Uncategorized

tohutult kasvanud BSH üllatab taas: “Kristina on paks ja vaene ja n**ger”.

10. juuli 2023

Ma ausalt mõtlesin, et ma jätan selle BSH teema nüüd edaspidi rahule. Noh, esiteks selle pärast, et see otseselt ei olnud minu draamagi – MULLE isiklikult pole ta midagi teinud. Aga no mind tõesti väga häirib, kui keegi minu sõbrannadele liiga teeb ja kuna Kristina kuskil tahtis enda poole välja öelda, siis pakkusin talle selleks kenasti oma blogi.

Loe ka neid postitusi!

117 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Merka 13. juuli 2023 at 09:55

    BSH-BULLSHIT*

  • Avatar
    Vasta Tyy 12. juuli 2023 at 01:28

    kasutades sõbra või ex sõbra kohta neid kirjeldatud sõnu on ta enda sõnul jõudnud tohutult areneda, siis tekib küsimus – kus see arengutase veel enne seda oli… Päris rumal on endale sedasi puid alla ajada.
    Taktitunde ja empaatiavõime puudus teeb arenemise ja kasvamise täiesti võmatuks. Kas see on juurde õpitav?
    Usun, et eesmärgi nimel ollakse võimelised ja teadlikud küll, kuidas on õigem käitumine. Teovõimelisus pole ju kadunud kuhugi.

    • Avatar
      Vasta ellen 30. juuli 2023 at 21:51

      väga hea tubli postitus.

  • Avatar
    Vasta väike Myy 12. juuli 2023 at 00:52

    Seest mäda neidis tõi meelele just juhtunu… Tahtsin midagi head ja maitsvat, leidsingi kapilt viimase sametise virsiku või oli see persik. Oli teine ilusake, aga kui hambad sisse lõin, seest täitsa pruun ja mäda. Tuli ajalooprügikasti teine lennutada. Mis vahe on virsikul ja persikul. Põhimõtteliselt ei mingit, kas pole. Samas, sõna persik seondub teadagimillega… Seega persik on p…läind virsik.
    Imelikud assotsiatsioonid tekivad vahel. Neiu on minu mõtetes edaspidi PSH …

  • Avatar
    Vasta Kellu 11. juuli 2023 at 23:57

    Koomiline milline tsensuur on brigitega seotud artiklite kommentaarides. Saan Kristinast aru, et ta siin laseb sorteerida mõttetuid kommentaare. Kui sõimatakse inimest naha värvi pärast, siis see on mõttetu ruumi raiskamine. Aga brigite laseb palju teravamad, sisuga kommentaare kustutada. Peab jääma mulje et ilus, rikas, parem kõigist

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. juuli 2023 at 18:24

    Mul on valus seda kõike lugeda.

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. juuli 2023 at 18:23

    Jeerim ! Kullake! Kas sa soovid jälle kohtu vahet sõeluma hakata. Ole kuss ja tegele oma asjadega. Kui Kristiina sulle nii hea sõbranna on siis ta ei kasutaks sind niimoodi ära. Mõtle vähe

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. juuli 2023 at 16:20

      Kuidas Kristina mind ära kasutas? 😀

  • Avatar
    Vasta grindr2 11. juuli 2023 at 14:13

    Nüüd ta seal solvab ja nutab kordamööda oma stoorides nagu korralik bipolaarne, aga seda “denissi kirja” pole ikka adresseerinud 😀 hahaaa. Isegi sellisel on mingi häbitunne kunagi, näete…

  • Avatar
    Vasta Evalyna 11. juuli 2023 at 10:36

    Tik Tokis levib video kus ta jalaga Kristiinale virutab ja naerab.Tõsi küll elusuurust kuju lööb aga ikkagi see madal.

    PALJAS.VIINER kasutaja

  • Avatar
    Vasta Triin 11. juuli 2023 at 10:26

    Mulle tundub et samamoodi on süüdi siin Marjen ja tema on liiga lihtsalt pääsenud. Oskas lihtsalt õigel ajal õiges kohas praegu head nägu teha. Correct me if I’m wrong aga paras paar nad bshga.🤷‍♀️ Miks on rassism tolereeritav põhjusega et ”ta vabandas ja saime asjad räägitud”? Väga madalalaubaline käitumine mänedzeri (ja ükskõik kelle) poolt, kutsuda rassistliku hüüdnimega, taga panna ja pärast teha süütud silmad. Aga stiilipunktid talle sellegipoolest et suutis oma p*rse siin päästa.

    • Avatar
      Vasta grindr4 12. juuli 2023 at 22:34

      Jep mõtlesin sama siin..

    • Avatar
      Vasta Riina 13. juuli 2023 at 18:12

      Ma olen absoluutselt nõus. Milline sõbranna kasutab ise ka sama inetut hüüdnime oma väidetava tööandja ja sõbranna kohta. Paras paar BSH-ga ja kahju, et Kristina teda ei eemaldanud oma sõpraderingist, minu arvates ükski vabandus ei tee seda heaks, Viha ei peaks, aga süsteemselt pikemaajaline tagaselja mõnitamine ei ole kohe kindlasti lihtsalt vabandusega heastatav. Mänedžer või asi. Piltidelt vaatab vastu ilus inimene, lapsega ja sisu nii mäda. Väkk. Ja meie imestame, et meil on koolikiusamine, kust see tuleb, suured eeskujud noortele räägivad ja käituvad üksteisega nii. Üksasi on kritiseerida tegevust/otsuseid (mina nii ei teeks jms), aga välimust mõnitada ….. .

  • Avatar
    Vasta Kats 10. juuli 2023 at 22:47

    See siin on nagu Eesti oma Selena G ja Hailey B drama…

  • Avatar
    Vasta Ana 10. juuli 2023 at 22:39

    Tundub et absoluutselt kõik selles pundis on veidi mürgised. Kõikidel on nüüd mõttekoht, kui inimesed nii räägivad ja käituvad täna ühe või teisega nii, siis ühel hetkel saavad kõik samas pundis sama mürgisüsti osaliseks. Milelgipärast mul oli juba ammu tunne et miski selline pomm lõhkeb. 2 inimese poolt valitud nn äripartner tundub *minu isikliku arvamuse kohaselt* ebausaldusväärne ja juba silmavaates ebasiiras. Alles ilmus suur lugu- see võibolla oligi sõpruse eesmärk, saada ka killuke. Aga need paksuks ja nahavärvi mõnitamised, selliseid nn sõpru pole küll vaja. Selle seltskonna neiudele soovitaks veidi mõelda ja analüüsida, kas on alati vaja nii suurt draamat ja sildade põletamist. Oleme parem head.

