TESTIN JA ARVUSTAN

miskit koju ja miskit autosse*

2. aprill 2022

Goodpoint Chemicals on mu koostööpartner juba jupp aega olnud ja aeg-ajalt lisandub nende tootevalikusse kraami, mida nad mul teile tutvustada paluvad. Või noh, ma ise saan ka tutvustatud, sest enne neid ei olnud mul halli aimugi, et on olemas haavapuhastusvahendeid, mis EI kipita. Kuna lapsena olid kriimud-kraapsud rohkem teemas, siis ega täiskasvanuna sellele suurt mõtlegi. Küll aga mõtlesin ma sellele siis, kui ma oma sünnipäeval kapi servaga küünarnuki katki tõmbasin ja sinna esimese hooga seda vana kipitavat spreid lasin. Oh sa püha jumal! Meenus kohe see, kui lapsena öeldi, et ah, kohe läheb üle, mis sa rapsid. Ütleme nii, et raske on seda valusähvatust ignoreerida. Järgmisel puhastamisel olin juba targem ja võtsin selle inimsõbralikuma geeli kasutusele. Seega kulub ära nii lastega, kui ka lastetutes majapidamistes.

Aga kuna ma sellest geelist enne rääkinud olen, siis tegelikult seda ilmselt tutvustama ei pea. Mäletate isegi! Ja kui ei mäleta, siis küll esimene haav või kriimustus teile seda meelde tuletab…

Seekord oli mul pakis ka uut kraami. Näiteks kahed salfakad, mida mulle meeldib autos hoida. Esiteks need õrna lillelõhnaga rätikud. Nendega on mugav autos kiirelt šokolaadised käed ära puhastada, kuid samas on nad väga õrnatoimelised. Lausa nii õrnatoimelised, et idee poolest sobivad kasvõi intiimpiirkonnas kasutamiseks. Noh, kui kellelgi elu eest metsapeatust vaja on või miskit sellist. Väidetavalt olla need head ka matkale kaasa võtmiseks, kui pesemisvõimalused kasinad on. Ühesõnaga, küll need autos alati kasutust leiavad, mul täpsemalt iga jumala päev.

Vitasepti antibakteriaalsed salfakad on jälle head selleks puhuks, kui lasteiast mullaste kätega (kuid väga rõõmsa) pudina peale võtad, kes õues näiteks kaevamistöid teinud on. Lisaks kasutan ma neid ka poest tulles, kus ma miljonit asja näppima kipun. Arvestades eelmist postitust, siis mõistate ilmselt, miks kõhuviirus on üks mu kõige vähem lemmikuimaid haigusi maailmas 🥲

Viimane asi, mis ma endale autosse tassisin, oli see murakaga kreem. Kui ilmad jahedamad olid, avastasin ma tihti just autos, et krt, tahaks käsi kreemitada. Või on nina ketendama hakanud. Või muud säärast. Kuigi ei ole ta otseselt näo- ega kätekreem, aga minu hinnagul sobib mõlemale kenasti ja lõhnab üli mõnusalt. Seega elagu ta õnnelikult mu kindalaekas ja aidaku mind, kui häda käes.

Magamistoas leidsid enda koha lillelõhnalised meigieemaldus salfakad. Jaaa, ma tean! Te ei pea ütlema! Ma tean, et tegelikult on parem meik ikka õigete vahenditega maha võtta, aga vot just selle pärast nad mul seal magamistoas ongi. Kui ma juba viitsin vannitoas tegeleda, siis on seal kõik mitsellaarveed ja asjad olemas. Aga kui ma juba siruli maas olen ja ükski vägi mind püsti tõusma ei pane, siis ma pigem eelistan nendega meigi maha võtta, kui seda üldse mitte teha. Kuigi jah, on ka neid päevi, kus ei võta…ups. Aga nendega ma vähemalt suurendan enda tõenäosust, et see juhtub. Ärge päris risti lööge.

Ja viimaseks – õunalõhnaline toavärskendussprei. Esiteks see lõhnab nii mõnusalt õunaselt ja üldse mitte nagu mingi keemia. Teiseks on see idekas abimees peale kassi liivakastide koristamist. Muidu ma õhutaks aeg-ajalt oma vannituba, aga seal pole ju aknaid ja peale koristust on seal veits aega ikka mingi pissilõhn üleval. Või no oli, nüüd on õunakas.

Nats nalja ka. Kuna see lõhnab veidi kommiselt, siis arvasid Marta ja Lende, et see on uus lõhnaõli ja spreitasid ükspäev teineteist õelikult üle. Siis tulid minu juurde, et ma neid nuusutaks. Ütleme nii, et õunased olid teised 😁 Kuna see on vee ja eeterlike õlide baasil, siis suuremat juttu ma sellest ei teinud. Las siis lõhnavad teised.

Kuigi minu meelest on need kõik tooted vägagi taskukohase hinnaga, otsustasid nad nendele toodetele teha nädalaks ka sooduskoodi “mallukas”, mis annab nendelt asjadelt veel 15% allahindlust ja seda kuni 8nda aprillini!

*Postitus sündis koostöös Goodpoint Chemicals’iga

PS! Palun andestage mulle mu postituse pildid, aga ma jooksin lühikeste pükste väel autosse asju tooma, ühe paki unustasin ikka maha. Õunasprei suutsid kassid pesumasina taha lükata ja tee või tina, ei ole praegu nii palju eluvaimu sees, et seda sealt välja õngitseda 🥲

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tanel 7. aprill 2022 at 09:57

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Evelin 6. aprill 2022 at 13:54

    Tellisin su soovitusel need meigieemaldus salfad( olen varem ka igasuguseid ostnud ja on hästi toiminud) 🤣 proovisin mis ma proovisin, aga minu ripsmedušši need maha ei võta ( ei ole veekindel)😁 enam ei telli😁

  • Avatar
    Vasta Karoliina 6. aprill 2022 at 01:19

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Anne-Mary 5. aprill 2022 at 21:20

    Osalen 🤍

  • Avatar
    Vasta Kaili 5. aprill 2022 at 19:52

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. aprill 2022 at 17:55

    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Janne 5. aprill 2022 at 17:19

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 5. aprill 2022 at 14:42

    Hea meelega võidaks selles loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. aprill 2022 at 14:29

    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Eirly 5. aprill 2022 at 13:57

    Osalen loosis – selline kraam kulub vägagi ära 🙂