AVALDAN ARVAMUST

kas Brigitte karjäär ongi otsakorral? sain infot ta uusima “secret projecti” kohta ja… that must hurt

3. veebruar 2024

Mäletate, veel poolteist aastat tagasi oli Brigitte legit igal pool. Igal peol, kõikidel leheveergudel, top telesaadetes jne. Pisikesest sarjarollist literally vähem kui 10 aastat tagasi liikus ta raadiosse, siis juba Eesti kõige suuremasse raadiosse ja sealt tõusis Eesti mõistes suht tähtedesse lendu.

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta jojo effect// send help 11. veebruar 2024 at 14:33

    kas te märkasite kõik kuidas ta nüüd püüab igas storys rõhutada, et tal ikkagi on veel sõpru 😬 goddamn, get help woman, tglt ka.

  • Avatar
    Vasta K 3. veebruar 2024 at 13:34

    Eriti äge on tema enda kommentaare lugeda, mis ta ilmselgelt oma postidele ise kirjutab. Muhv nõudmiseni 😂

  • Avatar
    Vasta Luisa 3. veebruar 2024 at 13:28

    Tundub, et Terrase saabuvate pulmade uudis lõi tal viimase närvi paigast ära.

  • Avatar
    Vasta Kiri 3. veebruar 2024 at 11:32

    Miks Brixuke sind folloma hakkas Instas? Mingi agenda? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. veebruar 2024 at 12:08

      Ta ju blogis sellest, et ma geenius 💕

      • Avatar
        Vasta S 3. veebruar 2024 at 13:32

        Isver. Tre Raadio on ju EKRE hääletoru ja EKRE liikmete oma. Ma ei kujuta ette, kuidas üldse sinna tööle saaks minna, mulle käiks see nii põhimõtete vastu. BSH muidu ju küll liberaal ja puha. Tundub, et hapukurgihooaeg on täies hoos.

        • Avatar
          Vasta Kk 3. veebruar 2024 at 15:48

          Poliitikas ongi läbi aegade valitsend liberaalsus ja konservatiivsus. See poleks muidu poliitika. Ja EKREl on ju ainult üks saade seal. Mis vahet sel on?!

      • Avatar
        Vasta R 3. veebruar 2024 at 15:22

        #koostööpartner2024 või mis tal ühes storys sinu kohta ka oli.

        Ma olen täheldanud, et BSH toob pidevalt Anu Saagimit näiteks ja esile, et näed, TEMA ütles ja TEMA teab mingitest X asjadest. Sealjuures ka sellest, et BSH-l tegelt on imeline seljatagune inimesi, kes avalikkuse ees ei liigu. Pole Anu vastu midagi ja tundub, et ta isegi on BSH-st distantsi hoidma hakanud (ei imesta!) ja tegelikult väga ei kommenteeri neid teemasid. Lihtsalt see BSH meeleheitlik püüe endale tagalat leida ei jäta üldse muljet, et tal kedagi oleks, kellele loota. Kui ka on, siis mul on ääretult kahju, et inimesel pole lähedasi, kes ütleksid otse ja karmilt, et neiu, te vajate abi ja seda üleeile.

        • Avatar
          Vasta delulu piggy 3. veebruar 2024 at 21:19

          täpselt sama mõte. palju sa seda vana kuulivesti püüad kasutada, kõik naeravad su üle juba. literally 😬😁

        • Avatar
          Vasta Vaike 5. veebruar 2024 at 14:01

          R, mismoodi sa arvad, et see käib? Et keegi lähedastest ütleb seda ja bsh võtab naksti kuulda ning otsib endale psühholoogi? Palju suurema tõenäosusega ei taha ta mitte midagi sellist kulda ning kui keegi kipub sellist juttu kordama, siis ta lihtsalt hakkab teda lihtsalt vältima. Kui oma probleemidest aru saamine oleks nii lihtne, et keegi osutab tähelepanu ja selle peale saabubki kohe valgustumine, siis ei oleks meist kellelgi probleeme. Alkohoolikud jätaksid joomise maha, vägivaldsest suhtes olevad inimesed lõpetaksid suhte, haiglaselt armukadedad rahuneksid maha jne. Paraku ei ole see nii lihtne. Olen ise olnud nii see, kes abi vajas, kui on mul olnud perekonnas abivajajaid, see on faking kadalipp, et midagi endale kohale jõuaks.

  • Avatar
    Vasta Bullshitt 3. veebruar 2024 at 11:26

    Ma olen nüüdsest täiesti muutunud ja arenenud väga palju. Olen nii heas kohas oma elus ja mu näonahk on nii hea, ausalt not sponsored. Literally vaestega ei suhtle. ja see on suurim secret project mu elus. Tnx sipsikud!