  • Avatar
    Vasta AM 10. juuli 2023 at 21:56

    Vaatasin neid Brigitte storysid täna ja nagu…???? Ma saan aru küll, et ilmselt enamus inimesi on kunagi kellegi kohta halba rääkinud või midagi valesti teinud, aga vaevalt nad siis käivad ja räägivad, kui palju paremad nad on. Ja nagu ta viimased storyd täna..et ta pidi ka nüüd avalikuks tulema oma asjadega ja nüüd tänasest on parem inimene? Nagu kui need teemad poleks avalikuks tulnud, siis ta prolly ju jätkaks ikka samamoodi??? Ehk siis kokkuvõttes ikka sama võlts nagu enne ju???

  • Avatar
    Vasta Nimi 10. juuli 2023 at 20:57

    Mulle tundub üsna kõnekas, kui kurjakuulutavalt kuss on kogu meie kollane meedia. Clickbait pealkirju oleks ju saanud omajagu genereerida. Justkui oleks mingi suurem pirukas küpsemas?
    Ma tegelikult ei taha kellelegi halba, isegi kui tundub, et inimene on täielik nõmedik. Aga tundub, et mingi omas peas megastaar on vist väga valusat õppetundi saamas.

    • Avatar
      Vasta Dhdndjc 12. juuli 2023 at 22:36

      Või pigem, et kuna bsh veel (hetkel) delfi all, et siis nagu omadele ei keerata? Mai tea

  • Avatar
    Vasta Marge 10. juuli 2023 at 19:56

    Kõige hullem kogu selle loo juures on minu arust just see välimuse põhjal mõnitamine ja alandamine.. Lühike, paks.. Selline väiklane koolikiusajalik mõnitamine kuuluks pigem põhikooli taseme, mitte arenenud, , kõrgharidusega, intelligentse ja professionaalse isiksuse juurde. See on väga suur pettumus ja näitab kahjuks veekord, et kõik pole kuld mis hiilgab.. Illusioon on purunenud. Kuningas on alasti.

  • Avatar
    Vasta M 10. juuli 2023 at 19:21

    Tal on vaja kedagi, kes ütleks et jää vait ja ära rabele, sest mida rohkem rabeled seda sügavamale essu sisse sa vajud. Lisaks ükski vabandus ei alga sõnadega “vabandan ja võtan kõik omaks aga aga aga sina/teie olete rohkem süüdi!!!” See näitab, et see on rohjem öeldud suu soojaks ja tegelikult ei vabandata millegi eest.

    • Avatar
      Vasta Loretta 13. juuli 2023 at 12:43

      Ta tõmbab veel endale korralikult vee peale. Kui juba N-sõnad mängus. Siis tõesti, et vabandan, aga kõik teised on süüdi, sest mina olen parem… siis ilmub mingi artikkel, et magasin selle ja tollega, et ma ise tegelikult valetasin jne jne. No tõesti jätab juba väga hüsteerilise ja bipolaarse mulje. Kurb on see, et just väga noored jälgivad teda, a usun, et paljud on ikkagi stabiilsevad ja targemad.

  • Avatar
    Vasta Vsh 10. juuli 2023 at 18:04

    Ma olen ikkagi käinud ülikoolis ja etiketikoolitusel. Joon ainult kallist shampanjat, odav ei ole mulle. Ma olen tohutult arenenud selle 5-päevaga ja nüüd tunnen, et olen nii õiges kohas. Ma olen juba nädal aega alkoholist vaba. Ja et tea ikka teaks, siis ma olen ülikoolis käinud.

  • Avatar
    Vasta Inimene 10. juuli 2023 at 17:50

    Ausaltöeldes ma ei ole kunagi aru saanud, miks sellised BSH-d üldse kuulsust ja tulusaid tehinguid võidavad, kui juba tema tähelend algas pmst tahmafiltri- Susannena. Ka selles loos keeras ta ise kokku ebaseadusliku jama ja süüdistas kõiges autoteenindust: https://www.ohtuleht.ee/972195/vaat-kus-lops-brigitte-susanne-hundi-omavoliliselt-muudetud-mersu-voib-ulevaatusel-labi-poruda
    Üsna varsti järgnes invakohale parkimise skandaal. Pärast seda on ta vist osanud otsestest seaduserikkumistest hoiduda, aga tema osalemine saates “Maskis laulja” oli nii ebameeldiv, et tekib küsimus – miks ta sinna üldse kutsuti?

  • Avatar
    Vasta Helena 10. juuli 2023 at 17:22

    Kellegi neegriks sõimamine ületab igasuguse viisakuse ja normaalsuse piiri. See nö kasvanud BSH arvab toesti et kedagi paksuks ja neegriks sõimamine on okei. Sorry aga mingu häbenegu kuskil nurgas😡. Ütleme ausalt KRISTINA PÄRTELPOEG ON VAPUSTAVALT ILUS NAINE😍❤️(ma olen isegi kade et ma nii jumekas pole kui tema). Kristina on poole ilusam kui BSH nagu ütleme ausalt mulle pole kunagi BSH MEELDINUD JA EI HAKKA ENAM ÜLDSE MEELDIMA

  • Avatar
    Vasta Mammu 10. juuli 2023 at 17:08

    Brigitte käib igaks ürituseks riideid laenamas disaineritelt. Nüüd ilmselt keeratakse kõik need kraanid kinni. Kes tahaks BSH seljas midagi eksponeerida? Maine on nii halb lihtsalt. Enam ei päästa see “100 000 jälgijat”. Kui sinu kaubamärk oled sina ise, siis pead oskama käituda. Pead valima mida ütled, kuidas ütled. Kaua aega keenud see pada. Nüüd mulksub kõik pinnale see sitt. Peab varsti ise riideid ostma hakkama, ei saagi tasuta ja laenuks 😄 Vaatame siis, kas muutub see suhtumine “ma kannan kõike vaid ühe korra”.

