JUMALAITA

enesehaletsuse tipptase

27. oktoober 2022

Kuna ma oma eluga midagi targemat hetkel teha ei oska, siis ma lihtsalt ootan ja marineerin ennast mõttes, et ilmselt mul on varsti minek ja mu lapsed peavad emata kasvama. Kuigi pool Eestit on surmkindel, et ma nagunii nad kolm aastat tagasi hülgasin, seega selles suhtes peaks neil nagu muretum olema see tulevik. Nad ei tohiks mind praegugi mäletada.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marju 28. oktoober 2022 at 21:03

  Ära muretse enne kui ei ole selleks põhjust! Kõik läheb hästi! 🙂 Ja ilmselt Harku vald ei kao ka kuhugi😂

 • Avatar
  Vasta Diana 27. oktoober 2022 at 23:21

  Ma kohati olen samasugune, nt ma ei ole õppinud kondiiter. Aga täna loon ma enda ettevõtet ,kondiitri ruumi ja igapäev täidan tortide tellimusi. Ausalt, ma haletsen ja kritiseerin end iga jumalamakord. Et ma ei oska, mul ei tule nii ilus kui teistel ,ma ei saa hakkama jne jne jne. Kuid kui ma hakkama ei saaks siis jeesus keegi ei telliks ju? Järelikult ikka on head tordid vist. Kuid see on see enesehaletsus ja me ise just ise oleme kõige suuremad kriitikud ise enda suhtes.
  Ära tee endale rohkem liiga ! Lisaks mul on verevähk, elan. Ja elan seni kuni mina tahan mitte seni kuni vähk tahab. Üks arst ütles, Haigusega tuleb sõbraks saada. Ja ma sain! On raskeid hetki aga üldpildis ma tunnen end nii hästi. Ma töötan ja elan rohkem kui iial enne. Positiivne tuleb olla ja kõik lähen hästi 🧡!

 • Avatar
  Vasta Vaike 27. oktoober 2022 at 14:12

  Meenete koha pealt lohutan Sind, et vahet pole, milline kujundus sai, need on nagunii alati niiiiiiii mõttetud asjad, et keegi ei taha neid nagunii. 😀 Või on keegi, kes tahaks endale x-asutuse logoga kruusi? 😀 Minust jääb alati igasugune konverentsinänn samasse hotelli prügikasti, isegi need väga ilusalt kujundatud märkmikud, sest ma ei jõua iial nii palju märkmeid teha, kui neid kaustikuid kogenenud on. 😀

  See oli kõik hästi lohutav, eks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. oktoober 2022 at 14:29

   Ma just omast arust valisin sellised asjad, mida päriselt vaja ja omast arust tegin naljakad tekstid ka, et poleks suvaline harku valla pastakas vms 😀 aga no jumal teab, nüüd ma juba eos tean, et kõik vihkavad neid 🙁

   • Avatar
    Vasta Vaike 27. oktoober 2022 at 16:16

    Ma loodan, et lihtsalt mina olen kibestunud vanamutt, kellel peavad kõik kruusid olema ühest komplektist. 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 27. oktoober 2022 at 16:25

     haha, mul ka :D!

 • Avatar
  Vasta Kristiina 27. oktoober 2022 at 14:05

  Ma kahtlen et häštäääg harkuvaldkustutataksekaardilt läbi läheb. Ma tean nii mõndagi “sinusugust” inimest. Arvatavasti tuleb see kampaania sul väga hästi välja ja sa muretsed lihtsalt üle. (kerge öelda eks :D) Sul tuleb ju ilusti kõik välja, aga ATH´ga inimesed tihtilugu mõtlevad natuke liiga palju üle. Ära muretse, sul tuleb kõik väga hästi välja! Sügisel, eriti sellise sita ilmaga, on depressioon kiire tulema. Õnneks läheb see mingi aeg ikka üle ka.
  Edu ja jaksu!!!

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. oktoober 2022 at 16:44

   Elame näeme 😀

   • Avatar
    Vasta Marju 27. oktoober 2022 at 21:54

    Sa oled fantastiline naine, osav oma ettevõtmistes, julge, ilus naine ja super ema.
    Saab rinnateema ka selgituse ja kõik laabub 🙂

    • Mallu
     Vasta Mallu 28. oktoober 2022 at 10:50

     Issand, kus nüüd ütles 😀 Mul hakkab imelik lugeda selliseid kiidusõnu🥲

 • Avatar
  Vasta Katri 27. oktoober 2022 at 13:29

  “harkuvaldkustutataksekaardilt” 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 27. oktoober 2022 at 13:40

   nii kaua naerame, kuni see on kustutatud kah. liiga koledad tassid 🙁