KODU TESTIN JA ARVUSTAN

lõpuks ometi ei pea enam taimi mõrvama*

21. veebruar 2022
dsc_0879-2099139

Ma ei saa olla ainukene inimene, kes armastab seda, kui kodus on rohelust, aga samal ajal unustab oma taimede olemasolu sellel momendil, kui ma ta kodus õigesse kohta ära paigutanud olen. Kastmine? Noh, sorri, aga not gonna happen. Mul lihtsalt ei tule see kunagi enne meelde, kui taim on kuskile toanurka ära surnud ja vaikselt ära kuivanud on. Ehk siis sellel hetkel ei ole kastmisel enam ka suurt pointi, sest… ta on juba siit ilmast lahkunud.

Kuna aga loodus tühja kohta ei salli ja mina ikka mingit taime koju tahan, siis üsna pea ekslen ma jälle Horteses ringi ja tassin endale mingi taime koju, ise 100% teades, et minu juurde tuleb ta nagunii ainult oma viimaseid hingetõmbeid tegema. Sorri!

Muidu võiks ju seda mängu surmani mängida, et tassin muudkui endale taimi koju surema, aga esiteks läheb see pull kulukaks. Teiseks on nagu natukene kahju ka – minu asemel võiks elus taimi osta need, kes päriselt mäletavad neile vett panna ja teavad, kus millist taime hoidma peab. On ju nii, et mõni taim tahab täiega valgust, teisele sobib hämar koht, kolmas tahab ülepäeva kastmist. Pffft. Kogu see info on minu jaoks liiga palju, mida teada ja meeles pidada.

Seda enam, et tihtipeale tahaks taime panna ka kohta, kus ta absoluutselt valgust ei saa. Näiteks vannituppa – minul seal aknaid pole ja taimed, mis seal ellu jääksid… Ei teagi kohe peast öelda. Tahaks ju lihtsalt välimuse järgi endale midagi välja valida ja edaspidi sellega absull üldse mitte tegeleda.

Tuleb välja, et ka see on võimalik, sest tänapäeval on kunsttaimede valik nii suur ja nad näevad nii tõetruud välja, et ei peagi endale elusaid asju koju surema tooma. Validki ainult välimuse järgi välja, paned paika ja võid rahumeeli ta olemasolu unustada.

Homeinestonia kunagi näitas oma instas Green4ever taime ja langesin ka mina “promo orki” ja tellisin endale vannituppa suure taime. Ma isegi ei osanud ise midagi välja valida, küsisin poest ja nad soovitasid vannitoa pildi põhjal paari taime, mis sinna sobinud oleksid. Nõnda jäi valikusse nende delux sarja lüüra-viigipuu.

Ma tahan rõhutada, et ma ei teinud nendega mingisugust koostööd, vaid ise tellisin, sest soovitati ja tundus ilus. Ei eksinud ka, sest minu meelest sobib ta sinna vannituppa nagu rusikas silmaauku (miks üldse selline väljend, miks rusikas silmaauku peaks sobima?!). Ja mulle tundub, et teile meeldis ka, sest iga kord, kui see kuskil storys kaadrisse jäi, pidin ma sada korda vastama küsimusele, et kas mul sooduskoodi ka pakkuda on. No ei olnud, lihtsalt ise hakkasin fänniks.

Kohe väga suureks fänniks, sest just see hetk mulle koitiski, et ma peaks lõpetama taimede ja iseenda piinamise ja rohelusesoovi korral hoopis edaspidi kunsttaimi ostma. Ja kuna mul magamistoas ka parasjagu ühtegi taime ei olnud, küsisin jälle neilt soovitusi ja panin uue tellimuse teele. Sedapuhku osutus valituks sõrgköis.

