JUMALAITA

Fast and Furious Kristina ja Eesti esivaletaja seiklused

26. veebruar 2024

Jumala haud, mul oli täna kindel plaan pediküüris oma sünnast blogida, aga kuna see Eesti esiskiso jälle mässab, siis tulen Kristinale vastu ja räägin teile sellle loo ära, kuidas Kristina on nahhaalist huligaan, kes teiste autosid lõhub ja selle eest maksma keeldub. Või siis on asi natukene teisiti, eks otsustage ise.

Loe ka neid postitusi!

35 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 5. märts 2024 at 15:40

    Parandus, lause jupike kadus või jäi puudu. Tore oleks kui Mallu saaksid mu lause ära jäänud osa lisada. Kommentaari e saanud seda panna, sest ootab modereerimist veel.
    Lapse-ea õppetund täisealisena ikka veel õppimata! Siit ka tema teine kävitaja -ex-sõbrannade vastu, suutmatus toime tulla temakese IGNOREERIMISEGA.

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 5. märts 2024 at 15:23

    Küll oli segane kuvatõmmiste jada, aga isu arusaada oli NÕNNA suur, et minus tekkis detektiivilik huvi sündmuste jada kuupäevade ja kella aegade järgi ritta seada. 🙂
    Millise pasa peale ma just kulutasin oma aega. Kahju, et siia ei saa lisada oma wordis tehtud “Doktoritööd” neile kel samuti lugu sõnumitega selge ei olnud. Õnneks oli seal ka Mallu kom sündmustest kokkuvõtvalt, mis veidi selgust tõi, samuti järgnev postitus Hanna Gretalt.
    Lugu minu jaoks siis nii:
    BSH pani 25.01.24 oma autoga matsu , kus jäi süüdlaseks.
    Samal ajal keerles tema peas suur solvumine, sest kõik katsed oma ex-sõpru tagasivõita on luhtunud. Tema üüratu ego ei tule ignoreerimisega toime. Sellest veidike lõpus .

    Kuna BSH rahakotis ulub tuul, sest keegi ei soovi enam temaga tegemist teha, siis nurkasurutud rott ründab. Nii mõtles temake välja plaani, kust raha juurde tekitada. Palaan A (Kristiina) ja Plaan B (Hanna-Greta)

    Pühapäeva hommikul saatis BSH matustel olevale Kristiinale teate – oma auto remondi arveldamise kohta. Kristiina vastab et on matustel.
    Esmaspäeva hommikul – vastab Kristiina, et aasta tagust kriimu ta kinni ei maksa, sest neiu ise ütles talle ;seda pole vaja teha, sest seda pole õieti nähagi. Seda eanm et BSH on kenasti elanud väljas käies Kristiina rahakoti peal ja see kulu on ammu kaudselt kinni makstud. Lisaks bsh on teinud avalikke postitusi neis teemades, samal ajal kristiinale kirjutab ajame neid asju omavahel skandaalita. No kumba siis neiu soovib?

    BSH poolt järgnevad juristide ja kohtuga hirmutamised. Katse manipuleerida.

    Kristiina vastab, et saatku loetelu remonti vajavast ja ametlik auto esinduse arve.

    BSH püüab teda ümber veenda, et raha ikka tema kontole laekuks.

    Takka tipuks saab samal pühapäevasel päeval teine ex-sõbranna Hanna-Greta samalaadse rahanõude.
    Ähvarduse rääkida tervele ilmale, et sõbranna oli väidetavalt purjus rooli istudes.
    Hanna nii ei arva, veini klaasist söögikõrvale oli möödund palju tunde.
    Samuti järgnes BSH poolt hirmutamine advokaatide ja kohtukuludega.
    Kui Hanna ei reageeri piisavalt kiirelt, siis lajatab hull absurdseid tähtaegu makseks- nagu tunni jooksul ja kohe. Seejärel püüab manipuleerida teda sõbrannade kaudu. Keksides et Kristiina on ka juba maksnud. See on nüüd mulle selgsetu kas maksis või mitte? Kui jah, siis olgu nii kena ja maksu tagasi ka need arved mis Kristiina tema eest maksis.
    Tahaks panna Diagnoosi-ego arengupeetus – aga ma pole arst ja ei saa seda väljastada. Nimelt meist enamik õppinud ära lapse-eas kaotust taluma ja enesekontrolli. BSH on ise kuulutanud, et tema kaotust ei talu, teeb kõik, kes teda haavanud on, et SEE isik hävitada. Nägime seda Terrase puhul ja ka nüüd järjepanu…
    Lapse-ea õppetund täisealisena ikka veel õppimata! Siit ka tema teine käivitaja – viha ex-sõbrannade vastu.
    Ja ta leelotab aina ENESE ARENGUST !!! TULE TAEVAS APPI.
    Lõpuks võiks keegi talle kindlustuspettuse ( või katse) eest vastunäppe anda!

