JUMALAITA

too old for this shit

24. veebruar 2023

Tavaliselt on need vanainimesed, kes ei suuda ajaga kaasas käia. Noh, et nutitelefonid on keerulised ja internet on raske – isegi telekapuldid ja muu säärane tundub neile tuumateadus. Ma mäletan, et mu enda vanaisa õppis läbi ime väga hilises eas arvutit kasutama ja aeg-ajalt ta ikka helistas mulle, et tal “sai arvuti täis” või et ekraani pilt läks tagurpidi täitsa ise. Ega ma muidugi dissi, sest ma olin niigi üllatunud, et ta üldse arvutis midagi tegema õppis.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta N38 24. veebruar 2023 at 23:01

  Elan koos tarkvaraarendajaga. Terve maja on nuti. Kõikvõimalikud asjad kodumasinad jm, sh maja lukk on äppiga juhitavad. Ja ma ütlen, et helpmegod. Kui nett juksib ja teda kodus pole, käin nt taskulambiga peldikus, sest laelamp süttib ainult liikumisanduriga mille reguleerimine käib mingi homeassistentiga mida ma ei oska elus kasutada. Minu jaoks on manuaalsed lülitid, lukud jm palju lihtsamad hallata kui ükskõik mis digimigimögiäppid.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. veebruar 2023 at 09:54

   Haha, ei no ma kujutan ette, et see nutiasi on väga mugav, aga noh, aint siis kui seda kasutada oskad 😅