Ja kuna kolm pidi olema kohtu seadus, siis ma lausa pidin sealt ka kolmandat korda tellima. Ma siin kurtsin ju, et ei teadnud üldse, mida sinna saare kohale riputada, kuni keegi soovitas kunsttaime ja ega ma siis enam kaks korda mõtlema ei pidanud. Küsisin JÄLLE neilt soovitust (issand, ma olen vist universumi kõige tüütum klient, kes ise ka ei tea, mida ta tahab 😁) ja seekord tellisin neilt filotendronit ja ühte teist taime, mille linki ma ei suuda leida, sest see on vist hetkel välja müüdud. Aga selliseid peenikesi ja pikkasid taimi on neil valikus palju, mis minu silmale suht sarnased välja näevad, seega kui huvi, saaate ise kodukalt vaadata 😏

Ilmselt oleksin ma saanud seda sinna paremini ka punuda, aga mul oli lasteaeda kiire ja minu meelest sobib nii kah päris hästi. Kuna iga taime otsas oli väike traadike, sain ta sinna raami peale lebolt kinnitada ka ilma muude abivahenditeta. Mida kiirem ja lihtsam, seda rohkem mulle meeldib, vana hea!

Seekord olid nad mulle pakki kingituse ka pannud. Pisikese bambuse, mis leidis koha minu väikses WCs. Ma ei olegi seda teile muuseas näidanud, sest see on nii pisike ja pilti teha nii, et see üleni peale jääks on võrdlemisi keeruline, aga valmis ta on (okei, ma pole endiselt sinna pisikest kraanikaussi välja valinud, sest ma ei viitsi 🥲) ja üks bambusepoeg seal ka elab.

Ma ütlen täiesti ausalt, et ma olen nüüd kergekujulises sõltuvuses kunsttaimede tellimisest ja kui ma Mari tuppa kardinad ette saan ja enda peas mingisuguse visiooni tekitan, siis tellin raudselt sinna ka mingi ilusa puu või suurema taime. Annab toale nii palju juurde ja muudab kuidagi hubasemaks, arvan mina.

Aga kuna te kogu aeg küsisite mu kunsttaimede kohta, siis ei andnud mul süda rahu ja mina kirjutasin hoopis neile, et kuulge, äkki teeme koostöös ühe blogipostituse, sest mina olen rahulolev klient (juba kolmandat korda) ja ehk saame mu lugejatele ka koos mingi sooduskoodikese välja mõelda. Nii see ka läks, sest nüüd annab kood mallukas kuni 15.03 10% allahindlust, aga kuna neil on praegu juba allahindlus kodulehel käimas, siis kokku saavad minu koodu kasutajad lausa 20% alet, et endale koju ka veidi rohelust tuua. Valik on nii lai ja lõpliku otsuse tegemine keeruline, ma tean, selle pärast ma kogu aeg nende käest nõu küsisingi 😁 Usun, et nad ei ole ka kitsid teile lahendusi pakkuma, kui neile kirjutate.

Ja ega ma ei saa seda postitust lõpetada ka loosita – jäta kommentaaridesse, milline taim sinu koju sobiks ja juba nädala pärast hõikan ma välja õnneliku, kes enda valitud taime kingituseks saab! Ja ärge muretsege, kui olete enne loosi taime juba ära ostnud – ma vean kihla, et leiate kindlasti veel midagi ägedat ja siis on teil juba kaks taime, mis on alati parem kui üks!

*Postitus sündis Green4ever e-poega

Loe ka neid postitusi!

91 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta MP 11. märts 2022 at 17:56

    Issand see on vana postitus!!! Oligi liiga hea ajastus, et olla tõsi🥲 PIINLIK

  • Avatar
    Vasta MP 11. märts 2022 at 15:18

    SEE POLE VÕIMALIKKK, Ma just eile konkreetselt lihtsalt otsisin su vannitoa postituse üles, et see feiktaimede leht leida, sest vetsu tahaks rohelist.. ja jätsin ostmata. Ma paneks vetsu nurka https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-korrelised-100-cm-g4e-00487, siis istuks nigu põõsas. Ja nende pluss sinu soodukaga siis juba ostaks riiulile ka midagi kaunist ja rippuvat juurde.

  • Avatar
    Vasta Ariana 1. märts 2022 at 16:10

    Vääris-mägipalm

  • Avatar
    Vasta Kristin 28. veebruar 2022 at 21:53

    Uude koju oleks rohkem taimi vaja ja üks Monstera sobiks ideaalselt, millest olen ma juba pikalt unistanud 😇https://www.green4ever.shop/kunstpuud-monstera-140-cm

  • Avatar
    Vasta Epp 26. veebruar 2022 at 17:52

    Paradiisilinnulill oleks imeline!

