TERVISEJUTUD

kohe üldse ei taha haige olla*

13. detsember 2022

Mina ei tea, mis sel aastal toimub, aga kui tavaliselt on haiguste periood pigem talvel eriti hull, siis mu meelest on praegu juba alates suvest pidevalt keegi haige. Sõbrannade chatis vahepeal muud juttu polegi, et kellel jälle lapsed haiged või ise siruli. Ma pean tunnistama, et ma sellele oluliselt ei mõtle, et enda või laste immuunsust pidevalt kuidagi turgutada. Vahendeid selleks ilmselgelt leidub. Ma kipun sellele pigem alles siis mõtlema, kui keegi juba haige on ja täitsa ausalt usun, et vaevalt ma erand olen selles osas 😏

Mis mul iroonilisel kombel aga alati väga põhjalikult varustatud on, on ravimikapp. Seal on immuunsuse turgutamiseks värki nii, et hoia ja keela. Taipaks miskit sealt vahepeal ennetavalt ka tarbida, oleks eriti tore, aga noh. Vähemalt kui keegi juba haigeks jääb, siis pole vaja kohe apteeki tormata.

Ma tahaks kogu au selle ettevalmistuse eest endale võtta, aga tegelikult on suur osa mu ravimikapist tulnud ikka koostööde kaudu. Ja hea on, sest esiteks ma ei tuleks heast peast apteeki minemise ja mingite asjade ostmise peale. Teiseks ei oskaks ma osade asjade peale isegi mitte tulla, mis kodus olemas võiks olla. Ostaks paki valuvaigistit ja võib-olla mingi köharohu nirtsaka lastele ja asi ants. Aga õnneks on mu ravimikapp väga põhjalikult varustatud. Saaksime siin kambakesi mitu nädalat jutti haiged olla, ilma et oleks tarvis suurt midagi juurde osta.

Suure osa nendest asjadest, mis külmetuste ja köhade jms puhul esimesena käiku lähevad, on kujunenud selle järgi, mida lapsed on nõus sisse võtma. Ma ei oska palju soovitusi anda, aga Silvanols saatis kunagi ammu aega tagasi meile portsu oma tooteid ja ega ma polegi näinud sealtmaalt rohkem vajadust midagi muud hankida.

Parimad asjad, et lapsed nohu korral magada saaks. Okei keda ma petan – kasutan ise ka.

Silvanols tooted on selles osas eriti head, et neid õnnestub mul ilma vaevata lastele sisse sööta. Põhiline hitt on muidugi astelpaju õli ja C-vitamiiniga pulgakommid. Nende puhul ei saa lapsed ilmselt arugi, et see kuidagi tavalisest pulgakommist erinev on. Maitse osas muide polegi, lihtsalt kurguvalu leevendab ja C-vitamiini sisaldab.

Laste puhul on kõige sagedasemad jamad teadagi nohu ja köha, nii et köhasiirupit kulub eriti väiksemate lastega nagu leiba. GoRespiro köhasiirup on nii hea mustikamaitsega, et vähemalt meie majas ei puikle ükski hing selle võtmisele vastu. Laste ravimitega vist on tõesti kaks asja, et võiks hea maitsega olla ja võiks nagu toimida ka sealjuures 😀 Mulle on vahel loodustoodetega tundunud, et nende mõju kipub kesiseks jääma. Eriti kui juba haigus täitsa kohal on. Aga jah nende toodete puhul ma näen, et mõjuvad. Ega ma muidu neid ju ei kasutaks, kui tolku poleks 😀

Täiskasvanutele on samaks puhuks olemas GoRespiro kapslid. See on ilmselt eelistuse asi, aga ma tavaliselt pigem võtan kiirelt tableti sisse kui köhasiirupit. Kuidagi lihtsam ja kiirem ja ega need siirupid alati teab mis head pole.

Faringo toodete hulgas on muidu veel mitmeid tooteid selleks puhuks, kui kurk valutab. Kunagi oli ma mäletan mingi taruvaigu sprei, mis maitses nagu mõru õudus. Lastele ei suudaks ma elu sees sellist asja rohkem kui korra suust sisse saada. Aga Faringo astelpaju spreid kütavad nagu vanad mehed. Neid on eri maitsetega ja kõik läheb vajadusel käiku. Apelsini oma kipub vist neil kõige lemmikum olema, kui ma järele mõtlen.

Aga Faringo sarjas veel imemistabletid ka, mida mulle meeldib kotis ja autos hoida, sest see torkiv tunne kurgus kipub enamasti täitsa lambist tulema. Vahel ikka ei viitsi jope lukku kinni tõmmata, vaid silkan kiirelt autost tuppa ära või vastupidi. Ju kuskilt sealt see külmetus tavaliselt jaole saab.

Kui immuunsuse tugevdamise osa juurde tagasi tulla, siis oleks jumal mulle andnud piisavalt mälu, ma võtaks ausõna vähemalt talveperioodil Goimmune Strong kapsleid. Ma ei oskaks muidu suurt midagi kosta selle osas, kui hea see looduslik koostis täpselt on või mille poolest see teistest parem on. Aga et erinevalt paljudest teistest looduslikest toodetest on selle tõhusust uuritud ja tõestatud, siis vast polegi mul siin midagi arvata ega oletada. Ma arvan, et see on üks asjalik kingiidee ka. Igasugu pandeemaid ja muid asju on siin viimasel ajal ikka kõvasti olnud. Kes see ikka tugevamast tervisest ära ütleks.

Ühesõnaga, ma olen Silvanolsi tooteid nüüd juba aastaid kasutanud, nii et kes ametlikke uuringuid ei usu, vaid minu kinnitust vajab, siis siin see on! 😀 Talvel ikka kipub haigusi rohkem olema ja noh, ennetamine on kuuldavasti veel kõige mõistlikum, nii et tegelege sellega.

Silvanolsi tooted on kõikides apteekides saadaval ja neil pidevalt mingid soodustused ka, et ega mul siin muud polegi öelda kui et hea kraam, üsna pikaajalise omal nahal proovimise põhjal soovitan neid proovida. Ega ma siin kõiki asju tutvustada ei jõua, läheb pikaks, aga Silvanols e-poes saate ise põhjalikumalt uurida, mida kõike nad pakuvad.

Loosin Instagramis ja Facebookis kokku kuus pirakat komplekti neid samu tooteid, nii et kel huvi terve olla, siis minge kindlasti osalema!

*Postitus sündis koostöös Silvanols’iga

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta MerikeL 17. detsember 2022 at 09:18

    See plaaster toimib siis nii, et eritab hästi mõjuvat auru? Meil on peres aurutaja, mida magamise ajaks magamistuppa panna, aga lapsed seda alati ei taha. Äkki vahva hülgega plaastripakist on nõus proovima :). Tundub igatahes hea mõte, ja vist suht odav proovimiseks ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. detsember 2022 at 13:42

      Jaa, tal on päris tugev eeterlik lõhn küljes.

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly Puntso 14. detsember 2022 at 21:35

    Kindlasti sooviks Liis Geltmann sellist karbitäit🙂