Riided

kust normaalseid riideid saab??

15. juuni 2022

Ma ei taha kõlada nagu elus pettunud penskar, aga mulle tundub, et hakkan vaikselt sinna suunas liikuma. Nimelt ma väga hästi ei mäleta, et oleksin elus varem mõelnud, et moes olevad riided super imelikud on. lmselt olin ma ise ka veel “noor” ja kõik moekad asjad tundusidki ägedad? Et tahtsidki kanda, mida kõik ees kandsid. Ma ei tea, mismoodi ja kuidas ja mis vanuses see üle läks, aga praegu vaatan poes riideid ja tekib küsimus, et kas kuskil veel neid “normaalseid” riideid ka on v?

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Emma 16. juuni 2022 at 13:34

  Humana ja BestSecret on minu lemmikud 😀 “Päris” poodidest pole juba ammmmu endale midagi ostnud. Humanast saab suvalisi koduriideid, toppe, särke, kleite…no tegelikult kõike, lasteriided ka enamus sealt pärit. Bestsecretist korralikumad üleriided, joped, jalanõud, kotid jne. Kõik brändikaubad ülihea hinnaga.
  Boozt.com ja Booztlet.com tellin ka vahel, seal ka head pakkumised.

 • Avatar
  Vasta Lea 16. juuni 2022 at 10:40

  Ma saan sügisel 45 ja ausalt, midagi pole selga panna. Ma tahan käia riides mugavalt ja seksikalt aga mitte liiga paljastavalt. Pigem teksad, topid, kleidid, kontsad aga valik on väga kesine. Tahaks olla nagu viisakalt eakohane ja tiss/tutt paljas kuskile ronida ei taha. Samas ei ole ka selline, kes vanainimese riideid kannaks.
  Olen ostnud Zalandost, seal suht kiiresti saab riided kohale ning 100 päeva tagastusõigus.

 • Avatar
  Vasta Neiu N 15. juuni 2022 at 19:46

  Sattusin kuulama ühte noorte podcasti, kus asjaosalised moe teemadel rääkisid ja mainisid, et kõige kohutavam oleks nende jaoks see kui alt kitsad teksad tagasi moodi tulevad. Et nemad pole juba pea 3 aastat neid kandnud. Siis järgmine päev oli endal ka veidi imelik kontoris vanade heade alt kitsaste teksadega ringi käia ja vaadata, kuidas tõesti noortel on enamusel alt laiad püksid. Ja ma olen ise alla 30..

 • Avatar
  Vasta K. 15. juuni 2022 at 18:58

  Ma alles käisin poes ja mõtlesin täpselt sama. Mitte midagi pole osta. Võtsin riietuskabiini isegi neid asju, mida tavaliselt ei prooviks ja no naljanumber. Väga kadestan neid inimesi, kes neid asju välja kannavad.
  Aga aboutyous on siiani ikkagi päris head kraami ☺️

 • Avatar
  Vasta Maria 15. juuni 2022 at 16:01

  Teatud brandide tooted on veel ok, naiteks All saints, Tommy Hilffiger, Calvin Klein , kiir moe poodidest polegi midagi osta, kehva materjal, kohutavad loiked, varvid ja mustrid.
  Ostan kallimatelt firmadelt kui on suured aled, siis saab moistliku hinnaga.
  Vihkan River island riideid oudsed kaltsud ja ulehinnatud, kvaliteet on null, siiani ei saa aru kuidas see nii in on naiste seas.

 • Avatar
  Vasta Helery 15. juuni 2022 at 13:52

  Jaaa, ma ka nii hädas, sest midagi pole selga panna🤦🏽‍♀️.
  Aga mu pea 14a tütar on küll täiega sillas sellest kraamist, mis poes saadaval on😆.

 • Avatar
  Vasta LM 15. juuni 2022 at 13:30

  Best Secretis on kenasid riideid. Valik suur, nii klassikalisi kui “moodsaid”. Tegu siis outletiga, väga palju brändikaid. Seal vaja kasutaja teha ja selle jaoks kutset. Võin täitsa kutse saata.
  Lisaks meie oma eesti disain teeb ilusaid riideid, ei pea kalleid vaatama, nt Nola, OAOA jm 🙂

 • Avatar
  Vasta Monika 15. juuni 2022 at 13:19

  Ma olen e- poodide/päris poodide valikus pettunud juba mitu aastat, olukord aina hullemaks läheb. Riided on ribadeks kantud, aga asemele midagi osta ei ole. Tahaks “klassikalisi” tagasihoidlike riideid…aga no eiii ole noh. Paar aastat tagasi veel Mohitost sai, enam pole seal ka midagi.