  • Avatar
    Vasta MA 10. juuli 2023 at 16:47

    Su blogi, sry, on nagu… vaatad Grey anatoomiat ex ja järsku kanal otsustab noup näitame selle asemel Kodu keset linna hoopis. Nii tüütu 🤣

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 17:44

      haha, sorri 😀

  • Avatar
    Vasta KK 10. juuli 2023 at 16:27

    Appi kui madal ja rõve see tema jutt on, häbi lugedagi sellist asja aastal 2023. Instast võtsin talt follow maha, sest juba enne seda praegust draamat käis mulle see “ema theresa” värk pinda, tüütud storyd olid.

  • Avatar
    Vasta Anni 10. juuli 2023 at 16:10

    Rassism on täielik no go ja sellele ei ole maailmas ühtegi õigustust ega vabandust. Mis juhtus Jüri Vipsiga kui ta kasutas rassistlikku sõna? Red Bull tühistas ta koheselt. Aastal 2013 oleks imelik koostööd mitte lõpetada sellise inimesega. Kui ta on sidunud oma isiku OÜ-ga, siis peaks veel rohkem mõtlema kuidas käituda ja mida öelda. Tõesti piinklik ja labane.

    • Avatar
      Vasta Anni 10. juuli 2023 at 17:49

      2023 mitte 2013 🙂 ehk siis super piinlik on peale rassismi väljatulekut näidata, et ta on järsku uus inimene ja alustame kõik nullist

  • Avatar
    Vasta Liina 10. juuli 2023 at 15:43

    Kas BSH insta storys “vaimudega rääkija” on Ants, keda enam eetiliseks ei peeta?😀 See on ju kogu aeg sellist tegevust viljelenud. Mis asjast see BSH jaoks siis enam eetiline polnud?😀 kui Ants hakkas rohkem raha kokku ajama?😀

    • Avatar
      Vasta Melany 11. juuli 2023 at 02:19

      Lol, ma mõtlesin just sama, sõimab Kristinat neegriks aga ise liialdab isepruunistajatega 🤣+ ta kuskil postituses hiljem ütles selle peale, et sorry umbes kui liialdasin aga mulle meeldib pruun olla… Haige inimene

  • Avatar
    Vasta Miisu 10. juuli 2023 at 14:45

    Vaatasin eile Antsu instagrami kontot, üksteist nad enam ei jälgi. Spioonides, millal ta enam Antsu postitusi ei laikinud, saab teada, millal must kass läbi jooksis neil. Huvitav, mis seal küll juhtus? Lugedes Kristinaga juhtunut ja Antsu tekste postituste all, paneb mõtlema, kelle või mille pihta need suunatud olid/on 😀

    • Avatar
      Vasta Mh, 23. juuli 2023 at 11:20

      No ma ei tea kas see nüüd parem väljaütlemine on.. Lastetus ei ole kuidagi seotud inimese inteligentsiga. Ja 27 aastatst vanapiigaks kutsuda.. No jh, see on nagu BSH retoorikasse sulandumine 🙂
      Mina sain esimese lapse 35 ja teise 37 aastaselt ja ei ütleks, et ma enne väga vanapiiga olin, lihtsalt tegelesin teiste asjadega. N.ö *kasvamisega* 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Eeva-Liisa 10. juuli 2023 at 14:03

    Nagu What???? Kuhu jääb nüüd siis see professionaalsus nagu see lastetu vanapiiga söögi alla ja söögi peale soiub. Saan aru, et inimene on 27a ära ōppinud uue sõna”professionaalne” aga esmalt kui seda igas teises lauses kasutada, võiks endale selgeks teha mida see sõna päriselt tähendab. Hea ja ilus inimene Kristina, las see vanatüdruk annab kohtus aru oma sõnade eest. Usu neid kes sind toetaksid, on väga-väga palju!

    • Avatar
      Vasta isiil 10. juuli 2023 at 14:30

      Lastetu vanapiiga @ 27? Gurl, võta veidi vaiksemalt nüüd. Tema lastetus või vanus ei ole mitte kuidagi seotud tema inetu käitumise ja egomaniakaalsusega.

    • Avatar
      Vasta Ehh 10. juuli 2023 at 15:11

      mis see lastetus siia puutub muidu? Et kui õiget inimest pole leidnud, siis psühholoog tohib sõimata kedagi vanatüdrukuks jne? Ma ka 31 ja lastetu, kohe sellepärast alamklass ja nartssisist valmis?

    • Avatar
      Vasta Vaike 10. juuli 2023 at 16:31

      Lastetu vanapiiga? Kaitsta solvatut solvangutega pole solvajast targem käitumine. Mitte, et see võistlus oleks, aga usu, selline väljend võib teha rohkem haiget, kui sa tahaksid. Ka neile, kelle kohta see otseselt öeldud pole.

    • Avatar
      Vasta Liisa 10. juuli 2023 at 16:43

      Kas lastetu on mingi uus solvang? 😂

    • Avatar
      Vasta Kr 10. juuli 2023 at 16:50

      Offtopic põhiteema suhtes, aga “lastetu vanapiiga” kui solvang / halvustav hinnang 27-aastase inimese kohta? Mul tekib nii palju küsimusi selle kasutatud väljendi kohta… 27-aastane naisisik on eelistatult siis ema ja tal on mees? Emaks olemine ja hõivatud suhtestaatus teeb automaatselt paremaks inimeseks? Kahtlane niimoodi hinnanguid anda, mis mustavavad peale BSH ka palju teisi inimesi. Kui sildistama hakata, siis võiks mõelda ka sõnade tähendustele ja milliseid laiemaid väärtushinnanguid need kaasas kannavad. “Lastetu vanatüdruk” ja “see vanatüdruk” oleks võinud kommentaarist välja jääda, selle asemel lihtsalt “ta” või BSH. Kahju, et nime järgi naiskommenteerija halvustab oma kommentaaris teist naist läbi suhtestaatusele viitava sõna. Rant over.

