AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA SUHETEST

“ma sõidan ennast surnuks!” ehk palju õnne sünnipäevaks, kallis!

1. juuni 2023

Ma eile korraks hakkasin jälle mõtlema, et igas suhtes on ikkagi kaks poolt ja võib-olla on see minust siiski väga inetu, et ma siin niimoodi “musta pesu pesen” ja kõigele lisaks on ta ju lihtsalt inimene, kes mõnikord teeb vigu ja lapsepõlv oli tal kohutav ja kõik tema eelnevad suhted on teda katki teinud ja…

Aga siis meenus mulle, et pooltel eestlastel on sitt lapsepõlv ja meil kõigil on olnud kehvasid suhteid. Sellegipoolest suudab enamik inimesi läbi ime siiski normaalsed inimesed olla. Ja MA TEAN, et see oli mu enda süü, et ma ise ära ei läinud ja blaablaa, aga ma otsustasin, et kuna see on vaba maa ja minu elu on minu content, siis täna esitlen ma teile seda lugu, kuidas ta mu sünnipäeval ennast ära tappa lubas.

Ma ütlen ausalt, et ise ka naeran seda kirja pannes, aga SIIS ma küll oluliselt ei naernud. Ühesõnaga, oli minul sünnipäev, alles loetud kuud tagasi, eksole. Kõik oli väga kena ja tore, aga seda ainult selle hetkeni, kuni… enam ei olnud. Ja ma ütlen ausalt, et ega ma ise ka kaine polnud ja kõiki detaile seetõttu võib-olla täpselt ei mäleta, aga umbkaudselt saan teile selle nunnu loo kirja panna.

Ühesõnaga käis mu sünnal üks mu meessoost sõber, kellel minu vastu kindlasti huvi pole. Seda võib kinnitada ka näiteks tema…mees, if you know what I’m sayn. Ühel hetkel tegi ta mulle suu peale väikse mopsu ja mina rääkisin sõbrannale naljaga, et vaata tavaliselt on naistel see, et purjus peaga kipud sõbrannasid musitama, aga ju siis mõnikord läheb teistpidi. Et kui muidu naised ei huvita, siis täis peaga ikka juhtub. Ja nagu me räägime siin MOPSUST, mitte mingist tatti panemisest, eksole.

Loomulikult kuulis seda juttu kuskilt nurga tagant ka minu austet eks, kes läks sellest väga närvi. Aga kuna ta, hea inimene, ei tahtnud mu “pidu ära rikkuda” siis ta otsustas, et täiskasvanulikum oleks sellest hoopis hommikul rääkida. Teoorias super hea mõte, ei saa salata. Ainult et sellega läks veidi lappama, sest selleks, et ennast “tegevuses hoida” ja mitte nendel teemadel rääkima tulla, otsustas ta ennast sigalakku täis juua. Upsss.

Kui teatav joobeaste käes oli, kadus ka mõte see jutt homseks hoida. Ehk siis ta tuli mulle rääkima, et ma olen teda petnud (haha) ja mina läksin närvi, sest… mida kuradit sa ajad? Ja siis tema läks närvi ja mina läksin veel rohkem närvi ja kulmineerus see sellega, et ta lõhkus mingi peegli ära, üritas voodit ümber lükata (ma ei tea miks 😃) ja lõpetuseks hakkas otsima autovõtmeid, et “ennast surnuks sõita”. Selles suhtes veidi kohatu, et me olime peole tulnud minu autoga ja VIISAKAS inimene üritaks ennast ikka omaenda autoga surnuks sõita, aga oh well.

Ma mäletan, et ronisin lihtsalt kõrvaltuppa voodisse ja üritasin magama jääda, et mitte selles vestluses enam sekunditki osaline olla, aga kui ta seal jupp aega juba röökinud oli, siis mul viskas kopa ette, võtsin autovõtmed, andsin need tema kätte ja ütlesin surmtõsiselt, et näed, palun, võta, ole lahke ja tee mis vaja, aga jää lihtsalt ainult ükskord vait.