  • Avatar
    Vasta Mina 3. veebruar 2024 at 11:25

    Täpselt! Nii katkine inimene on. Ebastabiilsus tõesti karjub kaugele temas. Ja see, et ta üritab endast jätta tugeva inimese mulje… lihtsalt korrutades, et ta on tugev inimene. Mingid noored lapsed vb veel usuvad teda, kuna nad pole elu näinud.

    Ja need “millest ma järgmine kord võiks blogi teha – meik, juuksed…” palun vabandust aga keda huvitab? Nagu mingi 14a Stiina ajakiri. Vms. Ja siis need tooted peaksid kõigile sobima mis talle? Või siis kuna ta ISE ostab kalleid asju, siis mina kui tavainimene pole suuteline kõrgklassi preili kiidetud tooteid soetama (hiljem vb mõistes, et need üldse ei sobigi mulle). Igatahes edu talle. Ehk suudab end kunagi tõesti paremaks inimeseks töödelda… ehk. Jääme lootma!

    • Avatar
      Vasta Triin 3. veebruar 2024 at 13:20

      Issand kui hästi kokku võetud artikkel. Ammu mõelnud seda kõike samamoodi. Sellisest paigast väga enam fööniksina tuhast ei tõuse, kahju.

  • Avatar
    Vasta K 3. veebruar 2024 at 11:23

    Eks töö on töö, ja see raadio ega töö pole süüdi. Isegi käisid alles hiljuti väga keskpärasel tööl…

    Aga tema see välja näitamine, kunstlikult põnevuse tekitamine, skandaalse maigu loomine… tundub, et enamik on tglt kõik nagu see Hanna juhtum. Jätab mulje nagu ta oleks täielikult reedetud, vb sõbranna parast maha jäetud, lapsi planeeritud. Ja siis tuleb välja see, mis tuli. Totaalselt tühine asi.

    Mulle jääb ka mulje, et ta lootis ja eeldas, et tuleb suht kiirelt ja kergelt tagasi. Nii muuseas ja proovib sama mulli näidates seda teha, kui palju jälgijaid ja huvitatuid. Aga see ei toimi, sest kõik ju näevad, et ta tegelikult pole väga arugi saanud, mis juhtus. Kuidas ta käitus ja mida ta teinud on.Ma pakuks, et enamikel vb isegi piinlik olla end koos temaga näidata. Mina neid koostööde partnereid vaatan küll teise pilguga ja mõtlen, et huvitav miks…

    Hea näide kasvõi selle screen’i sulle saatmine, millele kaasnes vägagi irooniline ja vastik kommentaar. Ja siis juba ähvardas lehte kohtuga. Kas ta tõesti ei saa ise ka aru, et ta niii vastik pidevalt on??? Eks see väga tugevat valu kandva inimese käitumine ole, aga no kaua sa sellega ennast õigustad.

  • Avatar
    Vasta L 3. veebruar 2024 at 11:13

    Ega töö tegemine olegi mingi häbiasi, on see siis tuntud või vähemtuntud ettevõttes. Murettekitavam on vast see, et Tre Raadiot ennast peetakse valdavalt EKRE häälekandjaks ja selle omanik on Siim Pohlak. Aga kui see ei sega, siis jõudu!

  • Avatar
    Vasta M 3. veebruar 2024 at 10:53

    Tre raadio on täielik EKRE raadio, mida enamasti kuulavadki konservatiivsed valijad. Seda enam on see väga huvitav valik bsh poolt. Aga ma mäletan kunagi eelmine aasta ta rääkis, kuidas ta lööb meelelahutusmaailmasse täiesti uue suuna, mida varem pole tehtud-nähtud. See oligi see või veel on midagi tulemas? 🥲

    • Avatar
      Vasta Mina 3. veebruar 2024 at 13:39

      BSH ja konservatiivsus 😂

  • Avatar
    Vasta M 3. veebruar 2024 at 10:48

    Tre Raadio hakkab kaotama väga palju kuulajaid, ka minu. See B rikub KÕIK RAADIOD OMA KRAAKSUMISEGA ära.

  • Avatar
    Vasta M 3. veebruar 2024 at 09:41

    Oh kui hea jutt! 100% täppi! Nii ongi tegelikult. See meeleheitlik “ärge unustage mind” kumab igal pool läbi. Veidi väsinud temast ja tema ebastabiilsusest. Ühel hetkel väidab, et on nüüd parem ja arenenud, oskab sõpradena lahku minna ning hetk hiljem käseb sõbrannadel mehe ära blokeerida? Eh? Areng missugune 🙃

    • Avatar
      Vasta Kris 3. veebruar 2024 at 10:47

      Taandareng on ka areng 🫣