  • Avatar
    Vasta A 10. juuli 2023 at 14:00

    Oh jumaaal, ma olen ka teda seltskonnas kaitsenud, et on küll veidi enesekeskne ja “mina ja maailm”, aga et naiste eest tundub välja astuvat ja selline girls girl olevat, nii palju siis sellest, edaspidi olen vait. 😀😀 Nüüd tundub ka eriti irooniline see Keili draama, et Keili vaesekest BSHd ei toeta ja salli, sest ta on nii ilus ja edukas. Pole sõnu nagu Kristinalgi. 😀 Loodan, et Anna, Anu, Ants jne kõik ühised sõbrad pead liiva alla ei peida ja Brigittele seda võitmatuse tunnet juurde ei anna ja toovad maa peale, et selline käitumine on lubamatu. 🤯🤯🤯🤯 Ja loodan, et Kristina lendab täiega ja saab BSHle ninanipsu anda, kui enam “vaene” ei ole😂😂😂

    • Avatar
      Vasta S 10. juuli 2023 at 14:22

      Ants juba ütles ka temast lahti. Oli story pandud, aga nüüd see juba kadunud

  • Avatar
    Vasta Antsik 10. juuli 2023 at 13:54

    Nähes kuidas käitus B Pärnus finaalsaate õhtul, siis ma ei imesta üldse, et ta selliseid asju võib öelda, kui emotsioonid keevad. Olen aru saanud, et mida ilusam ja täiuslikum avalik kuvand, seda mädam see inimene on. Kõik liigutused ja storyd on kalkuleeritud. Aga kui keegi julgeb vastu astuda neile, siis tuleb see õige mürgine kättemaksuhimuline inimene välja.

  • Avatar
    Vasta L 10. juuli 2023 at 13:27

    Iga ratsionaalselt mõtlev inimene on BSH juba lahti mõtestanud. See paistab välja, kui pealiskaudne ja enesekeskne inimene on. Seda oli ka näha EMA’l.
    Tegelikult on tegemist väga ebakindla inimesega, keda huvitab ainult, kuidas lambad teda näevad ja selle nimel tõmbab vanaema öösärgi iga kord selga, kui postitusi tegema hakkab. See selleks, see on kõigile nähtav ja võib vabalt insta stoorisid vaatama minna, et selles ise ka veenduda.
    Tulles aga Malluka ja Kristina juurde – tõesti väga kurb ja ebaaus, et BSH on nõmedalt käitunud (muud tegelikult ei ootakski). Minu põhimõte on see, et kui lased endale 1x pähe roojata, fain – roojaja apsakas. Aga kui laesd 2x pähe roojata – siis juba omaenda viga. Siit omad järeldused.
    Kahjuks teie, Kristina ja Mallukas, argument jääb veidi lahjaks. Te mainite postitusi, kus BSH olla öelnud seda või toda, aga meil on ainult teie sõna. Palun katsuge ikka kuvatõmmis ka postitada. Võite tundliku osa hägustada ja jätta ainult BSH suunast tuleva vaimusünnituse.
    Ma ise pooldan õiglust ja hetkel näen, et te suudaksite paremat, et rahvale näidata kellega tegu.
    Kui julgeb öelda, siis arvestab ka tagajärgedega.
    Oma stooris ta identifitseerib ennast, kui BSH OÜ. See tähendab, et tema tegevused on otseselt seotud tema firma edukusega ja loomulikult ka sellega, kuidas tal edaspidi tööd hakkaks olema.
    Olge tublid! Kristina – jaksu! Ja ära lase ennast teistel inimestel määratleda – ise tead kõige paremini, kes oled. Seega ole alati sõbralik enda vastu, sest see on see, kes/mis Sind määratleb.

    • Avatar
      Vasta Piret 10. juuli 2023 at 15:59

      Sa ikka peenelt nii kuradima uudishimulik, et viitsisid selleks lausa terve tiraadi kirja panna 😆
      Tegelikult on siin väike konks ikka sees kah – praegu saab BSH selle loo kenasti ümber lükata juhul, kui see vale ja laim on. Kui M aga BSH erakirjavahetusest siia ridagi peaks screenshottima, on BSH-l koheselt mõnus trumbilärakas tagataskus ja lidub kohtu poole nii et pole asigi. Ja see on küll tähtsam kui siin mõne haiglane screenshoti-nälg.

      • Avatar
        Vasta L 11. juuli 2023 at 01:45

        Siis pole mõtet üldse alustadagi – see on minu mõte siin. Milleks üldse poolkõvalt kedagi siin känkeldama kukkuda. Selline pesu pesemine võiks üldse ära jääda. Tegemist on täiskasvanud inimestega. Kui julged suu lahti teha, siis võtad vastutuse ka tagajärgede eest – easy as that.

  • Avatar
    Vasta Mari 10. juuli 2023 at 13:17

    Minu jaoks BSH story tipp oli see, et ta kandideeris Myhitsi selleks, et suurem korter osta ja 6 kuud sissetulekut näidata. Sest see jumala ees ei ole ju panga petmine ja vägagi legit viis uus kodu soetada, lisaks oma sõbrannale “ära panemiseks”.

    • Avatar
      Vasta P 10. juuli 2023 at 16:00

      Miks ja mismoodi see panga petmine on?
      Just asking.

  • Avatar
    Vasta Õkva 10. juuli 2023 at 13:10

    Ma olen BSH storysid jälginud ja tundus äge ja julge naine olevat. No tegelikult ongi. Aga väga ülbe jah. Uskumatu ikka. Mulle hakkasid need “olen karsklane”, “elan kloostrielu”, “olen nii arenenud”,imelikud naljad, kaotab kõik sõbrad ja boyfriendid Kõik kuidagi imelik tunduma. Sain aru, et on väga katki tegelikult ja see “tulen tagasi parema inimesena ” never happenef. Ta on täitsa sassis. Tule taevas appi!! Õnneks on Kristinal paremaid sõbrannasid, nii ilus ja vahva noor naine.

  • Avatar
    Vasta Gerty 10. juuli 2023 at 12:57

    Minu meelesest on teise välimuse veel enam nahavärvi sõimamine alla igasugu piire. Nagu ta ise oleks täiuslik. Vb ta Kristina peale kade, et tal loomulik ilus jume aga BSH peab solli või mis iganes uksi kulutama. Kõige lihtsam on selline inimene oma elust kustuta ja no las ta toodab seda paska edasi kui tahab, ju tal lihtsalt niiiii igav elu ja tähelepanu vajadus suur.

