AUTOJUTUD

minu uus auto!

21. mai 2020

Minul oli autole kolm nõuet: et mul mahuks lapsed sisse ära, et mul oleks kõik need lisad, millega ma juba harjunud olen (parkimiskaamerad ja muud sellised tavalised värgid, mis igal vähegi uuemal autol on) ja täiega tahtsin ma enda ellu roolisoojendust. Okei, loogiline, et automaatkäigukast pidi olema ja lisaks eelistasin ma võimalusel bensiinimootorit.

Kõikidele mu nõuetele vastas justnimelt Kia Carens. Täpsemalt Kia Carens EX Comfort Pack 2.0.

Nagu ma ütlesin, siis auto ostmine oli suht… random. Muid autosid ma üldse ei vaadanud ega kaalunud. Lihtsalt mõtlesin, et ok, kui Piltsudele sobib, küllap sobib ka mulle. Minu kriteeriumitele vastas, hinna poolest oli norm (maksan nüüd igakuiselt pea 250€ vähem) seega ma tema nägemata ostus suurt probleemi ei näinud.

Autos on küll viis kohta, aga tagumised kolm on kõik nn täisistmed, seega lapsed mahuvad sisse. Pagassiruum on korralik ja isegi esimene kõrvaliste käib täiesti ette alla (kui tahad ala midagi pikka transportida). Mu uuel autol on ka konks ja katuse..eee.. asjad, millega saab asju katusel hoida, kui tahad. Lisaks veel pimenurga andurid, jahutatud käsilaegas ja mai tea, igast nipet näpet veel. Sõita on minu meelest sama norm kui eelmise autoga. Kuigi jah, ta 3 aastat vana, aga läbisõit ainult 30 000 km ja garantii veel mitu mitu aastat ja üldse tundus norm auto. Siiani olen rahul!

Naljakas asi selle autoga on see, et kuigi ta näeb palju väiksem välja, kui mu Peugeot, siis sees istudes ma küll mingit vahet ei tunne, et oleks kuskilt kitsas või et miskit kuskile ei mahuks. Ainukene asi, mis mind häirib, on ta värv. Lihtsalt mai tea, valge tundub nii random värv, et ma ise oleks eelistanud musta. Samas, ma olen kuulnud, et autosid saab kiletada ükskõik mis värvi. Päris tuus oleks ta näiteks kollaseks kiletada. Muidugi ma ei tea, palju selline asi maksab ja kui ma ka teada saan, siis ilmselt matan selle mõtte kohe maha, sest ma ei mäleta, millal mul viimati nii vähe raha olnud oleks üldse kui praegu.

Selle pärast ongi hea kulusid kokku hoida. Auto pealt säästan 250€ kuus, stuudio andsin ära ja keskendun nüüd kodupildistamistele, hell, isegi küüntesse pole viitsinud minna ja vahatamas käisin viimati nii ammu, et kui ma praegu minema peaks, saaks see vaene vahataja kohemaid südamerabanduse. Seega ei hakka teist parem tülitama ?.

Edaspidi peaks eluke nagu paremaks minema. Varsti saab see igakuine vastik väljaminek Ekspressile läbi, kallist autorenti enam maksma ei pea, remonti enam ei tee (sest teie sitad kommentaarid tapsid mu vaese töömehe hinge konkreetselt ära) ja ilus suvi võib nüüd alata, eks!

Ma pean tunnistama, et alguses ma mõtlesin küll, et krt teen hullu downgrade’i oma elus ja millega ma olen küll ära teeninud selle massive allakäigutrepi. Aga siis ma sain aru, et mul hakkasid lihtsalt päevad ja tuli halatuju peale, sest tegelt on norm ja ilus auto. Ei ole tal häda kedagi ja nii suur rahasääst kuus on ikka abiks küll. Niiet ei mingit hala enam.

