Ilukraam KARDO Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

imeline lõhnamaailm

15. september 2016

Ma olen oma Kardoigatsuses nii madalale langenud, et ma käisin vannitoas endale ta lõhna peale pihustamas. Ja kuna ma siiski Mari emale ära parseldasin ja nüüd hambad laiali diivanil istudes aina Kardo lõhna nuusutan nagu segane, siis mulle meenus, et mul ongi teile kaks lõhna kinkimata ja ma võin selle ju nüüd kohemaid ära teha, kui mul enivei midagi targemat teha pole.

Igatahes, meestelõhnad on minu meelest PARIMAD asjad siin ilmas. Ma olen paras naisteparfüümide hull ka (ega mul ilmaasjata neid üle 30 ei ole…), aga hästi lõhnavad mehed….mmmm. Kardo on aga selline põline “maamees”, et ta igapäevaselt väga lõhnasid kasutada ei viitsi. “Mis ma seal laos ikka lõhnan” ühmab ta mulle, kui ma ütlesin, et mis mõttega ma talle neid lõhnu kokku ostan, kui ta neid nagunii rohkem ei kasuta, kui ainult siis, kui kuskile minek on.

Nüüd saatis Kuues Avenüü mulle ja Kardole mõlemale uue lõhna ja kui ma need kätte sain, siis mainisin kohe Kardole, et see lõhn on nii hea, et reaalselt püksid tahavad iseenesest maha kukkuda. Miskipärast unustas Kardo, et iga päev on “lamp” lõhna peale pihustada ja lootuses “midagi saada” hakkas ta ennast lõhnastama isegi õhtul voodisse tulemiseks. “Tunned jah? Ma panin seda head lõhna!” kiitles ta alles ükspäev magama tulles. Nagu ma ise seda muidu ei tunneks, eksole 😀

dsc_8239-3402788

Enne oli mu lemmikuks meestelõhnaks Trussardi “My Land” (LINK), aga kui ma nägin, et sellele on suguvõssa lisandunud uus noorem vend Trussardi “Blue Land” (LINK), siis tahtsin ma otsekohe muidugi seda proovida. Või no Kardole peale valada. Võiks öelda, et nende ühine joon on see, et nad on ÜLIIII head meestelõhnad. Sellised jõulised, mehised, mõnusad. Mmmm. Mul praegu on üks ühel randmel ja teine teisel randmel, et ma erinevust suudaks välja mõelda. Blue Land on vist vähekene värskemate nootidega, My Land on natukene tummisem. Ehk siis kui My Landi paneks peale restorani minekuks, siis Blue Land on vähe igapäevasemate nootidega. Hetkel on Blue Land muuseas üks populaarsemaid meestelõhnasid maailmas ja ma tõesõna kohe üldse ei imesta, sest see on lihtsalt niivõrd hea. Ja kui keegi parasjagu mõtleb, et mida mehele kinkida, siis emb-kumb nendest lõhnadest on tõesõna kindla peale minek!

dsc_8236-4610455

Endale valisin ma välja  Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 (LINK). See on limiteeritud koguses valmistatud suvine lõhn Flowerbomb seeriast, mis tuleb igal aastal välja veidi erinevas pudelis. Flowerbomb La Vie En Rose on lilleline värske lõhn ja seda müüakse ainult 50ml pudelis. Minu jaoks ideaalne, sest 30ml saab minu jaoks alati kuidagi kiiresti otsa ja 100ml on kuidagi hiigelsuur, mis iial otsa ei lõppe.

Ma muidugi seda valides ei teadnud üldse, mis lõhnaga tegu, aga googeldades jõudsin infoni, et tegu suht rariteetse kaubaga – peaaegu igal pool on see läbimüüdud ja kuna seda toodetakse limiteeritud kogustes, siis eriti seda peale kuskilt tulemas ei ole. Neid tavalisi flowerbombe on vabalt saadaval aga seda special editionit on väga vähe. Ja kui juba miski nii läbi müüdud on, siis peab ta ju hea olema, eks?

Ja ega ma ei eksinudki! Ta on küll tunduvalt jõulisem, kui tavalised kommilõhnad, mis mulle meeldivad, aga ta on siiski magusate nootidega ja tõeliselt omapärane lõhn. Ja ma ei mõtle “omapärane” nagu öeldakse millegi kohta, mis üldse ei meeldi, aga soovid siiski viisakaks jääda, vaid reaalselt ülipaljud on küsinud, et mis hea lõhn mul peal on. See püsib nii kaua, et sõbranna küsis mult kolm päeva peale lõhna kasutamist selle marki, ju siis oli sallile veel mingi lõhnakübemeke jäänud. Ja see pole isegi parfüüm vaid tualettvesi. Selle kohta ikka tõeliselt hea kestvusega hästi naiselik, pidulik ja mõnus lõhnake.

dsc_8242-8957070

Loomulikult ma tahan kahele teist ka kingi teha ja lõhnakese ära anda. Selle jaoks ei tule teha muud, kui hakata Kuuenda Avenüü sõbraks Facebookis (SIIN) ja jätta kommentaar, et kumba lõhna sina kingitusena saada sooviksid ja miks.

Ps! Kuuendas Avenüüs on väga suur valik parfümeeria ja ilutooteid, ning kui registreerida end kasutajaks siis saab alati 6% allahindlust, mistõttu paljud tooted on Eesti parima hinnaga. Samuti on Kuuendal Avenüül alati tasuta transport pakiautomaati sõltumata ostusummast!

Loe ka neid postitusi!

369 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katre 20. september 2016 at 14:21

    Flowerbomb on üks lemmikuid lõhnu üldse ja uus pudel laual ei teeks üldse halba 🙂

  • Avatar
    Vasta Gea 20. september 2016 at 09:21

    Ma jumaldan Viktor & Rolf parfüüme, seega sooviksingi seda võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariell 19. september 2016 at 06:55

    Kuna endal on Flowerbombi lõhn olemas ja see on tõesti väga väga hea, on täiuslikust komplektist puudu vaid lõhn ka minu mehele!
    Siis saame koos lõhnama minna! ?

  • Avatar
    Vasta Mary 18. september 2016 at 22:47

    Valiksin meeste oma. Kallimal ei ole juba aastaid oma lõhnaõli, sest ta ei suuda ise seda valida, ja kõik, mis mina välja pakun ei ole ka need õiged. Äkki see on 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 18. september 2016 at 21:20

    Lõhnakogu vajaks täiendamist küll. Sooviksin naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. september 2016 at 18:17

    Meestelõhna “My Land” valiks oma kallimale! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ents 18. september 2016 at 12:08

    Sooviks naiste oma, mehel on trussardi my land juba olemas ning tema ei ole ka suur lõhnastaja, aga mina ju olen 😀

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. september 2016 at 11:57

    Sooviksin saada naiste lõhna La Vie En Rose, sest enda lõhn hakkab otsa saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Reena 18. september 2016 at 09:38

    Mina valiksin naistelõhna. Mulle on alati meeldinud pigem magusad lõhnad kui sellised vänged või ülivärsked. Loositavatest lõhnadest ma pole nuusutanud kumbagi aga kuna meil sinuga on suht sarnane maitse nende koha pealt, siis olen kindel, et meeldiks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 18. september 2016 at 08:16

    Sooviks naiste lõhna.oled seda nuusutanud no taevalik .

  • Avatar
    Vasta Triin 18. september 2016 at 05:36

    Meestest sooviks, ise ma pole eriline lõhna fänn( ilmselt naabritädi pärast, kes seda liiga palju kasutab) aga elukaaslasele meeldiks selline kingitus. My Landi on ta päris kaua kasutanud!

  • Avatar
    Vasta Mel 17. september 2016 at 21:42

    Sooviksin väga naistelõhna, sest mu lõhnariiulil valitseb tühjus ja lillelõhnad meeldivad väga.

  • Avatar
    Vasta Iryna 17. september 2016 at 21:04

    Sooviksin väga naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Madlen 17. september 2016 at 15:32

    Sooviksin väga-väga endale seda naistelõhna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Juurikas 17. september 2016 at 15:06

    Sooviksin meeste lõhna “blue land”.
    Mu härral hakkab just too “my land” otsa saama ja teist proovida oleks maru lahe! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 17. september 2016 at 14:53

    Mina sooviks ka naiste lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta E 17. september 2016 at 13:59

    Sooviks ka La Vie En Rose 2016, praegune Trussardi My Name hakkab ka varsti otsa saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Panter 17. september 2016 at 13:09

    Üks uus hea naistelõhn kulub alati ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 17. september 2016 at 12:49

    Mina sooviks môlemat! Hahah tundub veits ahne kuid tegelikult on selline lugu, et minu peiks kasutab alati vaid ühte lôhna kuni pudel on tilgatuks pigistatud, seega oleks see midagi uut, sest ega naljalt ta uue lôhna peale ei môtle, vôi siis hetke-lôhnale “lisa.
    Ja Mina ise olen Flowerbombi austaja juba aastaid! Hind on krôbe kuid lôhn on see eeest IMELINE!! Ja Flowerbombi püsivus on super!! Pole kunagi alt vedanud!

  • Avatar
    Vasta Janella 17. september 2016 at 11:05

    Sooviksin naistelõhna! ?

  • Avatar
    Vasta Janella 17. september 2016 at 11:03

    Sooviksin väga väga väga naistelõhna! ?

  • Avatar
    Vasta Teele 17. september 2016 at 10:15

    Sooviksin meeste lõhna “my land” kingituseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 17. september 2016 at 08:35

    Sooviks mehele uut lõhna 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 17. september 2016 at 08:03

    No kuna endale loodan saada kullakreemi ja lastele tasakaalu lauda, siis oleks aus, kui mees kah mingist loosist kasu saaks. Seega lõhna sooviks oma mehele kingituseks. Meestepäev on tulemas, saaks alles siis kätte ja naiivselt ootaks naistepäeval kah ilusat kingitust 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. september 2016 at 08:02

    Sooviks abikaasale uue lõhna kinkida 🙂 Trussardi “Blue Land”

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. september 2016 at 06:28

    Meeste, mingi aeg vihjati, miks mehed ainult üllatusi ja kinke tegema peavad :), see oleks hea kingitus, kuna mehel ka kohe sünnip tulemas. 2 kärbest ühehoobiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliis 17. september 2016 at 02:57

    Soovin naistelõhna. Kuna vana on otsa saamas.

  • Avatar
    Vasta Erika 16. september 2016 at 23:50

    Mulle meeldivad ka magusad lõhnad. Soovika väga naiste oma. Minu pudelikel õnnestus pojal jagu saada. Uut pole jõudnud veel sebida

  • Avatar
    Vasta Kats 16. september 2016 at 22:34

    Võiks ju valida meestelõhna, aga egoist vist ja tahan hoopis ise saada uut lõhna! Pole tal vaja käia ringi ja nii hästi lõhnata, et alukaid paremale ja vasemale langema hakkab. 😀

  • Avatar
    Vasta Ly 16. september 2016 at 22:23

    Mina sooviksin naistelõhna, kuna mulle meeldivad magusad lõhnad 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 16. september 2016 at 22:12

    Sooviksin meestelõhna, sest mees on just uue otsingul. Tundub huvitav lõhn:) Laik ka visatud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 16. september 2016 at 22:07

    Valiks naistelõhna. Olen uue lõhna otsingul ja miks mitte just seda proovida 😉

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. september 2016 at 21:55

    La Vie En Rose sooviksin. Olen ammu juba otsinud seda ÕIGET uut lõhna, aga siiani pole leidnud, mis oleks see kõige kõigem. Kui lugeda sinu kirjeldust, siis kõlab nagu see oleksi see ?