    • Avatar
      Vasta P 10. juuli 2023 at 16:02

      Mis solli, vahtu määris peale ju, alles pani üle sellega ja pidi ahvikeste ees vabandama 😀

  • Avatar
    Vasta Erika 10. juuli 2023 at 12:22

    Õudne putukas. Ma olen kusjuures see vend kes lendab DMi, kui midagi head ja toredat on vastata stooride peale. Olen kirjutanud bshle, kristinale ja ka mallule😄 ainuke, kes kunagi ei vasta ega isegi vaata kirja on bsh. Samuti olen kuulnud ägedat kõlakat, kus bsh Pärnu sunseti peldiku järjekorras ühe tuttavaga kakles, sest tema on staar ja ta läheb esimesena, kui tema tahab. Edu talle igaljuhul. Muidu ju edukas ja vahva aga seest mädaneb😂

    • Avatar
      Vasta Annu 10. juuli 2023 at 15:29

      Appi ma mõtlesin, et ma ainuke “imelik” kes vastab midagi storyde peale 😃
      Aga sama kogemus BSHga. Ju ma liiga “lamp” 🤷🏼‍♀️😅

    • Avatar
      Vasta Annu 10. juuli 2023 at 16:56

      Kusjuures. Huvitav on see, et jagab kuidas talle head soovitakse/küsitakse/soovitusi jagatakse. Aga ometi ei vaata ega vasta ta mõne kirjutajaks üldse. Kus see loogika on 😅 valituid avab?

  • Avatar
    Vasta Janz 10. juuli 2023 at 12:16

    Minu highlight oli see, kui ta storys mainis, et talle hüäänikari kaela saadetud jne. Pmst 1:1 sama retoorika nagu Terrase draama puhul kasutati tema kohta, ei saa tõesti öelda, et õppinud poleks (iroonia) 😀

  • Avatar
    Vasta Kkk 10. juuli 2023 at 11:35

    Ta on ju niiiii väga kasvanud, nagu ta igas postituses rōhutab. Sama palju nagu ta igas intervjuus rõhutab, kuidas ta on ülikoolis käinud on, kuidas ta täna jälle smuutit sōi, kuidas ta on NÜÜD eluga väga õiges kohas ja rahul. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  • Avatar
    Vasta Denis Tamm😀 10. juuli 2023 at 11:32

    Huvitav kust see sõnavabadus ja mustamise piir jookseb. Kui neegrile öelda neeger ja no ta on ülekaaluline ehk paks, ma ta finants seisu ei tea ja kui pole raha siis on vaene ju😀

    • Avatar
      Vasta GRETE 10. juuli 2023 at 12:12

      selle n-sõna ütlemine pole vajalik, eesti keeles saab öelda ka mustanahaline. paks või vaene olemine pole ka kellegi asi teemaks võtta või kommenteerida.

      • Avatar
        Vasta Denis Tamm 10. juuli 2023 at 15:40

        Tore, et Teie siin võõraid inimesi ei kommenteeri😀

    • Avatar
      Vasta JJ 10. juuli 2023 at 12:24

      Kui sa tahad oma rumala arvamusega särada kedagi mõnitades, siis palun ōpi enne õigesti kirjutama! 😃
      Aga noh, eks see ajumaht paistabki su kirjavigadest ka välja😉

      • Avatar
        Vasta KKK 10. juuli 2023 at 17:04

        Düsgraafiat ilus ju mõnitada. Vb lähed Ristiku Põhikooli ette ka lapsi mõnitama, et neil lugemis ja kirjutamis vaegused, kui siin kellegi ajumahtu kommenteerid?

        • Avatar
          Vasta P. 10. juuli 2023 at 19:51

          Seda võiks täiskasvanud inimene siiski teada, et iga kirjaviga ei ole kohe düsgraafia ja iga lohe, kes emakeele tundides luuslanki lööb, düsgraafik. Küll aga on sinusugused inimesed demagoogid, googelda seda.

      • Avatar
        Vasta Janne 10. juuli 2023 at 17:14

        BSH on üks eemaletõukavamaid inimesi Eestis. Sain sellest aru juba siis, kui käis eetris saade Dr. Silva. Ta on nii võlts ja labane. See, et tal on kõrgharidus ei tee teda targemaks, sest kahjuks haritus seal kõrval on väga vajaka. Veel enam tundub ebausutav, et inimene on tark ja arenenud, kui ta peab seda igal võimalikul moel taas “meelde tuletama”, tavaliselt on sellised inimesed kõige rumalamad üldse, õõh, oksele ajab.
        Mõtlen ka, et tal on ju niivõrd tahetud “terapeut” kõrval sõbraks, miks ta abi ei küsi või kas “hüpnotisöör” ei märkagi, et ta sõbranna on peast vaimuhaige juba oma “kuulsuse” ja rahaga?!? Noh, Eestis polegi kuulsusi niiet ma ei teagi kus ta kuulus on tegelt.. Peldikus peegli ees tundub.
        Ma siiralt loodan, et ta loeb ka siinseid kommentaare, sest äkki äkki ta ühel hetkel peeglisse vaadates, kui järjekordne boyfriend ta maha jätnud on, saab aru, et tal on tõsiselt vaimse tervise abi vaja. Tšikk vaatab elu nagu läbi lukuaugu, näeb seda mis tema nina all on ja kaugemale ega suuremalt tal aju tundub,et ei suuda hoomata. Kurb ja piinlik on, väga piinlik.
        ❌Cancel BSH ❌-bully
        BSH advokaatidele ja juristidele: See on puhtalt minu arvamus mille on kõnealune isik endast aastate jooksul avalikult elades kujundanud. It is what it is.
        Get a life 🤣

    • Avatar
      Vasta LKL 10. juuli 2023 at 17:12

      Võib-olla peaksime kõik mõistma, et vabadus öelda, mida soovime, ei anna meile õigust teisi inimesi alavääristada. Tõeline sõnavabadus tähendab ka vastutust meie sõnade tagajärgede eest. Kasutades sõnu nagu ‘n**ger’ ja ‘paks’, mis on mõeldud teise inimese välimuse või rahalise olukorra halvustamiseks, ei räägi see mitte ainult sinu respekti puudumisest teiste vastu, vaid ka sinu inimlikkuse puudumisest. Ma loodan, et sa mõtled sellele järgmine kord, kui sa valid oma sõnu. Palun ära peida pead liiva alla, kujutades ette, et see diskussioon saaks olla sõnakasutuse ja semantika üle. Loeb see, kas Bruskete kasutas seda Kristina halvustamiseks, pisendamiseks ja solvamiseks, ning jah, eluliselt usutav on vaid pahatahtlik ajend.

      • Avatar
        Vasta JJ 10. juuli 2023 at 18:33

        Tõsi!
        Poleks pidanud ka mina nii kurjalt kommenteerima, aga tol hetkel kihvatas sees, kui taas tuldi mõnitama teise inimese nahavärvi ja keha!
        Pole minu asi kommenteerida kellegi düsgraafiat, samamoodi pole kellegi teise asi kommenteerida inimese keha, nahavärvi jms.
        Vabandan!☺️

    • Avatar
      Vasta B 11. juuli 2023 at 11:51

      See nö “n****r” ei ole mingi sõna kellegi kirjeldamiseks. Seda sõna on läbi ajaloo kasutatud inimeste mahategemiseks ja halvustamiseks, seda pole kunagi heas valguses kasutatud. Sa kas ütled aafriklane, Aafrikast pärit inimene või mustanahaline. Ega sa ennast kahvanäoks ega koopakolliks ei kutsu ju?

  • Avatar
    Vasta L. 10. juuli 2023 at 11:30

    Omakeskis peale seda Kristina posti arutasime, et kuidas ta selle lahendab.. ja täpselt nii nagu me arvasime 😀 ” et ta on see mature person ja on üle jne” aga siis tuli see marjeni postitus ja need storyd peale seda.. kas ta pani siis faktiette, et marjen valigu kas BSH või põhjatallinn või kristina? Või oli seal valikus ainult Kristina.. ja kas sa nüüd nädala jooksul, said aru et sul on nii palju tööd ja projekte, et nüüd kohe oli vaja? Väga väga kahtlen.. ta ei saand ise ka aru mis sousti suust välja ajab.
    Ma nüüd loodan, et see fasaaad sellest imelisest persoonist hakkab vaikselt lagunema ja inimesed hakkavad päriselt rääkima mis toimub.

  • Avatar
    Vasta Epp 10. juuli 2023 at 11:17

    Loen ja tahaks appi karjuda!

    On ülitähtis, et selline tülgastav, süstemaatiline ja selgelt patoloogiline käitumine paljastatakse. Ootan huviga järjejutte ja ka teiste sõbrannade kogemuslugusid. On ütlemine, et kurjus saab võimutseda ainult tänu heade inimeste ükskõiksusele ning seetõttu ei saagi enam vait olla ja lasta tal laamendada.

    Siin joonistub selline huvitav käitumismuster välja, mis on nii psühhopaatidele omane ja mida ka vana hea Justin kasutas – taob oma paatoslikku juttu, räägib kõrgetest ideaalidest, vaadetest ja aadetest. Teeb suuri plaane, väänleb ja poseerib kaamerasse, annab veel lihtrahvale ka nõu, sest mina ainult mina võin! Reaalsus on aga tõsiselt häiriv ning ristivastupidi reklaamitule. Aga siiski – vaated ja aated! Professionaal ja elu parim vorm, menaatlne tervis, elu parimad sõbrad ja elu parim pere jne.

    Ma saan aru, et sellistel inimestel on kõverpeegel ning mingit paranemisvõimalust ma kahjuks ei näe. Lavalaudu nad kellegagi jaga ei taha, aga mis tal küll Kristina vastu on? Kas ta ei ülistanud teda piisavalt?

    • Avatar
      Vasta Kristina 10. juuli 2023 at 11:22

      Jah, ma oleks pidanud teda rohkem ülistama aga ma ei suutnud.

  • Avatar
    Vasta F 10. juuli 2023 at 11:14

    Mind vaevab kogu selle loo juures see, et olgu BSH mis ta on, aga loll ta pole. Miks ta riskib selliseid sõnumeid kirjutades kui teab, et need võivad tulla avalikuks? Mälus peaga?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 11:17

      Tead ta muidu on küll väga kaval. Kristinat sõimas nt alati telokõnedes ja kirjutades alati unsendis 😀 Aga selle teatud jutu kohta – see oli keegi, kellega ta suthles NIIIII palju, et ilmselt…kaotas oma valvsuse ja arvas, et see sealt iial ju ei lekiks 😀

      • Avatar
        Vasta K 10. juuli 2023 at 11:37

        Vaene inimene keda praegu nüüd üle kuulatakse ning sealt vastu päid ja jalgu saab lekitamise eest.
        We pray for you!

      • Avatar
        Vasta K. 10. juuli 2023 at 21:24

        Jaa, aga ta ise ka ei saand ju aru enam.. ühes storys ütles, et see oli konfidentsiaalne Bsh oü arvamus a järgmises ütles, et ta arvas, et räägib sõbrannaga..

  • Avatar
    Vasta K. 10. juuli 2023 at 11:06

    Selle Deniss Kase juurde tagasi minnes, kas kellelegi ei tundu see nii tuttav nimi, nagu see oleks mingist muust draamast ka läbi käinud? Või keegi teravama mäluga mäletab? Nagu sellest Hendriku draamast nt? Ma ei saa seda oma peast välja, 100% olen seda nime kuskil seda näinud enne bsh’ga seoses, aga mulle ei meenu kus.

    • Avatar
      Vasta merilin 10. juuli 2023 at 11:25

      Tahtsin sama öelda, kuidagi maru tuttav nimi on.

      • Avatar
        Vasta H. 10. juuli 2023 at 11:51

        Vbl eksin aga äkki teile seostub selle nimega Daniel Sepp? Ta oli mõned aastad tagasi meedias seoses jõhkra lähisuhtevägivallaga.

