TESTIN JA ARVUSTAN

appi, isadepäev on jälle lähenemas*

2. november 2022

Minu meelest on kaks asja, mis toimub vähemalt kuus korda aastas – nendeks on isadepäev ja eurovisioon. Tõesti on selline tunne, et vaevalt jõuab ta läbi saada, kui hakkab juba jälle otsaga pihta. Võib-olla on asi lihtsalt selles, et ma olen vähemalt kuu (või kaks) näinud reklaame igasugustele kehva kujundusega šokolaadidele, mida isadele kindlasti kinkima peaks.

Ärge saage valesti aru – minu meelest võivad need shoksid olla väga ägedad, aga neid, kes ägedaid asju teha oskavad, on kahjuks vähevõitu. Õnneks see mind suuremat ei huvita ka, sest juba aastaid olen ma kõik isadepäevakingitused soetanud Von Baerist. Olen aegade jooksul sealt oma isale toonud nahast võtmehoidjaid, nahast rahakotte, nahast püksirihmasid ja loomulikult nahast kotte. Nad on enda kodukale ka kirja pannud parimad kingiideed meestele. Ja just selle tõttu olin ma juba vaikselt mures, et kas ma tõesti pean oma Von Baeri traditsioonist loobuma, sest kogu tootevalik on juba isale aegade jooksul ära kingitud, aga õnneks mainis My, et tegelikult oleks tal hädasti tarvis ühte hügieenitarvete kotti. Selles suhtes, et hea on ju kõik selline pudi-padi ühte kotti panna. Naistel on selliseid alati mitu, aga mehed loobivad enamasti oma tavaari lihtsalt koti/kohvri põhja ja loodavad parimat.

Õnneks on Von Baeris mega ilus ja täitsa mehelik hügieenitarvete kott täitsa olemas, mistõttu ei olnudki mul suuremat vaeva, kui käisin kesklinnas nende poest läbi ja lasin koti ka ära personaliseerida. Von Baeri tooted on niisama ka ilusad, aga graveeringuga näevad nad alati nii palju paremad välja. Noh, ja väike personal touch on kingituse juures ju alati hädavajalik.

Muidugi saab Von Baerist tooteid kohe kingipakendis koju ka tellida, aga mulle meeldib siiski kohapeal käia. Seda nimelt selle tõttu, et alati on variant, et miski meeldib sulle päris elus lõpuks rohkem, kui pildilt. Just nii ka läks – poodi läksin mina mõttega osta Supreme kott, aga kohapeal meeldis mulle Superior palju rohkem ja just see minuga ilusas kinkepakendis koju kaasa ka tuli.

Nii et kes tunneb, et nende isale/mehele oleks vaja ühte kvaliteetset kingitust, siis soovitan vaadata Von Baeri e-poodi, või veel parem, minna poodi kohapeale. Lisaks suurematele asjadele, nagu reisikotid, kohvrid, arvutikotid ja seljakotid (mis on minu silmis pigem sellised suurema tähtpäeva kingitused) on seal hea valik väiksemaid asju, mis isadepäevaks hästi passivad: nahast rahakotid, nahast võtmehoidjad ja nahast püksirihmad. Ja kui te sinna veel ägeda graveeringu peale mõtlete, siis ongi minu silmis tegemist ideaalse kingitusega!

Alati, kui ma siin blogis Von Baerist juttu teen, siis hakkate te mind pommitama küsimusega, et kas sooduskoodi ka on? Ja nagu alati vastan ma, et Von Baer ei paku kunagi sooduskoode, ega allahindluseid. Seda lihtsalt sellel põhjusel, et tootel on juba aus hind ja kunstlikult hinda üles pushida, et teile sama allahindluste ajal “soodukat” pakkuda, nad ei soovi. Võin kinnitada, et minu kasutuses olevad Von Baeri asjad on mind teeninud juba aastaid ja ei näita siiani mingisuguseid kulumise märke, kuigi ma olen neid igapäevaselt mitu-mitu aastat kasutanud. Alloleval pildil mu ustav kaarditasku, mis on mul juba väga pikka aega rahakotti asendanud – nii hea, mahub isegi kõige väiksemasse kotti või taskusse. Ja kes tänapäeval üldse nagunii sularaha nii palju omab, et suuremat vaja oleks? Teate ka, mis elamine maksab v?! 😁

Ma nüüd muidugi selle postitusega full-on reedan oma kingituse isale, aga noh, olgem ausad, ta nagunii suht ütles mulle, mida ta tahaks, nii et eriline üllatus see talle nagunii olnud ei oleks. Ja teiseks – kui ma oleks selle postituse avaldanud peale isadepäeva, oleks teil muidu äkki üks hea kingiidee vähem! Nii et loodame, et ta andestab mulle. Selles suhtes, et kui üldse keegi on mu blogi ustav lugeja, siis on selleks mu isa, nii et seda vist ei maksa loota, et postitus tal kahe silma vahele jääks 😁.

Aga kuna sooduskoodi mul pakkuda pole, siis on mul teile hoopis auhinnamäng pakkuda – kirjutage mulle kommentaaridesse, millise rahakoti teie oma isale kingiksite ja andke kindlasti teada, mida te sinna peale graveerida laseksite? Kaks kõige ägedama mõttega inimest saavadki siis enda soovitud kingituse koos graveeringuga uhkes kingikarbis auhinnaks!

(Okei-okei, ma ei hakka tegelikult dissima. Kui tahad rahakotti endale võita, siis võid ka osaleda, aga graveeringu mõte pane selleipoolest kirja!)

PS! Lisaks läheb IG’s käima loosimäng, kus loosin välja samuti ühe Von Baeri aksessuaari (võtmehoidja, rahakott, püksirihm vms), nii et mitte keegi ei keela teil mõlemast osa võtta!

Ma näitan siis teile ette, mis ma oma isa kotile graveerida lasin. Pean tunnistama, et mu esimene mõte oli panna sinna midagi sellist, et “jumal tänatud, et mu bioloogiline isa saba andis ja sina tänu sellele säärase imelise tütre said!”, aga see oleks vist liiga pikaks veninud 😁.

Ahjaa, kui ma juba poodi koha peale läinud olin, siis tundus narr sealt niimoodi ära minna, et endale midagi ei osta. Ma pean ju pmst iga päev oma arvutit tööle tassima, lisaks aeg-ajalt ka tööarvutit koju viima, mille jaoks anti mulle töö poolt üks arvutikott. Ega tal midagi häda pole, aga selline suvakas riidest kotike noh. Takkatipuks suutsin ma Viduvas sinna peale küünlarasva ajada, seega hakkas juba imelik selle rõvedusega ringi käia. Ja Von Baerist leidsin just ideka käekott-arvutikoti! See on super mahukas, vabalt saan kaks arvutit sisse panna ja ruumi jääb veel ülegi. Ma ise mega rahul, sest koleda riidest arvutikoti asemel on mul nüüd lihtsalt ilus käekott! Loomulikult lasin oma nime ka peale panna! 😏

*Postitus sündis koostöös Von Baeriga

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 7. november 2022 at 15:40

    Must W2, tekstiks “Aitäh imeliste geenide eest!”

  • Avatar
    Vasta Ester 7. november 2022 at 14:44

    Ma arvan, et kõige paremini iseloomustab härrat rahakott Washingdon(helepruun)
    Peale laseksin graveerida “Remember the goal and never give up!”

  • Avatar
    Vasta Christelle 7. november 2022 at 14:24

    Money Clip rahakott mu abikaasale ning sisse teeks graveeringu “The money you make is a symbol of the value you greate”.

  • Avatar
    Vasta Ramon M 7. november 2022 at 11:22

    Money Clip rahakott ning sisse teeks graveeringu “The money you make is a symbol of the value you greate”.

  • Avatar
    Vasta L I I 7. november 2022 at 11:19

    Mudel Money Clip sobiks vägagi hästi ning sisse teeks graveeringu “The money you make is a symbol of the value you greate”.🔥💲🤑

  • Avatar
    Vasta Lii R 7. november 2022 at 11:18

    Mudel Money Clip sobiks vägagi hästi ning sisse teeks graveeringu “The money you make is a symbol of the value you greate”.☺️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 3. november 2022 at 20:04

    Kingiksin musta värvi Classic münditaskuga rahakoti. Kuna lihtsuses peitub võlu, laseksin peale graveerida “Parimale isale”.

  • Avatar
    Vasta Hanna 3. november 2022 at 19:19

    Classic rahakott” tõeline rahu isale on siis kui rahakott on kadunud ja keegi raha raisata ei saa! ” 🤣

  • Avatar
    Vasta Kristiine Helen 3. november 2022 at 16:33

    Vaatasin just oma kasuisa rahakotti ja tegin nalja, et kui ta selle sai, siis jalutasid dinosaurused ka ringi v, sest see oli retsilt räbal ikka. Kingiks talle Classic Münditaskuga Rahakoti, et ta saaks ka järgmised 50 aastat ühe ja sama rahakotiga olla.

