SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

tehke nüüd maru kiiresti!*

20. märts 2023

Te kõik ilmselt teate minu vaimustust Yummikommide vastu ja ilmselt ei ole teile jäänud ka märkamatuks minu õhin teiste Bionorias müüdavate toodete vastu. Lapsed said reisil aru, et paremaid pulgakomme kui Yummikommid lihtsalt ei ole olemas. Meil oli hotellis lambist suur pulgakommilett, kust sai endale peotäite viisi pulgakomme võtta, aga Lende nägu, kui ma seljakotist ühe Yummika leidsin oli ikka hindamatu 😁

Aga üks asi, millest ma ise reisil puudust hakkasin tundma oli just Teo&Bia mandlikreem. Nimelt olen ma viimasel ajal pärit tihti hommikuti visanud endale ühe saiaviilu rösterisse ja peale määrinud seda mandlikreemi koos moosiga ja no kuii hea see on!!! Umbes nagu väljamaal on kombeks süüa maapähklivõisaia moosiga. Võin kinnitada, et mandlikreemiga on see NII palju parem. Muidugi on seda üli hea ka smuutidesse lisada, et see kauem kõhtu täidaks. Head rasvad ja see värk noh! Ja pannkookidele, küpsisetortidele – you name it.

Umbes reisi kolmandal päeval kui mul ainult tomati maitse suus ja meeles oli, istusin basseini ääres ja mõtlesin, et aii, kus praegu sööks seda saia. Imelikul kombel ma muidugi reisile oma kreemi kaasa pakkinud ei olnud 😃 Küll aga vaatasin hotelli restos ringi, et äkki neil midagi sarnast ja oligi. Nime järgi. Tegelikkuses ei olnud see muidugi maitse poolest ligilähedanegi. Jättis vastiku rasvakihi suhu ja maitse oli ka selline… plastmassine ja rõve. Nii et ainult Teo&Bia mandlikreemi mulle, aitäh.

Tänagi oli mul sama kreem kasutuses. Lapsed nõudsid magustoitu ja kuna mul seda polnud, tegin lehttaigast, mandlikreemist, kondentspiimast ja vaarikamoosist saiakesed. Välja nägid nad üsna hirmsad, aga maitse oli hea – silmad kinni sündis süüa küll 😁

Kuhu ma oma jutuga tüürida tahan on see, et Ave andis mulle just teada, et tal on lattu õnnetu juhuse tõttu liialt mandlikreemi tulnud. Aga nii head kraami ei kannata kuskile laonurga seisma küll jätta. Mis on teile hea uudis, sest hind on lausa 30% soodsam, et muu kraam ka lattu ilusasti ära mahuks. Enamasti tellin ma isiklikult seda sealt mitme purgi kaupa. Esiteks muidugi kodus peab alati purk pähklikreemi olemas olema. Aga teate kui hea kingitus see on? Kelle iganes juurde ma sünnipäevale või soolaleivale lähen, siis üldiselt võtan purgi ühes ja saan pärast alati kiidusõnu, et nii maitsev ja hea. Tõsi ta on kah, kurat. Ongi maitsev ja hea.

Ma soovitan kohe kilone purk võtta, nagunii saate aru, et seda on juurde vaja 😉

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kairi 21. märts 2023 at 10:39

  Info huvides vb hea ära märkida, et neil mandlikreemidel kuupäev kohe kohe kukub ka. Seetõttu suurt varu ette ei ostaks. Ega nad kohe söömiskõlbmatuks muidugi muutu, aga lähiajal ikka tarvitaks ära. Ise ostsin paar väikest purki, oleks kuupäev pikem, oleks suure purgi ostnud.
  Aga kiidan takka- tõesti väärt kraam! Olen mitmeid mitmeid purke tellinud 😊

 • Avatar
  Vasta Ner 20. märts 2023 at 20:20

  Sa oled väga hea reklaamikunn 😀 Tahaks ka, aga no pähkliallergia on veits takistav element…..

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. märts 2023 at 21:15

   Vaene inimene 🙁 Pähklitega kraam on ju NIII heaaaaaa