  • Avatar
    Vasta Fänn 27. veebruar 2024 at 08:21

    Kui oleksin BSH sõbranna, siis ma ei julgeks mitte ühtegi tema asja laenata või ka tema palve peale nt autot kasutada, sest kogu aeg on oht, et üks hetk oled “out of her life” ja siis tulevad aasta hiljem nõudmised. Kui out of her life, siis out of her life ju, mitte et hakkab raha nõudma lambist :D. Kogu aeg peavad kõik vastutama, aga kus on vastutus, et tema łasi, isegi palus, et sõbrannad läheks rooli ja siis kui juhtus õnnetus, siis ei tegelenud sellega aasta aega. Sellised asjad tuleks kohe ära fikseerida ja kohe ära arveldada. Lisaks üldse ei tahaks advokaate kaasata, aga lihtsalt tuleb ära mainida, et noh teine ikka ära ei unustaks, aga ise ei tahtnud üldse. Samamoodi nagu tema ei tahtnud üldse, et nendest meestest keegi üldse teaks, lihtsalt oli vaja igale poole vihjeid põimida ja ka postitus kirjutada, aga üldse ei tahtnud 😀

    See teine sõbranna võiks ka blogisse tulla kirjutama, äkki teeniks mingi osa nõudest tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis Liiv 26. veebruar 2024 at 21:32

    Ma olen enne hüään kui lammas.

  • Avatar
    Vasta nömm 26. veebruar 2024 at 14:26

    Eelmise aasta põhisõna oli “idavedu”, selle aasta põhisõna on “kaasus”.

  • Avatar
    Vasta Kats 26. veebruar 2024 at 13:48

    Kui ta jahub oma kaskosid ja asju selle sama raames ja siis avalikult kuulutab, et aastatagune kõks, kus keegi teine roolis. Siis kas preili ei arva, et kaskopettus kerge. Kuidas ta advokaadimõistus seda ei võta. Nagu suure suuga teatas, et tal uute töölistega lepingud ja klausel sees, et ei tohi lekitada jne… Ehk siis konkurentsikeeld? Aga kas ta siis selle rahas ka korvab? Sest vastasel juhul see õigustühine. Aga no tema ju kõva juuratudeng ja teab isegi kõike seda.

    • Avatar
      Vasta L 26. veebruar 2024 at 16:34

      Ära seda talle maini, ma sain bloki selle eest xD

    • Avatar
      Vasta J 26. veebruar 2024 at 20:28

      õnnetusest peaks enamjaolt 10-30pjooksul kindlustusele teada andma. hetkel soovib daam oma tagaigatsetud sõbrannasid üle lasta+ kindlustust petta.

      ja what are the odds, et jälle enne inimese sünnipäeva tõmbab käised üles.
      elisa, luisa, sina mallu ja kristina…
      pange kalendrid valmis

  • Avatar
    Vasta Kaz 26. veebruar 2024 at 13:40

    Oi aga huvitav, mida kõike ta veel kindlustuse alla surada üritab siis. Minu teada tuleb igasugustest tekkinud kahjudest teavitada kindel arv päevade jooksul. Üritab ise siin kindlustust petta hoopis ju.

  • Avatar
    Vasta Flamintš 26. veebruar 2024 at 13:15

    Olen nõus, et igati totter on tagantjärele hakata sellist asja nõudma ning loomulikult jääb igasuguse kaasusega õigus Kristinale.
    Küll aga… Kristinal on kirja lõpus suur klausel, kuidas tema kirjade levitamine ja üles riputamine on absoluutselt keelatud – teistele teeb seda sama aga täiesti muretult?

