TESTIN JA ARVUSTAN

tulen heast südamest soovitama

3. märts 2023

Nagu te ehk märganud olete, siis super palju reklaamartikleid ma viimasel ajal ei tee. Kuna blogi on tasuline, siis lihtsalt pole nagu tarvis ja mulle endale ka meeldib ausalt öeldes, et blogi on täis rohkem minu mõtteid kui suvalist reklaami. Täna aga tahan ma täiesti häbitut reklaami teha ja veel lausa täiesti ilma rahata. Mitte keegi pole seda palunud, mitte keegi pole seda tellinud ja ainuke põhjus, miks ma seda teen, on enda heameelt super asja jagada. Ja ma võin garanteerida, et te kõik kasutate seda asja iga jumala päev.

Jah, ma räägin vannilinadest. Ma tean, et need on kõigil kodus olemas ja uskuge mind, ma oleks ka enne öelnud, et jumala suva, millised nad on, aga mu maailm on muutunud ja ma ei saa teps mitte vaiki olla, sest neid MEGA HÄID vannilinu teeb meie enda kodumaine firma nimega RÄTT.

Mina leidsin nad jumala lambist kuskilt instast, sest mul oli vaja lastele vannipontšosid. Noh, teate küll, need keebid või asjad, mida peale vanni saab selga tõmmata. Neil enne olid ühed, aga juba vanad ja veits katki, seega kui neid nunnusid loomapontšosid nägin, tellisin Martale ja Lendele ka. Ma pean tunnistama, et see ostmine on mugavale inimesele “keeruliseks” tehtud, sest kodulehelt asju osta ei saa, ainult FBi kirjutades. Aga noh, hakkama ma sain ja pontšod kohale ka jõudsid.

Ma Marile ei hakanud tellima, sest ma arvasin, et tal pole sellise “titeka” asja üle huvi, aga ma eksisin. Sest tal oli huvi ja oli oma emas väga pettunud, et tema alatul kombel ilma pidi jääma. Seega ei jäänud mul muud üle, kui uus tellimus teele panna ja läbipaistvuse huvides ütlen, et seekord mult raha ei võetud ja saadeti Mari rüü kingitusena. Lisaks oli ta pakki pannud need samad vannilinad ja rätikud, mida ma siia praegu kiitma tulingi.

Kui te nüüd küsite, et mis ühe rätiku NII heaks teha saab, siis esiteks on nad ilusad ja musta värvi (mis pole muidugi põhiline argument), teiseks on need mega kerged, pehmed ja SUPER imavad. Mul on siin kodus igas hinnaklassis vannilinu ja enamik tunduvad ikka olevat sellised, et ei ima vett nii hästi. Need bambusfroteest rätikud on aga sellised, et literally lust on kuivatada noh! Ma ei oska paremini seletada, peate mind lihtsalt uskuma ja ise järele proovima. Sest ma viskasin nüüd kõik teised rätikud kappi ära ja jätsin ainult need välja – ma tahan ainult nendega kuivatada.

Mari valis endale roosa ükssarviku pontšo ja arvake 10x, kas teised lapsed on kadedad või ei 😁

Minu meelest igatahes super tooted ja mulle meeldib mõte toetada väikest kodumaist äri, mis teeb nii head kraami. Nii et rullige nüüd oma vanad rätikud kenasti kokku ja tellige endale need imelised rätikud asemele. Ma luban, et te ei kahetse 🙏

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisukas 5. märts 2023 at 15:44

    Mul tekkis kohe huvi, kahju, et ainult selline värvivalik. Ma mõtlen saunarätte. Mul just vaja massaazilauale klientide jaoks pehmeid rätte, aga no must sinna ei sobi ja kollane ei sümpatiseeri omale üldse. Aga omale kasutamiseks plaanin küll tellida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2023 at 12:17

      Aga kirjuta neile, ta ju käsitööna teeb, asi tal oleks siis muud värvi teha 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. märts 2023 at 22:19

    Issand, ma nii väga tahaks ka poistele selliseid, aga no hind on päris krõbe ja 2 tk ikka päris kulukas. Aga muidu tore ettevõtmine, kodumaine. Aga no ei raatsi kuigi nii ägedad looma teemalised lastele 😔

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2023 at 11:53

      Jaa, hind on tõesti krõbe (eriti kui mitu osta, nagu ma ka tegin), aga need on reaalselt piisavalt suure varuga ja mega kvaliteetsed, et ilmselt kestavad ka aastaid ja aastaid 😀 Kasutusel on ju suht iga päev 😀