  • Avatar
    Vasta Irina K. 3. november 2022 at 15:08

    Kingiksin vanaisale☺️

    Nagu isa, aga lahedam- vanaisa🤍

    Washington (must)

  • Avatar
    Vasta Laura 3. november 2022 at 12:08

    Kingiksin isale Classic rahakoti. Peale laseks graveerida tema nime või initsiaalid 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 3. november 2022 at 11:59

    Tumepruun Classic ja sisse ainult nimi

  • Avatar
    Vasta Kadri 3. november 2022 at 11:00

    Classic musta värvi rahakoti kingiks ja graveerida laseks “motivaator”

  • Avatar
    Vasta Kaia 3. november 2022 at 02:16

    Kingiksin isale pruuni “Classic” mudeli ning peale graveeriksin “Ü.K-parim paps aastast 1986”.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 3. november 2022 at 01:45

    Tahaks kingituse teha hoopis enda vennale, kellel on tänavu esimest päeva põhjust isadepäeva teisest vaatenurgast pidada. Talle sobiks helepruun WASHINGTON ja peale graveeriks: “Olla isa – see on kunst!”
    Selgituseks niipalju, et beebile pandi nimeks Art.

    Aga vahepeal oli vaja soliidset naiste seljakotti, kuhu saaks sissepanna arvuti ja raamatud ning muidugi sai võetud tee ette Von Baeri. Teenindus oli mugav, töötati kaasa, tundsin, et olen kliendina oodatud. Väga hea kogemus.

  • Avatar
    Vasta H 2. november 2022 at 23:52

    Classic tumepruun tundub äge ja kuigi ise tahaks midagi naljakat graveerida, siis isa eelistaks ilmselt midagi tagasihoidlikku. Kuna tegemist on ülilaheda ja edasipüüdliku inimesega, siis paneks hoopis äkki “Make it happen” 😀

  • Avatar
    Vasta Emma 2. november 2022 at 23:17

    Washington ning sisse graveeriks “Ei ole küll motikas, aga asi seegi” :’D

  • Avatar
    Vasta Dinnu 2. november 2022 at 22:47

    Classic must rahakott ja peale laseks graveerida laste nimed 😊

  • Avatar
    Vasta Karmen 2. november 2022 at 20:03

    Kingiksin oma isale klassikalise tumepruuni rahakoti münditaskuga. 😍
    Olenevalt, kui pikk kiri peale mahub laseksin peale graveerida “Luftita oma sajalisi, koid löövad sisse” või lihtsalt “Luftita oma sajalisi” 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. november 2022 at 19:45

    Oma isale: Washington ning graveeriksin “hr Kena” ja “Seal kus on, sinna tuleb juurde!”.

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. november 2022 at 19:43

    Oma elukaaslasele: Franklin ning graveeriksin “hr Konson” ja “Seal kus on, sinna tuleb juurde!”.

  • Avatar
    Vasta Liis E 2. november 2022 at 19:20

    Ma kingiks Classic rahakoti, ilus ja kompaktne tundub. Sisse graveeriks “Parimalt tütrelt” :D:D okeiokei
    Mingeid originaalseid ideid mul pole. 😀 vb ainult nimi näeks kena välja.

    • Avatar
      Vasta Kelly 3. november 2022 at 08:28

      Classic rahakoti kingiksin.
      Kuna mul päris biololoogiline isa juba üle 31 aasta, siis laseksin ainult nime graveerida 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 2. november 2022 at 19:17

    Uus rahakott kuluks mehele küll ära. Peale laseks kirjutada : ” RAIMO – Issi oma tütrele ja Isa oma pojale”

    Ps: Seda enam et tema kinkis mulle võimaluse sinuga jääda kui ma ise ei raatsinud seda väljaminekut teha.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. november 2022 at 19:18

      väärt mees krt!

  • Avatar
    Vasta Anu 2. november 2022 at 18:46

    Kingiks issile klassikalise tumepruuni rahakott ja lasekski graveerida peale “Issi” ❤️😊

  • Avatar
    Vasta Birgit K 2. november 2022 at 18:38

    Washington (Trukiga Rahakott).
    Graveeriksin “Kena”.

  • Avatar
    Vasta Karolin 2. november 2022 at 18:31

    Laseks tütrel mehele isadepäevaks kinkida ja graveerida laseks “Minu rahaauk”

  • Avatar
    Vasta Kaia 2. november 2022 at 18:20

    Mina valiks pruuni Washingtoni meie eelmisel aastal sündinud poja isale. Sisse kirjutaks ” Minu Parim Issi”.
    Ilmselt liiga lihtne aga kink tuleks pojalt ja südamest 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. november 2022 at 18:10

    Isa sai eelmine aasta VB rahakoti, mees samamoodi. Nüüd võtaks endale kaarditasku, muidu on mul kõik kaardid koguaeg kuskil taskutes või autos laiali sest eriline rahakotikandja ma pole, aga kaarditasku piisavalt väike. Peale võiks kirjutada nt: ” Raha tuleb, raha läheb” või ” Kõike tegelikult ei pea ära raiskama!” või ” Sul pole rohkem tenniseid juurde vaja osta!”