Selle peale saatis ta mu vittu (see jäi mulle eredalt meelde, sest on mis ta on, siis ta päriselt mind SÕIMANUD ei olnud enne kunagi) ja jooksis nendega minema. Surnuks ta ennast sõitma ei läinud, läks hoopis allakorrusele viina edasi jooma ja vähestele ärkvel olevatele inimestele rääkima, kuidas ta endale sõbra KOHE järele kutsub.

Shoutout Pillele, kes väga usinalt aitas tal asju pakkida, ta kenasti uksele saatis ja ütles, et ok tavai byeeeee! Lubas temaga koos isegi küüdi saabumist oodata. Polegi nüüd päris kindel, kas elementaarsest viisakusest või et veenduda härra lahkumises. Huupi pakun viimast. Aint et ära too siiski ei läinud – vanad head tühjad ähvardused – ja hommikul leidsin ma ta hoopis enda voodi kõrvalt maast magamas.

Õnneks oli mu vend ka peol, kes mind kenasti koju tõi, ilma, et ma oleks pidanud eksi lolli nägu vahtima.

Mis aga edasi sai oli see, et tema tuli hommikul alla, kus kõik parasjagu hommikust sõid, võttis oma telefoni kätte, unfriendis mind Facebookis sõbralistist ja kuulutas kõikidele mu sõpradele pühalikult, et tema on minuga igaveseks DONE!

Seejärel lasi ennast Tallinnasse sõidutada ja oli vähem kui tunni aja pärast põlvili mu terrassil nuttes ja värisedes andeks palumas, sest TA EI TAHTNUD NII TEHA ja ta ei tea mis juhtus! Ja ma sain valesti aru! Ja ta vabandab! Ja ta ei tee nii enam kunagi!

Ma isegi ei mäleta, mismoodi ma ta enda terrassilt minema sain, aga paari tunni pärast oli ta lillesülemiga tagasi ja halises veel nii kaua, kuni ma ta sisse lasin, et ta mind paremini ära moosida saaks 😃

Ja kui te arvate, et see kõik oli hull, siis loo puänt alles tuleb! Ma vist siin mainisin ka, et mõned mu sõbrad panid raha kokku ja kinkisid mulle sünnaks selle hirmkalli Dysoni eksole. Samal õhtul vaatas ta mulle suurte silmadega otsa ja küsis: “Oota aga… Kas sa oled sellepärast praegu pahane, et ma seda Dysonit sulle üksinda ei kinkinud?”

Reaalselt mul oli tunne, et ma olen mingisuguses paralleeluniversumis, kus ma suhtlen amööbiga, kes mitte midagi aru ei saa 😃 Umbes sama hea võrdlus, et ma lähen ja peksan oma kontori sassi ja siis küsin vallavanema käest, et aa kle kas sa pahane, sest ma detsembris seda ühte storyt üles ei pand v? 😃

Ja mul on piinlik öelda, et ma IKKA VEEL peale seda olin temaga koos edasi, aga õnneks vist täpselt ainult kuu aega, mil ma iga jumala päev juba mõtlesin, et KUIDAS ma siit olukorrast küll välja tulla saaks. Mul on mingi teema oma sünnadega, ma nimelt ARMASTAN neid. Aga ma ise ka loll, sest kaks aastat tagasi mu sünnal ähvardas ta mu väiksele vennale peksa anda, nii et mida ma üldse imestan eks 😃

Vot, selline tore lugu teile siia neljapäeva! Homme jälle! Seniks olge musud!

Loe ka neid postitusi!