    • Avatar
      Vasta Kristina Pärtelpoeg 26. veebruar 2024 at 15:20

      Ilma loata on keelatud kui luba küsida siis võib 😀

  • Avatar
    Vasta K 26. veebruar 2024 at 12:58

    Ma ei mõista, see loogika lonkab kuskil täiega. Algul küsib 300, siis kirjutab, et kulu 200-400 vahel… Ma juba appelleeriks moment, et palju oleks olnud kulu kohe tehes. Keres ikka asjad süvenevad ja kohe parandamine lihtsam. Võib-olla eksin, aga no see inimene ei oska normaalselt/korrektselt asju ajada. Nõudmised ja summad, ähvardavad kirjad, ise pole kursis, et auto teenindussegi jõudnud 🤷‍♀️ Jahub mingeid kaasuseid ja advokaate ja kuidas tahaks ilusti vaikselt lahendada, aga teeb KÕIK selleks, et draamat saada.

  • Avatar
    Vasta Kloun 26. veebruar 2024 at 12:34

    Appi, palun andke BSHle aasta klouni medal. Nii madalale kui see inimene ei saa enam langeda😂 Liiga läbi nähtav on see, kuidas ta üritab keegi olla ja ennast kuskile veel pushida, aga ammu juba keegi ei austa teda. Kõik naeravad tema üle. Ja nüüd veel üritab olla tähtis ja wannabe õigusteadlane🤥 Bsh pliis kao avalikust elust ja sotsiaalmeediast ja lõpeta see klounaad ära. A päris valus oli vaadata ka, kui kähku Terras oma uue pruta naiseks võttis, sest uus pruta on VAIMSELT STABIILNE JA NORMAALNE INIMENE. Vaatasin presidendi vastuvõttu ja mõtlesin, et kui Terrase käevangus oleks BSH olnud, siis oleks ikka päris mark olnud mehena🤥

    • Avatar
      Vasta Kaasus mu hinges 26. veebruar 2024 at 14:26

      Mõtlesin aastapäeval samu mõtteid, kui Terraseid nägin. Peale seda, kui see Terras-Hunt draama oli, siis ma vaatasin, et issand mis nõme mees jne. Aja jooksul on aga tilk tilga haaval selgeks saanud, et asjad polnud nähtavasti nii nagu suslik neid serveeris ja on täiesti loogiline, et see suhe laiali läks. Hästi naljakas on iseenesest vaadata, kuidas BSH taktikaliselt enda au ja väärikuse peenrahaks vahetab.

  • Avatar
    Vasta liisi kotta 26. veebruar 2024 at 12:33

    Miks bsh ähvardab jälle kaasusega ja literally paar min hiljem paneb storysse pildi kus kasutab siis Kristina öeldud lauset?

  • Avatar
    Vasta Eg 26. veebruar 2024 at 12:31

    Aastaga vb ise 3x veel posti sõitnud ja vigastused hullemad. Ma väga loodan, et kui hakatakse nõudma, on Kristinal pilt sellest milline see vigastus oli.

  • Avatar
    Vasta K. 26. veebruar 2024 at 12:13

    No päris nii ei ole okei, et kui asi juhtus, ütlen, et ah pole hullu ja neid pole näha ja nüüd aasta hiljem otsustan, et krttt pritsi pappi või muidu… see on ju kirjalikult tõendatav, et ta ise ei soovind midagi, siis nii ongi.

  • Avatar
    Vasta K 26. veebruar 2024 at 12:08

    Oleks kohe olnud nõus maksmisega, siis oleks aus maksta. Kui aga keelduda, siis oleks mega lamp aasta hiljem seda raha nõudma hakata ja seda ma ei maksaks ise ka ükskõik kellele. 😄

  • Avatar
    Vasta Mirjam 26. veebruar 2024 at 12:05

    Appi kas see inimene ei peaks juba kuskil pehmete seintega ruumis viibima? Ma iga kord mõtlen, et no nyyd enam kyll kuskilt midagi tulla ei saa ja siis lähevad need asjad lihtsalt iga korraga tobedamaks ja tähtsusetumaks. See püüdlus uuesti sõbraks saada ja kui sellele ei vastata, siis käitub nagu mingi marutõbine nähvits. Seda on humoorikas, aga kohati isegi kurb juba jälgida. Nagu on näha, et tal oleks vaja professionaalset abi.

