JUMALAITA

kas ma reaalselt ei õpi mitte kunagi??

13. oktoober 2022

Ma olen alati see vend olnud, kes teiste ämbrites kolistamisest suurt midagi ei arva ega õpi. Selles suhtes, et kui endal sarnane olukord käes, on mul alati raske olnud kuulata teiste nõuandeid, sest ma ikka ju tahan ise omal nahal ära kogeda. Ega ma just jube eriline ei ole – ilmselt kõik inimesed usaldavad ennekõike enda kogemusi, mitte suvalise Vasja omi. Ma olen aga selles suhtes nii next level eit, et ma ei õpi mitte kunagi iseenda kogemustest ka mitte.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Stella 14. oktoober 2022 at 19:03

  Lottet pannud ja nastjat pannud .. ma lugesin kolm korra läbi, et mida 😂😂😂
  (Tundub, et kõik vasakule täna)

 • Avatar
  Vasta Vaike 13. oktoober 2022 at 12:32

  Lotte ja Nastja tunduvad üsna kiimas ja nõudlikud olevat. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 13. oktoober 2022 at 13:18

   haha, on sul ikka rikutud mõtlemine 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 13. oktoober 2022 at 14:53

    Näljane ja leib 😀