 • Avatar
  Vasta Jaanika 15. juuni 2022 at 13:04

  Just arutasime emaga ükspäev sama. Ja okei tema on pea 60 aga ma olen 22 ja no ei ole mõnusaid t särke või lihtsaid maikasid. Kõik on mingi teksti voi pildiga.. või udupeenest materjalist ehk maksavad liiga palju. Kingi pole juba ammu 😂 ju me siis pole kõige stiilsemad inimesed vaid head mugavad kodused 🙈

  • Avatar
   Vasta Merit 15. juuni 2022 at 13:29

   Täpselt sama mõte, mul on rasedusest kõhul arme ja ma ei taha nende nabakatega käia, aga muid pluuse/särke väga ei näegi poodides. 🥲 Alt laienevate pükstega sai noorena ringi lipatud kõvasti, mida laiemad seda parem, aga sellest värgist olen välja kasvanud, et tõesti aja tikutulega poes riideid taga 🤣

 • Avatar
  Vasta Mariine 15. juuni 2022 at 12:47

  Kui vaadata tänaval liikuvaid noori, siis see nende kantu on kaltsu-kategooriast. Mitte et ma ise dinosauruste-aegne olen, aga tiba vanem siiski. Selliseid asju selga ei paneks elu sees. Maitse asi jah, kaltsud pole minu maitse.

 • Avatar
  Vasta Vaike 15. juuni 2022 at 12:40

  Ma ostsin kamina. Nüüd selle ees hea alasti peesitada, sest riiete jaoks mul enam ei jätku. 😀 Eriti kahju ka ei ole, kui vaadata seda, millega “noored” ringi käivad. Pm tundub, et mida kaltsakam, seda moekam ja oleks ma ise 15, siis käiks ka raudselt nii, aga noh, ma pole. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:46

   Noh, ei peagi jätkuma, kui midagi osta ei ole 😀

 • Avatar
  Vasta P 15. juuni 2022 at 12:16

  Päris kurvaks teeb see vaatdpilt, meie poodides. Jupideks lôigatud ja vanaema, vanaisa kapist vôetud riided, on meie tulevik🫣🫣

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:21

   Noh, ootame paar aastat, siis on jälle uus mood 😀

 • Avatar
  Vasta Mirjam 15. juuni 2022 at 12:01

  Kõik, mis oli moes vanasti tuleb tagasi. Mulle tulevad kohe mingid 99-ndad alguse 2000 meelde. 🤦🏼‍♀️ Miskit kuskilt väga ei leia kahjuks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:04

   Ehk siis “meie aja” mood tuleb 20 aasta pärast jälle 😀

   • Avatar
    Vasta Mirjam 15. juuni 2022 at 12:19

    Jap Mallu. 😂😂😂 Nagu meie uus teismeiga 😂😂😂😂

    • Mallu
     Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:22

     Teine noorus 😀

  • Avatar
   Vasta Vaike 15. juuni 2022 at 12:42

   MILLAL taastub normaalne (loe: selline nagu mulle meeldib) naiselik kleidimood!? 😀 Kleidivaliku järgi oleks meil nagu kogu aeg suvi, aga ma tahan talvel ka kleiti kanda ja mitte surnuks külmuda.

   • Mallu
    Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:46

    Jaaa!

 • Avatar
  Vasta Karini 15. juuni 2022 at 11:56

  Reaalselt ei ostagi enam midagi, sest ükskõik, kas otsid netist või lähed poodi kohale, on see olukord no niii kohutav 😀
  Ma ei tea mitu korda ma olen vaadanud, et ooo, lahe särk ja siis võtan ta sealt teiste riiete vahelt välja ja lampi alumine ots on nagu kääridega lihtsalt tuugalt maha lõigatud 😀
  Väga harva kui tõesti netist leian midagi, aga nüüd võib loota ainult kaltsukate peale. Kurb 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. juuni 2022 at 12:03

   Hahaha JAAA, et üks osa riidest on normaalne ja teine osa..puudu või juppideks lõigatud 😀