57 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 2. juuni 2023 at 14:33

    No ja jumala eest ütlesin endale, et mina blogi lugemise eest ei maksa 😄 Sõin oma sõnu ja igatsesin seda õhtuti Malluka blogi lugemist taga. Eile sai uudishimu võitu ja minust saigi lugeja, kes õhtuti mõnnab ja loeb. Hetkel ei saa ju käest telo panna, nii palju on lugeda. Aga see ehe Mallu on lõpuks tagasi, kes räägib asjadest nii nagu on. Go!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 14:39

      Tere tulemast seltskonda! 😄💕

    • Avatar
      Vasta Mamm 4. juuni 2023 at 12:01

      Mul täpselt sama 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 1. juuni 2023 at 21:29

    Kui sina arvad et see on klatšijutt, siis tegelikkuses oled sa nende postitustega toeks väga paljudele naistele, kes hetkel on sellistes suhetes ja on väga tähtis, et sa sellest räägid. Olles ka ise hetkel samasuguses suhtes, siis kui muidu oleks ma pärast suurt tüli, mis tekkis sellepärast et palusin teisel poolel ka natuke majapidamistöödesse panustada, ärganud hommikul paistes silmadega suurest nutmisest ning magada oleks saanud ainult tänu unerohule. Siis nüüd lugedes su postitust ja neid kommentaare ning nähes läbi blogi kui rahulolev ja õnnelik sa nüüd oled, siis see annab ka mulle jõudu ja motivatsiooni, et äkki olen ka mingi hetk samas kohas kus sina. Kõige haigem on see, et teades väga hästi, kui perses kõik on, siis see trauma Bond on lihtsalt nii tugev, et see kõik lõpetada ja tegelikkuses ootad ja vahel isegi loodad, et äkki teine pool teeks päriselt lõpuks mitte ainult ei ähvardaks sellega pidevalt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:31

      Tead mind aitas vist see ka, et kui ma hakkasin mõtlema, et MIDA ma siis nii väga omast arust tema juures “armastan”, sain ma aru, et need on nii basic asjad ja pmst iga mees saaks nende väheste asjadega sama rolli täita 😀 Nothing fucking special 😀

  • Avatar
    Vasta M 1. juuni 2023 at 21:04

    appi, kust siuksed vennad tulevad, mingi tehas kuskil v? mul sarnane kogemus nagu PALJUDEL siin kommentaarides ka. kas kõikidel naistel vähemalt üks selline eks? peaks mingi toetusgrupi looma.

    mu eks reaalselt jõi end nii üle pidevalt ja korraldas mingit sitta ja järgmisel hommikul gaslightis mind, et sellist asja ei juhtunud. jah, see võis toimida kui ma olin ise ka joonud, aga ühel hetkel olin ma rase ja peale seda imetasin seega ca 2 aastat ei tarbinud tilkagi ja tundus üsna koomiline siis kui ta üritas väita, et ma hull peast ja siukest asja üldse ei juhtunud.

    kõige hullem on see, et me juba aastaid lahus, aga lapse pärast sunnitud suhtlema ja ta vahest ikka kirjutab ja vihjab umbes nagu “varsti mind äkki enam ei ole” jms. ja ma lihtsalt ei vasta või kirjutan ok ja guess what… muidugi ta ikka elus järgmine hommik. mitte, et ma ta surma tahaks aga kurat võtaks, võtku kokku end ja saagu üle. ma isegi ei tea, mida ta sellega saavutada üritab. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:31

      Jaa, muidugi midagi iial ei juhtunud, pole olnud jne 😀 haha, see on klassika!

  • Avatar
    Vasta DIANA 1. juuni 2023 at 19:31

    No sa kurivaim, kuidas mulle meeldib su kirjutamise stiil. Super, nagu oleks ise asja keskel olnud🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 19:41

      Usu mind, sa poleks tahtnud seal keskel olla 😄

  • Avatar
    Vasta N 1. juuni 2023 at 16:19

    Jep, tuttav olukord.. kommentaaridest siin lausa jube lugeda kui paljud sellise asjaga tegelema on pidanud. Lõpetasin ka paar aastat tagasi veidi üle 4a kestnud suhte, kõigepealt rääkis kõigile milline l*ts ma olen, siis käis uksetaga lilledega nutmas, siis lubas ennast ära tappa kui teda tagasi ei võta jne, õnneks ma suutsin endale kindlaks jääda ja ei võtnud teda tagasi.. tema ema isegi veel ütles mulle et olge ikka koos edasi sest kartis et poeg midagi teeb endaga, see on nii haige, mis ma oleks pidanud süümepiinadest inimesega edasi olema sest muidu tapab ennast ara v😂 aga noh.. kolm kuud hiljem oli ta uue naisega kihlatud.. thank god et last sellisega ei saanud, tööl ei käinud elas ainult minu kulul,kodus ka sittagi ei teinud, ainult mölises koguaeg jne, tagantjärgi mõtlen ikka kui lolll ma olin et neli aastat sellist jama kannatasin.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:32