  • Avatar
    Vasta K 2. november 2022 at 17:21

    Ma eelmine aasta kinkisin mehele VB rahakoti. Ta kannab seda alati tööpükste taskus ja see tõesti näeb ka peale seda ränka koormust kaunis välja 😄
    See aasta kingiks ka heameelega selle tarvikute koti. õudsalt närvi ajavad ta habeme ajamis asjad kui need mööda vannituba laiali 😄 peale laseks graveerid :” PANE oma asjad ära KURAT!”

    • Avatar
      Vasta Tiina 2. november 2022 at 17:35

      Mehel ongi ragakott täitsa katki juba 🙈
      Valiks classik rahakotti
      MEIE SUPER ISSI ❤

  • Avatar
    Vasta Maarika 2. november 2022 at 16:57

    Kuna ma oma lemmikule meessoost isikule juba kinkisin nende toote, siis seekord võtaks lõpuks endale ühe W1, kaua ma elan ilma rahakotita??
    Graveeriks “Money is freedom”

  • Avatar
    Vasta Tanel 2. november 2022 at 16:41

    Washington

    • Avatar
      Vasta Kerli 2. november 2022 at 19:20

      Washington. Ja kuna me väga humoorikad, sobiks hästi, et “Ise tegid mind, nüüd kasvata ka” 🙂
      Rahakotile ju idekas

  • Avatar
    Vasta Katariin 2. november 2022 at 16:37

    Ma valiks classic musta rahakoti ja graveeriks ‘mind tricks don’t work on ne, only money’

  • Avatar
    Vasta Kairi Niit 2. november 2022 at 16:24

    Valiksin Grant nahast kaardihoidja ja laseks graveerida kallile kalamehele.

  • Avatar
    Vasta J 2. november 2022 at 16:13

    Mina valiksin nahast kaarditasku ja kingiksin selle hoopis oma elukaaslasele, kes uuel aastal esimest korda isaks saab (loomulikult minuga koos, mitte võõra mutiga) :’D

  • Avatar
    Vasta Miia Soosaar 2. november 2022 at 16:09

    Washington pruun trukiga rahakott!
    Sõnumiga: “Minu kangelane, minu Vanaisa”

    • Avatar
      Vasta Eva 2. november 2022 at 17:29

      Nii äge loos!
      Von Baer on tõesti parim!
      Isa on mul kena 22 aastat juba surnud, aga isadepäeval pean meeles oma abikaasat!
      Veebruaris sünnitan talle juba kolmanda lapse! 😃😃😃 Seega mu mees igati tiitlit ISA väärt!
      Talle olen kinkinud juba classic rahakoti ja tekst seal sees on selline: “Sisu on mõeldud jagamiseks vaid oma naisega!”
      Samuti olen talle sealt ka püksirihma kinkinud ja sellele lasin uhkusega perekonnanime graveerida.

      Aga jah, ma vesistan endale seda W1 tumepunast rahakotti.. 🙃 Graveeriks vist “paradiisilinnuke” 😃😃😃🤷‍♀️🤷‍♀️

  • Avatar
    Vasta Nele 2. november 2022 at 15:45

    Mu isal on rahakott mis on vanem kui mina(vähemalt 25 aastat siis), seega kuluks üks classic rahakott talle kindlasti ära, sisse graveeriks midagi lihtsat, ntks “Margus” 😀

    • Avatar
      Vasta Kätlin 2. november 2022 at 17:15

      Kingiks kasuisale Classic rahakoti. Kuna “Even though I’m not from your sack, I know you’ve still got my back” oleks ilmselt liiga pikk rahakotile trükkida, tuleks lihtsalt “Margus”😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. november 2022 at 17:26

        hahahha kui hea 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 2. november 2022 at 15:32

    Nahast kaarditasku- ISSI maagiline rahapuu

  • Avatar
    Vasta Chrislin 2. november 2022 at 15:25

    Valiksin Classic rahakoti ja peale laseks graveerida lihtsalt isa nime – lihtne ja tabav 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 2. november 2022 at 15:21

    Classic
    Münditaskuga Rahakott
    Ja peale graveerida Issi Hunt

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly Meeder 2. november 2022 at 15:14

    Mina paneks panused helepruuni Washingtoni peale, ja sisse graveeriks:

    Kallile Tõprale ❤️

    🤣🤣 Mul pole just traditsiooniliselt normaalsed inimesed ümberringi 😶

    • Avatar
      Vasta Kati 8. november 2022 at 16:31

      Kes võitis?