  • Avatar
    Vasta Leili 24. veebruar 2022 at 17:12

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-bambus-170-cm nii kenasti sobiks meie elutuppa😍

  • Avatar
    Vasta Kerli 23. veebruar 2022 at 23:14

    Üks mimoos sobiks väga hästi magamistuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta J 23. veebruar 2022 at 21:29

    Meie Hiiumaa kodu on tihtipeale üksi ja seetõttu passiks kamina kõrvale hästi tulekindel viigipuu, mille hoolitsemise eest muretsema ei pea. https://www.green4ever.shop/kunstpuud-tulekindel-kummi-viigipuu-180-cm

  • Avatar
    Vasta K 23. veebruar 2022 at 21:16

    Mul aias mõned puud-põõsad, mida regulaarselt lõikan vormis hoidmiseks. Nii ilus oleks, kui üks selline vormipuu oleks ka toas rõõmu toomas ja rohelust lisamas. Minu suur lemmik paljude kaunite kunsttaimede seast https://www.green4ever.shop/media/catalog/product/cache/cb7b4fb48aa55353f8ed54ceca3efc47/k/u/kunst-pukspuu-g4e_00396_3.jpg

  • Avatar
    Vasta Pirjo 23. veebruar 2022 at 21:00

    120cm kanep oleks väga lahe. Mul pole terve korruse peale ühtegi rohelist taime. 🙁

  • Avatar
    Vasta Sandra T 23. veebruar 2022 at 17:13

    wowww see lüüra-viigipuu, mis sul vannitoas sobiks mulle ideaalselt enda vannituppa vanni ja dushi vahele, kus hetkel haigutab üks paras beez tühjus ehk maast laeni tuimad plaadid ja mitttte midagi nagu pole osanud sinna panna ka muud- see oleks ideaalne! Loodan niiii võidule ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 23. veebruar 2022 at 15:57

    Üks areekapalm oleks väga kaunis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. veebruar 2022 at 15:07

    See on ilus välja, aga tõesti hea valik seal😊https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-kupress-uv-kaitsega-100-cm

  • Avatar
    Vasta Mari 23. veebruar 2022 at 13:24

    Võtaks Havisaba 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 23. veebruar 2022 at 12:22

    Havisaba

  • Avatar
    Vasta lillllll 23. veebruar 2022 at 09:28

    Väga sooviks ühte vahvat monsterat! Rippuv taim, mis ära ei sure on just mu kodust puudu 🥰

  • Avatar
    Vasta Kelin 23. veebruar 2022 at 08:49

    Vääris-mägipalm (150 cm)

  • Avatar
    Vasta Riin 23. veebruar 2022 at 02:53

    Mul on sellelt lehelt uude koju umbes 10 taime + 2 samblapilti välja valitud, mida järjest ostma hakkan. Kõige esimene on ostujärjekorras samasugune lüüra-viigipuu nagu sinul vannitoas on. Sobiks ideaalselt meie elutuppa 🙂
    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-luura-viigipuu-165-cm

  • Avatar
    Vasta Mirjam 23. veebruar 2022 at 01:00

    Paradiisilinnulille paneks duširuumi 🤔

  • Avatar
    Vasta Kats 23. veebruar 2022 at 00:48

    Monstera võiks loosiõnn meieni tuua.

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-monstera-140-cm

  • Avatar
    Vasta Riina 23. veebruar 2022 at 00:39

    Hakkan ka vaikselt kunsttaimede poole liikuma, sest vahet pole, kas kastan või mitte, ära need taimed ikka surevad.
    Ja kenasti sobiks lüüra – viigipuu elutuppa.

  • Avatar
    Vasta Katrin 23. veebruar 2022 at 00:37

    Forsteri kentiapalm on meil veel puudu kodust. 😉

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. veebruar 2022 at 00:27

    Havisaba…

  • Avatar
    Vasta Janeli 22. veebruar 2022 at 23:49

    Bonsai, eelmine suutis kuivuse kätte täna surra☠️

  • Avatar
    Vasta K 22. veebruar 2022 at 23:31

    Ma suretan isegi kaktused ära 🙈 ja gracefit ilt olen õppinud enda elu korraldama graafiku järgi mis sobib naistele. On need kaks nädalt iga kuu kuhu ma kokkuleppeid ei paiguta sest need ei saa tulla edukad, teised kaks nädalat tegelen inimestega kohtumise ja suhtlemisega.