  • Avatar
    Vasta Katlin Me 16. september 2016 at 21:54

    Rõõmustaksin ka väga meestelõhna üle! Härral on nö töölõhn ja vabaaja lõhn – ja kuna oleme värske paar siis mu ninale meeldiks, et vabaaja lõhn oleks midagi uut, mitte see vana millega ta varem igasuguseid “skoorimas” käis :DD Kiiks, I know!! :DDD

  • Avatar
    Vasta Krislyn Tamm 16. september 2016 at 21:34

    Oleksin väga rõõmus, kui saaks mehele uue lõhna kinkida ? Seega paluksin endale Trussardi Blu Landi

  • Avatar
    Vasta Gelit 16. september 2016 at 21:26

    Sooviks ka hästi lõhnavat meest,niisiis paluks üks Blue Land 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. september 2016 at 21:24

    Kuigi ma jubedalt tahaks öelda, et sooviksin naistelõhna, sest mul ei olegi kunagi ühtegi normaalset lõhna olnud, siis tegelikult vist ikkagi parema meelega teeksin kingituse elukaaslasele, kellele ei olegi mitte kunagi ühtegi lõhna olnud. No tudengite värk, raha on vaja mujale ka, kui selliste asjade peale. Kuigi ta muidu ka väga hästi lõhnab :D, siis ikkagi oleks äge, kui tal mõnikord oleks veel selline ekstra hea ja mõnus lõhn juures, sest ma ka suur meestelõhnade fänn ja olen tahtnud tükk aega talle midagi kinkida, aga pole lihtsalt võimalust 🙁 no äkki seekord loosiõnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Siret 16. september 2016 at 21:22

    Olekski aeg uueks lõhnaks, seega naiste oma..

  • Avatar
    Vasta Evelyn 16. september 2016 at 21:02

    Mina valiksin meeste lõhna. Pole midagi paremat hästi lõhnavast mehest:)

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. september 2016 at 20:51

    Mina sooviks naistelõhna 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristiina 16. september 2016 at 20:54

      Sooviks sellepärast, et olen just uue lõhna otsingul ja antud lõhn tundub igati hea olevat ja meeleldi prooviks selle ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 16. september 2016 at 20:37

    Mina sooviks meestelõhna, et see oma elukaaslasele kinkida. Ta on ka selline, kes hästi harva laseb lõhna peale, kuigi ma kogu aeg tuletan ikka meelde. Ja ta ainus lõhn on ka mingi Oriflame’st pärinev 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. september 2016 at 20:18

    Mina prooviks seda kauapüsivat naistelõhna. Hetkel mul on sellised lõhnad, mis püsivad peal liiga vähe aega.

  • Avatar
    Vasta Eliise 16. september 2016 at 19:58

    Naiste lõhna 🙂
    Mees mul oma lemmikutes kinni ja ei usu, et ma teda vaimustada suudaksin!

  • Avatar
    Vasta Arti 16. september 2016 at 19:43

    Soovin meeste lõhnaõli. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiu Järv 16. september 2016 at 19:10

    Sooviksin väga lõhna “blue land”, kuna kahel tähtsalt inimesel on sünnipäev tulemas, oleks hea ühele neist kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 16. september 2016 at 19:04

    Olen terve elu lõhnadest lugupidanud ning väga raske on üldse kuhugile minna ilma lõhnaõlita. Kahjuks hakkab mu lõhnaõli kohe-kohe otsa saama ning meeleldi osaleksin naistelõhna loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai 16. september 2016 at 17:45

    Hea meelega sooviksin meeste lõhna 🙂
    Oktoobris tähistame elukaaslasega kolme imelist koosveedetud aastat ja hakkasin just hiljuti mõtlema kingituse peale. Uus ja hea lõhn oleks meeldiv kingitus nii temale kui mulle!

  • Avatar
    Vasta Piret 16. september 2016 at 17:25

    Naiste lõhnaõli tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 16. september 2016 at 17:13

    Mina sooviks endale naistelõhna, kuna olen väga suur lõhnade fänn ja pmst igapäev lasen endale midagi peale, aga ma suht kitsi ja kalleid lõhnu endale lubada ei saa ka, siis vahelduseks võiks riiulil hea firma lõhn ka olla, mis on kindlasti ka väga hea lõhnaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mona 16. september 2016 at 16:47

    Sooviksin väga naistelõhna.

  • Avatar
    Vasta Karin 16. september 2016 at 16:21

    Sooviksin naistelõhna. Olen just praegu uue parfüümi otsingutel 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 16. september 2016 at 15:28

    Flowerbombi kohta tekkis kohe suur huvi pärast postituse lugemist! Ehk ikka naistelõhna sooviksin :)!

  • Avatar
    Vasta mammukas 16. september 2016 at 14:59

    ma prooviks ka selle meestlõhna ära. kui meeldib siis ehk laseks ka ööseks peale piserdada. hihi

  • Avatar
    Vasta Kristin 16. september 2016 at 14:39

    Mina sooviksin meeste lõhna. Põhjus ka lihtne, miks. Nimelt olen üliõpilane ja tööl ei käi.. Peigmees aga tihti teeb mulle kingitusi, mis teeb mind sageli suht kurvaks, sest vastu ei saa teha ?.. Oleks tore tedagi üllatada ?

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 16. september 2016 at 14:05

    Mina sooviksin naistekat ?

    • Avatar
      Vasta Kairixxx 16. september 2016 at 14:08

      Naiste lõhna sellepärast, et olen hetkel just uue lõhna otsingul. Kui peaksin loosi võitma, ostan abikaasale selle meestelõhna ka 🙂

  • Avatar
    Vasta K 16. september 2016 at 14:03

    Eelistaksin naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. september 2016 at 13:48

    Mina sooviks mehele Blue Landi 🙂

  • Avatar
    Vasta Katu 16. september 2016 at 13:35

    Ma kohe ermpsasti tahaks endale üht uut lõhna ja selle flowerbombi kirjeldus tundub nagu oleks tegemist 5+ minu lõhnaga. Pärast lapsega kodus olemist ja uuesti tööle naasmist kuluks selline värskendus ikka väga ära, eriti kui endal hetkel just raha liiga palju käes pole…
    Ühesõnaga hääletaksin iseenda ja naistelõhna poolt 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 16. september 2016 at 13:31

    Meestelõhna. Mulle need meeldivad, millegipärast on paremad kui naiste lõhnad. See tualettvesi (või parfüüm) läheks muidugi kingiks, siis on kaks õnnelikku inimest – nii kinkija kui ka kingituse saaja.

  • Avatar
    Vasta Merily 16. september 2016 at 13:16

    Kui võidaks siis sooviks naiste lõhna!

  • Avatar
    Vasta siret 16. september 2016 at 13:00

    Flowerbomb on lihtsalt maaaailma parim lõhn! Ja nii raske on seda saada 🙂
    Olen ära teeninud naistelõhna, jumala eest 😛

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. september 2016 at 12:40

    Naistelõhna tahaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariella 16. september 2016 at 12:29

    Sooviks meeste lõhna.Kingisks kallimale sünnipäevaks!Tal seisab kapis ainult üks lõhn,mis varsti ka otsas.Oiii…ma tean ta oleks nii õnnelik uue lõhna üle?

  • Avatar
    Vasta Stella Rebane 16. september 2016 at 11:59

    Sooviksin meestelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 16. september 2016 at 11:54

    Oh, tahaksin väga naiste parfüümi. Pole väga lōhnastaja pisikese beebipoisi pärast, aga kui välja minna, siis peab lōhnaōli ikka peal olema!

  • Avatar
    Vasta sirje 16. september 2016 at 10:56

    Sooviks naistelõhna?Oleks vahelduseks aastaid kasutatavale ühele lõhnale ?

  • Avatar
    Vasta Liina 16. september 2016 at 10:15

    Sooviksin naistelõhna, et suvi ikka kestaks….

  • Avatar
    Vasta kärt 16. september 2016 at 09:46

    Sooviks nasite lõhna, sest ma ei suuda kunagi ära otsustada, millist lõhna valida ning sellepärast lähen alati kindla peale välja ja võtan midagi, mis on mul juba umebs 100 korda olnud:D praegu oleks ideaalne variant saada endale midagi hoopis teissugust, kui tavaliselt.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. september 2016 at 09:42

    Naistelõhna sooviks, enda lõhna ise enam ei tunne, kuna olen seda nii kaua juba kasutanud ning sooviks vaheldust, kuid ei ole leidnud sobivat. Samas see oleks kindlasti hea vaheldus 🙂 ja no seda teab vist iga üks, et kaua lõhnapoodides ei kannata käia 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. september 2016 at 09:39

    Sooviks naiste lõhna, kuna minu mees on samuti selline, kes ysna harva endale lõhna peale laseb 😉 tema lõhnad peavad vastu sama kaua, kui minul 4tk 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 16. september 2016 at 09:29

    Minu puhul on sellele küsimusele ääretult raske vastata kuna mul on vist väikest viisi ( või tegelikult ikka suurt viisi ) parfüümi fetiš. Neid on mul kodus paarkümmend ja ikka on veel vähe 🙂 Tihtipeale tundub mulle ,et meeste lõhnad on paremad kui naiste omad aga hetkel sooviksin võita siiski naiste lõhna.

    Päikest sulle!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. september 2016 at 09:21

    Oleksin õnnelik meestelõhna üle. „My Land” on mehel olnud, täiesti lemmik.

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. september 2016 at 09:20

    Mina tahaks väga meeste lõhna.Mu kallis mees oleks selle täiega ära teeninud seda enam, et tal korralikku lõhna pole. On mingi fuffel Hugo boss ps muide mina olen ka kas või seda peale pihustanud endale või pudelist nuusutanud kui mul mees võistlustel või komandeeringus on.

  • Avatar
    Vasta Karin 16. september 2016 at 09:16

    Sooviksin naiste lõhna.
    Pole kahjuks palju pappi midagi head endale lubada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiine 16. september 2016 at 09:01

    Ma valiksin endale naistelõhna, sest kõik mu potsikud on peaaegu tühjad.
    Meest pole ju, kellele kinkida 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. september 2016 at 08:55

    Minule mõjub Trussaldi My Land täpselt samuti kui Sulle, Mallukas ;).
    ja ka minu mees piserdab seda endale õhtul peale pesu kui loodab mitte päris kohe magama jääda 😀

    Seega oleks väga huvitatud proovimast selle imetabase lõhna nooremat venda.

  • Avatar
    Vasta Hedi 16. september 2016 at 08:54

    Sooviks naistelõhna. Ma olen parüümidest sõltuvuses. Kogu aeg peab pilv ümber olema 😀 Pereviga, ema samasugune.

  • Avatar
    Vasta Marii 16. september 2016 at 08:49

    Sooviksin meestelõhna. Elukaaslasele kindlasti meeldiks selline üllatus. ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. september 2016 at 08:48

    Sooviks meestelõhna, et oma kallile mehele kingitus teha, ta on seda väärt:)

  • Avatar
    Vasta Elge 16. september 2016 at 08:43

    MyLand on tõesti väga hea ja ega see BlueLandki kehvem saa olla 🙂 Kaasale kingituseks super!

  • Avatar
    Vasta Martin 16. september 2016 at 08:11

    Sooviks meestelõhna. Olen seda jupp aega ihaldanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 16. september 2016 at 08:07

    Sooviksin meestelõhna, hea lõhn teeb mehe vastupandamatuks!

  • Avatar
    Vasta Anne 16. september 2016 at 08:00

    Meestelõhna ,kui see nii mega hea on saan ju 2 ühes (kasutades ise ja mees samuti ???)

  • Avatar
    Vasta Liina Kivi 16. september 2016 at 07:49

    Naistelõhna sooviksin väga! 🙂

  • Avatar
    Vasta MS 16. september 2016 at 07:36

    Sooviksin naistelõhna! ?

  • Avatar
    Vasta Killu Uibo 16. september 2016 at 07:20

    meestelõhn? tahaks ka et mul oma mehe lõhna peale püksid iseenesest maha vajuksid ??

  • Avatar
    Vasta E 16. september 2016 at 07:19

    Väga õnnelik oleksin kui saaksin oma kallile kinkida meestelõhna. Mul on lõhnadega selline asi et kui valima lähen siis ei suuda otsustada, sest pole leidnud seda wow lõhna.

