NIISAMA JUTTU

lugu sellest, kuidas ma vb maja ostan ja vb neljale iluopile lähen

8. juuni 2022

Nagu te teate, siis tulevad mul igasugused suvalised mõtted pähe, mida ma üldiselt KOHE ära teen. Enamasti alles pärast spekuleerin, kas oli üldse hea mõte või mitte. Õnneks olete mul siin teie, kes te mind alati hea nõuga aitate, seega mõtlesin seekord oma hullud ideed ENNE teostamist kirja panna ja vaadata, kas ATH-ta ajudele ka need normaalsed tunduvad või mitte.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Lea 9. juuni 2022 at 15:34

  Sinu toimetamisi (eriti remont ja sisustus) on alati huvitav olnud jälgida. Nüüd meil ongi igav:) Palun maja projekti!!:))

 • Avatar
  Vasta Helery 9. juuni 2022 at 13:40

  Ma elan juba oma majas, lastel kõigil oma toad, seega seda muret mul pole.
  Aga igast iluoppe ja botoxeid teeks küll, kui rahakott veidi paksem oleks🙈. Seega anna aga minna. Kõike võib täpselt nii palju teha, et teised aru ei saaks😆

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2022 at 14:46

   Noh, ega ma ju vait ei oleks, suure suuga räägiks teile kõigile kohe, niiet küllap te aru saaks 😀

 • Avatar
  Vasta Sirly 9. juuni 2022 at 00:50

  Ohjah, ma tahan ka maja (ok, mul on, aga vales kohas :D) , rinna tõstmise oppi ning kõhuplastikat ka. Seega: kui saad endale lubada, anna tuld! 🙂

 • Avatar
  Vasta A.P 8. juuni 2022 at 22:54

  Lugesin ükspäev artiklit maaelust ja tegin otsuse, et kolin Tallinnast Lõuna-Eesti metsade vahele . Järgmisel nädalal oli maja ostetud ja pere kokku pakitud. Hetkel olen veel küll õnnelik ja arvan et oli parim otsus. Niiet ühelt spontaanselt inimeselt teisele – go for it. Pluss ei jõua ära oodata, et saaks sinu maja renovatsioonile kaasa hakata elama.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. juuni 2022 at 10:46

   No mul on see limiit peal, et ma ei saa Tallinnast kaugele kolida, lapsed ju 😀

 • Avatar
  Vasta Kätlin 8. juuni 2022 at 21:01

  Rahune maha 😀 Või on asi lihtsalt minus, et mulle meeldib lihtsalt olla rahulikult ja mitte tõmmelda ÜLDSE..

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. juuni 2022 at 21:54

   Ma ei oska lihtsalt olla 😄

 • Avatar
  Vasta K.D 8. juuni 2022 at 19:23

  Põhimõtteliselt been there, done that – väljaarvatud see ilukirurgist bestikas 😀 Ma pidin selleks ka laenu võtma 🫢😆

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. juuni 2022 at 19:24

   Mis teha lasid 😀