TERVISEJUTUD

kõhuplastika ja tutipekk ja parakad

4. märts 2023

Ma olen siin sada korda rääkinud, et ma lähen kohe varsti kõhuplastikale, eksole. Ja iga kord hakkavad inimesed mulle seletama, et miks ma seda ometi teen, ma ei ole ju “nii paks” ja muud säärast. Noh, kui ma nüüd üdini aus olen, siis kõhuplastika kui selline ei olegi ju kaalulangetusprotseduur. See on lihtsalt viis saada endale selline eriti lame kõht või nii. Jah, seda saaks muidugi trenni ja toitumisega ka, aga ma lihtsalt seda teha ei viitsi, olen jumalt aus.

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisukas 5. märts 2023 at 15:36

    Kui juba ise ka nats kahtled, siis teeks rasvaimu. Sa jõuad seda kõhuplastikat teha küll veel kui vajadus peaks tulema. Praegu tõesti liiga hea keha, et lõikuma hakata.
    Ps, mul võiks ka mõni hea koostööpartner olla, kes finantseeriks mu kõhu ilusaks 🙂 Ma sinu vanuses sain peale 4 last trenniga korda, nüüd 10 a hiljem võin kasvõi pea peal seista, aga no mitte ei lähe see pekk sealt kõhu pealt ära.

  • Avatar
    Vasta Lennu 4. märts 2023 at 21:46

    Tead, pigem see imu, äkki ajalugu kordub ja siis on vähemalt ainult see imu tehtud😆 Ja kui kordubki ajalugu aga plaanitud ajalugu, siis teeks peale seda selle suure värgi ära. Ma ei näe absull mingit probleemi sinu kehas; mega ilusad jalad!! aga miskit teeks ikka, sest.. well.. you can afford it🤣

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. märts 2023 at 19:08

    Mina käisin novembris Mardi juures rasvaimus ja oli sama kahtlus kas kõhuplastika või rasvaimu, hakkasin väga põdema selle armi pärast mis jääb kui plastika kasuks otsustan. Enivei Mart soovitas plastikat siiski kuid mina läksin ja tegin ikkagu rasvaimu ja ei kahetse üldse, elu parim otsus. Mul on megafit lausa kõva kõht pm sixback ja ei úhtegi armi. Nii hea et kahtlema hakkasin ning sisetunnet usaldasin.

  • Avatar
    Vasta Olga 4. märts 2023 at 18:39

    Okei, mõistetav, et trenniga jms ei vinni ja siis lased rasvaimu teha. Aga kas see siis saab sama regulaarseks nagu ilusystid? Sest loogika ytleb, et kui eluviisides midagi ei muuda, siis on varsti rasv tagasi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2023 at 18:55

      No vaata mu enne pilte enne eelmist imu ja ütle, kas on tagasi v 😄

  • Avatar
    Vasta Ner 4. märts 2023 at 18:34

    Sul o n väga kena ja heas vormis keha 🙂 Teemaarenduseks, kui Mari ütleb sulle paari aasta pärast teismelisena, et talle ei meeldi et kõht pole ühtlaselt sile, siis kas sa soovitaksid talle et “pole hullu, me saame plastikas/rasvaimus soodushinna”?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2023 at 18:56

      Teismelisena kindlasti mitte 😄

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 4. märts 2023 at 17:10

    Jaa, tee rasvaimu ja asi ants. Plastikat tõepoolest pole tarvis. Sedaenam kui sa ise ka nii tunned! Armas, et lapsele sellepoolepealt mõtled. 🤍

  • Avatar
    Vasta Vaike 4. märts 2023 at 16:55

    Ma olen ka tutipekiklubis! 😀

  • Avatar
    Vasta Helin 4. märts 2023 at 16:40

    Mina sinu asemel ei teeks kõhuplastikat, sul ei ole vajadust. Minu sõbranna tegi, tal oli ikka tohutult venitusarme jne, aga see operatsiooni arm, mis jääb, see on ikka väga suur ja pole üldse ilus. Rasvaimust ei jää mingeid arme, need paranevad nähtamatuks, tean omast käest. Küll aga on paljudel see probleem, et kõht jääb muhklik, osad saavad lpg-ga korda, aga osadel jääbki.

  • Avatar
    Vasta Sirly 4. märts 2023 at 16:02

    Tõepoolest, kõhuplastika jaoks liiga idekas. Pealegi see arm on ikka…no teda ikka on. Pigem tee rasvaimu kui soovi on . Kiidan mõtte heaks , Mari osas eriti tuli sul good point!

  • Avatar
    Vasta Helle 4. märts 2023 at 15:55

    Mul on ka Mardi juures varsti suur kõhuplastika koos rinnopp tulemas🤩 Ootan salamisi, et keegi oma aja tühistaks ja ma varem opile pääseksin🙈

  • Avatar
    Vasta Helle 4. märts 2023 at 15:26

    Ma olen ka Mardi juurde kõhuplastikale koos tissiopiga minemas🤩 Ma siin aina ootan, et keegi enne aja ära ütleb ja ma varem saaksin 🙈

  • Avatar
    Vasta Merilin 4. märts 2023 at 14:20

    Minu meelest on sul väga ilus keha ja sinu asemel teeksin esialgu rasvaimu ja kui see tõesti ei aita siis hiljem teeks kõhuplastika.
    Sest see taastumine tõesti pidi olema mega rets ja Mari osas sul hea point.
    Ja selle “noku” saab vist ka rasvaimuga ära 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2023 at 14:23

      “Malluka saladus” 😀

      • Avatar
        Vasta Tibu0 4. märts 2023 at 15:54

        Ma teeks selle rasvaimu. Saab ju pärast lisaks kõhuplastika teha kui aasta pärast vms mõtled,et tahaks ikka. 😀

  • Avatar
    Vasta Juula 4. märts 2023 at 14:09

    Saad endale suure armi, mida terve elu püksi peita, täielik lotovõit. Olles juba praegu kehaga, mis näeb ihaldusväärne välja. Mina ühel hetkel lähen ka seda oppi tegema, aga mul on ikka reaalselt suured probleemid ka. Sinu keha omades poleks isegi sellist mõtet tulnud. Vahetame? 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2023 at 14:15

      Jah, see armi värk on ka põhjus, miks ma imu poole kaldun – sellega jääb paar väikest täpikest ainult 😀