      Krt, sa ikka tugevam kui mina, ma võtsin ikka selle soiu peale 100x tagasi 😀 Loll olin kah 😀

  • Avatar
    Vasta T 1. juuni 2023 at 13:56

    Mulle tunduski see hommik väga kahtlane… Tänks, et ära lahendasid 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 14:03

      Ma juba mõtlesin, et ma ei saa kunagi tagasi tulla sinna, sest mul NII FAKING PIINLIK😄😄😄😄🙄🙄🥲🥲

      • Avatar
        Vasta R. 1. juuni 2023 at 14:34

        Minu eks ka lubas kõilaeg end ära tappa. Lõpuks mul oli nii villand sellest, et ma küsisin, et mida ma vastu pean ütlema… küsima , et missugust hauaplaati tahad? Mis su lemmiklilled on? 🤣 Siis rahunes maha.

      • Avatar
        Vasta T 1. juuni 2023 at 22:07

        Nalja teed v?!😃
        Meil on lohutusauhind kõigile naistele, kelle mees meie talus peo ära s..b. Kast vahuveini! Tule järgi 😉

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 10:16

          Tead ausalt rabarestosse tuleks super hea meelega! 💕😄

  • Avatar
    Vasta P 1. juuni 2023 at 13:25

    Sa oled targem, kui mina.
    Samas olukord pisut teine.
    Inimene muutus , kui kokkukolisime . Sellist kurameerimis aega oli 2a.
    Mul olid ka juba lapsed. Ootasin tema esimest last. Tundus igati loogiline kokku kolida…… kuid ma ei osanud unes ka näha sellist elu, mida elasin. Ma võiksin sellest raamatu kirjutada. Kuidas ma peangi saama peksa ma olen ise süüdi ja karjus, et mul vene veri….. jube kuigi oli jällegi ilusaid aegu ka. Kuid vahel kurtis ära. Mina muuudkui andestaksid ja andestaksid. Kusjuures mul oli häbi rääkida, millise inimesega koos elan…..
    Kuni ta uue haise leidis…. Taipasin, et milleks siis varjata tema vägitegusi. Kuigi arvasin, et inimene on muutunud. 2a polnud mind peknud. Kui aga tuli uus inimene tema ellu peksis mind majast välja. Ka ämm tuli mind majast välja ajama
    Seda kõike talusin 8a.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 13:37

      Ah ei ole mina kellestki targem. Nii kahju kuulda, et sul veel NII hull kogemus oli 🙁

  • Avatar
    Vasta Maaria 1. juuni 2023 at 13:23

    Issandjumal, täiskasvanud mees ..
    😀

    Aga ise elasin ka sellisega 8aastat koos, kes ise tõmbas ringi nagu homset poleks aga mina ei tohtinud oma klassivendasid isegi facebooki sõbralistis hoida 😀😀 rääkimata siis kuskil väljas käimisest

    Aga lõpuks, kui mul konlreetselt siibrisse viskas, peale meie lapse sündi, laps oli ~5-6 kuune, hakkasin mina väljas käima. Ja no ikka nii, et õhtul panin lapse magama ,teadsin et ta magab ilusti terve öö ja saabusin hommikul täpselt lapse ärkamise ajaks.
    Terve mu väljaskäimise aja ta ainult pommitas smside ja kõnedega- saatsin sõna otseses mõttes ta perse. Ja kui ta lõpuks aru sai, et ma ei allu tema soovidele ja manipuleerimistele, et “ala, laps on üleval ja ei maga, tahab emmet jne” , siis ta otsustas ka mulle pildi saata, kuidas ta ennast lõigub 😀 selle peale muidugi lippasin koju, sest issandjumal psühhopaat, mis siis saab,kui laps peakski päriselt ülesse ärkama ja isa vedeleb kuskil oma lõhki lõigutud veenidega.
    Koju jõudes siiski selgus, et see oli ketšup 😂😂

