JUMALAITA

kuidas ma reisil sünnitusvalusid kogesin

18. märts 2023

Hakkasin siin mõtlema, et ma pole vist elu sees seitsme päeva jooksul kaks korda sellist surmahirmu tundnud nagu meie Egiptuse reisi ajal juhtus. Ja patt oleks teile jagamata jätta, sest tagantjärgi on see päris naljakas, aga antud momendis oli mul küll selline tunne, et nüüd on minek. Enne kui keegi nüüd üritab pealkirjast mingit järeldust teha, et ju mul päevad hakkasid ja see valu põhjustas, siis ma ütlen teile kohe ära, et mingi jumalaime abil ei ole mul päevad kunagi valu tekitanud, nii et jah, asi oli ikka tunduvalt hullem.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mariliis 20. märts 2023 at 19:29

  Aijeerum, kriips oli kõrvuno lugedes 😂😂🤣🤣
  Asja iroonia on selles, et ma ise olen sama tüüpi retakas, et tagantnjärele olen alati kõba eit, aga kohapeal suud lahti ei tee 😆😆

 • Avatar
  Vasta Mari 18. märts 2023 at 23:25

  Aga nagu, kas siis aitas? Kas peavalu kadus või kas pärast oli lõõgastunud olla? Ma olen ka massaažis peksa saanud, aga pärast oli ikka parem.
  Usu mind, massöör teab, et on valus. Lihased tõmbuvad pinge kui valus on ja nad tunnevad seda. Isegi olnud niimoodi massaažis, kus iga mudimisega läheb lihas rohkem pingesse ja massöör üritas veel suurema survega siis lahti mudida kuni ta lõpuks loovus. Thank god,

 • Avatar
  Vasta Ülle 18. märts 2023 at 18:14

  Püha püss kuidas mul nüüd pisarad voolasid 😀 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. märts 2023 at 21:09

   Umbes nagu mul massaažis😀