Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

jälle jagan soovitusi*

2. juuni 2022

Enne kui järgnevat teksti lugema hakkate, palun minge enne lugege mu värsket postitust kohutavate ülemuste teemal ja kui kellelgi samalaadseid kogemusi on, olge inimesed, sheerige. Mu sõbrannal vaja teada, et kellelgi taolisi asju ennegi olnud ja kas sellisest olukorrast saab eluga väljuda. Hetkel tundub talle ainus väljapääs enese hullarisse sissekirjutamine, sest kogu see mindfuck on lihtsalt liiga…hull. Ega meil teistel ka chatis suurt muud teha pole kui päid vangutada ja kordamööda ohkida, kui arulage terve see asi on. Aga noh. Elu vms.

Kui draamad kõrvale jätta, siis tegelt oli mul siia asja üldse muul teemal. Sain Macta Beauty käest mõned päris huvitavad tooted ega näe ühtki põhjust, miks oma tagasihoidlikku arvamust nende kohta enam kauem omateada hoida.

Esimene neist on Bio Balance Dermasebum näopesugeel. Häbi öeldagi, aga ma olen oma elus ikka korduvalt ja korduvalt õhtul nägu lihtlabase vedelseebiga pesnud. Ega sellest muud hullu pole kui et tavaline seep pole ikka üldse näonaha jaoks sobiv asi. Põhiliselt muidugi sellepärast, kui hullult see kuivatab seda. Aga lisaks sellele, et too Bio Balance näopesugeel spetsiaalselt näo puhastamiseks mõeldud, on seda mõistagi igasugu hea-paremaga rikastatud ka. Et ikka poore koomale tõmmatat ja naha rasueritust reguleerida jne. Ega ma pärast selle kasutamist näo niisutamiseks enam oluliselt midagi ei vaja küll, kui aus olla…

Kellel pooride ummistumisega suuremaid muresid kui mul, siis teile on see kindlasti väga kümnesse näopesugeel. Ei pidavat teine kohe üldse ummistusi soosima. Pehmet vahtu on hoopistükkis väga kerge korralikult maha loputada.

Teine toode on minu meelest suve hakul eriti asjakohane. Ehk siis Bio Balance Episiva karvakasvu vähendav deodorant. Rulliga deodorant, muide, kellele see info oluline on. Karvakasvu vähendamise lubadus jätab võib-olla mulje, et tegu on millegi jube keemilisega, aga tegelikult ei ole. Hoolimata tõhususest igati ohutu. Põhimõtteliselt takistavad…mingid looduslikud ained toitainete jõudmist karvade sellesse kohta, kus neil kasvamiseks toitaineid vaja on. Noh ja pikapeale muutub karvasibul nii nõrgaks, et ega ta enam kasvada jõua. Teadusliku osa lõpp. Karvutud kaenlaalused oleks igatahes idekalt mugavad, nii et uhan seda deodoranti mitu korda päevas peale.

Ja kui me nüüd väga peensustesse laskume, siis viimasel ajal olen oma nahka niisutanud ei millegi muu kui Bio Balance 24K Gold & Peptide kullasära sisaldava seerumiga. Arvestades selle koostist on hind ikka väga normaalne. Aga mida ta teeb on see, et pinguldab nahka, parandab jumet, vähendab miimikakortse.

Ühel pidevalt kodus kössitaval daamil on sellest kõigest väga palju tolku ma ütlen teile. Sest KUI ma juhtun kodust väljuma, on seda ikkagi hea teha ilma kahvatuhalli jume ja tumedate silmaalusteta. Vahel ikka tuleb ette. Aga üldiselt soovitan lihtsalt selle toote koostist ja kirjeldust lubada ja ilmselt saate siis juba üsna selgelt aru, mis selle asja võlu on. Lisaks, mis siin salata, väga luksuslikule välimusele.

Milline neist toodetest teile kõige põnevam tundub?

*Postitus sündis koostöös Macta Beauty’ga

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta P 2. juuni 2022 at 19:00

    Nooo, karvutuid kaenlaaluseid tahaks küll, seega seda rulldeodoranti tahaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Annika 2. juuni 2022 at 18:04

    kõik oleks vajalikud

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. juuni 2022 at 16:17

    Kullasära sisaldav seerum tundub kõige põnevam toode nendest.

  • Avatar
    Vasta Eva 2. juuni 2022 at 16:03

    Seerum tõesti tundub kõige põnevam.. A no seda näopesuvahtu vajaksin küll 😃 iselgi aeg-ajalt tavalise seebiga nägu üle vihtunud 🤷‍♀️😃

  • Avatar
    Vasta Evelin 2. juuni 2022 at 15:54

    See kullaseerum tundub huvitav. Ma otsinud pole, aga juba kaua olen mõelnud, et oleks vaja midagi, mis mu pea 40 aastast näonaha teeks säravamaks ja mu õnneks väheseid kortse sisuks.

  • Avatar
    Vasta Kerlin 2. juuni 2022 at 15:54

    Sooduskoodi ei tule? 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna Raudsepp 2. juuni 2022 at 15:35

    See kullaga seerum tundub neist kõige huvitavam, et kuidas ta näole jääb. Ega siin salata ole, nädala pärast saan 30 ja no neid miimikakortse jagub, mida sellega siluda!