  • Avatar
    Vasta Aune 16. september 2016 at 07:14

    Meestelõhna kindlasti 🙂
    Olen meestelõhnade suur fänn ja hea meelega kasutaksin oma elukaaslase Armani code ja annaksin enda magusa suhkruvatilõhna talle.
    Tegelikult hakkab tal see otsa saama ja võib proovida miskit uut, nii mul ka põnev ?

  • Avatar
    Vasta Alice 16. september 2016 at 06:45

    Ma olen just ühe sellise magusa (naiste)lõhna otsinguil, aga ainukesed head, mis siiani leidnud, on Escada lõhnad, mida ma juba põhimõtteliselt väldin (tõesti, koolis on igal teisel tüdrukul mõni neist)

  • Avatar
    Vasta Nele 16. september 2016 at 06:42

    Sooviks väga Flowerbombi ära proovida 🙂 Niii isuäratav iseloomustus oli , et nüüd on ju mul ka seda kohe vaja! Kui aus olla, siis mu enda lõhn ongi juba täiesti otsakorral..

  • Avatar
    Vasta Merli 16. september 2016 at 06:35

    Tere!
    Ma tean, mida sa tunned! Mu mees on juba nädal aega Las Vegases olnud ja ma olen terve nädala maganud tema T-särgis ? Lõhna võiksingi kinkida talle, et tal ikka koju tulles veel parem meel oleks!

  • Avatar
    Vasta lilll 16. september 2016 at 06:34

    Prooviks küll seda meestelõhna, kui juba nii popp on siis äkki läheb mu omale ka peale 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 16. september 2016 at 06:28

    Sooviksin võita naistelõhna, sest mu armas kaasa on tâielik “lõhnapede”, aga kallis naine meelde ei tule kui ostmiseks läheb ? Ja ise ma ei ole julgend uue lõhna peale minna, muide tundub, et meil on vist sarnane lõhnemeel, mis sa Juicy Gold Coture arvad?

  • Avatar
    Vasta Marju Kaasik 16. september 2016 at 05:54

    Mina sooviksin meeste lõhna. Minu elukaaslane pole ka suurem lõhna kasutaja, ta ei kasuta üldse lõhna. Loodan siis selle peale 😀

  • Avatar
    Vasta annika 16. september 2016 at 05:12

    Meestelõhna,kinkimise rõõm on ikka parim rõõm:)

  • Avatar
    Vasta Egle 16. september 2016 at 04:57

    Sooviks flowerbombi, enda lõhn sai juba tükkaega tagasi otsa ja ei ole raatsinud uut osta.

  • Avatar
    Vasta Liivia 16. september 2016 at 04:54

    Mina valiks ka naistelõhna,bright crystal sai otsa polegi suutnud seda õiget leida ??
    Pole ka väga lõhnade ekspert ja palju mulle neid nuusutamas ei meeldi käija ka ??

  • Avatar
    Vasta P.P 16. september 2016 at 02:38

    Mina sooviksin naistelõhna, sest hetkel polegi mul kodus ühtegi lõhnaõli mida kasutada. Tegelikult sellist kvaliteetset lõhna mis hästi peal püsiks pole kunagi olnud. On olnud odavad turu koopiad…Kunagi kui noorem ja tervem olin , siis käisin nt Kaubamajas erinevaid parfüüme nuusutamas. Siis sai nendele valgetele paperilipikutele (millele saab lõhnu lasta ja siis nuusutada) ikka erinevaid lõhnu lastud. (Võtsin vähemalt 10 lipikut erineva lõhnaga ja hoidsin neid kodus pisikese kilekoti sees) Ja hiljem kodus siis kui kuhugi minek oli sai neid lipikuid naha vastu hõõrutud. Natuke lõhna jäi isegi külge. Oh seda elu küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. september 2016 at 01:27

    Flowerbombi kindlasti- kingitus iseendale, vahel on see just, mida vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 16. september 2016 at 01:09

    Sooviksin naiste lõhna, et see oma emale sünnipäevaks kinkida. Ta näeb palju vaeva vanaema hoolitsemisega ning on selle täielikult ära teeninud!

  • Avatar
    Vasta Liina 15. september 2016 at 23:57

    Naistelõhna valiksin, kuna enda üks lemmikumaid on kohekohe otsas.

  • Avatar
    Vasta Grete 15. september 2016 at 23:53

    Meestelõhna sooviks. Elukaaslasel sünnipäev tulemas ning see oleks tore kingitus talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Leane 15. september 2016 at 23:42

    Sooviks ikka Flowerbombi! Mul on see tavaline ja see on lihtsalt nii super lõhn. Olen kindel, et ka see limiteeritud variant on väga hea ?

  • Avatar
    Vasta Helen 15. september 2016 at 23:00

    Soovin naistelõhna!

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 15. september 2016 at 22:57

    Mina valiksin meeste lõhna , et see oma kallile abikaasale kinkida , lihtsalt sellepärast , et ta on selle 100-ga ära teeninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 15. september 2016 at 22:56

    Sooviksin naistelõhna, sest armastan *magusaid noote*.

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 22:42

    Sooviksin meestelõhna??

  • Avatar
    Vasta Laura 15. september 2016 at 22:42

    Sooviks meestelõhna kingiksin isale??

  • Avatar
    Vasta Stella 15. september 2016 at 22:37

    Kuna ma olen ilma parfüümita juba 2 kuud siis ei ütleks ühest naiste lōhnast küll ära 🙂 Ōnneks veel ei ōienda, et haisen aga kuna mul tema higipulk ( endal jälle otsas) peal siis ta vist harjunud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilona 15. september 2016 at 22:34

    Kuna mulle nn.kiiksuga lõhnad väga meeldivad,siis see naistelõhn tundub eriti ahvatlev…

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. september 2016 at 22:32

    Sooviks naistelõhna, kuna tahaks ka proovida seda head lõhna.

  • Avatar
    Vasta Kaie 15. september 2016 at 22:30

    Sooviksin meestelõhna, et see oma kallile abikaasale kinkida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika Trahov 15. september 2016 at 22:27

    Sooviksin naistelõhna, kuna enda omad on otsa lõppemas ja midagi uut tahaks väga leida omale ☺️

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 22:18

    Sooviks naistelõhna.

  • Avatar
    Vasta Suslik 15. september 2016 at 22:09

    Naistelõhna tahaks 🙂 Endal lõhnad vaikselt otsakorral ja vahelduseks võiks ju midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Maria 15. september 2016 at 22:05

    Sooviks flowerbombi, praegune lõhnaõli on juba peaaegu otsakorral

  • Avatar
    Vasta Aliis 15. september 2016 at 21:55

    Sooviksin meeste lõhna. Ei mäletagi enam millal viimati mehele lihtsalt niisama ûllatuse tegin ja sellist lõhna tahaks igapäevaselt mehe ihul nuusutada küll mille peale püksid iseenesest maha kukuksid 😛

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. september 2016 at 21:53

    Sooviksin meestekat, pole ammu mehele midagi kinkind (sünnakingiks sai vaid päevalille rootsu) ja kuna tal plaanike kinkida mulle aktiivsusmonitor, no siis Ma pean talle selle lõhna saama!! Kui püksid kukuvad iseenesest jalast, no siis on 2in1 ju ? ning Mees õnnelikum kui kunagi varem 🙂

  • Avatar
    Vasta H. 15. september 2016 at 21:43

    Mul feissi pole kas ma siis loosimises ei osale??Aga muidu ühest heast naistelõhnast ära ei ütleks küll.?

  • Avatar
    Vasta Liisabet 15. september 2016 at 21:39

    Sooviksin naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin Linde 15. september 2016 at 21:37

    Sooviks meeste lõhna. Oleks hea oma kallist abikaasat üllatada ilusa kingiga.

  • Avatar
    Vasta Mailika 15. september 2016 at 21:34

    Kuigi enda lòhn sai hiljuti just otsa,valiksin ikkagi meeste lòhna,sest pole juba ammu saanud oma elukaaslasele midagi kinkida☺

  • Avatar
    Vasta Kirsika 15. september 2016 at 21:33

    Olen juba Kuuenda Avenüü sõber ?
    Sooviksin Trussardi lõhna mehele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruu 15. september 2016 at 21:33

    Ma olen aaa-staid seda Flowerbombi piidelnud! Soovin väga(:

  • Avatar
    Vasta Mairi 15. september 2016 at 21:30

    Sooviks meestekat. Endale saab alati midagi soetada aga meesperet peab ka ju meeles pidama, eriti, kui ühel veel sünna ka tulemas on ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. september 2016 at 21:26

    Naistelõhna, valiksin sama, mille sina, kuna minu Armani ongi juba otsakorral :/

  • Avatar
    Vasta SN 15. september 2016 at 21:16

    Sooviks naistelôhna vana lõhn sai otsa na nüüd sooviks midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 15. september 2016 at 21:11

    Sooviks meeste lõhna. Oleks nii hea sünnipäeva kink oma armsale. ?

  • Avatar
    Vasta Liivi 15. september 2016 at 21:10

    Sooviksin Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016, et selle suvise lõhnaga vastu astuda saabuvale sügisele.

  • Avatar
    Vasta Merli 15. september 2016 at 21:09

    Loosiõnne korral valiksin meeste lõhna. Kingiksin saadud lõhna elukaaslasele, et tal oleks rohkem vailkut, kui see, mis tal hetkel kapi peal 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. september 2016 at 21:08

    Sooviks flowerbomb-i

  • Avatar
    Vasta Mai 15. september 2016 at 21:03

    Blue land

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Raudsepp 15. september 2016 at 20:58

    Ma sooviks oma mehele uue lõhna kinkida, kuna tal saab praegune kohe kohe otsa ja ma olen ammu mõelnud,et tahaks ise talle kinkida mingi üli hea lõhna,kuna ma pole talle meie lühikese(poole aastat ) koos veedetud aja jooksul ühtki kinki teinud aga nii tahaks teda nüüd üllatada 😉

  • Avatar
    Vasta mammu 15. september 2016 at 20:37

    kui loosiõnn mulle naerataks, siis valiks meestelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta K 15. september 2016 at 20:37

    Ma sooviks meestelõhna. Kingiks elukaaslasele ???

  • Avatar
    Vasta Tiia 15. september 2016 at 20:36

    Sooviksin naiste lõhna, kuna olen just uue lõhna otsingutel aga kuna olen kaalud siis loomulikult ei suuda otsustada millist 😀

  • Avatar
    Vasta meow 15. september 2016 at 20:36

    Oo, ma olen lõpuks, 7 kuud hiljem pärast sünnitust, üle saanud oma raseduse ajal tekkinud lõhnajälestusest ja hea meelega tahaks midagi uut oma kollektsiooni! Seega see uus Flowerbomb kuluks igati marjaks ära 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. september 2016 at 20:35

    Mina sooviksin oma kallile mehele teha kingituse, mida saab tehtud kahjuks üsna harva. Mul on nii hea mees, kes mõtleb ennekõike mulle ja lastele, kui endale. Paraku selle tõttu ei ole ta endale saanud soetada ka ühtki lõhna. Kahjuks ei ole seda ka mina saanud teha, kuigi ma väga-väga tahaks. Ma armusingi oma mehesse paljuski ta parfüümi pärast, sest ta lõhnas nii hästi ja ta kaisus oli seda ülihea tunda. Siiani on tema parfüüm mul ninas ning mäletan seda head tunnet. Soovin väga talle seda hea meelt teha ning meie suhtes uusi meeldivaid tundeid tekitada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 15. september 2016 at 20:33

    Sooviks flowerbombi, kuna mehele just kinkisin uue lõhna. Celvin Kleini One.. Unisex.. Aga nii hea!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 15. september 2016 at 20:29

    Sooviksin meeste lõhna, et natuke elukaaslase lõhnakogu (2 lõhna) täiendada.