  • Avatar
    Vasta Tiina K 22. veebruar 2022 at 22:58

    Ei sobi mulle ka need päristaimed+ kass aitab nende hävitamisele veel kaasa 🙄.

    Aga natuke rohelust kuluks elamisse ära küll 🥰.

    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-kummi-viigipuu-120-cm

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 22. veebruar 2022 at 22:54

    Üks imeline bonsai sobiks täpselt mu uude vannituppa

  • Avatar
    Vasta Liis K 22. veebruar 2022 at 22:54

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-nikolai-paradiisilinnulill-180-cm
    See on minu lemmik 🤩 lihtsalt super ilus ja sobiks mulle ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Kaire Rohke 22. veebruar 2022 at 22:40

    Kaire
    Minu lemmikud on orhideed.

  • Avatar
    Vasta Kats. 22. veebruar 2022 at 22:38

    Üks roos kuluks ära, aga ei suuda otsustada, milline. Ja tahaks kasside pettunud nägusid näha, kui nad avastavad, et ei saagi rappida, sest pole elus lill 😀

  • Avatar
    Vasta Carmen p 22. veebruar 2022 at 22:35

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-bugenvillea-275-c
    Hind on mega 😑😑😑 aga kui ilus 😏😇😇😇

    • Avatar
      Vasta Mia 22. veebruar 2022 at 23:22

      Ma olen täpselt see naine seal pildil. Kõik taimed elavad max 2 nädalat ja vahet ei ole, kas ma kastan neid või mitte. Saadaksin neile samamoodi pildi ja küsiks nõu.

  • Avatar
    Vasta Aave 22. veebruar 2022 at 21:58

    Sooviks väga viigipuud https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-kummi-viigipuu-120-cm-g4e-00566

  • Avatar
    Vasta Sirel 22. veebruar 2022 at 21:16

    Punane vaher bonsai jäi silma. Tõesti ilusad kunsttaimed. Samblavaibad ka ägedad seinale panemiseks

  • Avatar
    Vasta Mari 22. veebruar 2022 at 21:04

    Mul on tuba taimi täis, aga vannituba on pime ja sinna ei saa midagi panna. Mul on hädast VAJA Nikolai paradiisilinnulille. Vaimustavalt kaunis on see.

  • Avatar
    Vasta Geidi 22. veebruar 2022 at 20:59

    Mu mees arvas paar nädalat tagasi, et meil võiks kummipuu olla, ta isegi leidis koha sellele.
    Sobivas suuruses puud ma pole leidnud ja ma ei tea kas see elaks meie ahjuküttega elamises… Kes seda kastab, mul ei püsi pea üksksi taim elus. 1 nonamed taim on, ostsin Rimist, see elab tihtilugu ilma veeta aga imekombel on elu püsimud juba paar aastat. Kui poleks suuremaks kasvanud, siis ma arvaks, et on kunst.
    Kingiks mehele selle https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-kummi-viigipuu-120-cm
    Olekd tal olemas oma kummipuu. Issakene ma ei tea mis nädal tal peal oli. Ostsid kööki uu suhkrutoosi, sest tema arvates meie oma ei sobinud. Masendav on see, et tema ostetud ei sobi MITTE KUIDAGI meie köögi stiiliga. Nüüd ma põrnitsen iga päev seda toosi ja ootan kuniks keegi selle maha pillab ja see katki läheb.

    • Avatar
      Vasta Kris 22. veebruar 2022 at 22:10

      Minu vannituppa sobiks väga kummi-viigipuu 120cm. Nii ilus:)

  • Avatar
    Vasta R 22. veebruar 2022 at 20:50

    ma olen taimehaige, aga suuri taimi ei raatsi osta, sest kui elus ei suuda hoida, siis rahast kahju. See oleks idekaaas 😍
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-nikolai-paradiisilinnulill-180-cm

  • Avatar
    Vasta Jaanika P 22. veebruar 2022 at 20:36

    Huhh.. kuna Me oleme peagi kolimas kohati väga kõrgete lagedega majja (3,8m) siis sobiks sinna kui “ruskikas silmaauku” 😂 üks suur ja uhke Monstera 🥺💚

    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-monstera-210-cm-g4e_1537

  • Avatar
    Vasta Tanel 22. veebruar 2022 at 20:25

    Bambus

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. veebruar 2022 at 20:15

    Need kunstlilled näevad tõesti väga päris välja. Üks roosade õitega kameelia kuluks meie koju marjaks ära

