JUMALAITA

aasta kõige absurdsema “sisulooja” tiitel on minu poolt välja antud!

9. märts 2023

Vanamutt nagu ma olen, igalt poolt lagunen ja valutan, olen ma enam-vähem jõudnud sinna punkti, kus ma loen midagi debiilset ja löön käega. Et ah, mis see ka minu asi on. Aga vahel satub see loll jutt sajal eri moel minuni ja no ei saa ma ainukene olla, kes piinlema peab. Tahan teid ka ohkama panna, sorri 😁

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis King 10. märts 2023 at 15:38

  Kuidas sul nende blogi maksetega on. Vaatasin et nel kuud juba nii, et kuu alguse läheb kaks korda raha maha mul.
  4.03 ja 10.03
  4.02 ja 9.02
  7.01 ja 9.01
  9.12 ja 12.12
  Kas see mingi teie poolne viga?

 • Avatar
  Vasta riburada 10. märts 2023 at 10:31

  Mallukas – ole hea, pane ka tsitaadile külge – tsitaadi algus, lõpp ja link kust sa selle võtsid. Muidu tola jääbki tühja jahvatama – https://rahaasjadest.ee/lepinguliste-vaidluste-lahendamine/

 • Avatar
  Vasta Helery 9. märts 2023 at 22:07

  Omg, päriselt v😂🙈?
  Tegelt nats naljakas, kui “teistmoodi” inimesi ikka maamunal olemas on.
  Kus sa leiad selliseid “naljakaid” tehelasi?😂

 • Avatar
  Vasta Ülle 9. märts 2023 at 19:22

  Äkki on oma võlanõustamisega meganutikaks laenajaks saanud et teab iga jokk süsteemi 🤣🤣🤣 muidu tundub ikka ebareaalselt loll et seda jura veel maailmale blogida 😄😄

 • Avatar
  Vasta Kaja 9. märts 2023 at 14:15

  Just siis, kui hakkab tunduma, et miski enam ei üllata, tuled sa sellise asjaga lajatama 😁😁 Päriselt ka arvasin, et olen leppinud “rikastava mitmekesisusega” ja teadmisega, et emake loodus pole kõikidele mõistust jaganud. Ma tahaks loota, et sellist kontingenti on ikkagi vähe, nad lihtsalt säravad nii eredalt, et pimestavad iga nurga alt vaadatuna ja, et tegelikult enamik inimesi on normaalsed ja inimkonnal on ikkagi lootust. Or there is literally no hope?! 😥

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. märts 2023 at 16:09

   Tead laias laastus on suva, kui pekki mõni enda elu keerab. Aga veel teisi “nõustada”….No ma ei tea. Eriline lemmik on see lause, et kui nõustamise eest raha maksta pole, siis kirjuta ikka – mõtleme midagi välja! Huvitav, kas siis tuleb soovitus sms laenu võtta, et ta teenustasu maksta? 🥲

 • Avatar
  Vasta Ersats 9. märts 2023 at 14:10

  See on nagu see suhtenõustaja, kes annab suhtenõu, aga ise pole kunagi üheski normaalselt funtsioneerivas suhtes olnudki 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. märts 2023 at 14:12

   justament 😀

 • Avatar
  Vasta Kk. 9. märts 2023 at 13:28

  Õnneks või kahjuks ma pole sellest inimesest varem kuulnud. Aga kas ainult mulle tundub imelik, et inimene, kes on oma elus ikka veel kohas, kus peab mingitelt suvalistelt inimestelt laenu võtma, pakub võlanõustamist? Nagu nõustab, kuidas neid inimesi, kes on nõus oma raha välja laenama, tillist tõmmata v?
  Ja siis imestavad, et varsti enam kuskilt laenu ei saa.. sõbra käest ehk saad “laenu” tingimusel, et maksad siis kui saad ja niipalju kui võtsid. Võõralt inimeselt rahalaenamisel ei eeldaks isegi mitte, et ta niisama aitähi eest valmis abistama on. Peavad ikka tal ka omad kasud sees olema.

  • Mallu
   Vasta Mallu 9. märts 2023 at 13:37

   No tillist ta tõmmata tahab jah, sest alguses on näiliselt nõus teise tingimusega, et laen+intress, aga kui maksmise aeg käes, siis teatab uhkelt, et ta ei pea intresse maksma ja kui tahab, mingi kohtusse! 😀