LAPSED

fakki näidatakse ainult võõrastele

24. märts 2023

Eilse teema jätkuks, siis sain täna ka klassijuhatajalt vastuse, et ta rääkis mõlema lapsega, teise lapsevanemaga ja lubas edaspidi olukorral silma peal hoida. Küsisin ka tema käest selle väite kohta, et Mari koolis valetaks ja kiusaks, aga ta pole sellele osale veel vastanud. Ma olen 99.9% kindel, et ta ütleb mulle, et ta sellist käitumist Mari poolt koolis näinud pole. Aga noh, eks näis.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta J. 25. märts 2023 at 01:24

  Mulle meenus just 3 asja – kuidas sul ikka joppas, et sul spiraal välja kukkus ja sa Martakese said ja kuidas Lende väiksena alandlikult küsis, kas ta vett tohib võtta ja kuidas alati ülejäänud perekonda surmtõsiselt ja kulm kortsus vaatas, kui omast arust nalja tegite.

  Mari oli ka väikelapsena nii elurõõmus väike pätu.

  Sul kadestamisväärselt ägedad lapsed.

 • Avatar
  Vasta Liisi 24. märts 2023 at 20:44

  Lendel on Gruusias teine perekond 😂 Krt kui hea! Ma küll isiklikult teid kedagi ei tunne, aga ma võiks oma mütsi ära süüa küll, kui tuleks välja, et Mari on kiusaja ja Lende hoovipeal lollusi teeb ning teistelegi seda kunsti lahkelt õpetab. No lihtsalt ei usu seda värki. Marta aga tundub küll olema teisest puust, kuid mitte kiusaja, pigem selline eneseteadlik mitte millegi kartja.