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 13:35

      APPPII 😀 See on ikka ausalt HAIGE mis inimesi olemas on 😀

    • Avatar
      Vasta Treraadiokaks 1. juuni 2023 at 20:16

      Küsin täiesti ebaoriginaalse küsimuse ja pardon mai french- mis kurat sind tema juurde aina tagasi viis ja neid ajuvabadusi läbi elama pani? Tahtis end proovile panna? Uskumatu tegelane, iga pisemgi asi karjub näkku ja lehvitab punaseid lippe- nartsissist!
      Loomulikult oled sa alati kõigest valesti aru saanud, tema ju ikkagi nii väga armastab jne…..jubeeee!

      Kuskil keegi kommenteeris, et tal oli jobu mees aga ei saanud teda niisama välja visata, kuna mehel oli sinna korterisse sissekirjutus- armas naine, tea, et sissekirjutus ei anna mitte mingisuguseid eriõiguseid seal elamiseks vms. Järgmine kord viska julgelt välja!

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:32

        Ma ütlen ausalt, et ainukene seletus saab olla ajutine ajupeetus 😀

  • Avatar
    Vasta M. 1. juuni 2023 at 13:21

    Täiesti teemast välja, aga miks sa oma kodu enam ei müü? 😁

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 13:35

      Sest mulle sobib siin ka olla 😀

  • Avatar
    Vasta A 1. juuni 2023 at 12:27

    Tekib selline tunne, nagu oleksime sama inimesega koos elanud 😅 sain umbes 7 aastat sellist asja kannatada, sellest 2 viimast oli ta mu lapse isa, ja kui ta lõpuks oma joomise ja tegudega peaaegu 5 kuuks vangi läks, ma ta peale seda uuesti tagasi võtsin, siis lõpuks ma sain aru et sitast saia ei tee 😂 aga keeruline oli peale seda normaalse inimesega suhtesse minna, sest alateadvuses ootasin koguaeg millal ma nüüd midagi valesti teen ja millal mind kõiges süüdistama hakatakse, aga seda siiani pole tulnud. Niiet vist ikkagi on normaalseid mehi ka olemas 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:38

      ei kindlasti on normaalseid mehi olemas, kammoon, ma ju teadsin seda, et on. Ma olin Kardoga abielus ja ta ei käitunud iial nii 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 1. juuni 2023 at 12:22

    Kuule siit kommentaariumist saaks kokku panna ääretult põneva raamatuseeria “Nartsissisti päevaraamat” Ma arvan, et sellest saaks uus “Berti päevikud”. Mul on ka mitmeid lugusid pakkuda, näiteks selline peatükk alustuseks:

    “Käisin nädalavahetusel peol ja tegin narksi, kaisutasin ühe neiuga, kes oli ka sama laksu all kui ma ise. Koju jõudsin millalgi kell 11 järgmisel päeval. Ülejärgmisel päeval tunnistasin siis oma elukaaslasele ülesse, aga ta ise on süüdi, sest ta ei tee narksi, muidu ma oleks temaga kaisutanud ju. Alguses ma olin väga alandlik ja võtsin seda kui head õppetundi, kus ma sain aru, et ma ei tahaks oma elukaaslast tegelikult petta. Ja umbes nädala pärast, kui see teema oli ikka üleval, küsisin tema käest, et millal ta lõpuks üle kavatseb saada sellest.
    Aa, ja ma unustasin öelda, et see tšikk suudles mind. Aga see polnud minu süü.”

    by mu lemmik eks,
    mina siis elukaaslase rollis 🙂 🙂 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:30

      Haha, apppiii! See oli meil ka põhi teema, et MILLAL SA ÜKSKORD ÜLE SAAD? Nagu… ma ei jõudnud ühest asjastki üle saada, kui juba uus peale sadas 😀

  • Avatar
    Vasta ldm 1. juuni 2023 at 12:21

    Kle sellised loopealkirjad ja tiiserid viivad mind varsti selleni välja, et ostan lugemisõiguse lõpuks. Kaua ma neid kommentaare loen ja peas puslet kokku üritan panna haha

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:31

      Tule tule! 😀

      • Avatar
        Vasta piib 1. juuni 2023 at 14:07

        ma just unsubscribesin sest raha napib aga pean vist kuskilt mujalt kokku hoidma 😂
        a muidu ta sind enam ei taha tagasi?