    • Avatar
      Vasta R 26. veebruar 2024 at 12:31

      Tahtsin ise sama kirjutada!
      No ei ole ju okei, et see inimene vabalt võib tänaval ringi käia ja lisaks kõigele on tal ka piiramatu ligipääs internetile. 🙉
      Herr Terrast Wasas (?) maha tegi, siis lõugas küll, et käis terapeudide juures jne, aga ei paista eriti, et ta vannitoa peegli eest eriti kaugemale jõudis.

  • Avatar
    Vasta mass 26. veebruar 2024 at 11:56

    Mitu kaasust see tegelane juba esitanud on, ise ka järge jõuab pidada?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2024 at 11:57

      ma ei usu, aga ma arvan, et ta tiim teab ❤️

  • Avatar
    Vasta H. 26. veebruar 2024 at 11:55

    Mina isiklikult ilmselt maksaks, vähemalt kui oleks normaalne teine osapool. Kuna see kõik asi nagunii nii inetu ja avalik on, siis absull ei mõista hukka, kui Kristina ka ei maksa. Ilmselt siin oleks see, et kui lähed ühe tema nõudmisega kaasa, siis homseks on oodata tervet laviini.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2024 at 11:57

      No ma arvan ka, et kui ükskõik kes keegi teine küsiks, siis maksaks ma ka 😀

      • Avatar
        Vasta Piret 26. veebruar 2024 at 12:46

        Ee oota mismõttes? Et kui teise inimese vara lõhutakse, siis vaadatakse näo järgi kellele kahju hüvitad ja kellele mitte? BSH kõrvale jättes on see siiski väga kummaline seisukoht.

        • Mallu
          Vasta Mallu 26. veebruar 2024 at 13:32

          Mitte näo järgi. Ikka selle järgi, et kui ta ise on pakkumise peale öelnud, et pole vaja maksta, siis… miks peaks maksma?

    • Avatar
      Vasta Inimene 27. veebruar 2024 at 20:43

      Ma maksaks sellisele inimesele ainult tingimusele, et saan korraliku kviitungi vastu ja ilusti allkirjastatud paberi ka, et edasised pretensioonid puuduvad, muidu mitte.
      Ja – kui rääkida sellest, kuidas ollakse seaduslikud, ausad ja korda austavad, siis ei saa üle sellest loost: https://www.accelerista.com/liiklus/ostetud-load/aasta-keskkonnategu-dpf-ehk-tahmafilter/

  • Avatar
    Vasta Laura 26. veebruar 2024 at 11:49

    Ma lihtsalt kujutan juba ette milline hüsteeriline naer kohtult iga kord tuleb, kui prõua uus “kaasus” kohtusse jõuab. Mitu asja tal korraga juba laual on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2024 at 11:51

      Ega ta vist ei tea ise ka 😀

      • Avatar
        Vasta Jn 26. veebruar 2024 at 12:02

        Huvitav, mu teada kasko aasta hiljem enam ei võeta nö mentelusse. Kust nyyd see 300€ tuli tal? Aga ei, ma ka Kristina asemel ei maksaks enam.

        • Avatar
          Vasta D 26. veebruar 2024 at 12:20

          Kindlustusseltsidel võib olla erinev mõni päev siia sinna aga PZU puhul on näiteks kahjuteate esitamiseks aega 5 tööpäeva 🙊 seega hetkel kõlab avaliku kindlustuspettusena 🤭

      • Avatar
        Vasta Mirjam 26. veebruar 2024 at 12:07

        teate, ma arvan, et kui mõnelt kohtult küsida, kas tal üldse mõni kaasus on, tuleb ilmselt sama vastus nagu Viljandi WV esindusest…

  • Avatar
    Vasta Pipike 26. veebruar 2024 at 11:44

    Vahet ei ole, kui väike kõks oli…Kristina kinni peaks ikka maksma… aga paras talle, et jälle draama!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2024 at 11:48

      No aga selles ongi point, et kohe alguses ta pakkus, et maksab. Siis öeldi, et ah pole vaja 😀 Nüüd aasta hiljem äkki on vaja 😀

      • Avatar
        Vasta K 26. veebruar 2024 at 13:15

        Brixul rahad otsas vb 😀 300 abiks ikka.