REISIMINE

väike Amsterdami tripijutt koos soovitustega

29. november 2022

Ma käisin hiljaaegu Amsterdamis. St hiljaaegu on vist isegi vähe öeldud, sest ma alles üleeile jõudsin sealt tagasi, aga mõtlesin, et võiks blogisse ka äkki paar rida kirja panna, sest reis oli mega tore! Ma olen kunagi enne ka Amsterdamis paar korda käinud, aga viimane kord jäi vist kuskile sinna aega, kus Mari veel alles pisike oli ja ma seal kihlusin, haha. Issand, mul ei tulnudki see enne meelde, kui praegu mõtlema hakkasin, et mida kuradit me seal üldse tegime.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis Er 30. november 2022 at 14:53

  MA ARMASTAN AMSTERDAMI!!
  Nüüd siis tead 😀 on veel teisigi

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. november 2022 at 15:26

   Oleks imelik, kui ei oleks teisi😄