JUMALAITA KODU

kodu müümine ajab super pingesse

28. juuli 2022

Ma õnneks ei ole enamik kordadest isegi kodus olnud, kui inimesed mu kodu vaatamas käivad, aga need korrad kui olen olnud, siis tekib üks kahest emotsioonist. Ja need emotsioonid on solvumine ja kadedus. Tundub normaalne, eks? Sest minu meelest on see nagu… maailma parim kodu maailmas. Ilmselgelt põhjusega, sest ma olen ta ju teinud täpselt sellise, nagu mina tahan ja mulle meeldib. Minu jaoks peabki ta vist parima kodu mõõdu välja andma.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis Er 29. juuli 2022 at 07:23

  Ma eeldan, et ma oleks samasugune.
  Ma väga tahaks maale kolida, vaatan ka maju pidevalt, aga samal ajal ma ei taha oma korterit maha müüa 😀 ja siis ma olen siin surnud ringis 😀

 • Avatar
  Vasta S 28. juuli 2022 at 16:44

  Sp me maaklerid hea meelega omanikud välja ajamegi selleks ajaks 🤣

 • Avatar
  Vasta Liisa 28. juuli 2022 at 16:10

  hahaha, palun rohkem näiteid, mille kohta on kohapeal öeldud, et ei meeldi 😃

 • Avatar
  Vasta Gerly 28. juuli 2022 at 15:57

  Mis siis inimestele meeldinud ei ole? Seinavärv? Kardinad? 😁