AVALDAN ARVAMUST

külakrooniku reportaažid

2. veebruar 2024

Ma tahaks dramaatiliselt minestada ja süütute silmadega otsa vaadates imestada, et kuidas ometi see nii läinud on, et ma aeg-ajalt teile head gossi jagada saan, aga tegelikult teate vist ilmselt isegi, et ainuüksi gossilõhna tundes lähevad mul silmad peas põlema ja ihu hakkab imelikult kihelema.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Vaike 2. veebruar 2024 at 15:03

    Mul veits kahetised mõtted selle meediasse “tirimise” osas. Sotsiaalmeedia on ka meedia. Instagram ei ole ju kohustuslik, ammugi ei pea see avalik olema. Kõik oleme rohkem või vähem edevad, aga kui oled juba veits avalikkusele tuntud, siis küllap oled seda ka tahtnud ja siis võiks pisut mõelda, kas ja mida jagada. Võib muidugi Kroonikat siunata, et see huvitub ainult eraelust ja bikiini- või tutipiltidest, aga käseb muidu keegi neid üles panna? 😀 Kinni saab ju hakata ainult sellest, mida sinna pannakse.

    • Avatar
      Vasta vastlakukkel 3. veebruar 2024 at 00:10

      Ja aga antud kontekstis oli jutt sellest, kuidas suurte väljaannete kollalugude all on kommentaarid, et jälle tirib ennast pilti. Üldiselt see ju nii ei ole, VA vb bsh kes tõesti on pildis püsimiseks valmis ministeeriume maha põletama, sõbrannasid tapma ja herneteradel magama.

      • Avatar
        Vasta Vaike 3. veebruar 2024 at 12:13

        Ma räägin nendest lugudest, mis on tehtud inimese enda avalikult jagatud sotsiaalmeediapostituse põhjal.