Uncategorized

meeleheitel koduperenaine

2. mai 2023

Ma ei mäleta, millal mul viimati nii kohutav öö oleks olnud. Ma tavaliselt olen viimseal ajal olnud see, keda sõbrannad narrivad, et pooleldi penskar. Sest noh, peale AK lõppu magan mina juba õndsat und. Aga eile ei suutnud lihtsalt magama jääda. Lapsed rabelesid ja vähkresid mööda voodit ringi ja Marta kõlas iga sekund aina rohkem nagu norskav buldog. Ja kui ma lõpuks olin kella kahe paiku* peaaaegu magama jäämas, ärkas Marta üles.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Triinu 2. mai 2023 at 20:30

  Mul on vileda turbo. Aga ma pole kindel kas seda eestis ka saab. Muidu on väga hea mopp, saab ilusti üleliigse vee mopist ära väänata lihtsalt jalaga pedaalile astudes. Ainuke asi et must ja puhas vesi võiks eraldatud olla.. aga vist on selliseid ka olemas.

 • Avatar
  Vasta Mannakas 2. mai 2023 at 15:36

  Tundub, et siin Laagris levisid öösel mingid aurud, sest ka mina olen totaalselt magamatta ja sama sitas tujus nagu tänane ilm!!

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. mai 2023 at 21:03

   Krt kes neid aure siin levitas, ah??

 • Avatar
  Vasta Katrin 2. mai 2023 at 15:11

  Vileda 1-2-Spray Max mopp on parim 💖

 • Avatar
  Vasta Pille 2. mai 2023 at 14:59

  Mul olemas see vileda spray mopp, väga hea asi. Ja masin milleta ei suuda elada Kärcher AURUMOPP SC 3 UPRIGHT EasyFix.

 • Avatar
  Vasta A4 2. mai 2023 at 13:31

  Aii oli tâitsa olemas🤦‍♀️sorry

 • Avatar
  Vasta A4 2. mai 2023 at 13:31

  Aurutaja linki pole vist kaasa tulnud🤔

 • Avatar
  Vasta Maali 2. mai 2023 at 13:12

  Ma moppi ei oska soovitada aga ise pesen põrandaid sellega https://www.k-rauta.ee/p/aurupesur-karcher-sc-2-easyfix/8mcl
  No ei viitsi mina mingit vee ja ämbri ja mopiga majandada. Ja no lastega majas kuidagi megalihtne. Juhe seina ja siuh kõik mustus läinud. Lapsed veel kuidagi eriti ajavad limpsi maha või porised jalanõud jõuavad tuppa, midagi tilgub maha. Ja ma nii harjunud sellega. Vahepeal lisan midagi vee hulka et lõhna ka jätaks. Aga muidu, megalihtne, isegi nahkmööbel saab puhtaks, vannitoa vuugid, köögikapid, pliit jne jne. 🙂