0
AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

gossip on tore asi

18. juuni 2022

Ütlen ausalt, et vahepeal on enda kohta internetti kirjutatud kraami päris naljakas lugeda. Mõnikord käib muidugi pinda ka ja tahaks kohe vastu vaidlema hakata. Mõtet sellel muidugi suuremat ei ole. Kuulujutud on juba kord sellised, et ühe päeva asi “keeb” ja järgmisel päeval ei mäleta seda enam keegi, mistõttu pole üldse vajalik sellele oma aega kulutada. Ega järgnevgi lugu oli suht ammu, aga no mulle nüüd meenus 😁

Alles hiljaaegu lugesin ma Perekoolist, et Kardol on uus naine ja see olla mul meele jube mõruks ajanud. Ma ausalt lugesin ja mõtlesin, et millest nad ometi räägivad. Kas ma olen kuskil läbi une sellist juttu ajanud või mis Kardo uuest naisest ma üldse tean, kes mul väidetavalt tuju ära viis?

Kes veel uudishimulikud on, siis ma nägin ka seda sõbrannat ta instas. Minu andmete kohaselt on tegemist Kardo sõbra naisega. Ma muidugi ei tea selles suhtes, et maailmas on ka uskumatumaid asju juhtunud, kui sõbra naise üle löömine. Ise arvan siiski, et nad vast koos ei ole. Kui ka on, siis… Maailm on auster ja teeme sidrunitest limonaadi ja mida kõike veel öeldakse sellistel puhkudel. Olgu kuidas on, ma ütlen teile käsi südamel – mind see kurjaks ega kurvaks küll ei teeks. Kui üldse kedagi teeks, siis ilmselt Kardo sõpra 😁 Aga ega mina ei tea midagi ja kui see ka juhtumisi on ta uus naine (mida ma ei usu), siis jumala eest, las inimesed elavad. Mis mul sellest.

Nägin toda piffi ükspäev aias päevitamas ka muidu, kui lastele järele läksin. Väga tore tüdruk on. Ja kui ma elaksin korteris, siis ma käiksin ka teiste aedades päevitamas, kui ilma on. Männikul on väga hea päevitada, hoovis ei puhu üldse tuult. Ainult Lotte sitta on pool aeda täis, aga noh. Mina seal ei ela ja las loom situb, kui tema hing seda tahab.

Sõbrannade käest ka küsisin, et huvitav, millest selline jutt üldse tulnud on, et Kardo uus naine minu “liimist lahti” ajanud on. Aga siis nad seletasid lollile ära, et ma ju siin vahepeal nii usinalt iga päev kirjutasin hommikust õhtuni postitusi, kuidas ma kassin. Eks nad viisid siis otsad kokku, et kui naine kassib, siis kassib ta mehe pärast 😁 Ma igaks juhuks mainin ära, et maailmas on veel mõni mees peale Kardo, kelle pärast kassida sünnib ja aiiii ma tegin seda ikka tõesti täie rauaga. Vahel on hea korraks dramaatilisel poolel ka ära käia, kohe normim argiellu tagasi ronida 🤌

Aga loodan, et sain vähemalt natukene gossi isu rahuldatud huvilistel. Kuigi nagu öeldud, siis ega ma ka seda Kardo elu nii hästi ei tea. Küll aga võite te talt endalt küsida, raudselt räägib 🙏

Loe ka neid postitusi!

2 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vaike 18. juuni 2022 at 16:27

  Sa oled ikka eilane tõesti! Otse küsides kaob ju kogu taga rääkimise võlu ära ja perekool läheb kinni. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. juuni 2022 at 18:13

   Haha, ma tõesti olen eilane 😁