekreemi.

  • Avatar
    Vasta Kätz 18. detsember 2021 at 21:47

    Prooviks ka hea meelega neid wunder2 tooteid, nii palju head neist kuulnud. 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 18. detsember 2021 at 21:39

    Kui leiaks pakkist Maxeylash Eyelash Enhancing ripsmeseerumi siis muud polekski vaja!!! ??

    • Avatar
      Vasta Jaana 19. detsember 2021 at 04:32

      Sooviks Maxeylash ripsmeseerumit proovida.

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. detsember 2021 at 17:39

    Wunder2 jumekas kindlalt ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. detsember 2021 at 16:53

    Tahaks täpselt samu asju, mis sul 🙂

  • Avatar
    Vasta Amanda 18. detsember 2021 at 13:25

    See puuder kõlab küll imeliselt, endalgi oleks vaja. Peab ikka kehapoest omale ise jõulupaki kokku panema!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. detsember 2021 at 12:12

    Olen möglanud paljutõotava riitsinusõliga oma ripsmeid. Platcenta Active ripsmeseerum pidavat imesid tegema! Tuhkagi!!! Kuu aega järjest ( õhtuti olen isegi voodist peegli ette jooksnud) igal õhtul seda pühalikku tseremooniat korraldanud erinevate seerumitega – ümmargune null! Aaaa, mingi Feg seerumit ka katsetanud! Seega olen usu nendesse kaotanud! Sinu arvamusi olen usaldanud ning tahaks kurikuulsat ripsmeseerumit proovida, et kas tõesti töötab! Kulmuvärvi olen aastaid piilunud, kuid alati ostukorvi pannes hakkab rahast kahju.

  • Avatar
    Vasta Ester 18. detsember 2021 at 11:41

    Seda wunderi puudrit prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Annika 18. detsember 2021 at 11:34

    Ma prooviksin ära Innovatis Luxury Smoother Spa šampooni ja palsami.Olen nende toodete kohta kuulnud nii head, kui halba,seetõttu pole ise veel julgenud tellida.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. detsember 2021 at 10:04

    See Vita Liberata isepruunistav päikesepuuder tundub olevat täpselt see toode mida mul talvel vaja läheks ?

  • Avatar
    Vasta N37 18. detsember 2021 at 09:49

    Ma plaanin juba ammu teha tellimust Innovatis Anti-age shampoonile, juuksemaskile ja juukseõlile. Need on vaieldamatult mu lemmik juuksehooldusvahendid. Jumestustooteid kasutan ma ainult talvel ja hetkel otsingi endale sobivat kraami. Ma suht võhik selles osas ja tn pean Kehapoest soovitusi küsima. Ootan siis veidi, äkki hoopis loosiõnn naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Berit 18. detsember 2021 at 09:33

    Wunder2 puuder hakkas nüüd küll huvi pakkuma ehk seda leiaksin meelsasti pakist ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. detsember 2021 at 09:18

    Sooviks šampooni ja palsamit proovida.

    • Avatar
      Vasta Katrin 18. detsember 2021 at 14:37

      Wunder kulmuvärv-geeli heledamat tooni läheb mul vaja. See on minu lemmiktoode.

  • Avatar
    Vasta Made 18. detsember 2021 at 07:50

    Mina sooviksin pakist leida kindlasti mustapärli kreemi ? Praegusel ajal vajab mu näonahk väga poputamist.

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 18. detsember 2021 at 02:07

    Okei, ma tahaks vägaa Blummin roose lõpuks ja koera kammimiseks Pet Teezer harja ?? Mõni Simple Goods puhastusvahend võiks olla prooviks. Ja sooviks väga Versace Bright Crystal või Versense komplekti. Seekord siis rohkem nagu kodu teemad ? Väga suur mukkija pole. Šampoon ja palsam võiks ka olla. Sellistele paksudele juustele, mis lähevad rasvaseks ruttu.
    Kui joppama peaks, äkki saab täpsemalt valida neist? ?❤️?Äge pood see Kehapood noh, raske kohe valida

  • Avatar
    Vasta M-M 18. detsember 2021 at 01:04

    “kolme lapse silmaaluste kreemi” 😀
    sooviks

  • Avatar
    Vasta Triinu K 18. detsember 2021 at 00:52

    Prooviks hea meelega Maxeyelash seerumit ja kulmugeeli 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. detsember 2021 at 00:44

    Prooviks wunder2 jumestuskreemi

  • Avatar
    Vasta Irina 18. detsember 2021 at 00:42

    Üks korralik näokreem mis mu näonahaga koku sobiks oleks nagu ideaalne aga ka heast dedorandist ka ära ei ütleks, need on just kaks mida ma hetkel olen nagu reaalselt mitmeid ära proovinid aga lemmikut leidnud pole?? Loodan, siis miskit uut proovida ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. detsember 2021 at 00:42

    Tahaks ära proovida musta pärli kreemi.

  • Avatar
    Vasta Meery-Heleen Tkatš 18. detsember 2021 at 00:30

    See sama jumestuskreem tundub selline, et tahaks kohe proovida https://www.kehapood.ee/toode/wunder2-last-foundation-24-tundi-pusiv-veatu-jumestuskreem-vee-ja-puudutuskindel/, seal shoppaks hulluks aga silma jäi veel see föönihari https://www.kehapood.ee/toode/tangle-teezer-easydrygo-shocking-cerise-foonihari/ ja kui juba juustele teema läks siis sellised tooted tunduvad veel sellised, et võiks olemas olla; https://www.kehapood.ee/toode/innovatis-luxury-deep-mask-sugavniisutav-mask-kahjustatud-juustele/ ja https://www.kehapood.ee/toode/balmain-professional-titaaniumist-sirgendaja/

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. detsember 2021 at 00:05

    Üks hea silmalainer kuluks ära, millega minusugune algaja ka miskit teha suudaks ?

  • Avatar
    Vasta Andra 17. detsember 2021 at 23:30

    Tahaks hambaid valgedada ja siis hästi lõhnata ja huuled võiksid ilusad nuded olla ja kodu võiks ka siis juba puhas olla jne . Kehapoest saab kõike

  • Avatar
    Vasta Annika 17. detsember 2021 at 23:08

    Kaks last siin järjest saada siis koduse elu juures ei olegi enam meigi asju alles jäänud.. hea oleks proovida jumestuskreemi ja puudrit, et nüüd juba hakkab tulema aega kus saab ka kodust välja ja vähe sära peale panna ?

  • Avatar
    Vasta Ketlyn 17. detsember 2021 at 23:01

    Musta pärli kreemi tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 17. detsember 2021 at 22:41

    Ma tahaks täiega proovida neid Innovatise juuksetooteid, kuna need päris kalli hinnaga, siis ei raatsi kohe lihtsalt prooviks osta, aga ma olen nii palju head kuulnud nendest ja muidugi juuksevitamiinid. ?

  • Avatar
    Vasta Aliis 17. detsember 2021 at 22:15

    Pakist leiaksin hea meelega Innovatis šampooni ja palsami ning hea meelega prooviksin ka Wunder2 jumestuskreemi sest väga head jumestuskreemi leida on “mission impossible”.

  • Avatar
    Vasta Ann 17. detsember 2021 at 21:38

    Mul oleks head šampooni ja palsamit vaja.

    • Avatar
      Vasta Annika 17. detsember 2021 at 23:09

      Kaks last siin järjest saada siis koduse elu juures ei olegi enam meigi asju alles jäänud.. hea oleks proovida jumestuskreemi ja puudrit, et nüüd juba hakkab tulema aega kus saab ka kodust välja ja vähe sära peale panna ?

  • Avatar
    Vasta Andra 17. detsember 2021 at 21:32

    Minu igapäeva “meik” on päevakreem ja ripsmetušš.. kodus mul on veel öökreem ja thats it. Olles 2 lapse ema kelle päevad mööduvad tööl, kodus siis pole olnud mõelda isegi muule. Varsti on tulemas pidu.. paneb kohe mõtlema mida kõike omale peab minema ostma.. see kingitus oleks küll vajalik?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. detsember 2021 at 21:11

    Sooviks seda kreemi ja peitekreemi väga proovida.

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. detsember 2021 at 21:00

    Mul on praegu näonahk nii kuiv, et mõni kvaliteetsem näokreem oleks küll kui taeva õnnistus! Ripsmetušš ja puuder saavad ka selle aastanumbri sees otsa, aga 31.detsembril saan ennast siis viimast korda lille lüüa ja vaatame, mida uus aasta toob!

  • Avatar
    Vasta Lila 17. detsember 2021 at 21:00

    Nii lahe loos! Sooviksin leida midagi hammaste valgendamiseks ja see peitepulk kõlab ka imeliselt, ja mõni eriri hea lõhn oleks oivaline

  • Avatar
    Vasta Tiia 17. detsember 2021 at 20:49

    Pakist sooviks leida Innovatis Luxury šampooni, palsami ja maski. Need on imelised.

  • Avatar
    Vasta Kaia 17. detsember 2021 at 20:41

    Mul oleks näokreemi väga vaja, saigi otsa:/

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. detsember 2021 at 20:39

    Juuksevitamiine sooviks leida pakist.