  • Avatar
    Vasta Marianne 22. veebruar 2022 at 20:14

    No see viigipuu sobiks ideaalselt mu magamistuppa 😊

  • Avatar
    Vasta Kellu 22. veebruar 2022 at 20:09

    Samastun täielikult taimede osas ja leht pole võõras. Need suured taimed on mu südant köitnud samas juba pikka aega aga maja ehitus on rahakoti sahtlid päris tühjaks teinud. Kuna kõik korraga pole võimalik soetada siis rohelisus samas toob juba varakult hubasust ja valik on samas nii suur seal, oi kui palju tahaks 😅

  • Avatar
    Vasta Kaja 22. veebruar 2022 at 19:37

    Mul taimedega samuti erilist klappi pole, enamus pole peale minuga kooselu eriti hea välimusega. Bambused sobiks mulle hästi.

  • Avatar
    Vasta Merili 22. veebruar 2022 at 19:31

    Ma olen samuti suht sitt taimekasvataja ja pealegi tundub, et iga taim on kassidele või lastele mürgine 😀 mis ilu neist siis on, kui kõik kuskile ühe kapi otsa kuhjatud on, et keegi neid ära ei sööks või mürgitust ei saaks.. aga too sama viigipuu sobiks mu elutoa nurka niiiiii hästi 🥲

  • Avatar
    Vasta martin 22. veebruar 2022 at 18:52

    Üks lüüra-viigipuu sobiks ideaalselt

  • Avatar
    Vasta Janne 22. veebruar 2022 at 18:50

    Vaarasin ka neid taimi ja silme eest võttis nii kirjuks, et ühte välja valida ei suutnudki🤦‍♀️ Kõik on nii ilusad

  • Avatar
    Vasta Eeva 22. veebruar 2022 at 18:37

    Vat seda ma tahaks küll. Jube ilus, aga kallis ka :/ 🙂 Sõrgköis.

  • Avatar
    Vasta Kerlin 22. veebruar 2022 at 18:34

    Hakkan magamistuppa uut kummutit ostma ja siis selle peale oleks vaja midagi

  • Avatar
    Vasta Martin 22. veebruar 2022 at 18:26

    Üks lüüra-viigipuu sobiks koju nagu rusikas silmaauku.

  • Avatar
    Vasta Mare 22. veebruar 2022 at 18:22

    Magamistuppa sobiks ideaalselt Nikolai Paradiisilinnulill (150cm) ☺️

  • Avatar
    Vasta N 22. veebruar 2022 at 18:17

    Viigipuuuuu oleks super nunnu https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-luura-viigipuu-90-cm
    Totaalne saritapja olen 🙁 ups. Eks mõned pisemad kunstlilled on juba ka soetatud koju aga tahaks ikka rohkem ja veel ja veel!:)

  • Avatar
    Vasta Karita 22. veebruar 2022 at 18:12

    Tahaks ka nii väga koju mingit rohelust, aga elus taimedega pole üldse head sõbrad nii, et üks kunstpuu kuluks küll ära 🙂 https://www.green4ever.shop/kunstpuud-sulgvohk-115-cm

  • Avatar
    Vasta Katrin 22. veebruar 2022 at 18:08

    Nii lahedad taimed! 🪴 Mulle kuluks deluxe sarja vääris-mägipalm 🌴koju ära. Kassipoisid retsivad taimi ja lilli mu kodus hullupööra, kuigi neil on värske kasside muru pidevalt nina ees närida.

  • Avatar
    Vasta HeidiR 22. veebruar 2022 at 18:07

    Üüü, seda bambust tahan ma kohe, ja kui veidi võidukorda ootama peaks, lisaksin havisaba: https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-havisaba-72-cm nii uhke!

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 22. veebruar 2022 at 17:47

    Oii, kus tahaks sealt endale taime! Meile sobiks viigipuu potis ideaalselt!

