Uncategorized

napilt oleks perseopile läinud

12. september 2023

Ma ei suuda praegu teile head “nalja” jagamata jätta. Või no ma ei tea, kui naljakaks teie seda peate, võibolla kirtsutate nina, et see krdi Mallu jälle labane nagu viimane mats, aga noh, on nagu on. Igatahes istun mina siis rahumeeli elutoadiivanil, vaatan silmanurgast telekat ja tsätin sõbrannadega.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A 12. september 2023 at 22:15

    Tore, et perseopp jäi tegemata 😀 Aga tegelt tulin täna sinu blogi lugema ja otsima, kas oled kirjutanud oma viimasest kaalu langemisest ja ei leidnud kuidagi. Sa oled võrrelnud palju, kuidas olid enne ja kui hästi end nüüd tunned, aga kuidas kogu see protsess toimus ja kuidas suudad nüüd end selles kaalus hoida ei leidnud. Leidsin ainult varasemad siseheitlused, kus kaalu langemine tundus ilmvõimatu 😀 Igal juhul olen imetlusega jälginud sinu teekonda ja tahaks ka natuke inspiratsiooni saada, kui viitsiksid jagada? 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly 12. september 2023 at 21:32

    😅😅😅😅😅😅