  • Avatar
    Vasta Kaie 15. september 2016 at 20:27

    Ma TÄIEGA tahaks enda peal proovida seda Viktor&Rolf lõhna, olen nende lõhnade kohta vaid head kuulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta R.R 15. september 2016 at 20:26

    Soovin naiste lõhna, kuna meeldivad magusad ja värsked lõhnad 😛

  • Avatar
    Vasta Merka 15. september 2016 at 20:25

    Mina sooviksin Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna. See oleks hetkel parim kingitus, kuna praegune lõhn saab kohe-kohe otsa.

  • Avatar
    Vasta Helen Marie 15. september 2016 at 20:21

    Sooviks naistelõhna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 15. september 2016 at 20:18

    Sooviks meestelõhna. Tahaks abikaasale head meelt teha, sest ta viimasel ajal natuke halli ja väsinu võitu. Talle ( ja mulle) head lõhnad väga meeldivad.

  • Avatar
    Vasta Eneli 15. september 2016 at 20:11

    Oi, see Flowerbomb kuluks küll ära, küll ma siis käiksin ja lõhnaksin alles hästi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 15. september 2016 at 20:05

    Sooviksin võita flowerbombi, sest see on parim lõhn üldse. Ma olen elu jooksul kasutanudki pm kahte lõhna ja üks nendest on flowerbomb. Mehe lõhnad on riiulis seismisest juba ära aurama hakanud, tema nendest ei hooli 😀

  • Avatar
    Vasta Kestrin 15. september 2016 at 19:55

    Mina sooviksin meestelõhna kohe nii nii nii väga sest, et mu meessõbral lõhn juba ammu otsas ja ei suuda kuidagi uue lõhna koha pealt otsustada. Ja kuna sa väidad et see lõhn on nii hea oleksin jube õnnelik kui saaksin selle oma muskale kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter T 15. september 2016 at 19:54

    Mina soovin võita Trussardi Blue Land’i parfüümi ja kingiksin selle oma kallile abikaasale 🙂

  • Avatar
    Vasta K 15. september 2016 at 19:45

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016

    Sest ma just tahan midagi uut ja toredat. OStsin just ühe nö pimesi valikul ja.. noh olen nagu rahul aga ei ole ka. Täpselt see halvaloomuline omapärane 😀 Pole väga minu tüüpi

  • Avatar
    Vasta Kairi J 15. september 2016 at 19:41

    Mina sooviks Trussardi Blue Land meestelõhna, elukaaslasele kingituseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 15. september 2016 at 19:31

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016

    Olen juba ammu uut lõhna mõelnud soetada, kuid olen erinevate valikute vahel. Tihti ostan ma ikka ja jälle sama lõhna mis mul on olnud, sest ei julge uusi proovida… Kuid see kirjeldus kattub täielikult minu lõhnamaitsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit S 15. september 2016 at 19:28

    Mina sooviksin endale Viktor & Rolf flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna,sest see lõhn tundub huvitav,mõnus ja olen uue parfüümi otsingul niikuinii. Ja võit oleks igati tore,sest siiani olen üldse midagi võitnud ainult ühe korra 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 15. september 2016 at 19:26

    Naistelõhna,pole kunagi olnud üle 20.euri maksvat lõhna ja tahaks midagi tõeliselt head proovida.

  • Avatar
    Vasta Kati 15. september 2016 at 19:22

    Sooviks naistelõhna:)

  • Avatar
    Vasta Paula 15. september 2016 at 19:21

    Mina soovin meestelõhna!
    Minu kallim kasutab siiani üht ja sama lõhna (versace eau fraiche), mis on ka hea, aga mina tahaks vahelduseks midagi uut ta peal nuusutada ?

  • Avatar
    Vasta Katrin S 15. september 2016 at 19:17

    Võidaksin hea meelega Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016
    Mäletan, kui nii 5 aastat tagasi Tallinnas ülikoolis käies selle 3 aasta jooksul käisin järjepidevalt seda tavalist Flowerbombi nuuskimas ja nii endale peale laskmas kui ka paberile, et see siis kuni järgmise korrani koti selle lõhnaga hoiaks, kui lõhn kadus kotist, vudisin jälle usinalt Virusse uue doosi järele :DD Milline nostalgialaks oleks nüüd eriversioon sellest võita!!!

  • Avatar
    Vasta Piret 15. september 2016 at 19:10

    Kuna mehel kohe sünna tulemas, siis pretendeeriks meestekale 🙂 Igatahes hea reklaam, peaks kohe sammud poe poole seadma, et nuusutada.

  • Avatar
    Vasta cherry 15. september 2016 at 19:01

    Blue landi oma elukaaslasele aastapäeva kingiks.

  • Avatar
    Vasta SLP 15. september 2016 at 18:54

    oo aarmas taevaisa tee nii, et minu mees ei peaks poes kuus tundi endale lõhna valima ja et see protsess kulgeks valutumalt, sänks.
    Meestelõhn please 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 15. september 2016 at 18:47

    Mina võtaks selle naistelõhna, sest mul saab üsna pea oma lemmiklõhn otsa ja oleks tore vahelduseks midagi uut proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen M 15. september 2016 at 18:35

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016

    Olen juba pikka aega uue lõhna otsingul olnud ja iga kord kui poes nuusutamas käin, suudan tohuvapohus nii ära eksida, et jalutan ikka sama “targalt” välja kui sisenesin. Üks hea kiidetud parfüüm on hädavajalik mu nii üksluiseks kujunenud lõhnakapis 🙁

  • Avatar
    Vasta Jaana Lo 15. september 2016 at 18:30

    Naistelõhn, sest ma ei julge kunagi ise uut lõhna katsetamiseks osta. Ikka ja jälle on ostukorvis lõhn, mis tuttav ja omaks kujunenud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. september 2016 at 18:30

    Flowerbomb oleks mõnus võit ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 15. september 2016 at 18:30

    Sooviks naistelõhna kuna praegune hakkab lõppema.

  • Avatar
    Vasta Ursula 15. september 2016 at 18:26

    Mina sooviks naistelõhna kuna mul pole siiani kahjuks õnnestunud lemmikut leida lõhnade seast

  • Avatar
    Vasta Kelli 15. september 2016 at 18:25

    Kuna olen just hea lõhna otsinguil sooviksin proovida naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. september 2016 at 18:23

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 – Oleks valik, sest mul endal pole lõhnaõli olnud 6 aastat juba. Lihtsalt ei ole raatsinud osta. Kui on pere, siis lõhnale maksta 60 ja + €, siis see liigitub luksuskaubaks minu puhul- ja no mees mul ka nii praktiline, et kingiks saan ennem kudumisvardad, kui lõhna ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. september 2016 at 18:19

    Sooviks naistelõhna kuna mul mees eriline lõhnastaja pole. Ehk kukuvad siis hoopis tal püksid jalast 😉

  • Avatar
    Vasta Kirke 15. september 2016 at 18:13

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose lõhnake kõlab ülihästi, minu lemmik Armani Si hakkabki juba otsakorrale saama ning vaja oleks uus lemmik leida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kreete 15. september 2016 at 18:13

    Victor & Rolfi lõhnad on minu lemmikud juba mitu mitu aastat olnud ja ka pidevalt saan komplimente ning küsitakse mis lõhnaga on tegu. Flowerbomb on ülim ja krõbe hind on seda väärt! 😉

  • Avatar
    Vasta Vivian 15. september 2016 at 18:08

    Sooviksin uut naistelõhna!! Viimased 3 aastat olen kasutanud sama Dolce&Gabbana lõhna, sest pole julgust muud proovida, oleks nagu aeg?

  • Avatar
    Vasta Cärru 15. september 2016 at 18:03

    Kuna mu mees lõhnab juba pükse lennutavalt hästi, siis sooviks lõhna endale ehk siis naistelõhna:) . Praegune hakkabki juba otsa saama ja kuna ma nii tumba, et ei suuda endale lõhna mitte kunagi valida (kõik lõhnad mulle kingitud), siis usaldaks ma Su lõhna meelt ja oleks maru rõõmus, kui selle omale saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Hiie 15. september 2016 at 18:01

    Soovin naistelõhna

  • Avatar
    Vasta Riina 15. september 2016 at 18:00

    Ma tahaks naiste lõhna flowerbombi ? mul endal on on sinu lõhna kollektsiooni kõrval väheke tagasihoidlikum kolleksia ☺? nimelt on mul 1 ja ainuke lemmik lõhn, mida kasutan ☺?ja tore oleks sellele kõrvale üks uus lemmik saada ja miks mitte ei võiks see olla mu uus lempsr ? nii nunnu roosa pudel ka veel, ma kergelt roosa fänn ka ?☺ nii et ehk joppab loosis ?

  • Avatar
    Vasta Sigrit 15. september 2016 at 17:57

    Naistelõhna, kuna mehel on rohkem lõhnapudeleid kapis. Midagi uut aga kuluks mulle vägagi ära!

  • Avatar
    Vasta Aive 15. september 2016 at 17:51

    Seekord sooviks kingitust endale e naistelõhna. Enda oma sai just otsa ja kitsi nagu ma olen, ei raatsi omale osta, vaid kuritarvitab vahest mehe lõhna 😀 Tal neid nt lausa kolm.

  • Avatar
    Vasta Sandra saarmäe 15. september 2016 at 17:50

    Ma sooviks naiste lõhna 🙂 olekski uut lõhna vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 15. september 2016 at 17:45

    Meestekat, et oleks, mida kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. september 2016 at 17:40

    Sooviksin meestelõhna, kuna mu kallil mehel on kohe-kohe sünnipäev ja no lõhn kuluks igati ära selleks puhuks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 15. september 2016 at 17:39

    Oh sa poiss, see on ju täielikult minu loos 😀 Otseloomulikult tahan ma meestelõhna! Käisin juba ammu Kaubamajas ja võtsin mõlemad testrid ja nii meeldisid. Tahtsin mehele üllatust teha ja lasin tal ka neid nuusutada aga ma ei jõudnud selle lõhna ostmiseni, sest endale oli lõhna vaja 😀
    1. oktoober on tal sünnipäev tulemas aga teadagi, et sel kuul on natuke veel tähtsam sündmus, kuhu kõik vaba raha kulub. Ok, ma peaks ühe bingo ostma vist, sest minuarust on uus lõhn hädavajalik. Ma ei kannata praeguse haisu üldse, see on nii vänge ja vastik ja ei sobi talle. Parem kui ta seda peale ei laseks 😀 Isegi siis tunnen seda, kui ta on hommikul koridoris peale lasnud. Selline must käekujuga pudel, diesel äkki? Igatahes see ei ole hea! 😀

  • Avatar
    Vasta Käthlin 15. september 2016 at 17:39

    Sooviks meestekat-sest eks neid peab hoidma 🙂 ja vahel ka pisikese kingiga üllatama,kui loosis veab 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 15. september 2016 at 17:38

    Naistelõhna?

  • Avatar
    Vasta R. 15. september 2016 at 17:35

    Valiksin meestelõhna ja üllataksin sellega oma kallimat 🙂

  • Avatar
    Vasta kelly 15. september 2016 at 17:32

    Tahan püksata jääda ja soovin meestelõhna, tal sünnipäev tulemas okt, niiet oleks supper!! Ja Trussardi lõhnad on megad ?

  • Avatar
    Vasta Helle 15. september 2016 at 17:26

    Soovin meestelõhna.

  • Avatar
    Vasta Sandre s 15. september 2016 at 17:03

    Kindlasti naistelõhn, sest nagu teada, naistel pole kunagi midagi liiga palju. Ja üks uus lõhn teeks mind õnnelikuks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Barbara 15. september 2016 at 17:02

    Ma tahan et mul püksid lendaks jalast ja mu mees lôhnaks hästi 😀 meestelõhna soovin :)))

  • Avatar
    Vasta Reigina 15. september 2016 at 16:57

    Sooviksin naiste lõhna . Tüüpline sünnipäeva jutt, aga kuna pojaga 21 septembril sünnipäev ja minul talle kink ostetud, siis võtaksin seda kinki temapoolt mulle ?