  • Avatar
    Vasta Sirli 22. veebruar 2022 at 16:51

    Minul kipuvad ka taimed surema, kuid pigem ülekastmise tõttu vist. Elutuppa olen ammu soovinud mõnd suuremat taime. Silma jäi Nikolai paradiisilinnulill.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 22. veebruar 2022 at 16:49

    Mina olen suht samasugune taimekasvataja. Õnneks olen nii mina ise, kui ka minu ema loobunud mulle lillede ostmisest 😅
    Valik on tõesti külluslik. Aga kui juba, siis juba. Võidu korral valiks hoopis ühe uhke oliivipuu!
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-oliivipuu-120-cm-g4e-00381

  • Avatar
    Vasta Diana 22. veebruar 2022 at 16:43

    Üks Bambus sobiks mu peatselt avatavasse joogastuudiosse ideaalselt 😍🤗
    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-bambus-130-cm-g4e_1555

    • Avatar
      Vasta Marika 22. veebruar 2022 at 19:51

      Pukspuu 170cm oleks mega!

  • Avatar
    Vasta Alina 22. veebruar 2022 at 16:23

    Delux Bambus 160 cm oleks lausa hädavajalik minu koju.
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-bambus-150-cm

  • Avatar
    Vasta Liina 22. veebruar 2022 at 16:23

    Minul oleks ka lastetuppa taime vaja.
    Elustaimed on mitmed hingr heitnud, pole seda botaaniku tunnetust ja oskusi, mis neuid elus hoiaks.
    Seega oleks väga suurepärane, kui avaneks võimalus üheks kunstpuuks. Valiks selle: Forsteri kentiapalm (165 cm)

  • Avatar
    Vasta Herve 22. veebruar 2022 at 16:13

    Mulle sobiks väga selline:
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-bambus-150-cm

  • Avatar
    Vasta Vaike 22. veebruar 2022 at 16:10

    Kuna mu elutoaosa on nii pime, et seal ei ela ega sure ükski lill, siis ühte nurka sobiks ideaalselt see põõsas-tarasarik https://www.green4ever.shop/kunstpuud-poosas-tarasarik-120-cm

  • Avatar
    Vasta Annika 22. veebruar 2022 at 16:09

    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-kunstpuud-bambus-70-cm
    Selle võtaks

  • Avatar
    Vasta Piibe 22. veebruar 2022 at 16:05

    Mu koju sobiks hästi üks kummi-viigipuu või vitspalm nt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 22. veebruar 2022 at 15:59

    Samuti üks sarisuretaja siinpool. 🙂
    Suutsin alles ühele sukulendile kahe kuuga otsa peale teha.
    Enim jäid lehel silma mägipalmid, nii potiga väiksemad (65cm) kui ka see pikk iludus:
    https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-v%C3%A4%C3%A4ris-m%C3%A4gipalm-90-cm

  • Avatar
    Vasta Inga 22. veebruar 2022 at 15:57

    Rõdule sobiks väga hästi🌷
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-pukspuu-uv-kaitsega-170-cm

  • Avatar
    Vasta Ann 22. veebruar 2022 at 15:56

    Kahjuks olen ma suutnud endal kõik sõnajalad kenasti välja suretada, niiet see oleks mulle MUST HAVE!!!

  • Avatar
    Vasta Birgit 22. veebruar 2022 at 15:44

    Ma alles siin imetlesin neid kunsttaimi.
    Mulle meeldiks küll selline koju:
    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-madagaskari-randuripuu-palm-130-cm

  • Avatar
    Vasta Liis 22. veebruar 2022 at 15:43

    See lüüra viigipuu oleks ka minu kodus ideaalne ❤️

  • Avatar
    Vasta Sandra 22. veebruar 2022 at 15:41

    Ooh just olen vannituppa otsinud kunstpalmi ja leidsin Green4ever poest ideaalse, aga natuke kallivõitu taime. Kuna vannitoas aknaid pole, siis sobivad kôik kunst ja kôrguselt üle meetrised taimed, aga pole raatsinud veel seda summat välja käia, kuna beebi tulemas ja on natuke olulisemaid asju, millele kulutada 🥰🤩

  • Avatar
    Vasta Evelin 22. veebruar 2022 at 15:40

    Oi valik on nii suur.. mul pole peale kaktuse ühtegi elustaime. Lihtsalt surevad välja, olen viinu kingituseks saadud orhidee emale kes selle siis pmst ellu äratas. Oma koju tahaks midagi taolist nagu sul vannitoas.. ja tegelikult piilusin ka välihekke.. midagi naabri ja enda krundi vahele majaees.