  • Avatar
    Vasta Anni 17. detsember 2021 at 19:54

    Meigi põhja tooted ning juukseid hooldavad tooted 🙂

    • Avatar
      Vasta Egle 18. detsember 2021 at 00:47

      Kummikarusid(juuksevitamiine) kindlasti. Olen varem neid aasta-kaks vahelduva eduga kasutanud ja sain just nendega mega mõnusad juuksed. Nüüd kahjuks peale koroona põdemist on pooled juustest vähemalt välja langenud. 🙁
      Üks asi mida julgen samuti väga soovitada on smilelab roosa hambapasta! Jätab suhu nii puhta tunde ja teeb hambad tõesti ilusamaks, valgemaks. ?

  • Avatar
    Vasta Inga 17. detsember 2021 at 19:41

    Kortsukreemi ja puudrit palun mu eaka ilu jaoks ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 17. detsember 2021 at 19:36

    Kindlasti tahaks proovida:Wunder2 24+ tundi püsivat vee ja puudutustekindlat jumestuskreemi ning Vita-Age Prestige säraandev kortsudevastane musta pärli kreemi.

  • Avatar
    Vasta Evelin Andrejeva 17. detsember 2021 at 19:16

    Jumestuskreem oleks ideaalne ja no näokreem ja ripsmekas jne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 17. detsember 2021 at 19:11

    Vita-Age Aurum Tanning dropse 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 17. detsember 2021 at 19:07

    https://www.kehapood.ee/toode/dreamsville-luksuslik-bio-nelja-aastaaja-tekk-150x210cm/ et uni saaks õiglase kvaliteedi ja tahaks näha, kas tõesti on olemas päriselt peitvat peitekreemi ehk siis see Wunder.

  • Avatar
    Vasta Merilin Aermates 17. detsember 2021 at 18:25

    Pakist võiksin leida Noreli näokreemi, wunder 2 perfect selfie puudri, Löwengripi deodorandi, ivybearsi kummikarud… Ühesõnaga see nimekiri on lõputu, mis ma sealt veel osta tahaks. ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 17. detsember 2021 at 18:18

    Pakist sooviksin leida selle Wunderi puudri ja Maxeylashi näiteks?

  • Avatar
    Vasta Janne 17. detsember 2021 at 18:12

    Niisutav näokreem külmadeks ilmadeks. Kindlasti on tähtis ka oma sisemise ilu eest hoolitseda ja vitamiinidega oma keha toita.

  • Avatar
    Vasta Elis 17. detsember 2021 at 18:07

    Ma juba pikemat aega tunnen, kuidas vanadus jalaga tagumikku lööb.. või siis näkku ? igatahes, selle sinu kiidetud näokreemi tahtsin kohe ära osta- klikkisin ja see hind pani otsa ümber pöörama ? niiet võita seda oleks idekas! Sama lugu selle ripsmeseerumiga, meeleldi prooviks ära 🙂 ja shampooni ja palsamit tahaks ka proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 17. detsember 2021 at 18:02

    Uuh seda sama jumekat ja kreemi tahaks täiega proovida!!

    • Avatar
      Vasta Hannela 17. detsember 2021 at 22:39

      Tahaks väga proovida shampooni ja palsamit, mis juuksed tugevamaks ja kohevamaks teeks ?

  • Avatar
    Vasta Kaidy Soovik 17. detsember 2021 at 17:59

    Hambavalgenduskomplekt ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 17. detsember 2021 at 17:58

    Mönda head näokreemi, mis mu kohutavalt kuivale näole 1:0 teeks 🙁

    • Avatar
      Vasta Pille 17. detsember 2021 at 19:35

      Prooviks siis sinu soovitatud kulmuvärvi ja ripsmeseerumit. Kindlasti midagi veel kehale.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. detsember 2021 at 17:56

    Ma arvan et vajalik oleks midagi mis muudaks meigi veatuks ja mitteläikivaks. Lisaks vaja on ka uut ripsmekat. Ostsin uhke fäänsi-päänsi mineraalripsmeka, maineka firma oma. Aga no nii pettunud, silmad nagu pandad peale silmadele kandmist. Niiskust ei kannata absoluutselt.

  • Avatar
    Vasta Gertu 17. detsember 2021 at 17:54

    Musta pärli kreemi olen alati tahtnud proovida, aga pole raatsinud osta…??

  • Avatar
    Vasta Britta 17. detsember 2021 at 17:51

    Sooviksin head näoseerumit või ripsmeseerumit ?

