Uncategorized

esiletungiva näo ja põseimplantaatidega Michael Jackson

26. oktoober 2023

Teate, mis on minu meelest natukene naljakas? See, et kui inimesed lasevad enda välimust kuidagi kohendada, aga ei pasunda sellest avalikult ja selle peale austet avalikkus hüsteeriasse läheb, et mis õigusega ei kanna iga inimene meedias neile ette, mida-millal-kuidas ta ennast timminud on. Sest see on ju inimõigus teada, mis suuruses rinnaimplantaat teisel sees on ja mitu milliliitrit fillerit ta enda huultesse süstida lasknud on.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Triinx 26. oktoober 2023 at 18:09

  Sa näed megahea välja! Võta nende mähkimist kui komplimenti 🙂

 • Avatar
  Vasta R 26. oktoober 2023 at 14:28

  Need nõiad, kes sitasti ütlevad, ongi ju tegelikult kõik komplekside käes vaevlevad tädid, kellele jäävadki jalgu just need asjad, milles ise ebakindlad on.
  Nt mul üks tuttav tšikk hiljaaegu ka su kohta ütles “Mallu on nii rõve lits, pani endale tissid ette ja arvab nüüd endast ei tea mida”.
  Noh, tädil endal tissid väiksed nagu kapinupud ja ilmselgelt ta oma tissidega rahul pole. 🤷‍♀️

  Ja no olgem ausad- mehed kes sitasti ütlevad, on tegelikult ju need, kes ilmselt üksinda olles su piltide peale onavad ja muul ajal netis rõvedusi räägivad, endal kotid n*ssipuudusest paistes ja lillad, sest nad teavad, et sinuga neil võimalust pole nagunii, kuid loodavad ikka su tähelepanu köita ükskõik kuidas. 🙉

 • Avatar
  Vasta A4 26. oktoober 2023 at 14:20

  Ma arvan, et nendes räågib tibake kadedust🤔kellel on võimalus end lasta süstida, lôikuda, täita vms andku aga tuld. Vb neil endal pole seda võimalust aga tahaks ja siis hakkavadki teiste pihta sappi pritsima. Ma ka tahaks peale 3 last oma kõhtu korrigeerida, et ma ei nãeks vãlja nagu “igavene rase” aga mul pole seda pappi ja ei julgeks ka AGA ma ei hakka sp teisi kritiseerima, kellel on see võimalus lasta endale teha midaiganes asja. Iga inimese keha kuulub talle ja kellelgi pole õigust kritiseerida. Hetkel piisavalt neid toitumise jms teemasid, kui keegi kommenteerib “süütult” kellegi keha aga samas vb ta vaevleb mega toitumishãirete all vm. Alles Ingrid ju tegi storysid toitumisest ja kui palju tagasisidet sealt tuli, kes selle kães veel vaevlevad. Mõelge ka inimesed enne, kui midagi kommite. Te ei tea inimeste sisemist võitlus ja nende elu. Sõnad TEEVAD haiget ka

 • Avatar
  Vasta Maarja K 26. oktoober 2023 at 12:31

  Ma väga harva kuskil kommenteerin,aga mitte ei suuda vait olla..
  Nii kohutavalt kurb oli lugeda sellist postitust. Naised,mis teil viga on?!?!?? Kõik kaagutavad,nagu Mallu oleks just neile saatnud detailid salalõikustest,igaüks teab 100% mis on tehtud ja mis tegemata. Ja siis näppudel käia lasta kuskil perekoolis oma”tõega”. Kui inetud inimesed meil Eestis elavad. Ja ei mõtle ma välimust..

  Vot praegu oleks see koht kus hr Sarvega need Laimajad ette võtta nagu meil viimasel ajal kombeks on. Lihtsalt juba seetõttu,et kas te,kurat,saate oma õppetunni juba,või ei saa.(mitte,et Mallul mega mainekahju 1 süst ees v taga,nagunii arvatakse neid ju vähemalt 57 tk keres olevat,aga see on kiusamine..)

  Väga hea näed välja minumeelest ja kadedad kodukanad vaadaku peeglisse. Mitte kõhuvolti,vaid katsugu oma hing üles leida.

 • Avatar
  Vasta Sirle 26. oktoober 2023 at 11:55

  Naised on kohutavalt õelad. Ausalt. Ma ei tuleks elusees selle peale, et kellegi välimust kritiseerida peensusteni lahti. Kuidas minu elu sellest muutub, kui keegi on enda välimusega midagi teha lasknud? Kahtlustan, et neil naistel ikkagi triggerdab see midagi enda sees..võibolla tahaks ka siit-sealt, aga pole võimalik mingil põhjusel.
  Minu meelest oled sa kaunis naine ja peaasi, et sa ise õnnelik ja rahul oled endaga. ☺️

  • Avatar
   Vasta Kata 26. oktoober 2023 at 14:07

   Minu arust oled sa praegu just “best version of you”. Mitte et sa enne kole olid aga nüüd on nagu extra. Endalgi tuleb väike kadeduseuss sisse (hea küll) ja et tuleb iseennast ka käsile võtta.

 • Avatar
  Vasta E4 26. oktoober 2023 at 11:47

  Ma olen arvamusel, et kommentaariumites istuvad kibestunud ja vastikud inimesed kelle IQ väiksem kui jalanumber.
  Ma pole kunagi seda perekooli lugenud, aga aegajalt kui sina v keegi teine sellest räägib, siis ma ausalt ei saa aru, miks see leht endiselt alles on ja kas sellest mingit kasu ka on või ongi klatŝimooride kokkutulek ja muud mitte midagi?

  • Avatar
   Vasta Korrektor 26. oktoober 2023 at 14:20

   Kindlasti! Samamoodi on ka postitajate seas düslektikuid, kellele võiks andeks anda puuduvad komad 😛