AVALDAN ARVAMUST KODU

fuhh, sa koristad nii vähe, vaata parem minu kodu!

25. august 2022

Ma olen mitmeid päevi peas seda mõtet ketranud, aga lõpuks mõtlesin, et sitta kah. Panen parem kirja. Ütlen sõna sekka. Olen ka tähtis arvamusliider ja muu säärane. Heh, tegelt tahan ka lihtsalt kaasa targutada ja enda vaatenurgast asjade üle mõtiskleda. Nimelt kirjutas üks blogija, et ta tunneb ennast petetuna sellest, et sisekujundus/koduinfluencerid ei elagi alati täiuslikult korras kodus ja teine pani veel juurde, et mõned sotsmeedias nähtud kodud oleks nagu võsapetsist välja karanud.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 25. august 2022 at 20:48

    On veel üks põhjus, miks kodus on segadus. Sest lihtsalt on pohhui. Mitte kogu aeg, aga mõnikord on mul mega suva, et ma elan nagu prükkar. Praegugi on suht mittepresenteeritav siin see seis. Aga ma ei ei viitsi kogu aeg põdeda, et Issand mul kodu segamini. Ma olen tihti töölt tulles nii väsinud, et tahan lihtsalt olla ja oma akusid laadida, puhata ja vedeleda. Ma küll ei leia, et see mind kuidagi kehvemaks inimeseks teeks, kui minu jaoks pole see mingi näitaja, et elamine läigib. Mina ise elan siin ja kui mind parasjagu ei häiri, siis kellelgi ma midagi tõestama küll ei pea. Mis see teiste asi on, kas ja kui tubli ma olen. Kui üks hetk häirib ja aega ning tahtmist on, siis koristan.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. august 2022 at 10:34

      No just, ega sa ju teiste kodusid ei trashi 😀

  • Avatar
    Vasta Mir 25. august 2022 at 16:57

    Ma jõudsin täna koju, vaatasin, et kodu näeb välja nagu elaks siin asotsiaalid ja heitsin diivanile lamama. Jah, ma võiks süüdistada seda, et mu jalg on kipsis aga tegelikult ei ela ma üksi ja isegi ilma kipsita on mõnikord sarnane teema..

    PS! Laman endiselt diivanil

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. august 2022 at 19:31

      Tervitused minu diivanilt!

  • Avatar
    Vasta Ingunn 25. august 2022 at 15:57

    Kindlasti ei usu ma, et keegi tahtis HIEle ära panna, aga pani imestama ka mind, et PÄRISkodu on selline, et asjad laiali maas. Meil kõikidel on kodus teatav segadus, ent ütled ka ise, et paned asjad suvalisse kappi eest ära. Ei kujutaks ette, et pestud ja pesemata riided maha viskan kuni koristuspäevani. Panen pesukappi silma alt ära.
    Arvasin küll ka, et HIE kodu on kogu aeg kaunis, mõtlen, et enda jaoks korras. Saan aru, et uus vaas, raamat ja nii edasi, mis on saadud koostööna tehakse eriliselt kauniks, aga üldpilt ei osanud küll aimata, et kõik asjad maas vedelevad.
    Kodu ei pea olema muuseum, kuid selline PÄRISkodu ei ole ka minu maitse

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. august 2022 at 19:30

      No ma ei usugi, et päriselt need asjad kogu aeg nii maas on, ta ju hakkas koristama, ilmselt tõmbas enne kuskilt kappidest need hunnikud välja, nagu minagi teen 😀

      • Avatar
        Vasta Ingunn 26. august 2022 at 06:44

        Ta kirjutab seal postituses, et kuu aega tuba selline olnud ja pildilt ka näha, et asjad suvaliselt laiali, mitte kapist välja tõmmatud:( Tõesti olin üllatunud, et kodublogija kodu päriselt hoopis on.
        Minu arvates teed liiga neile, kes sellele tähelepanu juhtisid, ent saan aru, et paljude jaoks see ongi normaalne, et nii elatakse, sest koristamine on ülehinnatud.

  • Avatar
    Vasta Vaike 25. august 2022 at 14:15

    Võsapetsi-postitust ma lugesin ja minu arust ei olenud see ei üleolev ega näpuga näitav, vaid samasugune isiklike mõtete väljendus nagu blogipostitus muiste. Rõhk sõnadel minu arust ja küllap ma oleks seda teisiti võtnud, kui see imestust väljendav tekst mind isiklikult oleks kuidagi puudutanud. Iga teema puudutab kedagi ja et kindlasti mitte kedagi riivata on parem üldse vait olla. Katsugu näiteks keegi mu tööd kritiseerida, ta on juba eos loll! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. august 2022 at 14:36

      Ega ma ei arva, et keegi loll on, lihtsalt jah, ilmselt mind ennast puudutas see 😀

  • Avatar
    Vasta Mau 25. august 2022 at 14:03

    Ma ise olin jube puhtusefriik…triikimine kuni aluspesuni jne. Iga õhtu lõppes koristamisega. Kuni ma lugesin ühte artiklit mingist vanast naisest, kus küsiti, et mida te elus kõige rohkem kahetsete. Ta vastus selle peale kõlas umbes nii: “Seda, et ma elus nii palju aega koristamisele raiskasin”. Kui on vabam päev, siis loomulikult on hea end veits liigutada ja kodu korda teha aga neil kõige kiirematel päevadel ma pigistan silma kinni ja korrutan endale, et väljapuhkamine või elu nautimine on olulisem.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. august 2022 at 15:31

      See tõesti mega hea point! 😀