  • Avatar
    Vasta Konkreete 1. juuni 2023 at 12:11

    Hahahha mu lapse isa lubas ennast ära tappa, sest ma mölisesin temaga, sest ta taaskord täispeaga koju tuli (keset päeva, meil oli 3k laps sel ajal & ta jõi IGA PÄEV VIINA). pmst ta tuli koju, mul oli wtf duude, jällleee? Ja siis ta varises taburetile, ütles et ma tapan ennast ära, sest ma ajan ta hulluks ja ei lase elada. Lukustasin ennast beebiga teise tuppa, kuulsin et mingi kolin käis… Siis avastasin ta esikust magamas kirves kõrval, vetsu ukse ees. Ma viskasin teda vist 300x välja, aga reaalselt ära kolis ta alles siis kui laps 9k. Ja see oli mu ema korter, mul polnud endal nagu kuhugi kolida ja tal oli siin sissekirjutus, seega asjade uksetaha viskamine oli ka natuke keeruline. Ühesõnaga pmst nüüd on nii, et kui tavaliselt inimesed näevad unes õudukaid, kuidas neil keska lõpetamata siis mina näen unes, kuidas see inimene tagasi korterisse imbub ja mitte kunagi ära ei lähe. Ja täpselt samamoodi ma mõtlen, et on ta ikka päris inimene või olen ma ise hulluks läinud ja sellise imelooma välja mõelnud. Nii tagurpidi loogikaga debiili pole minu silmad veel varem näinud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:42

      Mul tundub et neil kõigil on jumala tagurpidi loogika 😀

  • Avatar
    Vasta B 1. juuni 2023 at 12:00

    Väga huvitab ja vb oleks nii mõnelegi kasuks, et kui sa juba ise aru said, et oleks vaja lahti saada sellisest inimesest, siis kuidas sa seda tegid? Ja kas tõesti ta rohkem ei üritanud enam ennast tagasi moosiga?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:39

      See on väga hea küsimus, millele vastust mul pole. Ühel hetkel lihtsalt vaatasin teda ja oleks tahtnud ketti panna 😀

  • Avatar
    Vasta Ceissy 1. juuni 2023 at 11:36

    Okei, Mallu, sorry not sorry, aga just sellised elulised lood on üheks põhjuseks, miks ma su blogi nii armastan 😀
    Kadusidki ära vahepeal oma “päris-elu” lugudega, noh, mõtlen seda, et kui olid Kardoga koos, siis jagasid oluliselt rohkem asju. Nii häid kui halbu 🙂
    Ootan ka järgmiseid lugusid.. Kommentaaridest loen, et lubasid siin juba vabanduskirjad ja päris lahkumineku lugusid. Olgu olla, aitäh ka minu poolt 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:48

      No vaata Kardo ei keelanud endast kirjutada ka 😀

      • Avatar
        Vasta C 1. juuni 2023 at 22:52

        Kardol ilmselt ei oleks ka midagi varjata olnud😄

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 10:15

          Seda jah 😄

  • Avatar
    Vasta Igaksjuhuks ei kirjuta 1. juuni 2023 at 11:15

    Hahah, nii tuttav värk kõik.
    Aga jah saan aru ja mõistan, läksin kokku tagasi kutiga kes mu käeluu murdis mind läbi pekstes kui olin heast tahtest talle järele läinud firma peole, hommikul kallistas mind ja teatas et olen ju ise süüdi kõiges selles. Tüüpilised nartsissistid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:48