  • Avatar
    Vasta Pille 17. detsember 2021 at 17:42

    Ripsmeseerum oleks super, vita-Age kortsudevastase musta pärli kreemi prooviks ära, samuti tahaks proovida seda kuulsat wunder2 puudrit☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Annika 17. detsember 2021 at 17:42

    Jumestuskreemi, juuksehooldustooteid, hambavalgendus kraami, no Kehapood head kraami täis?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. detsember 2021 at 17:41

    Jumestuskreem ja peitekas oleks ideaalsed. Jumekat olen korduvalt ja ise ilastamas käinud, aga no ei võimalda see rahakotike sellist väljaminekut. Peitekas oleks ideaalne mu potisinistele silmaalustele (ei ma ei saa peksa või ei joo igapäev?) need on loomulikult sellised. Ja suht keeruline on leida mingit hästi katvat peitekat mis jääks loomulik ega koguneks kortsukestesse.

  • Avatar
    Vasta K 17. detsember 2021 at 17:40

    Vita-Age Aurum Tanning drops on pikaajaline lemmik Kehapoest.
    Samuti kiidan Innovatis juuksehooldustooteid! ?

  • Avatar
    Vasta Sole 17. detsember 2021 at 17:35

    Mina leiaks pakist hea meelega Plumme iluõli. Mmmm… nii tahaks seda lõhna tunda 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 17. detsember 2021 at 17:35

    Ma piidlen seda vita age kreemi juba pikemat aega seega see võiks olla kindalt ja no muidugi üks hea kulmupalett ka ?

  • Avatar
    Vasta Ülle 17. detsember 2021 at 17:34

    Midagi tundlikele silmadele. Mu silmad on haiguse tõttu muutunud kuivaks ja iga asi ärritab. Ja muudab silma alged punaseks. Varsti võin vampiiri mängima hakata 🙁

  • Avatar
    Vasta Kelin 17. detsember 2021 at 17:34

    Kindlasti sooviks wunderi jumestuskreemi proovida, nii palju head selle kohta kuulnud. Innovatis juuksehooldus on ka popp teema olnud.

  • Avatar
    Vasta Laurena 17. detsember 2021 at 17:31

    Peitekreem kindlasti oleks hea asi. Pole kunagi seda mul olnud Aga nüüd kui lapsed suuremad võiks taas end meikima hakata, ehk tegelikult mul ainult palsam huultele olemas ja üks ripsmetuss mis vast veel toimib ???

  • Avatar
    Vasta Kärol 17. detsember 2021 at 17:24

    Hambavalgendusplaastrid?

  • Avatar
    Vasta E 17. detsember 2021 at 17:04

    Mõni hea kreem/seerum näole

  • Avatar
    Vasta Kaija 17. detsember 2021 at 17:01

    Näokreem on igapäevaselt vajalik.

    • Avatar
      Vasta Kristel 17. detsember 2021 at 17:58

      Vita-age kortsuvastane kreem ja ripsmeseerum see oleks super combo?

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. detsember 2021 at 16:41

    Minul oleks soov uuendada ja täiendada jumestustooteid 🙂 erinevad puudrid, puuderkreemid, põsepunad, kulmuhooldus jne.. täpselt selline korralik kraam jumestuseks oleks taevakingitus.

    • Avatar
      Vasta Ann 17. detsember 2021 at 17:38

      Mõnusat kehakreemi kulub alati hulgim!

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. detsember 2021 at 16:40

    Ripsmeseerum ja peitekreem oleks tõesti vajalikud!

  • Avatar
    Vasta aire 17. detsember 2021 at 16:32

    Ripsmeseerum oleks super!
    ??

  • Avatar
    Vasta MP 17. detsember 2021 at 16:29

    Mind rõõmustaks, kui pakis peituks ka 1 hea parfüüm. Olen lõhnavalikul täiesti kahe vahel, et millist eelistada? Kas Gucci Bloom EDP või hoopiski Carolina Herrera Good Girl Supreme EDP? Neis mõlemas on minu lemmik lõhna jasmiini hõngu! Kuid valik tuleb teha ja võitja on seekord Gucci Bloom . 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. detsember 2021 at 17:27

      Ma eelistaks ka Bloomi iga kell 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 17. detsember 2021 at 16:10

    Seal võiks olla näiteks ripsmeseeru, puuder ja peitekreem.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. detsember 2021 at 16:04

    Mulle nii meeldib, et igapäev saab loosimängudes osaleda. Mulle meeldiks see kortsukreem väga, väga.
    ?.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. detsember 2021 at 15:55

    Hea meelega leiaks pakist ripsmeseerumi 🙂