Uncategorized

napilt oleks perseopile läinud

12. september 2023

Ma ei suuda praegu teile head “nalja” jagamata jätta. Või no ma ei tea, kui naljakaks teie seda peate, võibolla kirtsutate nina, et see krdi Mallu jälle labane nagu viimane mats, aga noh, on nagu on. Igatahes istun mina siis rahumeeli elutoadiivanil, vaatan silmanurgast telekat ja tsätin sõbrannadega.

Ühel hetkel tunnen, et tuba täitub rämeda peeruhaisuga. Hakkasin juba pomisema, et kuradi Mila on jälle otse nina alla haisema tulnud, aga keda ei ole, on Mila… Üritasin siis endale selgeks teha, et järelikult mul oli mingi hetkeline hallukas, sest no ei ole võimalk ju niimoodi ka peeru sahistada, et ise MITTE MIDAGI ei tunne?

Möödus kümme minutit, kui jälle mingi aroom toas levima hakkas. No reaalselt, kas mul on mingi perseleke või mis??? Tõusin püsti, vaatasin isegi diivani kõrvale, et KUSKIL peab ju keegi olema, kes niimoodi haiseb, sest mingid lihased mul ikka võiksd märku anda, kui see mina oleks? Aga ei olnud seal diivani kõrval ka mitte kedagi.

Kui tuttav hais kolmandat korda ninna jõudis, kargasin ma sellise tempoga diivanilt püsti, justkui lootes mingit peeru laskvat kummitust tabada. Aga kummitust ma ei tabanud. Avastasin hoopis, et Mila oli ennast minu kõrvale diivanile pleedi sisse nii rulli magama keeranud, et ma lihtsalt ei märganud teda enne.

Jumal tänatud. Ma oleks napilt perearstile (või Mardile) kirjutama hakanud, et mu perseauk mingisugust kõpitsust vajab. Napikas…

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A 12. september 2023 at 22:15

    Tore, et perseopp jäi tegemata 😀 Aga tegelt tulin täna sinu blogi lugema ja otsima, kas oled kirjutanud oma viimasest kaalu langemisest ja ei leidnud kuidagi. Sa oled võrrelnud palju, kuidas olid enne ja kui hästi end nüüd tunned, aga kuidas kogu see protsess toimus ja kuidas suudad nüüd end selles kaalus hoida ei leidnud. Leidsin ainult varasemad siseheitlused, kus kaalu langemine tundus ilmvõimatu 😀 Igal juhul olen imetlusega jälginud sinu teekonda ja tahaks ka natuke inspiratsiooni saada, kui viitsiksid jagada? 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly 12. september 2023 at 21:32

    😅😅😅😅😅😅