JUMALAITA KURB ON OLLA

üks häda ajab teist taga

16. märts 2022

Mul on selline tunne, et mu blogi saab halamise järgi erinevatesse ajastustesse jagada. Alguses halasin kodu ostu üle. Siis remondi üle. Siis 27 aastat vannitoaremondi üle ja nüüd sellle pagana reklaamkonto üle. Sorri, kellele see pinda käib, aga midagi pole teha.

Mind ausalt ajab kogu see reklaamivärgi tagasisaamine siia blogisse juba vaikselt ahastusse. Ma küll paar nädalat tagasi naersin, et annetan nii palju edasi, et enda firma konto varsti tühi. Oleks see siis siiani mu suurim probleem 😁 Sest nüüdseks on nii, et see ongi kohe tühi, aga kui Google kontot korda ei saa, siis ei ole ka mingit lootust sellele, et sinna kunagi juurde ka tuleks. Minu sees on endiselt see loll teadmine, et jajaaaa, küll kõik kohe korda saab. Aga mida päev edasi, seda rohkem hakkab sisse hiilima see mõte, et… Aga kui ei saa?

Mul on oma blogiga hunnik väljaminekuid ka, mida ma igakuiselt tegema pean. Endale palka maksma, oma töötajale palka maksma. Mõlema eest palgamaksud maksma. Käibemaksu pean maksma. Serveri eest pean maksma. Ehk siis mitmed-mitmed tuhanded kuus. Ja nüüd on mul umbes paar nädalat, et see teema kuidagi korda ajada, aga no…kuidas? Keegi võiks mulle mingi väga hea idee anda, mul endal on pea juba jupp aega tühi.

Eelmine kord, kui sellel teemal halasin, kirjutas mulle üks “murelik lugeja”, et kas ma hakkan nüüd neid annetusi tagasi nõudma, sest nagu öeldud, tegin ma need ju esialgu enda rahast, arvates, et vahet pole, saan ju nagunii uuel kuul tagasi. Ma ausalt ei tea, mis sorti inimeseks te mind peate, et ma läheksin päästeametilt, punaselt ristilt, loomakaitsest või erinevatest väikelastega seotud organisatsioonide käest enda raha tagasi nõudma. Issand püha jeesus. Enne pigem loobun igaveseks enda liistuideest ja õpin ükskord nimekirja alusel poes käima või miskit, aga nii tont inimene ma ka ausalt ei ole, et selline mõte üldse pähe tulema peaks.

Osad soovitasid, et pangu ma enda blogi tasuliseks, aga hästi odavaks. Ala 1€ kuus. Ma ütlen kohe ära, et sellel ei ole pointi. Kõik need süsteemid, mis selliseid makseviise lubavad teha, võtavad sealt ise ka päris suure protsendi vahelt ja noh. Mulle tõesti on vastumeelne see mõte, et ma sellise asjaga jamama peaks. Mina ei oska elusees garanteerida, et kas pärast inimeste kaardiandmed on ikka turvatud jne. Ma ei taha enda hingele seda, et pärast keegi rahast lagedaks tehakse või midagi sellist.

Nii et ainukene idee, mida ma suudan praegu välja mõelda, et kuidas need mind aidata saavad, kes seda teha soovivad, on ise oma “jootraha” mulle kanda. Kui tunne on, et rahakott lubab ja tahaksite, et ma seda sisu siin edasi kütaksin. Mul nagu ideid on, aga mul reaalselt kass nii suur, et ma võin kirjutada või mitte kirjutada, aga ega vahet ju ei ole. Kulutan oma aega, aga mille jaoks, onju. Samas, ega mul seda aega ka millelegi MUULE ka kulutada pole, selles suhtes pole vahet 😁

Ja ma tahan rõhutada, et see pole mitte kuidagi kohustuslik ja ma olen kindel, et inimestel on endalgi mitumeid kohti kuhu oma raskelt teenitud raha kulutada. Ma lihtsalt ütlen siin, et kui ma kogu aeg olen teile viidanud, kui oma netisõpradele, siis sõbrad, mul praegu bad trip natukene. Kui te tahate hetkel välja aidata hädast, siis oleksin enam kui tänulik. Ma tõesti loodan, et saan ikka selle varsti korda, aga nii kaua pean siin teie armust virelema 🥲 Huvitav asi see elu ikka. Tavaliselt olen mina see, kes rahumeeli teisi aitab, aga nüüd pean ise käed tõstma ja ütlema, et klge, veits täbar seis.

Enne kui keegi jõuab öelda, et krt mine tööle siis – ma ausalt juba kandideerisin. Loodan selle kuu lõpuks mingi vastuse sealtpoolt ka saada, aga ei käi need asjad nii päevapealt ja vahepeal tuleb ikka edasi ka elada 🥲 Ma reaalselt tahaksin, et need aitaksid, kes tahavad ja saavad. Teised võivad enda sõimamised omale jätta, eks pliis 😬

Ühesõnaga, sellised lood siinpool sood. Ja pliis ärge võtke seda kuidagi sellena, et tra makske või ma enam ei kirjuta – kirjutan ikka. Mul praegugi kaks ideed soolas, aga need tunduvad natukene kohatud, sest mõlemad on seoses asjadega, mida ma tahaks kodus teha, aga… Mille eest ma teen neid, onju 😁 Ahjaa, sellest tahan ka kirjutada, et sain LÕPUKS OMETI selle krdi Buduaari nii kaugele, et nad lubasid minust enam mitte “POMMUUDIS!!” stiilis artikleid mitte kütta, juhhuu! Ja kassidest tahtsin kirjutada ja… Ühesõnaga ideid on, andke pliis veits motti ka 🤞

MALLU MARIANN TREIMANN EE272200221029834243

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar