Uncategorized

Brixu kle, viitsid mu rahakotist välja ronida korraks v?

11. august 2023

Ma tänan armast inimest, kes mulle täna uued BSH storyd saatis. BSHl on nimelt mulle kuidagi jube palju küsimusi, aga minult ta neid otse ei küsi, ainult soiub selle 10K üle, mis me teenisime “ta peale sittumise ja tema saladuste välja rääkimisega”. Ma isiklikult selliseid sita- ja kusemänge pole iial harrastanud, ma lihtsalt kasutan oma platvormi aktuaalsetest teemadest rääkimiseks.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tume 12. august 2023 at 02:20

  Nii hea ja hästi öeldud. Aga kahjuks su facebooki kommenteerijad vibe tsekki ei läbi. Õnneks siinsed kommentaarid läbivad 👌.

 • Avatar
  Vasta R 11. august 2023 at 14:37

  See rööprähklejad on nii valus kuulamine I can’t 😫 “ma olen rikas rassist iciciciciciccccc” faking hellll

 • Avatar
  Vasta Vaike 11. august 2023 at 13:10

  Mul küll instagrami ei ole, aga kas tal mitte äsja probleemi polnud sellega, et teised inimesed on vaesed? Või ongi tal nüüd mure, et see kümme tuhat, mis sa väidetavalt taskusse paned, ei kata su laste vajadusi ära? 😀

  • Avatar
   Vasta murumutt 15. august 2023 at 16:18

   No “Manjana blogib” blogis on temagi rahaasjad välja uuritud…

 • Avatar
  Vasta Kurb 11. august 2023 at 13:01

  Ma olen ikkagi ülikoolis käinud ja hetkel niii heas kohas oma elus. Vaesed mehed pole minu teema ja ma joon ikkagi shampanjat. Raamatus räägin sellest lähemalt. Saate aru, ma olen 3 päeva kaine olnud ja olen nii blessed.

 • Avatar
  Vasta R. 11. august 2023 at 12:07

  Kas see oli close friends storydes ja tavainimestele mitte nähtav?

  Kas sa seda rööprähklejatega podcasti vaatasid? Appi, kui hüsteeriline Brigitte seal oli. Täitsa hirm tuleb peaale, et ajabki end kuskil kiilakaks ja lõpetab hullaris… õudne vaadata

  • Mallu
   Vasta Mallu 11. august 2023 at 12:09

   Ei need olid avalikud storyd, aga ta need nüüd maha võetud miskipärast 😀 rööprähklejaid vaatasin natsa täna ja … aPPPI 😀

   • Avatar
    Vasta Piret 11. august 2023 at 21:26

    Midagi pole maha võetud, täitsa üleval on.

 • Avatar
  Vasta K2 11. august 2023 at 12:00

  Word, Mallukas!!
  Ta ikka niiiii püüab praegu näidata, et ta on omadeg õiges kohas – tegelikult madalam kui muru ja seda on igast tema storyst kaugele välja paistmas. Mitte midagi pole muutunud, üritab ennast ikka upitada ülespoole sellega, et teisi maha teeb “Mina teen head, teised s*ituvad mu peale, mina teenin nii vähe, teised teenivad nii palju ja süüdi on ühiskond. Oeh ma loodan, et vähemalt 10 normaalset inimest on veel jäänud, kes minu koolitustel hakkaksid käima.” Ehk siis kui ta uued koolitused edukad ei ole, siis kindlasti pole asi selles, et keegi ei leia, et BSHlt oleks midagi tarka õppida vms – probleem on selles, et kõik teised inimesed on lollid ja ühiskond elab valesti ja kõik muu selline.
  Nii hea, et selle postituse kirjutasid, sain ka lõpuks natuke auru välja lasta 😀

 • Avatar
  Vasta isiiL 11. august 2023 at 11:55

  Need ta storyd vist pidid päris hilja või vara olema, sest juba pole neist enam haisugi ta kontol 😀 See oli ilmselt siis, kui ta öösel TÄIESTI KAINENA maailma asjade üle järele mõtles.

  • Mallu
   Vasta Mallu 11. august 2023 at 12:10

   tead ma ütlen, et ta tundus storydes 100% kaine, nii et ei olnd ööösel mumst 😀

   • Avatar
    Vasta isiiL 11. august 2023 at 12:40

    she just cannot not beef

 • Avatar
  Vasta K 11. august 2023 at 11:39

  Word👌