TESTIN JA ARVUSTAN

headel soovitustel pole täna otsa ega äärt*

5. aprill 2022

Okei kuna täna korra juba teile väga hea soovituse olen andnud, siis sobib siia päeva lõppu üks samasugune veel.

Üritan siin palehigis meenutada, millal ma viimati kasutasin mõnd kehva pesu- või enese- või kodu kasimise vahendit. No tee mis tahad, ei meenu… Tahaks öelda, et mul jube palju häid leide selles vallas, aga no mis leiud need ikka nii väga on, kui lausa koju kohale saadetakse, ainult võta ja proovi. Mul ongi kujunenud välja terve ports lemmikuid, mida ma pekstes ka enam mingi tavapoest leiduva keemia vastu ei vaheta. Suur osa neist lemmikutest pärineb Heveren e-poest. We go way back ja nende uute toodete põhjal, mis nad viimati saatsid, ma ei näe et see lähiajal ka muutuma hakkaks.

Jutt käib praegu Souldrops pesuvahenditest. Tähendab, seal on õigemini riiete pesuvahendid, riiete pehmendajad ja nõudepesuvahendid takkaotsa. Ma proovisin esimese hooga just nimelt neid riiete pesemiseks mõeldud asju ja ütlen kohe ära, et kui üks nimi siin ilma peal on täppi pandud, siis just nimelt Souldrops. Eks hea lõhnaga pesu pesemise vahendeid on ennegi ilmas leidunud, aga no need… Tõesti nagu jeesuse hingekellad ninasõõrmetes.

Mind ausalt häirib, kui riietel pärast pesu väga tugev lõhn on. Vahet isegi pole, kui hea või mittehea see on – liiga tugev lõhn hakkab mingi hetk otse öeldes pinda käima. Aga Souldrops’i lõhnad on täpselt sellised, et kui nina sisse pistad, tunned kõige mõnusamat mahedamat lõhna, mis universumis eksisteerib, aga samas ei käi lõhnapilvega ringi. Küll aga püsib see õrn lõhn riietel mingi võluväega väga kaua, nii et isegi pärast pikka aega kapis seismist on voodiriietel see sama lõhn ikka küljes.

Nagu nende kõige paremate toodetega elus kipub olema, siis on Souldrops’id oma koostiselt ka kõigi- ja kõigesõbralikud. Koosnevad nii pehmetest komponentidest, et pudelil pole isegi mingit olulist ohutusalast teavet – seda lihtsalt pole tarvis. Mida sa ikka ette ja taha hoiatad, kui kõik on looduslik ja biolagunev jne. Aga vot riided peseb puhtaks, teeb pehmeks ja nii healõhnaliseks, et viitsin isegi pesu pesemise ja voltimisega tegeleda. Mitte alati, aga rohkem kui muidu küll.

Minu meelest on need hinna osas üsna samad nagu toidupoes müüdavad täitsa suvalised teada-tuntud pesuvahendid, nii et miks siis mitte eelistada selliseid, kus pole kõiksugu koledate nimedega keemilisi ühendeid sees. Fosfaate, parabeene ja muud taolist mitte lihtsalt ebavajalikku, vaid konkreetselt halba. Seda enam kui pesete lisaks enda omadele ka laste riideid. Nende nahk on veel eriti tundlik ja riideid kanname ju kõik iga päev suht kogu aeg. Välja arvatud Marta, kes parema meelega poolpaljalt ringi silkab, aga no ta on erand. Nii et pesu pesemise juures ei ole ainus tähtis müügiargument, et plekid maha tuleksid. Asi peab ikka nahasõbralik ka olema ja veel parem kui keskkonnasõbralik samuti.

Ma ütleks teile oma kõige lemmikuma Souldrops pesupehmendi lõhna ka, aga krt kardan, et ostate ära kõik kohe ja ise jään tühjade pihkudega :D** Aga ega vist ei olegi mõtet nii konkreetselt soovitada, sest ma olen neid kõiki nuusutanud ja enamusi katsetanud ja need on absoluutselt kõik head. Täiesti eranditult. Nii et võtke parem ja avastage ise järjest, pettuma ei pea kohe kindlasti, selle ausõna annan teile väga kerge südamega.

Koodiga “mallukas” kõik Souldrops tooted -20% 😍

*Postitus sündis koostöös Hevereniga.
**Ok-ok, helesinine on mu lemmik 🥲

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar