Uncategorized

Kristina oli napilt out of my life

7. jaanuar 2024

Aasta viimased päevad olid pehmelt öeldes… ebameeldivad. Me suutsime me Kristinaga NII tülli keerata, et ma päris ausalt arvasin, et ma mitte kunagi enam temaga sõber olla ei saa. Ja kui keegi oleks nädal enne seda draamat mulle öelnud, et mul KRISTINAGA konflikt tuleb, siis ma ei oleks seda mitte iial uskunud.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liisi 7. jaanuar 2024 at 17:16

  Variant on, et ei lähe mitte ainult pann , vaid ka pannilabidas ja pannkoogid! Ole valvel!
  Aga tegelikult selliseid tülivärke ikka juhtub ja ega keegi ei ole vast väga adekvaatne hindama kellegi juttude tõepärasust segi peaga. Maru õige tundub siis kõik olema. Mis on väga positiivne, on see, et Kristina mõistis, et pani puusse ja sina mõistsid, et ta kuskil võsas omadega oli ja suudate siit koos ikkagi edasi minna 🙂

 • Avatar
  Vasta llllllllll 7. jaanuar 2024 at 15:18

  ma olen suht kindel, et Märten on sind mitu korda paljaks teinud juba, no big deal ju. Lähedane sõbrasuhe on nagu paarisuhe – vajab tööd. Konfliktid teevad lõpuks siiski tugevamaks, kui sellesse kinni ei jää ja seda hiljem üksteisele meelde ei hakka tuletama. Jõudu!

 • Avatar
  Vasta Mann 7. jaanuar 2024 at 14:42

  Ma suht kindel kaa, et ta su juba paljaks võtn.. Oih, khm, teinud 😂

 • Avatar
  Vasta Ma 7. jaanuar 2024 at 14:10

  Inimlikult ma mõsitan, ta oli armukade. Ma ka oleks, aga ma ei tea, kuidas ma seda lahendaks. Kahju teist mõlemast. Musud olete!

 • Avatar
  Vasta Sirle Mander 7. jaanuar 2024 at 13:43

  Röövis kõigest su südame. Pole hullu.

 • Avatar
  Vasta A. 7. jaanuar 2024 at 13:18

  Selles loos mu arust nii palju nn müra ja mõttetuid osapooli nagu nt too “sõbranna”, et suht kreisi situatsioon. 😀 Aga mind ka täiega solvaks selline asi, esimene asi mida mõtleks oleks tõesti fuck off aga ei, kui mõlemad pooled tahavad asja parandada siis tasub seda teha.

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. jaanuar 2024 at 13:19

   No ma jah ei hakka detailidesse minema, aga osad inimesed on sellised, kes alati tahavad kõiges halba näha ja on alati valmis lahkelt oma teooriaid jagama, et siis teistele ka parakaid tekitada 😀

   • Avatar
    Vasta A. 7. jaanuar 2024 at 13:37

    On, on..ma isegi selliseid kohanud 😀