Või no samas ok ma natsa halan ka ikka lõppu, et nüüdsest on Kardo isapuhkus ja -palk läbi, nii et tulevik tundub tume ? Ta ise on niiii aeglane, et kui tema tööotsimise peale panustada, siis ta leiaks selle umbes kaks aastat enne pensiaega, aga ma ise ei viitsi talle ka midagi otsida ja orgunnida, sest ma ei tea kust alustada ja mida ta teha tahaks ja oskaks ja mai tea. Ta võiks selle ikka ise korda ajada, suur poiss ikka. Samas ma ei taha pinda käia selle teemaga, nagu mingi näägutav mutt, teisealt kui ma iial seda ei maini ega jutuks võta, siis läheb 8 aastat mööda ja ta passib ikka kodus, sest “sa ei öelnud ju midagi”. Seega palun, siin nii palju lugejaid, kellelgi ikka tööle kedagi otsitakse? Andke teada mulle, äkki Kardo sobib kuskile ?‍♀️.

Lähme tagasi auto teemale: mis auto teil on?

Lõpetuseks fun fact: ma suutsin oma auto numbrimärgi aint nii meelde jätta, et “üheksasada viiskümmend viis väga mõnusat katut” ?

Loe ka neid postitusi!

81 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta TYY 25. mai 2020 at 16:58

    Tere Tulemast KIA klubisse. 🙂
    Eelarvamuste lõksu, on nii kerge sattuda, olin varem Toyota usku ja läksin mina teda ostma, sellist pisikest nupsikut, millega tööle-koju sõita. Mu rahakott päris uue peale ei hakanud ja vaagisin neid kasutatud autode + ja – ja lugesin ohtralt kommentaare ja hirmu jutte, kuni pea oli täitsa sassis. Vahelduseks siis googeldasin muid mudeleid, kui avastasin et üks nupsik KIA picanto müügis mul suisa kodutänava otsas, autopoe platsil. Kappasin teda kaema ja ta plaksutas mulle omi suuri silmi ja mina kenasti küsisin, kas tahad meie perre tulla ? Minu meelest ta naeratas oma laia rõõmsat naeratust. Seda muinaslugu võiks jätkata aga lõpp oli see et juba 2 päeva pärast vurasin ma temaga kodu poole. Olin plaaninud kindlalt targematelt nõu küsida, mille tema lummuses unustasin! Pean ütlema, et kaitseinglid on meiega, sest 3 aasta jooksul pole teda vaja olnud putitada mitte kordagi. Esimene aasta oli tal veel karantiigi. Ehk siis, igaüks leiab oma vajaduste ja maksevõimete kohase sõbrakese. Mõni räägib oma lilledega, mina aga autoga. 🙂

    • Avatar
      Vasta TYY 25. mai 2020 at 17:02

      sorry karantiini ajal ei oska enam garantii kirjutada.

  • Avatar
    Vasta Liina 25. mai 2020 at 09:16

    955 ViMKa sobib paremini ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. mai 2020 at 22:10

    955 Valge-must koer ?

  • Avatar
    Vasta Mina 22. mai 2020 at 20:33

    Kui sa nüüd 250€ vähem maksad Kia eest, siis mis sa enne Renaulti eest maksid? :O 400€?

  • Avatar
    Vasta Maria 22. mai 2020 at 18:30

    Olles nüüd Mobiret proovinud ja liisingusse auto võtnud, siis kas Mobiret soovitaksid endiselt?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. mai 2020 at 10:43

      jah, miks mitte, kui raha on 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 22. mai 2020 at 15:30

    Mu auto tähed on BS (Taanis on vaid kaks tähte) ehk siis BullShit 😀 Aga sõidan ise 2 aastat tagasi ostetud uue Renault Meganiga ja elukaaslasel on Audi A4. Lapsi pole, nii et ruumist puudust pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 21. mai 2020 at 23:46

    Minu igapäevaauto on must püss 180kw diisel Audi, mehel rahulik hellmetallik diisel Honda CRV, värgi vedamiseks on meil valge Mersu Sprinter ning pühapäevaautoks taastatud VAZ 21061 Lux originaal. Liisinguid pole. Kui lapsed peaks millalgi saama (ei looda), siis ostaks Audi A7, sellel rohkem taga ruumi 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 21. mai 2020 at 21:48

