AVALDAN ARVAMUST

hommikust!*

1. märts 2022
picmonkey-collage-3-3765674

Teate, mul tulid eile sõbrannad külla, rüüpasime veini ja täitsa napilt oleks juba uskuma hakanud, et elu ongi tavaline ja puha. Paraku hommikul ärkasin hoopis uudiste peale, et Valgevene asus ka nüüd uhkelt sõdima. Nagu issand jeesus, kas keegi võiks selle põhi vanamehe ükskord maha koksata ja saaks õhtale selle asjaga. Kaua võib?

Ega mu vana ihu just selle eilse veinitamise üle super õnnelik ei ole, aga täitsa tore oli vahelduseks nalja saada. Peaksime vist tänulikud olema, et me eile ei saanud mu podcasti tehnikat tööle, sest fakt on see, et eilsed jutud oleksid vist täna, kaine peaga kuulates, natukene liiast olnud. Jumal mõnikord ikka halastab ka. Kuigi podcasti tahaks ikka teha mingi hetk. Me lihtsal küsisime ühest firmast, et tere, mida me ostma peaks, et podcasti teha ja nad andsid nimekirja. Kahjuks ei pannud nad nimekirja nt mikrijuhtmeid ja helikaardi valisid nad sellise, kus ainult üks inimene saab rääkida. Nagu mida nad arvasid, et ma ükski kuskil soiguda tahan v. Niiet nüüd tuleb vahetustega jamama hakata ja nagu te teate, siis ma vihkan sellist jeblamist. Aga ühel kaunil päeval ma luban, et see juhtub.

Täitsa teisel teemal, ma mõtlesin siin natuke, et lähen ikka lastega spasse. Nüüd on ainult mure, et kas ma lähen Saaremaale Gospasse, või Laulasmaale? Gospa on ilusam, aga Laulasmaa jälle lähemal. Lisaks ei ole ma laulasmaal käinud. Mõlemal juhul soovige mulle jõudu ja edu kolme lapsega üksi spas olemisega.

Kolmas teema ja ma loodan, et see kuidagi kohatu ei ole, aga palun seletage mulle, kuidas Ukraina president korraga nii hot tundub? Nagu ma saan aru, et tal on ilmselt praegu muid mõtteid peas, aga reaalselt terve tiktok on täis naisi, kes tema üle ilastavad ja ma ei saa neile seda pahaks ka panna.

Ps! Eilsega kogusime klikkidega kokku annetamiseks 183 eurot. Ma mõtlesin, et ma teen iga päev kanded erinevatesse kohtadesse, niiet kui teil on mõtteid, kuhu see raha täna teele panna, siis öelge mulle ka. Ja aitäh teile obv!

*Sry, ma olen ikka voodis, selle pärast tundus kohane tere hommikust soovida

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta E 2. märts 2022 at 11:30

    Saaremaale, aga mitte GoSpasse vaid hoopis kindlasti Grand Rose!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. märts 2022 at 13:13

      Ma olen mõlemas käinud, aga Go Spa meeldib rohkem. Seal nii head suured peretoad ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Lily 1. märts 2022 at 21:09

    1. Zelenskõi lihtsalt ongi äärmiselt kena mees ja oli ju enne presidendiks saamist näitleja ja koomik 🙂 Nüüd on õnneks näha, kui vapper ja asjalik on ta presidendina riigi kõige suuremas kriisis.
    2. Mina toetasin just enda jaoks päris heldelt otse Ukraina kaitsejõude. Arutlesin isekeskis, et minu meelest on praegu kõige rohkem just kaitsele toetust vaja. Siin lingil on nimetatud kolm viisi koos üksikasjadega, kuidas seda teha: https://kyivindependent.com/national/heres-how-to-support-ukrainian-military/ .
    Ülekandeks kasutada kindlasti just euro kohta käivad andmed.

  • Avatar
    Vasta Laura 1. märts 2022 at 20:10

    *klikib agressiivselt reklaamidele*

  • Avatar
    Vasta Miia 1. märts 2022 at 19:03

    No ma arvan, et Ukraina president esindab ka naiste jaoks lojaalsust, turvatunnet, julgust! Ja seda tegudes. Meest, kelle peale saab loota. No on hot selline asi küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. märts 2022 at 17:45

    Abipakkides pidi puudust olema väikelaste toidust. Info: ukraina@tlu.ee

    Ehk sealt uurida järgmise annetuse kohta?

    ***
    Laulasmaal on suvel megaaaaaa mõnus, just asukoha pärast. Toad olid juba mitu aastat tagasi veidi väsinud (ei tea kas on vahepeal uuendatud), spa osa oli okei (aga väike värskendus poleks ka seal paha teinud). Spa oli mõnusalt soe 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristiina 1. märts 2022 at 22:50

      Edit: salvest tegi oma panuse lastele ☺️

  • Avatar
    Vasta Carmen 1. märts 2022 at 17:10

    Tule kindlasti Laulasmaale, Spa mõnus ja soe, Verdes ja Wiccas mõlemad head toidud 😊

  • Avatar
    Vasta Mariine 1. märts 2022 at 16:54

    Ma olen su jutuga 200% nõus, igas vallas.

  • Avatar
    Vasta Hah 1. märts 2022 at 16:33

    Ma mitu päeva vaadanud seda presidendi asja, et miks kõik teda ilastavad😁
    Ja mitte ainult naised- tiktok ääreni säänseid mehi ka täis.
    Ise ma teda “hot” pilguga ei vaata, aga max respekt on küll.