  • Avatar
    Vasta Merka 15. september 2016 at 16:57

    Mina sooviksin ka meestelõhna, et kinkida see oma vanaisale, kes saab järgmisel kuul 90. Omal ajal oli ta vägev lõhnastaja, kui ikka peale lasi, siis terve tuba oli aerosoolitossu täis 😀 Nüüd juba soliidses eas võiks vähe tagasihoidlikumalt võtta ja parfüümi peale piserdada.

  • Avatar
    Vasta Reelika R. 15. september 2016 at 16:56

    Tere.Mina sooviksin võita naistelõhna.Oleks tore lõhnata nii nagu Mallukas:D

  • Avatar
    Vasta Mirju 15. september 2016 at 16:51

    Otse loomulikult sooviks ma ikka kõigepealt endale lõhna, sest mu lõhnariiulil haigutab paari pudeli lõpu jagu tühjust aga kuna ma suur magusate lõhnade sõber ei ole siis ma sooviks võidu korral üllatada hoopis oma meest. Blue land kõlab täpselt selliselt, mis mulle ja temale meeldiks. Lisaks on ta meie lapsele super hea isa ja just seda ma talle siira tänutundega ütleksin kui talle Blue Landi üle annan 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 15. september 2016 at 16:48

    Sooviksin naiste lõhna ?

  • Avatar
    Vasta Kädi 15. september 2016 at 16:47

    Kuna meie peres on mees õnnelik siis kui naine on õnnnelik, 😀 siis usun, et mu kallis kaasa ei pahanda, kui ma valiksin endale Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna. 🙂 Jään lootma, et see pole niii mõnus kommine, et ma seda esimese korraga endal kurgust alla ei kalla, sest olen suur magusasõber (mitte odekolonni austaja). 😀

  • Avatar
    Vasta Kissu 15. september 2016 at 16:47

    Selle jutuga ajasid küll Flowebomb kohta uudishimu peale – mulle jubedalt meeldivad sellised tugevamad ja mitte nii tavalised lõhnad, siiani ongi nad kippunud olema selliseid, mille lõhna tunnedki ka päev paar hiljem veel juustelt või riietelt. Kirjelduste järgi tundub, et see võiks küll uueks lemmikuks saada. Vaatasin just, et põhiliseks noodiks on tsitrus ja oiii kuidas ma seda juba tahaks!

  • Avatar
    Vasta Marko 15. september 2016 at 16:46

    Meeste lõhn ikka. Oleme pojaga kaksi ja see kuri käib minu lõhnapudelite kallal. Samas tiksub aastake kohe peale ja oleks ilus ülla ülla 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 15. september 2016 at 16:45

    Minule meeldiks naistelõhn, sest mul endal polegi lõhnaõli, lihtsalt ei ole raatsinud suurt summat iseenda peale raisata.

  • Avatar
    Vasta Liina 15. september 2016 at 16:44

    Mina sooviksin naistelõhna,ostan koguaeg mingeid odavaid mis kohe pealt kaovad. Tahaks ka normaalselt käija ringi mitte pidevalt lasta peale endale koguaeg seda mis kulub ruttu.

  • Avatar
    Vasta K.P 15. september 2016 at 16:41

    Sooviksin meestelõhna, et üllatada oma peikat. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 15. september 2016 at 16:40

    Naistelõhn 🙂 Sest mehel on juba selline lõhn, mis püksid jalast rebib nagu orkaan 😀 Miski (peale minu muidugi) võiks tema pükse ka sundida jalast rebima ja tundub, et SEE naistelõhn on selleks just ainuõige 😛
    Ei hakkagi mainima lisaks veel tavaprotseduuri, et mul kõik lõhnad otsas ja seljaopi ootuses on isegi haistmismeeled kadunud, et ise suudaks poes ringi jalutada ning lõhnasid nuuskida 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti Kõmmus 15. september 2016 at 16:40

    Mina sooviksin meestelõhna, sest isadepäev ei ole kaugel ja kingikotist on üks hea lõhn puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilith 15. september 2016 at 16:37

    Sooviksin seda naiste lõhnakest :).

  • Avatar
    Vasta Kats 15. september 2016 at 16:36

    Mina valiksin meestelõhna kingiks oma pojale, kes saab 2 nädala pärast 17.

  • Avatar
    Vasta Cäty 15. september 2016 at 16:36

    Minulgi sai juba mõni nädal tagasi lõhn otsa kuid härral on lõhna veel küllaga (millegi pärast hoolitseme me naised ju alati, et mehel ja lastel oleks kõik olemas ja siis mõtleme alles endale), seega osaleksin ka naistelõhna loosis 🙂
    Edu Sulle Su tegemistes ja mõnusat lõpukosumist ka väiksele Preilile ja imelisele Marile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 15. september 2016 at 16:36

    Sooviksin naiste lõhna, kuna mul ka mees niikuinii enda oma lihtsalt ei kasuta. Minu enda varud vajaksid aga hädasti täiendust.

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. september 2016 at 16:35

    Sooviksin meestelõhna kallimale, lihtsalt sellepärast, et teda rõõmustada.?

  • Avatar
    Vasta M-L 15. september 2016 at 16:34

    Lihtne – meeste lõhna. Meil saab elukaaslasega nädala pärast 4 aastakest ning see oleks ideaalne kingitus. Seda enam, et mulle kui üliõpilasele oleks see kui lotovõit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristyn 15. september 2016 at 16:34

    Sooviksin Trussardi lõhna oma härrale, kuna tal kohekohe sünnipäev tulemas ja lubasin et ei osta talle midagi kallist ?

  • Avatar
    Vasta Marilyn 15. september 2016 at 16:33

    Kuna mulle väga meeldivad Trussardi lõhnad (vaieldamatu lemmik on Trussardi Donna), siis sooviksin seda uut naise lõhna proovida, ehk leian endale uue lemmiku 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. september 2016 at 16:33

    Sooviksin naistelõhna☺
    Armsal emal on sünnipäev tulemas ja mis oleks parem kingitus kui üks mõnus lõhn.

  • Avatar
    Vasta Kaire 15. september 2016 at 16:33

    Soovin meestelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 15. september 2016 at 16:31

    Sooviksin ka enda meest üllatada, sest minu arust ta ei oska endale kunagi lõhna osta ja ta ei raatsi kunagi raha parfüümide peale raisata.

  • Avatar
    Vasta Birgit 15. september 2016 at 16:30

    Mina sooviks meestelöhna, sest……töstan käed ja tunnistan – mu härra ei ole oma sünnipäevakinki kätte saanud :/

  • Avatar
    Vasta Eleri 15. september 2016 at 16:29

    Kuna endal ka lõhnasid palju aga jubedalt meeldivad mullegi meestelõhnad siis oleks soov meeste lõhna saada ?.. Mehel tulemas järgmine kuu algul sünnipáev & oleks mure murtud, mida kinkida. Nuusiks teda siis igapâev ja oleks endalgi kasud sees ??.

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. september 2016 at 16:29

    Sooviksin naiste lõhna, kuna enda lõhn ammu otsas ja ise uut osta ei raatsi:)

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 16:29

    Mina sooviks Trussardi Blue Land’i lõhna. Elukaaslasel kohe-kohe sünnipäev tulemas ja hea lõhn kingikotti oleks vinge üllatus juurde ?

  • Avatar
    Vasta L 15. september 2016 at 16:27

    Sooviksin meestelõhna ☺

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. september 2016 at 16:26

    Mina sooviksin naistelõhna 🙂 vana on kohe kohe otsakorral 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 15. september 2016 at 16:21

    Mulle meeldiks vahelduseks saada endale ka midagi 🙂 Sooviks väga naistelõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta M 15. september 2016 at 16:20

    Mina sooviksin saada Trussardi Blue Landi meestelõhna, sest mind hakkas ikka nii väga huvitama, et kuidas see siis lõhnab 😀
    Muidugi on see ka tore kingitus mehele.

  • Avatar
    Vasta Kaily 15. september 2016 at 16:20

    Valiksin meestelõhna oma härrale ?

  • Avatar
    Vasta Grete 15. september 2016 at 16:15

    Mina sooviksin Trussardi My Land lõhna kingituseks kõige kallimale, kellel ka juubel tulemas ja kingikoti ühe asjana sobiks suurepäraselt 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 15. september 2016 at 16:13

    Mulle meeldiks naistelõhn:-D

  • Avatar
    Vasta Getlin 15. september 2016 at 16:13

    Mina valiksin meestelõhna.
    Mehel 1 lõhn ainult ja see ka juba tühjenemas.
    Oleks talle meeldiv kingitus

  • Avatar
    Vasta Daisi 15. september 2016 at 16:12

    Mina sooviksin võita oma kallile mehele lõhna, sest ta piserdab endale lõhna igas olukorras peale ja peab olema lõhnav lilleke alati 🙂 Samuti ka sellepärast, et tahaksin teda millegi meeldivaga üllatada, sest tema moto on :”Happy wife, happy life!” Ja ka mina tahan, et ta millegi hea üle rõõmus on, mis see muu ikka olla saab, kui mitte hea lõhn! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 15. september 2016 at 16:10

    Oeh, sa kohe oskad raskete valikute ette mind panna.. ühest küljest tahaks muidugi endale lõhna, aga teisest küljest tahaks, et mu mees hingematvalt hästi lõhnaks.. siiani oleme mõlemad kõige odavamaid ja tavalisemaid lõhnu kasutanud, kataloogikaid..
    Hmmm, pigem ikka tahan oma meest üllatada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 15. september 2016 at 16:10

    Meeste oma. Puhtalt sellepärast, et mulle meeldib hästi lõhnastatud meesterahvas 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 15. september 2016 at 16:07

    Ma valiksin lõhna meestele. Ükspäev mõtlesin, et ma pole oma mehele ammu midagi kinkinud 🙁 Mitte, et see mingi kohustus oleks, aga vahel ju tuleb tahtmine lihtsalt niisama teisele head meelt teha. Meestelt on suht mõttetu mu meelest küsida, mida sa nt sünnipäevaks vms tähtpäevaks tahad, sest nad peaaegu alati ütlevad ma ei tea… Ma siis valin oma peaga, kui ta ei tea 🙂 Ja valiksin My Land. Piilusin vannituppa kappi ning sealt vaatas mulle vastu Armani code lõhn. KÕIK.

  • Avatar
    Vasta martaj 15. september 2016 at 16:02

    Naistelõhna 😉

  • Avatar
    Vasta Hedi 15. september 2016 at 16:00

    Sooviksin naistelõhna,endale. Sest eelmine sai just otsa! ?

  • Avatar
    Vasta Anu 15. september 2016 at 15:58

    Sooviksin ka uhket ja peent Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna proovida.
    Kuna ma olen broke as fuck hetkel, tundub lõhnade peale raha raiskamine ilge priiskamisena ja nii ma käin ringi 5 eurine ja 5 minutit peal püsiv AVONI vedelik kotis:D

  • Avatar
    Vasta Jaana 15. september 2016 at 15:55

    Hea meelega prooviks mõlemaid, et kukuks mõlema püksid maha aga kui nüüd valida siis ohverdas end mehe nimel ja võtaks ikka meestelõhna, kes siis ikka tähtsam on kui oma mees.

  • Avatar
    Vasta Kadi-Kai 15. september 2016 at 15:53

    Sooviks naiste lõhna võita 🙂 See lõhn läheks kohe kindlasti minu maailma parimale emale sünnipäevaks 🙂 Ja kuna talle just siuksed lõhnad meeldivad, siis oleks see ideaalne kingitus temale 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 15. september 2016 at 15:51

    Sooviksin naistelõhna, kuna kõik praegused lõhnad on otsakorrale saamas.

  • Avatar
    Vasta Jana 15. september 2016 at 15:50

    Mina sooviksin Trussardi My Land lõhna kingituseks kõige kallimale:)

  • Avatar
    Vasta Herily 15. september 2016 at 15:50

    Meestelõhna valiksin 🙂 ise väikse beebi kõrvalt hetkel lõhna ei kasuta, aga see-eest mees kasutab väga palju, isegi enne sauna paneb vahest lõhna peale ?

  • Avatar
    Vasta Annika 15. september 2016 at 15:49

    Valiksin meestelõhna just selle tõttu et siiani on kallim kasutanud adidase lõhnasid (mis pole üldse pahad) ja tahakski talle midagi paremat kuna ta ise ei raatsi kvaliteetsemaid osta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika Vladimirova 15. september 2016 at 15:48

    Sooviksin meestelõhna, et oma mehele imeline kingitus teha. Tal saab just lõhn otsa ka. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 15. september 2016 at 15:48

    Naistelõhna, kuna tundub nii minukas:)

  • Avatar
    Vasta Heini 15. september 2016 at 15:45

    Oleks huvitatud meestelõhnast, kuna mehel järgmine kuu sünnipäev ning oleks tore talle lõhn kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta :) 15. september 2016 at 15:44

    Jama leht see 6 avenüü ju. Minu lemmikut meeste lõhna polegi seal on ainult mingi deodorant ja higipulk ?? bull shit ikka.
    Aga nog selle trussardi oma mehele võtaks küll, ta nüüd ka mul siin lõhnastatud mees jalaseb samuti enne magama minekute sortsu peale omale ja siis poeb täiega külje alla et ma ikka intensiivselt tunneks seda lõhns ?

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 15:42

    No tahaks siis seda meeste lõhna…soovin et mul kah püksid maha kukkuksid???

  • Avatar
    Vasta Reine 15. september 2016 at 15:42

    Meestelõhna sooviks.. kuna mees peaaegu igapäevaselt kasutab lõhna. Vahest harva on kui ei kasuta. Meestelõhnad on nii head. ?? Ja miks mitte teha kingituseks.. meil saab varsti 6 aastat koos oldud ka. ☺❤?

  • Avatar
    Vasta Marite 15. september 2016 at 15:40

    Sooviks meestelõhna 🙂 ammu juba plaanis olnud peiksile uus lõhn kinkida, aga pole leidnud enam midagi uut ja huvitavat 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. september 2016 at 15:39

    Valiksin meeste oma. Kingituseks oma abikaasale kellega meil tuleb novembris esimene pulma aastapäev. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. september 2016 at 15:37

    Võtaksin meeste lõhna, oleks tore üllatus minu mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 15. september 2016 at 15:36

    Valiksin meestelõhna elukaaslasele. Sellel lihtsal põhjusel, et pole ühtegi Trussardi lõhna proovinud (ei meeste ega naiste) ja nüüd oleks hea võimalus seda teha ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. september 2016 at 15:35

    Mina tahaksin meestelõhna oma elukaaslasele 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. september 2016 at 15:35

    Ühesõnaga meeste lõhn oleks supper, ise kasutan ka trussardit 😉 samas tahaks näha kuidas selle püksid ära kukkumisega on 😀 2 in 1 😀

  • Avatar
    Vasta Signe 15. september 2016 at 15:35

    Mina valiksin naistelõhna. Olen seda mitmeid kordi lennujaamades nuusutamas käinud aga kunagi pole raatsinud osta.

  • Avatar
    Vasta Ms 15. september 2016 at 15:34

    Endale valiks muidugi naistelõhna, aga sa kirjutasid nii huvitekitavalt meestelõhnast, et tahaks seda kohe kellelegi lähedasele kinkida. Enda härrale on meelepärased teise firma lõhnad, ehk siis loovutaks lõhna mehe pojale, kellest vaikselt noor mees sirgumas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 15. september 2016 at 15:34

    Valiksin naistelõhma, praegune juba otsakorral

  • Avatar
    Vasta Angelika 15. september 2016 at 15:33

    Valiksin meeste oma kingituseks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 15. september 2016 at 15:33

    Sooviksin naistelõhna 🙂 Olen paljusid lõhnu kasutanud aga sellist veel mitte ja kuna lõhn hakkab ka otsa saama siis miks mitte kasutada loosiõnne!

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. september 2016 at 15:33

    Sooviks meestelõhna. Ma olen ka see trussikulangetaja, kui ikka hea lõhn ninna kargab. Hetkel mehel ainult üks lõhn ja no kaua sa ikka selle ühe peale neid pükse nurka jaksad visata. Väike vaheldus ei teeks paha 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. september 2016 at 15:28

    Mina valiksin meestelõhna, kuna mu elukaaslane on suur lõhnastaja aga raha kulub alati kuskile mujale ning seega saab ta endale uut lõhna osta mega harva. Samuti oli tal alles hiljuti sünnipäev, aga kingitust ma paraku talle teha ei saanud.. Ma usun et me mõlemad oleksime väga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Janet 15. september 2016 at 15:28

    Mina sooviksin meestelõhna. Tore üllatus vennale esimeseks lõhnaks.

  • Avatar
    Vasta Karin 15. september 2016 at 15:27

    Mina sooviksin naistelõhna, kuna enda lemmik on just otsakorral, siis sooviks proovida midagi uut 🙂

  • Avatar
    Vasta Katja 15. september 2016 at 15:27

    Minul polegi lõhna praegu seega üks flowerbomb kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 15. september 2016 at 15:27

    Valiksin siiski meestelõhna (kuigi hea meelega sooviks tunda seda erilist naistekat), kuna elukaaslane vastupidiselt Sinu Kardole lõhnastab end igal ajal, kui lõhna pudelist möödub 🙂 JA Trussardi Blue Land on hea lõhn, kuna hetkel kaasal olemas see dušigeel!

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. september 2016 at 15:27

    Sooviksin saada naistelõhna , kuna endal kõik lõhnad peaaegu otsa saamas ja kuna keerulistele hetkedele , mis elu pakub ,pole olnud võimalik uut muretseda . Pole kunagi midagi kusagil võitnud , äkki seekord õnn naeratab 🙂 Päikest sulle ja palju energiat :)?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. september 2016 at 15:26

    Meil saab mehega kahe nädala pärast 13 aastat koosoldud aega 🙂 Ja ma ei ole veel suutnud välja mõelda, mida kinkida 🙁 Niiet üks ülihea meestlõhn kuluks ära!

    Samas mul saab endal ka varsti parfüüm otsa 😀

    Aga jään ikka meestelõhna juurde 😉

  • Avatar
    Vasta Karmen 15. september 2016 at 15:25

    Mina sooviks meestelõha. Mu mehel on vaid üks lõhn ja kui see otsa saab, ostab jälle selle sama, teisi pole ta proovinud. Usun, et see lõhn sobiks talle ja vahetaks oma senise vastu välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 15. september 2016 at 15:25

    Hetkel kasutan seda special editioni Flowerbombi ja see on täpselt minu lõhn! Kuna see on nii hea, siis seda kulub ka päris palju, nii et hea meelega võtaks lausa mitu pudelit endale varuks kui saaks, seega loodan väga, et loosiõnn naeratab lõpuks ometi mulle ka ??

  • Avatar
    Vasta Mai 15. september 2016 at 15:25

    Soovikisn naistelõhna.
    Mulle hullult meeldivad lõhnad aga vot ELUSEES pole mul ühtegi head ja KAUAKESTVAT lõhna olnud. Mitte et ma ei raatsiks seda endale osta, vaid lihtsalt selliseks lõbuks mul raha pole. Selline kingitus oleks lihtsalt imeline!

  • Avatar
    Vasta liisi 15. september 2016 at 15:24

    Blue land’i sooviksin , et mehele siis väike üllatus teha..tal praegu hugo boss ja armani omad mis just mõlemad hakkavad kohe kohe otsa saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 15. september 2016 at 15:24

    Sooviksin naistelõhna, mehel on enda boss ja käib sellega ringi 😀 Mul nagu siukest fänsit lõhna polegi…

  • Avatar
    Vasta Sylvia Saali 15. september 2016 at 15:24

    Võtaks mõlemad kui saaks. Aga kui vaja valida siis ikka endale. Valin Victor ja Rolf lõhna.

  • Avatar
    Vasta Leili 15. september 2016 at 15:23

    Mina sooviks ka väga meestelõha oma mehele kinkida. Ta on mul samasugune “ah mis ma niisama ikka lõhnan”tüüp :D. Aga eelmine lõhn sai just otsa (30ml mida ta terve aasta vist kasutas) niiet kuluks ära! Pöidlad pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana Paulson 15. september 2016 at 15:22

    Sooviks meeste trussardi My Landi.see on juba paar aastat ka minu mehe lemmik lõhn. Ja see on kohe,kohe ka otsakorral ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. september 2016 at 15:21

    Soovin V&R Flowerbomb lõhna. Tahaks midagi uut proovita

  • Avatar
    Vasta Mariliis 15. september 2016 at 15:20

    Mina valiksin naistelõhna 🙂 Mehel on juba selline lõhn, mis mu hulluks ajab heas mõttes 😛

  • Avatar
    Vasta Egle P. 15. september 2016 at 15:20

    Oleksin emma-kumma lõhna üle õnnelik, kuna nii mul endal kui mehel hakkavad lõhnad kohe otsa saama. Olgu mainitud, et meil on kummalgi üks lõhn ja ma olen liiga rott, et oma lemmiklõhn mulle ja mehele korraga osta. Seega üks meist peaks kohe-kohe ilma igasuguse lõhnata mõnda aega hakkama saama! 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 15:20

    Polegi ammu ühtegi uut lõhna soetanud, ostan alati neid mida tean kindlalt ,et on minu maitse. Kuna endal on mul lõhn olemas aga mehel mitte siis teeks võidukorral talle headmeelt ja valiks meeste lõhna Trussardi Blue Land. Tahaks,et mees hästi lõhnaks ja peale selle, et ta meid tütrega koguaeg hellitab ka teda üllatada uue lõhnaga.

  • Avatar
    Vasta Arle 15. september 2016 at 15:19

    Soovin naistelõhna kuna hetkel täpselt 0 lõhna. Sinu 30 lõhna mainimine tegi nii kadedaks, et üks lõhn võiks ju olla.

  • Avatar
    Vasta Merit K 15. september 2016 at 15:19

    Sooviksin Trussardi Blue Land lõhna oma mehele kinkida, kuna ta on minu eest viimastel raseduskuudel nii hästi ja pühendunult hoolitsenud! Tulevasele värskele issile oleks tema lemmiklõhn kindlasti üheks toredaks üllatuseks näiteks esimeseks isadepäevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta h 15. september 2016 at 15:17

    mulle sobib nii meeste kui naistelõhn olen mõlemate ostude maan

  • Avatar
    Vasta Siiri 15. september 2016 at 15:16

    endale muidugi Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose

  • Avatar
    Vasta Sandra E 15. september 2016 at 15:16

    Tahaksin seda naistelõhna, sest mul on endal kolm lemmiklõhna varsti otsakorral – niiet see oleks nagu rusikas silmaauku ?

  • Avatar
    Vasta C.. 15. september 2016 at 15:15

    Ma olen ka haige meestelõhnade jäegi, tõsiselt. Ükskord käisin Maximas ühel mehel järel, sest no tal oli nii hea lõhn peal, üritasin ajusoppi talletada seda, et hiljem see lõhn ise Kaubamajas üles otsida, sest ega ma temalt küsida ei julgenud 😀 aga no leidsin ka. Aga igastahes kuna mehel on suht savi kas ja kuidas ma lõhnan, siis seda meestelõhna tahaks küll täiega. Kuluks kindlasti rohkem ära, win-win olukord mõlematpidi – mees kasutab ja ma olen sillas ja vb salaja lasen endale ka 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. september 2016 at 15:15

    Mina sooviks naistelõhna. Kahjuks on kõik mu lemmikud kallid, aga hetkel on pooleli remont ja kohe varsti ka perelisa sündimas, seega läheb raha igalepoole mujale ja ei raatsi lihtsalt lõhna peale kulutada.

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. september 2016 at 15:15

    Mina sooviksin meestelõhna, kingiks oma kaasale (äkki mõjub mulle sama moodi nagu sulle nende va pükste osas 😀 )

  • Avatar
    Vasta Liis 15. september 2016 at 15:14

    Tahaks mõlemat, sest ma tahan ka, et mu mees hästi lõhnaks. Aga samas tal on juba lõhn ja mul üldse mitte midagi, siis oleks ju endal ka vaja :(. Aga kumb siis valida…
    Ma siis valin naiste lõhna, et no ma ka hästi lõhnata saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. september 2016 at 15:14

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016, tahaks uut lõhna just endale, kuna mehel on lõhnu rohkem kui minul ja üldiselt kulutan ma piiramatult oma beebipoisi ja mehe peale. Aga endale ei kingi miskit. Samuti pole ma iialgi miskit võitnud, aga üks kord elus võiks ju loosiõnn ka naeratada ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. september 2016 at 15:13

    Ma kingiks selle meeste lõhna enda peiksile 4.oktoobril, kui on ta sünnipäev ja ta läheb aega teenima (kas saab rohkem jopata teenima mineku kuupäevaga???) Ja siis käiksin iga päev peale kooli kuskil kaupsis seda nuusutamas ja teda meenutamas ??

  • Avatar
    Vasta bet 15. september 2016 at 15:12

    Oeh, lõhna mängust ma lihtsalt pean osa võtma, sest mul pole hetkel mitte ühtegi lõhna kodus.. peale deodorandi ja titepiimasegu 😀
    Ja nii tore oleks ka oma meest premeerida lõhnaga 🙂

  • Avatar
    Vasta marily 15. september 2016 at 15:12

    Valiksin meestelõhna oma kallile abikaasale. Ta paneb omale lõhna siis peale kui ma talle seda meelde tuletan , ise ta sellest ei hooli. Nii mõnus on kallistada meest kui ta hästi lõhnab !

  • Avatar
    Vasta S 15. september 2016 at 15:09

    Sooviksin naistelõhna. Ongi viimasel ajal lõhnad järjest otsa saanud ja olen uue lemmiku otsingutel.

  • Avatar
    Vasta Triin 15. september 2016 at 15:09

    Sooviksin lõhna oma kallile mehele põhjusel, et ta rassib palehigis tööd, et minu ja meie 3 lapse vajadusi ja soove täita. Paraku aga jäävad ta enda soovid seetõttu tahaplaanile

  • Avatar
    Vasta Leila 15. september 2016 at 15:09

    Trussardi “Blue Land” 🙂 mu kallis elukaaslane on terve sajand sama lõhna kasutanud, mis iseenesest ei ole üldse halb ja lõhn ise on väga hea, kuid võiks ju väike vaheldus olla. Ja eks pojal oleks super hea meel teha issile läheneva isadepäeva puhul selline kink

  • Avatar
    Vasta Laura 15. september 2016 at 15:09

    Trussardi lõhna kingiksin oma elukaaslasele, kes kohe-kohe isaks saab esimest korda ja peab ka lapsega koos suureks kasvama hakkama. No Trussardi on talle alati nalja pakkunud, nimi just st 😀

  • Avatar
    Vasta Küllike 15. september 2016 at 15:09

    Trussardi “Blue Land, sest siiani olen mehele alati ühte teist lõhna kinkinud, oleks aeg midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Marju 15. september 2016 at 15:07

    Meeste,kingiks oma elukaaslasele,pühapäeval tal sünna.

  • Avatar
    Vasta Maris 15. september 2016 at 15:07

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016, sooviks seda, sest mulle väga meeldivad igasugused lillelised ja värsked lõhnad, ning teiseks ma pole kunagi midagi võitnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Rita 15. september 2016 at 15:06

    Mina sooviksin oma mehele Trussardi “Blue Land” , kohe kohe oktoobris meil 29 pulmaastapäev ,oleks tore teda üllatada lõhnaga ja muidugi see ju nagu endale ka kingitus kui kaaslane niii hästi lõhnab 😉

  • Avatar
    Vasta Kärt 15. september 2016 at 15:05

    Tahaks ennast ka natuke hellitada, ehk siis naistekat.

  • Avatar
    Vasta Mari 15. september 2016 at 15:05

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose oleks suurepärane variant 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 15. september 2016 at 15:05

    Soovin meestekat, kellelegi erilisele

  • Avatar
    Vasta Krissu 15. september 2016 at 15:04

    ohhh… tänks Mallu!! nüüd tean mida kaasale kinkida!
    mul nendes loosiönnedes pole kunagi vedanud, nii et, sellele ma lootma ei jää 🙂
    thänk juu, idee eest! 😉

  • Avatar
    Vasta Keiju 15. september 2016 at 15:04

    Sooviks oma abikaasat üllatada 🙂

  • Avatar
    Vasta Janica 15. september 2016 at 15:04

    Mina sooviks oma küljeluu Trussardy My Land järgi lõhnama panna.
    Käisin talle eelmine aasta lõhna otsimas, millestki ma alustada ei osanud ja lõpuks tuli klienditeenindaja mulle appi kui ma seal nõutu näoga neid pudeleid vahtisin 😀 Proovisin talle seletada, et mis lõhn mulle endale meeldiks, et mees kannaks ja ta muudkui pakkus mulle erinevaid variante välja – lõpetasin ühe sellise lõhnaga https://www.gucci.com/us/en/pr/men/mens-fragrances/mens-eau-de-toilette/gucci-guilty-black-eau-de-toilette-p-325527999990099?position=1&listName=ProductGridComponent&categoryPath=Men/Mens-Fragrances
    Hea lõhn on küll.. aga krt kui ma koju jõudsin ja oma rannet nuusutasin, siis oleks tahtnud selle randme omale ninna toppida, no niiii hea lõhn oli. Ja meenutades jõudsin ma järeldusele, et see oligi Trussardi.. käisin veel ühe tiiru lõhnapoes ja kontrollisin üle, kas ikka on seesama. See lihtsalt kuidagi ajaga läheb järjest mahedamaks ja mõnusamaks peal olles.. uhhhhh

  • Avatar
    Vasta Madli 15. september 2016 at 15:03

    Trussardi “My Land” meie vaieldamatu lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 15. september 2016 at 15:03

    Kingiks pojale meesteka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruth 15. september 2016 at 15:03

    Trussardi blue land kingiksin isale, kellel üsnapea sünnipäev tulemas ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 15. september 2016 at 15:03

    Trussardi blue land oleks idekas kink mehele. Armaš taevaiša, tee nii, et just mina saaksin selle talle kinkida!

  • Avatar
    Vasta Annabel 15. september 2016 at 15:02

    Sooviksin kingituseks saada naistelõhna. Ma olen täielik lõhnade hull, ma kasutan ühte kuu aega, aga siis järgmisel kuul mõtlen, et peaks jälle uue valima.. ja nii iga kuu phmt ja siis iga kord lasen erinevat lõhna peale.

  • Avatar
    Vasta Monika 15. september 2016 at 15:02

    Mehele oleks ka uut lõhna vaja, vähemalt minu arvates, aga ega tema nii ei arva kuna ta ei kasuta lõhnasid igapäevaselt. Aga enda peale ei raatsi mina jälle raha kulutada ja käin samuti ilma lõhnata. Kui loosiõnn naerataks siis kostitaks ennast selle veiduga ehk siis valiksin Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016.

  • Avatar
    Vasta Heidi 15. september 2016 at 15:02

    Sooviksin meestelõhna. Mehele väikeseks üllatuskingituseks 🙂

  • Avatar
    Vasta M 15. september 2016 at 15:02

    Armastan meestelõhnasid, mmmmm:) kingiks mehele uue lõhna heameelega. Muidugi ma tahaks seda meestelõhna endale aga no sobib, kui ma saan seda enda mehe küljest ka nuuskida 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 15. september 2016 at 15:02

    Mu kallil mehel Trussardi juba on ning tahaks siis ka ju samaväärselt lõhnata, seega Viktor & Rolf Flowerbomb 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 15. september 2016 at 15:01

    Ma sooviksin hea meelega meeste lõhna. Lihtsalt sellepärast, et enda meest üllatada, tal on hetkel just lõhn otsa saamas ning üks hea mõnus lõhn kuluks käepärast ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 15. september 2016 at 15:01

    Kui valida siis loomulikult naiste lõhn ja no milles küsimus endale kingituseks ideaalne( 22.09 pole just väga kaugel ?). Samuti poleks üldse probleem meeste lõhnaga ( 16.09 väimehel ja ka lapselapsel sünkar, nii et järjekordselt kingituseks?)

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. september 2016 at 15:00

    Tahan, tahan, tahan 😀 Et siis tahan Viktor & Rolf Flowerbomb lõhna. Mul paar lõhna kodus on, kuid raseduse algusest saadik kannatan vaid ühte neist..ja no 7 kuud üks ja sama lõhn..kaua võib 😀
    Ma ei saa uut ka osta, sest mina lõhnapoodi minna ei suuda..
    Ja no kingitusena sooviks seda lõhna kindlasti, ehk saab ka minu lemmikuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. september 2016 at 15:00

    Mina valiksin endale Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose naistelõhna sest mu enda lõhn ongi just otsa saanud ning uut pole osta jõudnud ning kuna vahest ma lihtsalt olen egoist siis just nüüd olengi ja valin lõhna omale mitte mehele ????

  • Avatar
    Vasta Gerli 15. september 2016 at 14:59

    Mina sooviksin V&R lõhna!Olen ühte tema lõhna juba proovinud-Bonboni,ülihea oli 🙂 Täiega oleks oma riiulile ühte rariteet lõhna vaja 😉

  • Avatar
    Vasta Marie 15. september 2016 at 14:59

    Sooviks seda flowerbombi lõhna, sest olen ka lõhnade hull. Mul neid nii palju muidugi ei ole, kõigest mingi kümme. Aga olen juba pikemat aega uut lemmikut otsinud ja just see flowerbomb kõlab seda moodi, et võiks minu südame võita.

  • Avatar
    Vasta Keili 15. september 2016 at 14:59

    Flowerbombi emale kingiks, sest tal on koik lohnad otsas 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 15. september 2016 at 14:59

    See flowebomb tundub nii minulik lõhn olevat ? Väga sooviks seda

  • Avatar
    Vasta Getter 15. september 2016 at 14:58

    Mina sooviks ka naistelõhna. Mehele kingin igaks tähtpäevaks uue lõhna, aga ta pole ikka veel vihjest aru saanud, et ka mina sooviksin uut lõhna.

  • Avatar
    Vasta Liis 15. september 2016 at 14:58

    Valiksin Blue Land’i, sest elukaaslasel sai just lõhn otsa ja pole siiani veel uut ostma jõudnud. Oleks armas üllatus talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 15. september 2016 at 14:57

    Sooviksin naiste lõhna, sest enda oma sai just paar päeva tagasi otsa ja see lõhn tundub kuidagi mõnus olevat.

  • Avatar
    Vasta Birgit 15. september 2016 at 14:57

    Mina sooviksin naistelôhna.Minu enda lenmik lôhn ongi just originaal Flowerbomb,aga Edp on niii kallis,et ma ei ole aastaid enam raatsinud seda osta..peale lapse sündi eriti.Oleks tore saada kingiks see uus ja vôrrelda kui palju ta erineb originaaliga.

  • Avatar
    Vasta Elina 15. september 2016 at 14:57

    Trussardi “Blue Land” mu mussardile (loe: mehele), sest tal oleks uueks hooajaks värsket nö käimalükkavat energiat vaja ja ta on selle ka igati ära teeninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 15. september 2016 at 14:57

    Seda rariteetset kaupa tahaks proovida küll! Ehk siis La Vie En Rose. Kui tegu on tõesti hea lõhnaga limiteeritud kogustes, siis tean omastkäest, millise haava see hiljem hinge võib lüüa, kui seda enam kuskilt saada ei ole.. 😀

  • Avatar
    Vasta Getter 15. september 2016 at 14:56

    Sooviks võita naiste lõhna Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose, kuna pole sellise nimega tootjat varem üldse näinudki 🙂 tundub huvitav ja just minu masti lõhn olevat!

  • Avatar
    Vasta Kättlin 15. september 2016 at 14:56

    Mäletan, et eelmisel aastal olin mehe jõulukingi valikul täiesti hädas, siis lugesin su blogist Trussardi My Land’i kohta. Kohe sai ostetud. Mehele ja mulle nii meeldib see lõhn. Nüüd siis otsin mehele sünnipäevakinki, ning Blue Land sobiks selleks ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Nele 15. september 2016 at 14:56

    Kuna mul mehel on hetkel 2 lõhna, mis tal ilmselt tükk aega veel kasutuses ja minul on ainult üks, siis pole vist ebaaus, kui ma tahaks seekord lõhna omale võita :)?

  • Avatar
    Vasta Tanja 15. september 2016 at 14:55

    Hei!
    ma võtaks ka selle “püksid maha ” lõhna 😀 , sinu blogi lugedes hakkas multikas kohe jooksma 😀 Pealegi minu elukaaslane kasutab vist juba 10 aastat ühte ja sedasama lõhna ning ma olen talle seda juba mitu korda ostnud, siis oleks aeg muutusteks ja tal on järgmine nädal sünna 😛
    Tänks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lagle 15. september 2016 at 14:55

    Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016
    Ma ei ole aastaid endale lõhna soetanud, sest ma ei ole siiani suutnud välja valida, mis oleks see minu lõhn 🙂 Miks mitte kinkida üks imehea lõhn naisele, kellel ei ole mitte ühtegi lõhnapudelit kapis?!

  • Avatar
    Vasta Andra 15. september 2016 at 14:55

    Trussardi-Blue Land – Sooviksin seda enda elukaaslasele,kuna tal on muidu ainult tavalised deodorandid aga korraliku lõhna jaoks ei ole meil raha et soetada kui võiduõnn naerataks saaksin rõõmustada enda elukaaslast.

  • Avatar
    Vasta Kätu 15. september 2016 at 14:55

    Mulle meeldivad ka meeste lõhnad nii väga ja selle Blue Landi kingiks hea meelega mehele! Teeks talle suprise! ?

  • Avatar
    Vasta Elis 15. september 2016 at 14:55

    Sooviks Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna.
    Olen juba pikalt uue lõhna otsinguil kuid pole seda õiget veel leidnud.

  • Avatar
    Vasta Sirli 15. september 2016 at 14:54

    Trussardi Blue Land palun!
    Hädasti on vaja lôhna mis hingetuks lööb 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 15. september 2016 at 14:54

    Sooviks seda flowerbombi lõhna:)
    Olen uue lõhna otsingul ja meeldivad ka sellised magusamad lõhnad 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 15. september 2016 at 14:53

    Nii väga oleks uut lõhna vaja, aga osta üldse ei raatsi, väga hea sünnipäeva kingitus oleks see mulle, kui saaksin selle flowerbombi ?

  • Avatar
    Vasta Sirel 15. september 2016 at 14:53

    Mina soovin saada Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016, sest mina ihkan ka saada ilusaid komplimente ilusatelt inimestelt. Ja tegelikult veel pole ma endale tükimat aega ühtegi parfüümi soetanud, oleks aeg ”uuenduskuuriks”.

  • Avatar
    Vasta Liisi 15. september 2016 at 14:53

    Mina sooviksin Trussardi Blue Landi. Kingiksin lõhna mehele, kellele jäi sünnipäeva kink kui selline tegemata, sest sain mõned päevad enne pere pesamunaga haiglast koju (eks see juba ole päris hea kink, kuid tahaks ju ikka midagi ära pakkida ja kinkida). 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. september 2016 at 14:53

    Sooviksin Blue Landi, sest olen samuti meestelõhnadest vaimustuses ja see oleks suurepärane kingitus ☺

  • Avatar
    Vasta Killukene 15. september 2016 at 14:53

    Mina sooviks Trussardi. Mulle meeldivad ka meeste lõhnad ja eelistan neid lillelistele nootidele.

  • Avatar
    Vasta Laura 15. september 2016 at 14:52

    Sõbrannadega just muljetasime, et mis võiksid olla head meeste lõhnad. Punkte kogus Trussandi My Land. Ma pole kumbagi proovinud ja kuna ühte juba kiidetakse, siis ehk ma kiidan seda teist (Trussardi Blue Land) kui võitma peaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 15. september 2016 at 14:52

    Mina sooviks naistelõhna. Mehega sama seis, mis Sul. Lõhnastab harva. Ise kasutan tihti ja meeldib, kui on valikut. Pluss see naiste lõhn on tõesti hea, meesteoma pole nuusutanud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 15. september 2016 at 14:52

    Oh ma ei teagi, ilmselt läheks käiku Blue Land! Oleks idekas üllatus mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Trenni võhik 15. september 2016 at 14:52

    Kui loosiõnn mulle naerataks siis:
    Valiksin meeste lõhna Trussardi Blue Land 🙂
    Miks? Sellepärast, et sa kirjeldasid seda tõeliselt põnevalt. Veel on põhjuseks ka see, et minu elukaasane on täielik lõhna gurmaan. Trussardi mitmed variandid on tal olnud aga Blue Landi pole veel avastanud.

  • Avatar
    Vasta Sofia 15. september 2016 at 14:51

    Blue Land meestelõhna tahaksin väga võita, sest abikaasal on järgmine laupäev sünnipäev ja uus lõhn oleks talle kindlasti meelepärane kingitus.

  • Avatar
    Vasta Anu 15. september 2016 at 14:51

    ma vötaks selle meesteka , kuna mu Tarmo kasutab juba pea 15 aastat sama lõhna , siis mõtlesin ,et äkki tilgake uut lõhna võiks tulla kasuks nii mulle , talle kui kogu maailmale 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. september 2016 at 14:50

    Sooviks meeste lõhna. Kingiks oma kallile mehele ja kasutaksin ise ka 😛

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 15. september 2016 at 14:50

    Ma tahaks mõlemaid 😀
    Naiste oma kuna see oleks mulle hea sünnipäevakink ja mul ainult üks lõhn olemas ja meeste oma, sest pole ammu mehele midagi niisama kinkinud 🙂
    Aga kui ma nüüd tõesti pean ühe valima, siis võtaks meeste oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 15. september 2016 at 14:50

    Mina sooviks naiste lõhna, sest enda oma on just otsakorral ja pole veel suutnud otsustada, millist seekord osta. Oleks hea proovida midagi uut ?

  • Avatar
    Vasta Kertti 15. september 2016 at 14:50

    Mina soovin kingitusena saada meeste lōhna, kuna peagi on täitumas mul enda kallimaga 4 aastat ning oleks suurepärane kink talle selle päeva puhul . 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva-Lotta 15. september 2016 at 14:49

    Lehele meeldib pandud. Valiksin ka Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016, sest tavalist olen juba kasutanud ja tahaks väga seda ka ära proovida!

  • Avatar
    Vasta katri väli 15. september 2016 at 14:49

    Ma ise olen ka üks hull lõhna fanattt täielik ja aina enam mulle meekdib ka meeste lõhnu poes nuusutada ,et mida järgmiseks mehele kinkida,sest tema ei viitsi üldse käija ja proovida ja oma niielda lemmikut uut otsida.Samas ta näeb ,et teen selle töö ta eest ju ise ära siis ta ei pingutagi 😀 Praegu olen ta mõneks ajaks unarusse jätnud ja pole ammu lõhna talle ostnud.Ilgelt tahaks midagi uut talle küll.Viimati sai omale soetatud trussardi naiste lõhn ja seee on juba nii hea ,et nii sooviks nüüd selle oma mehele kinkida.Kohe kohe tal ka sünna tulemas 😀 Niiet minu valik on minu kaasale meeste lõhn 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis 15. september 2016 at 14:49

    Mina sooviksin saada Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose 2016 lõhna. Kuna mul endal on lõhnad kõik päris otsakorral, siis uus lõhn kuluks igati ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Marrja 15. september 2016 at 14:49

    Tahaks seda, mis sulle ennem meeldis.

  • Avatar
    Vasta Maive 15. september 2016 at 14:48

    Soovin meeste lõhna, mulle meeldib, kui minu mees hästi lõhnab.

  • Avatar
    Vasta Kateriin 15. september 2016 at 14:48

    Palun mulle meestelõhna, septembri lõpus on abikaasal sünnipäev 🙂

  • Avatar
    Vasta annika 15. september 2016 at 14:47

    Trussardi “Blue Land”, mehele sünnipäevakinki vaja 😛

  • Avatar
    Vasta Doris 15. september 2016 at 14:47

    No üldse ei taha ahne näida aga tahaks,et nii mina kui mees lõhnaksime hästi ?. Aga kui valida,siis pigem naiste lõhn. Mul mees on ka nimelt selline,kes lõhnasid eriti ei kasuta.. Seisavad teised kapil ja ootavad oma hommikuid mil mehel meeles nende järgi kätt sirutada :).

  • Avatar
    Vasta Eileen 15. september 2016 at 14:47

    Mulle meeldiks võita Blue Land, sest vähemalt üks pükse jalast kukutav lõhn võiks ju iga mehe kapis olla. 😀 Tegelikult on mu mees lihtsalt suurepärane isa ja väga hästi mu teise rasedusega kaasnenud hullustega toime tulnud. Üks kena üllatus lõhna näol kuluks talle kindlasti ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta ele 15. september 2016 at 14:47

    Soovin Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose lõhna. Ja miks siis – no esiteks ma isegi ei mäleta millal mul mingi uus ja tõsiselt hea lõhn oli. Kõik on kuidagi liiga tavalised ja ei saaa iialgi otsa :D. No ka teiseks ma tahan testida, kas naistelõhn ka niimoodi töötab, et püksid maha kukuvad 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 15. september 2016 at 14:46

    Mina sooviks seda lõhna, mida teine võitja ei taha 🙂 Endal on mul lõhn praegu otsas ja kuna ma pikka aega ühtegi lõhna ei kannatanud, siis ma pole veel jõudnud uue valimisega tegelema hakata. Ja meestelõhna kingiksin hea meelega oma kallile kaasale. Talle valiks selle värskema Blue Landi 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 15. september 2016 at 14:46

    Trussardi Blue Land – see lõhnab lihtsalt nii hästi!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 15. september 2016 at 14:46

    Naiste lõhna sooviks. Ma pole endale elus ostnud mingit kallist lõhna, nooremana ostsin kõige odavamaid playboy lõhnasi ja vahepeal kasutasin meeste One millionit- no üleprahi hea 🙂 Mehe kingitud super lõhn sai otsa ja nüüd kasutan jälle mingit odavat *saasta* :((

  • Avatar
    Vasta Pamela 15. september 2016 at 14:45

    Trussardi “Blue Land”

  • Avatar
    Vasta Kristin 15. september 2016 at 14:45

    Mulle meenus just, et lõhn sai paar
    päeva tagasi otsa ja mul ei olegi millegagi ennast enne välja minekut üle valada ? Ma vajan uut lõhna nagu hapniku! ?

  • Avatar
    Vasta Aveli 15. september 2016 at 14:45

    Ma võtaks selle meestelõhna…:) Blue land siis? Ja kasutaks ise ka 😀

  • Avatar
    Vasta Helina K 15. september 2016 at 14:45

    Sooviksin endale võita seda naistelõhna, kuna peagi tulemas sünnipäev, siis oleks see heaks sünnipäevakingiks 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria Makko 15. september 2016 at 14:44

    Ma üldiselt ei osale loosides, sest pole kunagi ka võitnud. Aga vot Flowerbomb lõhn kuluks küll ära, sest see on mu absoluutne lemmik, mida olen ka kunagiu endale soetanud. Uuem versioon on mudiugi veelgi põnevam. Luban, et kasutasin selle viimse tilgani ära!