AVALDAN ARVAMUST NALJAKAS

spas kulus päris palju, keegi raha saaks juurde kanda?

3. detsember 2019

Nonii, vaid viis päeva ja üks mõnus spapuhkus hiljem olen ma nüüd tagasi olemaks normaalne mina. Või noh, ega selliste summade maksmine mulle üleliia rõõmu ei tee loomulikult, aga ma sain näiteks teada, et see, et vastaspool enda kuludeks 4700€ kirjutas, see ei tähenda seda, et kohus selle ka välja mõistaks. Et see selgub täpsemalt jaanuaris.

Aaa teate, mida ma siin vahepeal tegin? Ikka seda, mida ma alati oma suurimates masendushoogides teen, et ennast piinata. Hehe. Nagu tiinekana masenduses kuulad kurba mussi, et nutta, ma ronisin Perekooli. Ma olin kindel, et nad minu kohtukeissi kaotust täiel rinnal naudivad ja nagu alati, ei valmistanud nad mulle pettumust. Veelgi enam, täitsa kohe naljakas oli. Või peaksin ma pigem ütlema, et huvitav kogemus. Huvitav, sest ma lausa nõustusin kohati nendepoolse analüüsiga minust endast. Et kohtukeiss ei olnud ju linnuteema üle, vaid keiss ise oli selle üle, et ma nn süüdistasin ja sõimasin “süütut” inimest. Sest kohus pole teda ju kunagi süüdi mõistnud. Et tõesti, ma ju ise olingi loll ja suhtumisega, et ah, minuga nagunii ei juhtu. Armas vanajumal naeris pihku ja oli nagu, hehe, Mallu…check this out! Ja mina sain karistada konkreetselt enda mõtlematuse ja sõnade eest. Mida uut… V no see on tegelt uus.

Muidugi oli seal igasuguseid teooriaid paljastatud tõde, kuidas ma live ja kurva blogiposti tegin selleks, et mu lugejad mulle raha annaks ja mu trahvi minu eest ära maksaks. Ega jah, ma siin ise maja remontides, kallist autot rentides ja kuuenädalast Tenerife puhkust planeerides mõtlesin, et hakkaks oma lugejatelt, kellest enamikel on raudselt oma elugagi raske, veel raha küsima. Nagu issand püha jumal, miks mitte? Mul on olemas mingid säästud, mis ma plaanisin aia taha kiviparketti panna, mul on vanemad, sõbrad ja no halvimal juhul saan ju mingit laenu või midagi võtta. Ja üldse ma olen kindel, et kohtutel on ka nn järelmaksusüsteem olemas (ei tea, arvan), aga ikka mugavam oleks, kui lollid planktonid (loe: TEIE) kinni maksaks!

 

Ei maksa uskuda, et ma olin lihtsalt kurb, sest ma olen inimene, kellel on emotsioonid ja kes ehmatas korra ära selle üle, et asjad ei lähe alati nii, nagu mina tahan ja kuna ma juba iga väiksematki puuksunirtsatust siin teiega jagan, siis tundus paslik ka seda emotsiooni jagada. Ei, ei. See oli pesuehtne manipulatsioon, aga krt, ma vist olin liiga läbinähtav 🙁

“Tsau musid, kuulge, ma siin Vspas praegu perega, lähen kohe massaaži, et veits kiire, aga selline kiire küss, et kas te saaks mulle kõik näiteks 10€ kanda? Et ma tean, et jõuluaeg ja endal ka raske, aga pohui, sest mul oleks täiega vaja, et te maksaksite kinni võõra inimese enda keeratud sita. Ok tnx baiiii❤️❤️❤️❤️”.

Ma igaks juhuks ikka mainin, et ma päris selline jobu ka ei ole ja nagu ma juba ennegi maininud olen, MA SAAN HAKKAMA. Mitte küll nagu superlebolt, aga ma päris kõva vend, küll miskit välja mõtlen.

Sellest tulenevalt on mul teile kolm küssi:

Mis te arvate, kas ma võin raha Annele sulas anda?

Kas ma võiks selle anda 1 ja 2 sendistes?

Kui ma pean siiski üleka tegema, kas oleks okei selgitus: “võta sulas välja, keera iga täht rulli ja aseta pärakusse kuni rahatähed otsas?” või tuleks sellest uus kohtukeiss?

Tegemist puhtalt retooriliste küssidega obv ?

Aga natukene suure tüdrukuna tunnen ennast ka. Et wow. Vaadake mind, lepin oma vigadega and shit. Varsti saan suureks ja õpin äkki enda järgi piima ka külmikusse tagasi panema?

Ah, nii kaugele ka minna ei maksa, eks. Ehhe.

Täiesti lõpetuseks veel see ka, et meie maja on nii külm, et Tiit (loe: Marta, keda Mari miskipärast Tiiduks kutsub) on vanaema juurde sooja pagendatud ja mina istun kahe suuremaga teki all. (Ok superlabane, aga ma alguses kirjutasin, et situn kahe suuremaga teki all ja alles üle lugedes märkasin. Oleks hea küss, et miks just teki all sittuda, samas vetsus on veeeel külmem kui toas!).

Ok, aitab lobast, over and out.
Ps! Ärge unustage raha kanda, ma super kurb!!!!!
 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar