AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

räägime siis välimusest ja aitamisest

28. veebruar 2024

Märteni üleeilsed storyd tekitasid paraja poleemika ja kuigi ma eile juba storydes põgusalt sellel teemal rääkisin, siis vaatasin vahepeale sekka veel love is blindi ja mul tekkis kohe päris palju mõtteid välimusest kui sellisest. Seega mõtlesin, et võtan kah siis arvuti ligi ja jagan teiegagi.

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Inimene 2. märts 2024 at 00:05

    Aga kui nüüd otsekoheselt väljenduda, siis BSH oma meigiga näeb alati välja natuke nagu miss Piggy Muppet Show-st, see üks ilma meigita variant, mida ma nägin, oli palju sümpaatsem, ma ei saagi aru, miks ta seda muppeti meiki kannab kogu aeg.

  • Avatar
    Vasta Inimene 2. märts 2024 at 00:00

    Kui see on tõsi, et BSH heiterite mehed on pärast lahkuminekuid BSH ukse taga kobistanud, siis siin on tegu ilmselgete kättemaksuaktsioonidega – lähen sebin oma eksi verivaenlast, sest see solvaks eksi ehk kõige rohkem. Läbinähtav lugu. Pole just asi, mille üle uhke olla.

  • Avatar
    Vasta TuleTaevasAppi 28. veebruar 2024 at 20:06

    Ma arvan, et see on igati normaalne enda iluvigu parandada!🙄(lõtv rippuv nahk, puseriti hambad, väljaveninud või olematud rinnad, kõver nina, …Kordan veel ILUVEAD). Enamus inimestel on halb hambumus (kes meist nt pole breketeid kandnud🤚🏼) ja ma arvan, et kui inimene seab selle muutuse mingist gucci kotist ja balenciaga tossudest esikohale, siis tal on prioriteedid vägagi paigas.

    Ja üldse väga imelik vaadata neid inimesi, kellel on raha, panevad nt suured tissid või pidevalt süstivad huuli ja kannavad juuksepikendusi (mis on üsnagi kallis lõbu), aga nt hambaid korda ei tee ja need on täiesti puseriti…🤔 (prioriteedid..)

    Mina sain kohe aru, mida Märten mõtles,..et Mallu näeb loomulikult (ilma meigita) väga ilus välja!

    Aga noo delfi (v mõne teise taolise) kommentaariumis on poolvigase mõtlemisega kiuslikud inimesed, kes väänavad samamoodi sõnu kui bsh ise. Kõik on kontekstist väljas või ühe lause põhjal koostatud(alati…). Aga te ju teate, et need inimesed pole seal ka korras…

    See kui kena naisterahvas teeb ebaloomulikke ja ülevõlli oppe, süste, pigem see on kole.

    Bsh teab ise vägagi hästi, et ta pole loomulikult kena naine. Selleks nii ebakindel ongi, nii välimusega kui oma kehakaaluga ja uskuge mind ta sisimas teab, et ta pole ka tark..
    Ma ei saa aru kuidas mingid ettevõtted aru ei saa, või nt ta juuksur, et ta on HALVIM reklaam nendele🙄
    Ma vaataks just et apppi sellised heinad, ma ei prooviks neid tooteid ega läheks ka selle juuksuri juurde😬
    Krt neid asju on palju ja ilmselt inimesed ei paneks paljusid ta vigu tähelegi, aga kuidagi ta nii ebameeldivalt viib ise tähelepanu oma puudustele : tema vaimne tervis (panete tähele et peale Malluka ärapanemist nüüd üritab hästi vaikselt rääkida ja olla “armsake” stoorides. Väike manipulatsioon jälgijatega🥹), see et tal pole eriti kõrge IQ (teistele peab koguaeg tõestama, et see pole nii, ta siiski käib KOOLIS🥹), heinad peas (näpib neid ja räägib kui siledad ja pehmed need on, aga sa näed, et need on kahused ja kuidagi elutud🥴), tal pole sõpru (muidugi ta veenab kõiki et tal on), tal on rahateemaga tugevad kompleksid (kõik on vaesed), … ja palju muud 🥂

    • Avatar
      Vasta RUFUS 28. veebruar 2024 at 21:59

      100% nõustun kõigega. Mis puudutab reklaami, siis minul on ausaltöeldes tekkinud korralik tõrge tarbida tooteid/teenuseid, millega BSH seotud on. Nt myproteinilt lihtsalt kuidagi ei suuda enam osta(kuigi tahaks), teades, et nad regulaarselt koostööd teevad. Ma tean, et reklaam on reklaam, olgu halb või hea, aga minu jaoks näitab see, millise influkaga koostööd tehakse ka päris palju ettevõtte enda väärtushinnangute kohta. Iseasi on see, et jah kõik teevad vigu ja sellepärast ei peagi kohe lõplikult inimesi ära tühistama, aga tema puhul on pika aja jooksul näha olnud, millise inimesega tegelikult tegu on. Siin ei räägi me mingitest nooruse rumalustest, väikestest apsakatest ja ämbritest, vaid sellest, et tegemist on konkreetselt pahatahtliku inimesega, kes arvab, et elu on mäng, milles tema on master ja kõik teised inimesed tema ümber puppetid. Need ettevõtted, kes jätkuvalt teda usaldada suudavad või lihtsalt asjaolusid silm pilkumata ignoreerivad, võiksid võtta minuti ja endale ausalt otsa vaadata, et mõelda, mida kuradit nad teevad, keda ja miks partneriks võtavad ning kas odav klikk on kogu selle sita mängu juures päeva lõpuks küünlaid väärt.

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2024 at 15:08

    Ma vist ainukene, kes Märteni “puhta naha jutu” all mõtles puhast, meigivaba nahka 😀 mitte aknevaba nahka

    • Avatar
      Vasta Janika 28. veebruar 2024 at 16:45

      +1

  • Avatar
    Vasta E 28. veebruar 2024 at 14:50

    Kas bsh muidu nende meeste lastele ka mõtleb, keda ta avalikes vetsudes jms pruugib?

    • Avatar
      Vasta Inimene 1. märts 2024 at 23:57

      See on hea küsimus, ma tahaks ka vastust kuulda.

  • Avatar
    Vasta H. 28. veebruar 2024 at 14:21

    Kahjuks ma arvan, et Märten saab selle situatsiooni nüüd ainult nii parandada, et tõmbab saba jalge vahele ja läheb rautab selle hundi ära, et too saaks jällegi kinnitada, et tal oli algusest peale õigus ja et tõesti kõik mehed maailmas siiski teda tahavad. Eks ta kole oleks, aga mis sa ikka teed kui olukord nõuab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. veebruar 2024 at 14:36

      :D:D

  • Avatar
    Vasta Kstukas 28. veebruar 2024 at 13:18

    Jah seda storyt kuulates ajas korra muigama küll, et meeldivad loomulikud naised aga Mallukas ju teadagi vana sõps Mardiga ilukliinikust 🤣 aga tegelt ma sain aru väga hästi, mida ta mõtles selle all..see meik, mis tihti BSHl on (kas siis üritusteks või pildistamisele vms) teeb ta ikka hoopis teist nägu ja kui siis on mingik hetkel ilma meigita on küll väga veider teda vaadata. Ei ole ta ju kole aga samas naturaalne look ja tuunitud look ikka kaks eri asja tal (eks paljudel teistel võib ka olla aga no tema puhul kõige enam silma jäänud). Tõesti ei tule meelde, et väga tihti seda mõtleks Mallukat vaadates (et wow ta näeb hoopis teistsugune välja tänu meigile). See puhta naha jutt oli ka vb veidi cringe (väljendatud halvasti, sest tõesti paljud probleemse nahaga võivad end puudutatuna tunda aga see pole tihti asi,mida kontrollida saaks – erinevalt BSH meigituuningust) aga pole mõtet hakata mingit teemat laste kohta sellest tegema hakata. Ühesõnaga Tomas ilmselt väljendas ennast mitu korda ebatäpselt (vb emotsioonide ajel) aga saan aru tema poindist ja BSH nägemusest.
    A ja teinekord ju pannakse pilte endast ala “naturaalne mina/ilma meigita” vms ja siis vaatad: püsimeik, ripsmepikendused, blondeeritud juuksed, fake tan jne – see ju ka kahe otsaga – jah pole vb kasutanud igapäevast meiki enda tuunimiseks aga samas see on sul ju ikkagi tehtud ainult püsivamal kujul, et kas siis on naturaalne või ei 😀
    No Märtrn igaljuhul paistab, et sinust on vaimustuses ja paistate koos kihvtid 😊

  • Avatar
    Vasta Sipsik 28. veebruar 2024 at 13:10

    “aGa LaPsEd” on nii levinud retooriline võte, et selle kohta on isegi eraldi artikkel Wikipedias- https://en.wikipedia.org/wiki/Think_of_the_children

    Selle väljendi kasutaja ei soovi kaitsta laste huve, vaid kasutab lapsi aksessuaarina, et võita haletsuspunkte ja rõhuda emotsioonidele. Ma ei taha laskuda sellesse, kui ebasiirana see mõjub inimese suust, kes on teisi hukka mõistnud nende kasvu, nahavärvi, rahakoti paksuse jms tunnuste alusel.

  • Avatar
    Vasta Ländo 28. veebruar 2024 at 12:56

    Aga kas see on tõsi siis et Tomas/Märten kutsus BSH-d esimesena enda podcasti, kust see lumepall veerema hakkas? Miks küll? Sellisel juhul see on ju tema poolt üsna veider provotseerimine. Miks ta sinna ennast süstis? Ma saan aru, et teeb intervjuusid jne – teil erinev sisuloome, see oleks isegi okei kui sinu ja BSH tüli oleks lihtsalt kõlakas vms. Aga keset avalikku tüli kutsuda oma naise vaenlane lavale, see on ju provokatsioon. Tahtis kohapeal öelda, et BSH on loll ja ilma meigita kole kui öö :D?

    Olge muhedad

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. veebruar 2024 at 13:00

      Tead sellega oli nii, et kunagi Märtenile soovitati, et kutsu BSH podcasti ja ta ütles avalikult, et ta never ei taha seda. Aga nüüd kui need screenid levisid, kuidas BSH 200 euri eest otsib endale podcasti kedagi, kes intriigi kütaks, siis ta ütles naljaga, et ma sinu podcasti ei tuleks, aga tule siis minu omasse, kui nii aus olla tahad ja ise endale sobivalt seda kokku lõigata ei saa vms 😁

    • Avatar
      Vasta Krissu 28. veebruar 2024 at 13:37

      Täpselt minu mõte 🤔

  • Avatar
    Vasta Kessu 28. veebruar 2024 at 12:47

    Ei saaks rohkem nõustuda!
    Ma endiselt ei mõista, kuidas Märteni storyst sai selliseid asju välja lugeda – mina sain aru, et vahet pole mis kell naisele otsa vaatad, tahad et ta näeks samasugune välja.

    On lapsi kes elavad vägivaldses peres ja lapsi kes ei saa saa iga päev süüa. Prooviks tegeleda nende probleemidega, mis on reaalsed, mitte hüpoteetilised. Ma võin ka ülehomme meteoriidiga pihta saada, aga elame täna!

  • Avatar
    Vasta Andra 28. veebruar 2024 at 12:46

    Huvitav, et see teda muretsema ei pane, et ta tuntud inimesena teiste tuntud inimeste lapsed korduvalt skandaali kisub ja neid mitte millekski ei pea, kui kogu Eesti ees nende pere lõhki kisub!

    • Avatar
      Vasta Kris 28. veebruar 2024 at 13:20

      Issand kui nõus ma sellega olen.

  • Avatar
    Vasta anna 28. veebruar 2024 at 12:33

    See on sinu puhul ülimalt lahe, et sa alati avalikult ja avatult räägid oma iluasjadest ja mis kõige olulisem, sa ei pane teisi end halvasti tundma sellega 🙂 aga see hammaste pilt on päris julge.. BSH ei paneks vast kunagi endast sellist pilti vabatahtlikult kuskile 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. veebruar 2024 at 12:45

      Ma ei leia, et see nüüd jube julge oleks. Olid lihtsalt sellised hambad, mis siis ikka teha 😄

      • Avatar
        Vasta anna 28. veebruar 2024 at 12:56

        minu mõte oli see, et sa ei proovi endast täiusliku inimese kuvandit vorpida 😀