Uncategorized

meie igaastast jõulusolvumist anna meile tänapäev

24. detsember 2022

Sorri, et ma vahepeal ära kadunud olen olnud. Tööl oli palju teha ja siis murdis meid katk. Või noh, kõigepealt Martat, siis Lendet ja lõpuks mind kah. Polegi ammu surmasuus käinud, vahelduse mõttes tore ikka. Ja kuigi täna oleks vist sobilik blogisse tulla selle “pühade blissiga”, siis tegelikult taastun ma ikka haigusest, istun sassis peaga diivanil ja lõpetasin just lastetoas ronimisseina värvimise, sest ma lubasin Martale, et jõuludeks on see õiget värvi. Ja õige värv olla “vikerkaar”.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Helery 30. detsember 2022 at 23:58

  Oot, mis värk selle vikerkaare värviga on. Meil neljase tüdrukutirtsu toas remont ja kui küsisin, et mis värvi toa teeme, siis sain vastuseks: “värvilise, nagu vikerkaar.”
  Aga raha jõuluks. Sorry, aga mu 17 ja 14 aastased pole ka kunagi selle peale tundud, et jõuluks raha soovida🤦🏽‍♀️.

 • Avatar
  Vasta Liis E 24. detsember 2022 at 23:00

  Pekki, oleks ma teadnud, et nii asju nõuda (kerjata) võib. Ma oleks vabalt Lego nõudnud, kui noh raha ei anta 😂
  MIDAGIGI
  Aga tegelt kurb.
  Ilusaid pühi teile!

 • Avatar
  Vasta E4 24. detsember 2022 at 16:34

  Okei ma vb natuke silmakirjalik praegu ja ausalt SAAN ARU, et inimestel ongi rahaga raske ja praegu majandus on nagu on. ..AGA…
  50€ ja sul on aega terve aasta sellega tegeleda, ehk kui sul polegi nii palju raha ja elad palgapäevast palgapäevi, siis ma olen üsna kindel, et selle 4€ kuus saab kokku ikka (mida kõrvale panna), et jõuludeks kingid oleks.

 • Avatar
  Vasta Tiina 24. detsember 2022 at 16:02

  Pole vist ilus õelda, aga oled sina ikka sitamagnet :))) Jah, meil ilmselt ogal ühel on sarnane kogemus olemas, et ükskõik, mida teed või ei tee, sina oled see nõme. Mul endal ka üks kogemus, jäin täitsa toredast inimesest ilma, sest ma ei olnud nõus ühte oma asja talle andma, enne kui koju jõudsin, olin sõbralistist eemaldatud. Pärast ütles, et mitte selle asja pärast, et küll ma olen rumal, et arvan, et just selle asja pärast. Aga eks kõigil viskab korra lappama. Aga sa oled ses mõttes liiga hea ja rumal inimene ja need ära kasutajad teavad seda, sellepärast sa sinna ämbrisse ka satud. Oleks raha kandnud, oleks võinud rohkem ja eks ta lootus oli, et kannad siis täna ikkagi selle 50 ära. Aga sa ei vastuta teiste inimeste eest, Ole ilusti ja söö midagi head!

 • Avatar
  Vasta Hetu 24. detsember 2022 at 15:37

  Jumala aus. Järelikult ei olnud vaja midagi kuuse alla poetada.
  Päriselt.

  Sama teen ma poe juures toiduraha kerjavate inimestega, et tule minuga siis poodi kaasa, ostan sulle midagi. Saadetakse kus kurat. Ju siis pole kõht tühi.

 • Avatar
  Vasta Mai-liis 24. detsember 2022 at 15:00

  Sorry aga mis asi see per kärss on 🥹😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. detsember 2022 at 15:03

   nagu “per face” 😀 ehk siis näkku 20 euri 😀