    • Avatar
      Vasta grindrkarma 10. juuli 2023 at 14:20

      See on lihtsalt brigitemuti üks 20st alter egost. Sry mutt aga siin läbi küll igaüks läbi, et selle ise oled kokku kirjutanud.. no ikka väga hale 😀 natuke kahju hakkas isegi…

  • Avatar
    Vasta Marge 10. juuli 2023 at 11:05

    Naised – pea püsti ja nagu vanarahvas ütleb, ära s***a torgi läheb haisema. Nartsisslike inimestega on kaks võimalust, kas ümardate teda või hoiate eemale. Nad ei suuda endale tunnistada “oma vigu”.
    Natuke naljakas on ka Kristina jutt, kes ühes storys räägib, et ei tee seda positust sinu blogis raha pärast, aga poole summa eest maksab teraapiat ning osta triikraua. Eks see tüli on ikka natuke leib teie mõlema lauale, muidu oleks need positused tasuta või hoopis omavahel tüli ära lahendatud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 11:07

      Keegi ei ootagi lahendust. Mis see lahendus olla üldse saaks? 😀 Nagunii meedia kraabib sellised tülid üles, miks siis see raha ala elu24le ripakile jätta, parem siis juba endale võtta 😀

  • Avatar
    Vasta E4 10. juuli 2023 at 11:03

    Kas neid screene nii ei saaks avaldada, et selle teise inimese nime vms ära peita? Ausalt, ma tahaks näha kuidas sellisest asjad väljatulek oleks 😬

  • Avatar
    Vasta Maru 10. juuli 2023 at 11:03

    A kuidas Anu arvamine kogu loost on?

  • Avatar
    Vasta P 10. juuli 2023 at 11:03

    Tahaks ikkagi teada kelle mehega “daam” kõrvalt paneb 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 11:08

      See pole minu asi öelda, aga enam vist ei pane ka 😀

    • Avatar
      Vasta M K 10. juuli 2023 at 19:00

      Kas see sama mees, kes oli/on selle lauljatariga kokku-lahku suhtes? Praegu vaadates on pannud lauljatar talle unfollow ja BSH sellele mehele ka 😂

      • Avatar
        Vasta B 12. juuli 2023 at 22:29

        Kes see on? 😄

  • Avatar
    Vasta R 10. juuli 2023 at 11:02

    pada sõimab katelt, mu teada bsh ise ka kõige eeskujulikemate elukommetega pole (narkariks sõimamise osas) 😀😀😀

    • Avatar
      Vasta S 10. juuli 2023 at 11:12

      Jep, isegi kuulnud jutte, kuidas talle see vägagi meeldib😀 aga ega sellest juttu teha ei tohi, muidu saad kohtukutse.

      • Avatar
        Vasta Laureen 10. juuli 2023 at 12:11

        See ju vana “saladus”. Umbes nagu Avandiga. Kõik teadsid, aga…

        • Mallu
          Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 12:35

          Mina nt ei teadnud Avandist ega tema harjumustest midagi 😀

    • Avatar
      Vasta ss 10. juuli 2023 at 12:45

      Sellepärast ta vb ongi karsklane, et noh, alkoholi otseselt ei joo, aga muud asjad…

      • Mallu
        Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 12:50

        No ärme siin spekuleeri, ma ei viitsi pärast vangis olla 😀

        • Avatar
          Vasta Deniss 10. juuli 2023 at 15:00

          Karsklane on aga kotti ikka vahest teex

  • Avatar
    Vasta B 10. juuli 2023 at 10:57

    Millal selle lasteaia uks kinni ükskord läheb? Pada sõimab katelt.
    Täiesti erapooletu inimene. Kahju muidugi Kristinast, ta on suure südamega hing, tore ja andekas pealekauba.
    Kuid päriselt, tõmmake see lasteaia uks koomale. Täiskasvanud inimesed peaks oskama teisiti ka asju lahendada. See kommentaar käib kõigi osapoolte kohta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 10:58

      Et üks inimene võib vabalt rassist olla, alandada ja sõimata kuidas soovib, aga teised peaksid vait olema? 🙂

      • Avatar
        Vasta P. 10. juuli 2023 at 11:17

        Noh, kommenteerija on ju b. 😆

    • Avatar
      Vasta Naine 10. juuli 2023 at 11:10

      Mine siis ära ja ära loe. Suur inimene oled ju. Minuarust on väga hea et see päevavalgele tuleb.

    • Avatar
      Vasta Kk 10. juuli 2023 at 11:26

      Seda Deniss Kaske pole ju olemaski. Googeldades ei tule ühtegi asja sellise ninelisega välja- ilmselgelt välja mōeldud tegelane.

    • Avatar
      Vasta Nomaeivõi 10. juuli 2023 at 14:42

      Ilmselt seda vastust kirjutades saan laimusüüdistuse, aga here I come…Aga miks sellest ei tohi kirjutada? Nende kirjutiste ning kuvatõmmiste järgi ei pea psühholoog olema, et teha järeldus, et selline käitumine kvalifitseerub vaimse vägivalla alla ning kui ühiskonnas üritame inimesi julgustada oma lugusid jagama, siis ühtäkki kui sellel vägivallatsejal on nägu ning nimi, siis tuleb seda lahendada omakeskis. Tänapäeval ei ole vahet, kas tegemist on vaimse või füüsiline vägivallaga. Vägivald, mis tahes vormis teise inimese vastu, ei ole ühiskonnas aksepteeritav ning seda ei pea kuidagi häbenema ega varjama. Siin ei ole juttu sellest, et keegi täiskasvanud inimene kogemata paotas liiga palju suud ning oli solvav, vaid siin on näha süsteemset mustrit. Ma ei ütle, et Kristina on inglike, sest ka tema ütles asju vastu, aga kas ohver pole siis ohver kui ta julgeb ennast kaitsta? Kas vägivallatseja vastu löömine teeb ohvrit vägivallatsejaks? Mind siinkohal ei huvita kas ta on BSH või naabri Malle- vägivald ükskõik mis kujul ei ole OKEI! Ja nagu sa mainisid, siis tegemist on täiskasvanuga…. ja just nimelt täiskasvanu peaks aru saama, et igal tegevusel on tagajärg.

  • Avatar
    Vasta Ann 10. juuli 2023 at 10:51

    Grillfestil olid meie kõrval tema “sõbrannad” ja juba siis rääkisid, et BSH on kõigiga tülli keeranud. Nüüd neid teemasid lugedes tuleb nende neidude jutt meelde ja nad ei valetanudki.

