Uncategorized

meeleheitel koduperenaine

2. mai 2023

Ma ei mäleta, millal mul viimati nii kohutav öö oleks olnud. Ma tavaliselt olen viimseal ajal olnud see, keda sõbrannad narrivad, et pooleldi penskar. Sest noh, peale AK lõppu magan mina juba õndsat und. Aga eile ei suutnud lihtsalt magama jääda. Lapsed rabelesid ja vähkresid mööda voodit ringi ja Marta kõlas iga sekund aina rohkem nagu norskav buldog. Ja kui ma lõpuks olin kella kahe paiku* peaaaegu magama jäämas, ärkas Marta üles.

Konkreetselt köhis ennast üles ja muutus sellest omakorda nii vihaseks, et ei sobinud talle enam ta padi, ei tekk ja isegi lina pidi “vastik” olema. Ühel hetkel hakkas nutma, sest ta “juuksed kiusasid” ja palus, et ma homme talle samasugused juuksed lõikaks, nagu poistel on, sest ta vihkab oma pikki juukseid.

Ma kujutan ette, et ma seal läbi une midagi pomisesin, et jajah, lõikan-lõikan ja vajusin unne. Lihtsalt selleks, et mingi hetk ärgata selle peale, et Marta ennast voodist maha libistab. Kui ma uurisin, et kuhu ta muidu minna kavatseb, vastas ta mulle südamerahuga, et ta läheb kääre otsima, sest ta ikka ei saa seda ööd oma juustega üle elatud.

Thank fuck, et ma ärkasin. Muidu oleksin ma hommikul näinud sellist pilti:

Ehk siis olukord on nüüd selline, et mina (ja lapsed) oleme suht magamata, kõik on väga altid vinguma ja tuju ei ole just parim. Ma pean täna veel paar tähtsat tööasja tegema, aga tahaks ka vinguda, et ma ei viiitsi. Ajaks ennastki kiilaks, kui see mind kuidagi aitaks, aga ma kardan, et need koostöövideod tuleksid tänu sellele veel imelikumad. Seega ma ausalt varsti võtan ennast kokku, käin pesus ära, teen näo pähe ja olen asjalik. Tahaks enne reisi kõik vajalikud asjad valmis pildistada, filmida ja kirjutada, et Türgis poleks mitte mingit muud kohustust peale olemasolema kraami postitamise ja päikse käes lebamise.

Üks asi veel, millega ma pean ennast kokku võtma, on põrandate pesu. Ja seda ma ei saa enne teha, kui mul pole korralikku moppi. Ma muidu pole kunagi suurem asi põrandapesija olnud, aga vähe sellest, et Mila ikka aeg-ajalt sassi ajab, kus ta täpselt pissida võiks, on tal ka see imeline komme, et ta pissib väikse loigu iga kord, kui teda kõnetada, teda nunnutada, temaga pahandada, tema nime lauses kasutada ja muud sellised olukorrad. Ahjaa, siis ka, kui keegi omab jultumust meie uksekella lasta või isegi meie uksest mööda kõndida. Seega mul võiks olla mingi hea mopp, sest muidu elan ma varsti mingis kuselebralises korteris ja ma nagu super palju seda enda ellu lisandiks ei sooviks.

Ja et ma niisama ainult küüned enda poole ei oleks, et teie muudkui soovitage, siis ma soovitan vastu ka. Nimelt seda aurutajat? On selle asja nimi aurutaja v? Mul oli kunagi mingi hirmkallis tefali suur jurakas, mis võttis megalt ruumi ja mida ma ei viitsinud peale saamist never kasutada. Sõbranna kunagi laenas seda ja…sinna see jäigi. Aga mingi hetk ma avastasin, et mul ikka pooled riided kipuvad kortsu minema, seega tellisin endale selle komplekti. Esiteks mul oli just ka seda tupsumasinat vaja ja teiseks oli see ostumomendil pmst 70€ alla hinnatud. Reaalselt NII mugav on sellega riided kiirelt sirgu saada, triikida ma muidugi never ei viitsiks, aga sellega on puhas lust ja rõõm. (Ilmselt aru saada, aga mainin ikka, et pole mingi koostöö, ise tellisin omale).

Nii et vot sellised lood. Soovitage nüüd moppi vastu, olge inimesed! 🙏

*Also kell kaks öösel oli mul nii palju häid postituse ideid ja nüüd on nad kõik peast pühitud, seega peate mopijuttudega leppima😁

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triinu 2. mai 2023 at 20:30

    Mul on vileda turbo. Aga ma pole kindel kas seda eestis ka saab. Muidu on väga hea mopp, saab ilusti üleliigse vee mopist ära väänata lihtsalt jalaga pedaalile astudes. Ainuke asi et must ja puhas vesi võiks eraldatud olla.. aga vist on selliseid ka olemas.

  • Avatar
    Vasta Mannakas 2. mai 2023 at 15:36

    Tundub, et siin Laagris levisid öösel mingid aurud, sest ka mina olen totaalselt magamatta ja sama sitas tujus nagu tänane ilm!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2023 at 21:03

      Krt kes neid aure siin levitas, ah??

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. mai 2023 at 15:11

    Vileda 1-2-Spray Max mopp on parim 💖

  • Avatar
    Vasta Pille 2. mai 2023 at 14:59

    Mul olemas see vileda spray mopp, väga hea asi. Ja masin milleta ei suuda elada Kärcher AURUMOPP SC 3 UPRIGHT EasyFix.

  • Avatar
    Vasta A4 2. mai 2023 at 13:31

    Aii oli tâitsa olemas🤦‍♀️sorry

  • Avatar
    Vasta A4 2. mai 2023 at 13:31

    Aurutaja linki pole vist kaasa tulnud🤔

  • Avatar
    Vasta Maali 2. mai 2023 at 13:12

    Ma moppi ei oska soovitada aga ise pesen põrandaid sellega https://www.k-rauta.ee/p/aurupesur-karcher-sc-2-easyfix/8mcl
    No ei viitsi mina mingit vee ja ämbri ja mopiga majandada. Ja no lastega majas kuidagi megalihtne. Juhe seina ja siuh kõik mustus läinud. Lapsed veel kuidagi eriti ajavad limpsi maha või porised jalanõud jõuavad tuppa, midagi tilgub maha. Ja ma nii harjunud sellega. Vahepeal lisan midagi vee hulka et lõhna ka jätaks. Aga muidu, megalihtne, isegi nahkmööbel saab puhtaks, vannitoa vuugid, köögikapid, pliit jne jne. 🙂