    Sinine Nissan X-Trail- päris suur masin, kuigi nüüd mõtlen, et võiks suurem olla. Rehvivahetuses töömees ajas masina tõstukike, siis kommenteeris, et väljast hull lahmakas masin, aga sisse iatud nagu tikutoosi. Ta must oma 30cm pikem ka ?Vana masin, 2014, ei mingeid lisasid- va kui tagurdad ja keegi liiga lähedal, siis pistab kisama ja el. aknad, katuseluuk (spidokas keset armatuuri, mis alguses oli harjumatu, aga nüüd juba ok)
    Mul tähed TJP. Sõitsin koju, Hiiumaale. Rohukülas läksin liiga tõkkepuu ette, et tädike kaamerast numbrit ei näinud. Küsib siis numbrit. Töötõttu tuleb ette, et vahest peab spellima, mõtsin, et teen ta elu lihtsaks- ütlesin Tallinn Jõgeva Paide . Pärast vaatasin tšekilt- tädi pani TJB. Tere Baide ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. mai 2020 at 13:21

      haha, vana hea Baide 😀

  • Avatar
    Vasta Miina 21. mai 2020 at 21:34

    Kas sina oled pisike või on see auto ülisuur? Või lihtsalt tundub mulle? Väga ilus igatahes, must on nii tavaline, seega mulle just meeldib see valge rohkem.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. mai 2020 at 13:21

      Ei ole mina pisike, ega auto mega suur 😀

  • Avatar
    Vasta Lm 21. mai 2020 at 21:01

    Kas see on samuti mobire kaudu?

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. mai 2020 at 12:09

      mkm,liisisin 😀

      • Avatar
        Vasta LM 27. mai 2020 at 05:46

        Aga tohib küsida, et mis tingimustel nad auto tagasi võtsid?

        • Mallu
          Vasta Mallu 27. mai 2020 at 08:53

          kuu tasu eest

          • Avatar
            LM 28. mai 2020 at 12:01

            Aga kui kauaks sul muidu rendileping tehtud oli? Ise kaalume sama tee ette võtta ja sellepärast uurin 😀

          • Mallu
            Mallu 28. mai 2020 at 16:07

            kauaks, aga eriolukorra puhul sai kuu rendi eest lõpetada.

  • Avatar
    Vasta Elen 21. mai 2020 at 20:18

    Hetkel on autoks on Jeep Grand Cherokee,olen väga rahul,kuna minu üks unistuseks oli saada endale maastur?,mis oleks kindlasti musta värvi

    • Avatar
      Vasta Merlyn 23. mai 2020 at 22:33

      Mul Nissan Pulsar, auto tundub väike a kuna teljevahe on suur, siis on sees megapalju ruumi.Mu kaks meetrit pikk mees mahub taha ära nii, et nt esimene iste lõpuni taga pmst ?

  • Avatar
    Vasta Karin 21. mai 2020 at 19:48

    Aga minul on Volvo S60, 2011.a. Taga tegelikult suht kitsas, eriti kui keegi minu mehe taga istub, nagu magaks seal. ? Mees sõidab Volvo S80-ga, 2004.a

  • Avatar
    Vasta Zac 21. mai 2020 at 18:31

    Valge on ju igati kena eriti nii uue auto puhul, kollasena oleks nagu takso. Valge on ka kaasliiklejatele enamjaolt hästi nähtav värv, sest palju seda valgete lumehangede aega ikka enam esineb , seega turvalisem kui need matiks kiletatud aparaadid hallil asfaldil . Auto vahatamine tuleks igati kasuks. Suvel palavaga putukasodi tuleb kergemini maha, samuti tolm juba kerge kiire survepesuga. Valge pluss on seegi et kriipsud kraapsud mis tumeda auto peal kohe näha siis valgel silma nii ei hakkagi. Tunne rohkem rõõmu ja vblla isegi tänulikkust.. uuest, kenast , turvalisest mugavast autost ja ära piitsuta end liialt igasuguse kuskil nähtava edukultusega a la mida suurem, kallim seda parem jne.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. mai 2020 at 13:22

      Jep. õige jutt!

  • Avatar
    Vasta Sirly 21. mai 2020 at 18:18

    Ostsidki Kia Carensi, meil sama mudel. Tere tulemast, neid ongi vähe linnapildis ??
    Ps! Valge on nii ilus!