    • Avatar
      Vasta Silvia 22. veebruar 2022 at 16:17

      Mulle meeldivad päris taimed ja mul käib hooti nende kokku ostmine. Fakt on see, et hiljem jagan ma kõik taimed laiali ja olen ise ikka ilma. Praegu sain just kolimisega ühele poole ja võtsin vastu otsuse, et elus lilli ma koju ei osta enam piinlema.
      https://www.green4ever.shop/kunstpuud-madagaskari-randuripuu-palm-130-cm oleks üks valik. Muidugi meeldib teisigi ja kindlasti midagi tellin ka. Kõige pealt pean veits finantsiliselt end tagasi plussi saama 😄.

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. veebruar 2022 at 15:22

    Ma ka just mõtlen, kuidas siin oma uues kodus rohelust luua, samas mitte taimi ära tappes…mul sama lugu, nagu Sul. Kipun taimede surm olema.
    Samas jälle nii ilus on, kui miskit rohelist kodus on ja nii ma ostan siis vaasi lihtsalt lõikelilli kogu aeg.
    Aga väga kaunis oleks mu kodus sõrmlehik https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-sormlehik-105-cm

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 22. veebruar 2022 at 14:34

    Minu rohenäpud läksid ka juba sünnitusmajas kuskile vasakule (palju õnne sellele, kes need endale sai(d)!), niisiis on selline e-pood ikka väga hea uudis. Kohe hakkab silma https://www.green4ever.shop/kunstpuud-magipalm-150-cm, teeb töönurga sajaga zen-imaks ja väike roheline laik näeb kindlasti imeline välja.

  • Avatar
    Vasta Kaia 22. veebruar 2022 at 12:38

    Mulle sobiks vannituppa ideaalselt- https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-oliivipuu-60-cm Vannituba vajaks rohelist, kuid mul ei ole seal aknaid, nii et tava taimed ei sobi kuidagi moodi.

  • Avatar
    Vasta tyyna 22. veebruar 2022 at 12:23

    oo ma olen essa ja loodetavasti ainus, et siis loos võita! 🙂
    Lapsed kutsuvad mind Lille Killer , sest no sama teema , mis sul. Lõpuks hakkasin ostma kaktuseid, et need ikka vastu peavad aga ka neist osad on lahkunud minu suutmtuse pärast neid hooldada.Nii et Jap rohelist ma armastan ja head kvaliteeti ka, plastikust pakse vene surnuaia lilli vihkan aga need mis on nii ehedad maksavad minujaoks roppu raha. Seega haistan võimalust siin.

  • Avatar
    Vasta Liisa 22. veebruar 2022 at 12:01

    Mul on lõputu armastus sõnajalgade vastu (eriti suurte!) – samas olen neist nii mõnegi ära kuivatanud/tapnud ja üldiselt pudenevad nende lehed ka päris palju. Seega kindel soov oleks mitte surevat ja pudisevat sõnajalga: https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-sonajalg-40-cm

  • Avatar
    Vasta Betz 22. veebruar 2022 at 11:46

    Lavendel :))

  • Avatar
    Vasta Sirly 22. veebruar 2022 at 03:32

    Viigipuu ja bambused on tõesti ilusad, mis kohe silma jäid 🙂

  • Avatar
    Vasta De 22. veebruar 2022 at 00:03

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-sormlehik-155-cm

    Kõik hullult ilusad, aga selline sobiks täiega hästi elutuppa 🤩

  • Avatar
    Vasta De 22. veebruar 2022 at 00:02

    https://www.green4ever.shop/kunstpuud-sormlehik-155-cm

    Silme eest võttis kirjuks, kõik mega ilusad, aga selline sobiks ideaalselt elutuppa 🤩

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. veebruar 2022 at 20:33

    Kuna hetkel on mul järjekordne draakonipuu suremas (sain teada, et olen teda üle kastnud), siis asenduseks sobiks ideaalselt üks Filodendron.

  • Avatar
    Vasta Kams 21. veebruar 2022 at 18:50

    Ai, mina igatsen ammu monsterat. Ise olen küll rohenäpp, armastan elusaid lilli ja mul neid palju ka.

  • Avatar
    Vasta E 21. veebruar 2022 at 17:08

    Draakonipuu sobiks hästi https://www.green4ever.shop/kunsttaimed-dereema-draakonipuu-170-cm