JUMALAITA NALJAKAS

kuidas ma michelini tärniga restoranis perset pesin

30. oktoober 2022

Ma ausalt ei oska öeld,a kuidas ma suudan oma elu kogu aeg nii elada, et nalja ikka saab. Või noh, enamik inimesi peaksid seda ilmselt mitte eriti naljakaks ja tõmbaksid ennast suurest häbist kenasti oksa, aga mina ei ole eilsest saadik naermist suutnud lõpetada ja kuna nali ja naer olla terviseks, räägin teile ka selle pulli loo ära.

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Pille 1. november 2022 at 15:15

  pealkirja järgi võiks arvata, et sa pesid michelini tärniga perset :))

 • Avatar
  Vasta Kadri 31. oktoober 2022 at 08:22

  Järgmine sama wc kabiini kasutaja sai ühe hooga näo ka puhtaks 🤣🤣🤣

 • Avatar
  Vasta Liina 31. oktoober 2022 at 01:56

  Jummel, kus ma naersin! Silmad märjad juba 😂😂😂
  Igal juhul oled nüüd kindlalt kohe palju peenem preili😂 ikkagi selline peen üritus ja nüüdsest ka süvapuhastatud istmikuga👍
  Kui peaksin ka kunagi mingil käsitlematul pōhjusel NOAsse üritusele sattuma, siis kindlal oma wc paber kaasa ja ühtki nuppu ei katsu😂
  Hea oleks vist vahetusriided ja vōibolla pōrandamopp kaasa vōtta!
  Vōi igaks juhuks mitte eriti juua, et sinna pesumasina peale mitte sattuda 😂

 • Avatar
  Vasta Liisi 30. oktoober 2022 at 14:30

  😂😂😂😂😂 ma ei või 😂😂😂😂see va tagument peaks sul nüüd lausa läikima 😂😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. oktoober 2022 at 14:37

   aasta aega murta 😀

   • Avatar
    Vasta Liisi 30. oktoober 2022 at 19:29

    Üks mure vähem 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 30. oktoober 2022 at 14:29

  Jälle sa eeldasid erikohtlemist! Said tasuta persepesu ja ikka pole rahul.

  Mu elu KÕIGE hullem õhtusöök oli NOA degustatsioonimenüü. Söök oli jumalik, teenindus super, lihtsalt see üks ja ainuke kord, kus seltskonna vestlus ei sujunud. Kohe üldse. Ja ma ei saanud minema kõndida, sest see oli mu enda korraldatud vastuvõtt. Faking 11 käiku ja kolm tundi puhast piina. 😀 Lisaks olin ma unustanud teha garantiikirja, mis tähendas, et pidime koha peal maksma. Ei minul ega ka ülemusl olnud selleks kaardil piisavalt raha, seega maksime 50/50 kumbki. Pärast taksosse ronides sisistas ta mulle läbi hammaste, et see on viimane kord, kui mina restorani saan valida. Ma seekord isegi ei püüdnud end õigustada. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. oktoober 2022 at 14:38

   Vastupidi, ma olen just VÄGA rahul!

   Aga issand jumal, miks nad teil arvet ei lasknud teha lihtsalt? 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 30. oktoober 2022 at 15:04

    Arve olekski saanud, kui mul oleks olnud oidu garantiikiri teha. Ega ma ise ka ilma mingi eelneva kokkuleppeta klienditeenindajana suvalise seltskonna lambiausõna peale arvet ei teeks. 😀

    • Avatar
     Vasta R. 1. november 2022 at 12:38

     Ma lugesin, et vetsus ei sujunud, 3 tundi piina. Mõtlesin, et kas sõid midagi halvaks läinud. Lugesin veel 3 korda seda juttu, enne kui sain aru, et hoopis vestlus🤣🤣🤣 jõudsin juba ette kujutada, et said 3tundi vetsus pärakupesu😂😂

     • Mallu
      Mallu 1. november 2022 at 12:56

      Hahahaha, see oleks norm olnd 😀

 • Avatar
  Vasta K 30. oktoober 2022 at 13:14

  Kas see vesi uhas siis edasi potikaant pesta? 😀 Ja kas mulle ainult tundub või paneeli kõige keskel on stop nupp 😀 😀 Igaljuhul hää puhas olla ju pärast! Ise vist ei prooviks, paber ikka.. kodusem

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. oktoober 2022 at 13:16

   Kui ma kaane kinni sain, siis ta lõpetas ära 😀 Aga mul sõbranna ka pointis out, et see keskel peaks olema stop, aga no obv oli see ainuke, mida ma EI vajutanud 😀

 • Avatar
  Vasta Sirly 30. oktoober 2022 at 13:03

  Omg, palun edaspidi hoiatust, et lugemine omal vastutusel kui opilt tulnud oled. Mul kõhuplastikast 4p möödas ja ohhhhtšiizas, mul silmist voolab vett naerust ja valust läbisegi. Sa oled lahe, Mallu, lihtsalt super! Oskus enda üle naerda, on kõige suurem oskus 💝

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. oktoober 2022 at 13:04

   Ma vabandan siiralt 😀 Also palun ütle mulle kohe ära, kas peale kõhuplastikat nädal aega on okei võtta puhkust, või peaks ikka kaks võtma? 😀

   • Avatar
    Vasta Sirly 31. oktoober 2022 at 19:40

    Tead, mul täna 6s päev ja võtan ettevaatlikult 1,5a ladt sülle ja valuvaigisteid ka enam vaja ei ole. 2 nädalat kontoriinimesele tundub palju, mu meelest nädalaga täiesti hea juba olla (ps! Pikalt istuda ei tohi, siis tõustes haav valulikum) 👍 Sulle soovitan oppi lasteva(de)le nädala(te)le, vähemalt esimene nädal 🙂

    • Mallu
     Vasta Mallu 1. november 2022 at 10:00

     Naiss, mul enam-vähem ongi see nädal lastenädal 😀 Aga eks annab Kardoga orgunnida, et saaks täitsa 7 päeva ka lastevabaks vms. Samas ega ma neid super palju enam tõstma ei pea, ehk elab viiega ka üle 😀

 • Avatar
  Vasta Maria 30. oktoober 2022 at 12:59

  Hahahaha!

  Hahahahhaahahhahaha!
  Phahahahaha.

  Hahaha.

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. oktoober 2022 at 13:02

   Ega alati ei ole see liigne uudishimu hea 🙁