Uncategorized

kas ma saaks nii elada, et poolte loomade jalad maha mädaneda ei tahaks?

30. september 2023

Ma ei saa ausalt aru, mis värk siin majas nende mädanevate loomadega on. Ma kõlan, nagu ma elaks mingisuguses parmupesas, millelaadseid omal ajal võsapetsi saates näidati, aga ma vannun, et mul tegelikult väga okk elamine. Ometi olin ma nädala alguses jälle parakas, et mul üks loom jälle jalgadest ilma jääb.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Gertu Adamson 30. september 2023 at 20:12

  Meil oli kassiga hea teema aastaid tagasi. Iga kord kui ta meile sülle tuli, oli siuke mega rõve hais ka kohe ninas. No igalt poolt vaatasime ja ei miskit. Siis mingi hetk plahvas, et käppasid altpoolt vaadanud pole ja no reaalselt kui ma nägin mis seal toimub ehmatasin räigelt ära. Kaks küünt olid sisse mädanemas. Arst arvas, et need küüned kukuvad ära, aga tänu korralikule ravile saime sellest mädast lahti ja küüned jäid ka alles.

 • Avatar
  Vasta M.p. 30. september 2023 at 18:15

  Mu koeral oli sama asi. Üllataval kombel aitas Ardeni 8 tunni kreem. Ja seda juba paari päevaga. Kõik arsti poolt kirjutatud tabletid ja sprayd töötasid korraks ja jälle tuli koheselt tagasi. Ma oma peaga mõtlesin et ta oli kaua varjupaigas, enne kui me kohtusime ja äkki on kuivem nahk vmi. Igal juhul on sellest nüüd paar aastat ja Ardeni kreem on mul öökapis. Peale kohustuslikke kratsimisi nii kui midagi märkan, panen peale ja hommikuks on kadunud.

 • Avatar
  Vasta TT 30. september 2023 at 15:16

  Vahel tundub, et sa oledki nagu inimkonnale õppetunniks antud😃 Sul juhtub niiiii veidraid asju, aga õnneks tänu sinule saab ka vähemalt pool Eestit sellest teada ja ehk õppida ka 😅😂