Uncategorized

ma jäängi ootama v?

22. august 2023

Ma ei kujuta ette, mis on päriselt normaalne aeg oma tellitud kaupa oodata. Selles suhtes, et ma üldiselt lähtun ikka sellest, et kui poes on ostes kirjas tarneaeg, siis see päriselt pädeb ka? Mõnikord on ka eriti positiivne üllatus, kui kirjas on tarneajaks paar päeva ja siis juba järgmine päev kraam kohal on. Aga no NII pikka munemist ma pole veel näinud.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta M 24. august 2023 at 08:40

  Ma ootan eelmise aasta juunist Baltesti hinnapakkumist köögile 😀 ei olnud mingi hull eriplaneering ja üsna väike ka, aga äkki nad tahavadki ainult suurte ja kallite köökide tellimusi täita 🤷🏼‍♀️

 • Avatar
  Vasta K 23. august 2023 at 12:28

  Üks oli hea ,et küsisime meelega üle kas lühike tarneaeg (kodulehel oli 1-3 päeva) on tõsi, et meil kiire ja kui ei tule selleajaga siis teame arvestada.
  Vastati, et jaa ühe päevaga tuleb. 2 nädalat hiljem helistasime et noh, me poleks tellinud kui oleks teadnud et nii kaua läheb mille peale siis vastati ülbelt “meil muid kliente ka kellega peab tegelema, te pole ainsad” 😬

 • Avatar
  Vasta Erts 23. august 2023 at 11:27

  Ma tellisin 12.05 madratsi peremööbel.ee’st. Peale tohutut kirjadega ja kõnedega pommitamist ja ka tarbijakaitsesse pöördumist lõpuks madrats saabus 02.08

 • Avatar
  Vasta Katerina 23. august 2023 at 08:17

  Aga sa uuri Martalt, ta raudselt mattis puldi aeda rottide kõrvale 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. august 2023 at 08:31

   Ma olen sada korda küsinud, ta väidab, et ta ei tea 😀

 • Avatar
  Vasta Helena 22. august 2023 at 17:53

  Me ootasime pesumasinat ja kuivatit. Mõlemal oli tarneaeg 3 nädalat, okei saan hakkama. 6 nädala pärast saabus pesumasin aga kuivati mitte. Kirjutasime poele ise, et millal kuivati peaks saabuma? Vastati, et läheb veel 3 nädalat ja me olevat imelikud, kui me arvame, et need tulevad ühes pakis. Nagu wtf, me oleme oodanud 6 nädalat asja, mis pidi saabuma 3ga ja nüüd väidavad, et läheb veel 3 nädalat ja kas ma siis ka kauba saan. Ja ma pole arvanudki, et need ühes karbis tulevad aga kui ma need koos tellin ja epoelt ei tule ühtegi kirja, et mu tellimus viibib või tuleb eraldi tarnetega siis ma vist natuke eeldan, et need tulevad ühe autoga. Õnneks me olime valinud, et maksame alles kullerile (mis tekitas epoel esialgu küsimusi aga ise nad on sellise maksmisvõimaluse oma lehele pannud🙈). Kuivati tõime lõpuks ise poest ja sellest epoest ei telli enam vist kunagi.

 • Avatar
  Vasta TT 22. august 2023 at 17:26

  Me tellisime 20.07 diivani IKEAst, pisi 22.07 tulema… long story short, saime nüüd 19.08 meili, et meie tellimus tühistatud 🙃
  Varasemalt meilidele ei vastatud ja kui kohapeal käisime augusti algul, siis lubati, et varsti tuleb… siiani pole diivanit 🥲
  Siiani ootame “lahendust”. Ma isegi uurisin, mis õigused mul sellises olukorras on, sest no tahaks istuda kuskil juba😂

  • Avatar
   Vasta Aixam 22. august 2023 at 17:52

   Äkki hansapost oli see kuskohast kunagi sai emale järelmaksuga diivan ostetud. Kolmas osamakse tuli ennem kui diivan.
   Vahepeal tuli vaid vabandusi, et tarne viibib. Järelmaks oli võetud 4 osamakse peale 😂
   Teine “tore” kogemus oli siit Soomest mingi netipoega. Mees tellis Ecco jalanõud. Kolme nädala pärast tuli mul meelde, et oot tellisid tennised või? Uurima hakates tuli vastus, et toodet pole praegu laos. Nagu päriselt, miks müüte asju mida pole laos olemas. Juures oli kiri, et kaup on laos olemas. 2 kuu pärast siis tulid suure hilinemisega kauaoodatud tennised.
   Kolmas kogemus, siis oli vaja vererõhu aparaadile uut jubinat aparaadi ja manseti vahele. Kuskil müüja pole, siis lõpuks tellisin kuskilt poest kus müüdi OMRONi tooteid. Seda pole siiani kätte saanud. Tellimus sai tehtud jaanuar 2022. Kuna ise lõpuks tühistasin tellimuse peale poolt aastat ootamist, siis raha sain küll tagasi jupi eest aga mitte transpordi eest. Kuna ise Ostsin hoopis kalli raha eest uue manseti koos voolikuga. Jupike ise oli mingi 2 eurot äkki aga saatmine 12.50

   • Avatar
    Vasta Ave 23. august 2023 at 22:49

    Ilmselt nad vidina ikka postitasid ja selle eest kulud kandsid, lihtsalt pakk läks kaduma? Siis nad ei peagi posti hüvitama.