      Issand jumal, on ikka haigeid mehi 🙁

  • Avatar
    Vasta Sirly 1. juuni 2023 at 11:00

    Püha jeesus, seda on täitsa õudne isegi lugeda. Mul taolise inimesega ( lahjam variant) ka suhe olnud ja midagi nii halba enam kogeda ei taha, enne oleks üksi. Ise pettis , aga armukadetses, kui sõbranna juurde läksin, sest kui sa mind armastaksid, jääksid sa minuga koju jne. Lõputu draama ja tsirkus.
    Mallu, Sa oled mega tubli, et selle jama lõpetasid! 🩷

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 11:01

      Võibolla oli loo õppetund see, et ma tsirkusejuhatajaks ei sobi! 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 1. juuni 2023 at 10:56

    Uuuuh 😆😆 minu üks eks, kes oli ka saikoooo lubas end merre uputada 😆 pmt sinu juttu lugedes tuli see hull aeg mulle jälle meelde 🤮
    Muster sama. Karjub, sõimab, kuulutab kõigile, et me done 😆 ja siis tunnid-päev hiljem vabandused vabandused….
    Aga jah…merre ta endiselt läinud pole .
    Ja meenub ka see seik, kus ta läks enda onu peale nii armukadedaks kuna too mu koju saatis, et lubas ta maha tappa..so 🤷🏻‍♀️ olid head ajad.
    Ahjaa…kord ka tuli mulle sõpradega istumisele vihaga järgi, sest ma naguniiiiii petan teda, käskis mul auto peale minna ja siis pani gaas põhjas minema…kahjuks lõppes see autosõit künka otsas. Õnneks midagi ei juhtunud. A süüdi olin ikka mina, et nii juhtus 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 10:57

      Appi, need vennad võiksid ausalt kõik koos teraapiasse minna 😀

  • Avatar
    Vasta K 1. juuni 2023 at 10:50

    Kurat, nagu põnevusromaan ( loe- kriminull). 😃
    Tegelikult mulle meeldib su ausus. Võibolla aitab su läbielamised ka teistel samas olukorras olevatel naistel/meestel aru pähe võtta ja ära minna.
    Tubli oled!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 10:51

      Tead ma arvan, et ei aita 😀 Sest sellises olukorras inimesed saavad ju ise ka aru, et see on NII PERSES olukord, aga….välja tulla imelikult raske 😀

      • Avatar
        Vasta K 1. juuni 2023 at 11:01

        Ei ole midagi, Mallu teeb oma vastuvõtu toa ja hakkab naisi lohutama ja nõu andma. 😀 Kerge pokaal /pudel ka ja juttu jätkub kauemaks 😃

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 11:02

          naistega võin hängida jah, need mehed võivad ennast minust heaga kaugele hoida tho 😀

  • Avatar
    Vasta anna 1. juuni 2023 at 10:44

    huvitav, kas tal on piinlik ka praegu 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 10:44

      Miks tal olema peaks? Mitte midagi sellist pole ju iial juhtunud ja ma lihtsalt…tahan ta elu ära rikkuda… 😀

      • Avatar
        Vasta anna 1. juuni 2023 at 10:45

        su postitused on nagu hea järjejutt praegu, ootame järgmist järjejuttu 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 10:47

          Ma ei teagi nüüd, kas järgmiseks jagada seda lugu, kuidas me actually lõplikult lahku läksime, või jagan teile hoopis tema arvukaid vabanduskirju (mis olid alati üks ühele samad) 😀

          • Avatar
            anna 1. juuni 2023 at 10:52

            Kui tahad õiglaselt käituda, siis tuleb mõlemad lood meile ära rääkida, tänan 😀

          • Mallu
            Mallu 1. juuni 2023 at 10:56

            No krt…tavai 😀 Aga täna ma pean tööl viimast korda nägu näitama ja trenni minema 😀

          • Avatar
            Karina 1. juuni 2023 at 11:25

            See ei ole isegi valikuvariant, et kumba räägid-obv mõlemad. Ma maksan😂

          • Mallu
            Mallu 1. juuni 2023 at 12:48

            Kõike saab! 😀