  • Avatar
    Vasta Merje 1. märts 2022 at 16:25

    Ma isiklikult teda otseselt välimuse poolest atraktiivseks ei pea, küll aga on ta kindlasti lojaalne oma rahvale ja sõna otseses mõttes munadega mees.

  • Avatar
    Vasta Liise 1. märts 2022 at 15:34

    Soovitus annetamiseks-sest põleb ju, krt 😩 Klikkima ära nüüd…

    https://paasteliit.ee/blog/2022/02/28/kiire-paasteliit-kogub-annetusi-ukraina-paastjate-abistamiseks/

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. märts 2022 at 16:27

      Tavai, läks sinna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. märts 2022 at 15:30

    Issand, ma näen teda juba unes ka 😅 ta on tõesti ikke MEES 🤤
    Juba tema pärast niiiii loodan, et Ukraina võidab, ta on tõesti hea president ja viib Ukrainat edasi! Ja kui see jama kunagi lõppeb, siis järgmine reis on meil küll just sinna, see riik on kuidagi eriti hinge pugenud nüüd! 💙💛

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. märts 2022 at 15:25

    Ma soovitaks saaremaale. Me ise just Saaremaal ja siin selline kevad..7kraadi sooja, päike ja mõnus. Mul oli lapsel kaasas talvekombe ja saapad. Siit ostsin tossud ja jope, sest megakevad on. Linnud laulavad ja lumikellukesed õitsevad, nagu kuskil soojal maal oleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta mailis 1. märts 2022 at 15:23

    Palun ära mine Laulasmaale, see on kõige kehvem valik üldse, selle asemel tule juba Purdesse, lasen su lastele vanni vett täis ja sulle võin saunagi kütte panna!

  • Avatar
    Vasta Marili 1. märts 2022 at 15:01

    Hersonis asuva Ugolyoki varjupaiga elanike pommitamise käest päästmiseks:
    MTÜ Nähtamatud Loomad
    EE922200221066221071
    Selgitus: Ugolyok

  • Avatar
    Vasta M 1. märts 2022 at 14:53

    Igal juhul kannaksin ainult Ukraina kaitsemini, sest sotsiaalabi on tagatud abiandvate riikide ja KOVde poolt olenemata eraisikute annetustest.

  • Avatar
    Vasta Liisukas 1. märts 2022 at 14:37

    Ma oleks ka hea meelega voodis 🙂
    Ma läheks Laulasmaale, just sellepärast, et lähemal, seda enam, et kolme lapsega. Kui üle viskab, siis saab lihtsamalt tagasi ka.
    Tänks, et Sa millalgi Haapsalus Hestiat soovitasid, seal oli tõesti mõnus soe, näiteks Auras oli õhk täitsa jahe ja suures basseinis hakkas isegi mingi hetk külm. Seega soovitused edaspidigi teretulnud!
    Iga päev erinevasse kohta annetada on OK, minu jaoks vahet pole, saavad lapsed, koerad, pagulased või muud tegeleased, kes kuidagi kaasa aitavad asjade toimimisele.
    Ja selles on sul nüüd ka tuline õigus, et ta on hot 😀 oli ennegi juba… enne kui presidendiks sai.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. märts 2022 at 14:38

      Tead jah, sul on õigus. Lähengi vist sedapuhku Laulasmaale ja kui ilmad soojemad, siis vaatan Saaremaa poole 🙂 Ja Spa PEAB soe olema, muidu ma ei mängi 😀

  • Avatar
    Vasta L 1. märts 2022 at 14:36

    No veelkord tõestus, et mehe teevad seksikas tema teod. Kui ta oleks läinud Ameerikasse peitu, siis oleksid ilmselt kõik naised õlgu kehitanud, tema peale aga see kuidas ta käitub nagu tõeliselt mehine mees on sooooo hot!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. märts 2022 at 14:37

      Absoluutselt, ma arvan ka, et ta välimusega on siin vähe pistmist, aga SO hot noh! 😀

      • Avatar
        Vasta P. 1. märts 2022 at 14:46

        Välimusel pole tal ka ju üldse mitte viga, aga ütleme nii, et.. Ainuüksi välimusega ta silma poleks paistnud. Oleks kuskilt hiireurgu pugend, siis välimus teda tõesti ei päästaks. Kuid kogu seni nähtud mehisuse juures on häää välimus ainult boonus. Kunagi aastaid tagasi oli mul kohting ühe noormehega, kes oli mulle juba ammuilma silma jäänud. Elu läks siis nii, et ta kutsus mu välja. Ja kõik need kohtingud olid ainult pettumus pettumuse järel, sest kogu kena välimuse taga polnud grammigi mehisust. Selline… eidelik mees? Kui selline väljend olemas on..

  • Avatar
    Vasta Kätlin 1. märts 2022 at 14:34

    Täiega hot on!!!🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. märts 2022 at 14:35

      ma pean nõustuma. midagi on ühes maskuliinses mehes, kes pole toxic, vaid hardcore 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 1. märts 2022 at 16:13

        Lihtsalt teadmiseks. Ukraina on suurim inimkaubandusega (ka laste ) ja laste müümisega tegelev riik. Kangelane ja seksikas oleks see mees siis, kui oleks sellele lõpu teind, kuid kahjuks raha on tàhtsam talle. Ps. Sellega ei õigusta ma sõda, kuid need on faktid ja täiesti avalikult loetav kui keegi süveneda viitsiks.

  • Avatar
    Vasta Merka 1. märts 2022 at 14:33

    TikTokis pole ja pole aimu ka, mis seal toimub, aga president Zelensky… 😉😉🌼 Samad mõtted on tekkinud 😁

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. märts 2022 at 14:35

      Ma arvan, et nii paraku on jah 😀