Uncategorized

issand, see juhtus!!!❤️

23. aprill 2024

Te ilmselt teate, mis on see asi, millest iga naine unistab? Need sõnad, mida te tahaksite mehe käest kuulda, aga samas ise küsida ei tihka, sest see tundub liiga otsekohene? No uskuge mind, ma olen samasugune ja ma olin neid sõnu juba MITU kuud ootanud ja nendest unistanud, aga ega ma arvanud, et see ükskord päriselt juhtub. Aga nüüd ma võin öelda, et SEE LÕPUKS JUHTUS ja ma pole vist pmst iial nii õnnelik olnud!

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta T 23. aprill 2024 at 12:51

  Ulme clickbait ikka 😀 Ma mõtlesin, et tuli abieluettepanek või miskit, aga kasse on sul niigi terve majatäis, see küll kuigi põnev uudis ei ole, kuigi armsad onad küll 😄

 • Avatar
  Vasta Mary-Liis 23. aprill 2024 at 12:28

  Niiiii armsad 😍😍😍

 • Avatar
  Vasta Ants 23. aprill 2024 at 12:18

  Ma tulin siia pealkirja arvestades kihlumisest lugema.. 😅 Mōtlesjn, et messengeris saatis kihlasõrmisest pildi aga kae perra. Palju õnne perelisa puhul 😅

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. aprill 2024 at 15:14

   See oleks üli haige kui ta mulle sõrmuse pildi messengeri saadaks 😄 “ou, abiellume!” 😄

  • Avatar
   Vasta Maru 23. aprill 2024 at 21:57

   Rakvere gäng omast käest võtta.
   Nimed oleks pidand ikka olema Rakverele omased – Koka ja Iin 😂
   Nunnupallid