  • Avatar
    Vasta LKL 10. juuli 2023 at 10:48

    See kõik siin on väga-väga vajalik, suur aitäh, et aitad kaasa millegi nii halvava ja toksilisega võidelda. Ma täiesti mõistan, et ühest küljest pole justkui see platvorm koht, kus peaks millegi sellisega tegelema. Aga samas: kus siis veel? Meedia jääb liiga hambutuks selle koha pealt. Ilmselgelt on see midagi enamat kui “kahe inimese biif”. Kõik, kes sellega lähemalt on kokku puutunud, ma arvan, et saavad sellest aru, et tegemist on millegi sügavamaga. Lihtsalt tahaks veel sedagi öelda: see tsitaat kuuluks justkui mõne 2006. aasta Võsareporteri “püksid täis sirtsutanud mälukangelase” kõnepruugi repertuaari.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 10:53

      No just! Pole otseselt nagu “minu asi”, aga no keegi teine talle ka öelda ei julge, või ei saa. Meedia ei keeraks elusees temaga tülli, sest noh, eesti konnatiik on nii väike, kuulsustega tegelt ei jamata…

      • Avatar
        Vasta kätlyn 10. juuli 2023 at 14:56

        Ja mina siiani imestan, et Meedia selle kohapealt (sinu postitused) still vait on 😂😂 Bsh võiks ise ka sõna sekka öelda, ilmselt varsti ütlebki.
        Hetkel insta postitustest tundub, et on suht paanikas 😂😂😂 (uued emailid jne) ehk näitab, et ta on sellest üle, tavaliselt psycho d sellised ongi 😀

        Deniss Kase juurde tagasi tulles, gmaili parooli tuletades ehk viskab tel numbri lõpu? 😂

    • Avatar
      Vasta Marge 10. juuli 2023 at 13:52

      Kui nii palju soppa ikka välja ujub, siis ei saa meedia ka lõpuks enam pead liiva alla peita. Tänases hetkes kus me ühiskonnana oleme, ei saa aktsepteerida kellegi neegrisk sõimamist. Olgu, vihaga sõbranna kohta öelda paks ja vaene on üks asi (kuigi inetu, madal ja nõme), aga rassism on juba täiesti teine teema.

  • Avatar
    Vasta K 10. juuli 2023 at 10:39

    a lahe, et teisi narkomaaniks sõimab kui ise ****** 😀 lol
    nagu ongi see et savi, tee ja ole, aga miks sa pead hakkama sõimama teisi narkomaanideks ja meedias kõva häälega raakima et pole kunagi midagi teinud kui see on ilmselge vale 😀 let’s cancel BSH pls

    • Avatar
      Vasta S 10. juuli 2023 at 11:30

      Kes tähelepanelikumalt viimast Vallalise Kaunitari saadet vaatas,siis lisaks sellele,et Terras rääkis “baasväärtustest” mis ei klapi korrutas ta mitu korda BSH’le, kui to teda alandas, et “Sa tead, et ma ei räägi”. Tänaseks pole ilmselt vaja kaugelt otsida, miks see suhe lörri läks.
      Ma ei õigusta Terrase käitumist- näotu see oli aga niipalju temas siiski härrasmeest oli, et ei kasutanud seda võimalust BSH’le juba siis vee peale tõmbamist, mida ilmselt iga teine oleks sellises olukorras ära kasutanud.
      BSH ongi vait ja kasutab oma kaitseks kuvandit,et ta lihtsalt on “suurem inimene”, sest vastu öeldes toob see suurema pasarahe kaela. Ta teab ise väga hästi mis korda saatnud on ja ilmselt on enamus kõik tõestatav. See ammu juba avalik saladus milline ta päriselt on ja see levib meeletult erinevates sõpruskondade chattides.

      • Avatar
        Vasta Laura 10. juuli 2023 at 11:52

        Jep, olen sama kuulnud Terrasega lahkumineku kohta. Oligi väga tõsine baasväärtuse erinevus seoses kainusega.

  • Avatar
    Vasta Epp 10. juuli 2023 at 10:34

    Appi, millise fassaadi ta endale on ehitanud! Praegu niiiii paljud räägivad tema kohta varem rääkimata jäetud lugusid. Lugusid, mille kohta arvati, et okei, ju siis inimesel oli kehv päev. Nüüd aga joonistub sellest välja selgemast selgem muster. Pole ime, et Terras temaga suhte lõpetas.

    • Avatar
      Vasta M 10. juuli 2023 at 10:51

      Seda ju ütles Terras ka avalikult korraks, et B tegi saatemeeskonda maha väga palju. Teine muidugi mkm-mkm, aga ju ikka nii oli.

    • Avatar
      Vasta Getter 10. juuli 2023 at 13:00

      Vähemasti on ta nii osav ehitaja, et kui meedias enam tööd ei saa, siis saab Soome minna müüri laduma 😀

  • Avatar
    Vasta tuli 10. juuli 2023 at 10:29

    No pic no proof – screeni saab teha ka nii et ei jää näha muu jutt, cropid ära või sodid üle 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2023 at 10:33

      No pole selles suhtes seda “proofi” vaja siia panna ju. Kui ta arvab, et see pole tõsi, siis pöördugu kohtusse, seal on nõus need inimesed oma vestlusi jagama (ega ta mulle öelnud, ma oleks kohe jaganud:D). Tegelikult ta ju TEAB, mis sõnu ta kasutab ja ta võiks ta teada, et oleks ilus vabandada. Kas ta seda teeb? Hui.

    • Avatar
      Vasta P. 10. juuli 2023 at 11:20

      Tegelikult su mure on ju puhtalt su enda uudishimu rahuldamine, ei muud. Või mis sa selle “no pic no proof” all silmas pidasid? Isehakanud riigikohtunik oled vä?

  • Avatar
    Vasta M 10. juuli 2023 at 10:19

    Mul ausalt öeldes on hea meel, et see asi lagedale tuli. Koos nende tõestusmaterjalidega.
    Mul kui Eesti Vabariigi kodanikul on õigus teada, millist inimest valida aina järgmisel ja järgmisel meelelahutusauhinna maastikul näiteks. Samuti väärivad seda kõik teised inimesed. Teada.
    Ma iial ei valiks niisama meelelahutus maailmas ka kedagi, kes on tegelikult ka päris elus teistega ebameeldiv. Kahju, elasin talle kaasa, aga enam mitte.
    #TiimKristina.

    • Avatar
      Vasta Janika 10. juuli 2023 at 10:35

      +1

      • Avatar
        Vasta Ann 10. juuli 2023 at 12:04

        Samal arvamusel

  • Avatar
    Vasta Laura 10. juuli 2023 at 10:13

    Kui ma arvasin, et ma enam vähem sellest inimesest arvata ei saa siis 😵‍💫😵‍💫😵‍💫