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. mai 2020 at 12:13

      on vähe v? 😀

      • Avatar
        Vasta Sirly 22. mai 2020 at 20:49

        No minu meelest küll (no mina näen harva, Kia Ceed’e on palju).
        Carensite tootmine lõpetati ära ka millegipärast.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. mai 2020 at 17:36

    Mul KIA cee’d.
    Väga rahul….Hellitavalt kutsume seda riisikäruks. ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. mai 2020 at 17:34

    Sõidan 2008 aasta BMW 523i- ga. Mehel istumise all 2016 A4. Iga kell sõidaksin oma bemmigas, sest 2,5 liitrine bensukas teeb ikka mõnusamat häält, kui 2,0 diisel. Mul on kuldse värviga vedanud, sest olmu pole autolt väga näha. Seevastu mehe valge Audi on pesulas iganädalane klient.

  • Avatar
    Vasta Helen 21. mai 2020 at 17:27

    Mul 2018a. VW Golf, kollane. Kollane on lahe värv tõesti ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. mai 2020 at 17:22

    Meil on 2 autot. Minul on Škoda Karoq, eelmisel aastal uuena ostetud, võrratu auto. Ääretult ökonoomne, vaikne, mugav, ikkagi väike maastur. Minu auto on tumesinine kerge mererohelise alatooniga. Elukaaslasel on Chrysler 300C. See on meie pere loom. Ei ole öko ja kindlasti ei ole vaikne, aga sõidumugavus on suurepärane. Ta on musta värvi ja musta auto hooldus on kordades keerukam, kui valge. Pollime ja peseme ja jaurame temaga tihedalt.
    Mis liisinguauto hooldustesse puudub, Kiadest ma ei tea midagi, ühtegi jaapanlast pole endal olnud, ei ole eriline fänn, aga Škodal oli esimene korraline hooldus 300€ ringis. Chrysleriga esinduses käimise kohustus puudub, aga korralised on ikka 400-500€.
    Me oleme väga paljude autodega sõita saanud, praegugi tihti kohtume kahe Jeep Grand Cherokee’ga. Meil on enne olnud Audid Q7, A4 ja A6, Volvod XC70 ja V60, C klassi Mercedes ja Mercedes ML jne.
    Ma olen suur autofänn ja never ilma puutumata ühtegi autot koju ei tooks. Karoqi valimine oli ka pea poole aastane protsess. Aga ma olen väga rahul.

  • Avatar
    Vasta Maris 21. mai 2020 at 16:39

    VMK- Valge Mallu Kia
    Minu arust tundub pildilt just mõnus suur auto olevat.
    Meil on peres Volvo S60, aga plaanis osta suurem ja 4X4 vedu. Kuna elame siiki ikka täitsa maal

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. mai 2020 at 16:17

    Piltidel ei ütleks, et mega väike auto 😀 Sa nii pisike auto kõrval. Auto tundub hiiglaslik.

  • Avatar
    Vasta Jane 21. mai 2020 at 16:15

    Ford Foxus c-max, 2005. Parasjagu käib uue auto valimine. Vist skoda superb läheb loosi aga süda tilgub verd liisingmakset nähes ?. Aga navana auto ei kannata enam kriitikat.

  • Avatar
    Vasta Helery 21. mai 2020 at 15:52

    Mul auto numbrimärgi tähed on TLC. Nii hea on meeles hoida, sest vaatan seda telekanalit?.

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. mai 2020 at 15:45

    Meie kolmelapselisel perel sama auto aga 2014 aasta ja 7,kohaline?

  • Avatar
    Vasta Marta 21. mai 2020 at 15:36

    Meil on hübriid Mitsubishi outlander phev ja teiseks autoks elektriauto Mercedes. Oleme väga rahul mõlemaga:)

  • Avatar
    Vasta Chrissu 21. mai 2020 at 15:10

    Audi A5 sportback 🙂 Meil peres lihtsalt kõigil audid ja olen mega rahul. Kütust võtab vähe, olen ainult teinud korrapäraseid hoolduseid 🙂 Seega üsna mõnus!

    • Avatar
      Vasta k 21. mai 2020 at 16:45

      hõõõh, ma ka audifänn (reaalselt vaatan tänaval järgi audidele) ja mul vaja seda autot nüüd oma ellu! 😀

  • Avatar
    Vasta Maire 21. mai 2020 at 14:54

    VMK – hoopis Vinge Muti Käru ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 14:59

      ka variant 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 22. mai 2020 at 13:25

        ViinMallukaKoju

  • Avatar
    Vasta H 21. mai 2020 at 14:53

    Mul volvo xc90 2004 a
    Vana aga kobe, 7 kohaline aga taha mahuvad ainult mingid väikesed koolieelikud või siis oleks suur pagasis ja 5 inimese auto.

  • Avatar
    Vasta 955 VMK 21. mai 2020 at 14:38

    Loen postituse ära, vaatan kaugusesse, peas toimub “Viivi & Maali seiklused” (peaks vähem seeni tegema, a ma ei teegi seeni).

    Viivi: “Korjame kardulase kärmelt ära, varsti hakkab kanal 2 pealt seep.”
    Maali: “Jajah, ot aga mis valge autu seal kauguses tuleb?”
    Viivi: “Tühja sest autust, ma räägin seep hakkab, Eduardo kautas ju eelmine kord mälu ära.”
    Maali: “Üü, Viivi, vaata Malluka Kiat.”

    [Üheksa (üü), viis (vii), viis (vi), V (vaata), M (Malluka), K (Kiat).]

  • Avatar
    Vasta meow 21. mai 2020 at 14:37

    Urrraa, mul on ka valge auto. Margiks Range Rover ja mudel Evoque, vanust 2 aastat, Välimus on ägedam kui “sisu”. Ma väga vaimustuses tast ei ole, on paremaid olnud 😀

  • Avatar
    Vasta i. 21. mai 2020 at 14:32

    2016.a BMW 520 ja ka valge ning ma küll valgega väga rahul (musta ei soovinud just)

    • Avatar
      Vasta Maali 21. mai 2020 at 19:30

      Kardo saab suveks minna maasikaid korjama.

  • Avatar
    Vasta M.V. 21. mai 2020 at 14:08

    Must auto on küll ilus aga jube ebapraktiline. Tuled pesulast välja ja 5 minuti pärast on juba tolm seal peal ja paistab jälle must( ehk räpakas). Valge on selles suhtes palju leebem toon. Eriti lebo oli kuldne toon, pori ja mustus sulandus kuidagi väga hästi ära 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 14:10

      mai tea, mul läks ta alles lõpuks VÄGA mustaks 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 21. mai 2020 at 14:07

    Audi a6 ja väga rahul?

  • Avatar
    Vasta Katre 21. mai 2020 at 14:07

    Meil on kiletatud auto. Solar Solutions’is tegime. Absoluutselt ei soovita seda kohta, aga üldiselt see meeldib, et autol kile peal on. Satiinhalli kile lasime panna mustale Volvo XC90-le ja maksis kaks aastat tagasi 1500€. Järgmisel aastal laseme Lätis uue kile panna ja valime uue värvi, aga kindlasti uuesti satiini, see on super.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 14:10

      miks just satiin? Ja kas see kile on igal pool sama hinnaga, et u 1500€ auto?

      • Avatar
        Vasta Katre 21. mai 2020 at 15:58

        Satiin sellepärast, et see jätab mati mulje, aga samas sädeleb ka. Ehk siis on palju ilusam kui matt auto. Hästi-hästi ilus päikese käes. kujutan ette, et kollane 3M satiinkile võib väga ilus olla.

        Eestis on hinnad igal pool suht samad, jaa. Hind sõltub autost. Meil pidi kiletamiseks keeruline auto olema, seega oli veidi kallim kui mõni teine auto oleks olnud.

        Lätis on kiletamine kallim, aga seal on üks kindel teenusepakkuja, kes teeb suurepärast tööd.

        Kiletatud auto puhul on suurimaks miinuseks see, et seda ei saa tavapesulas pesta. Peab kas ise pesema või siis upsteam’i kutsuma. Circle K jms pesulad muudavad oma pesuvahenditega kile tuhmiks ja võivad kile ääred lahti tõmmata.

  • Avatar
    Vasta Mari 21. mai 2020 at 14:04

    Oot, mismoodi 250€ kokkuhoidu? Eelmise auto makse oli ju ca 500 €, ilmselt pisut vähemgi, kuna kirjutasid, et said kuumakselt alet, ja oma eilses postituses kirjutasid, et liisingut maksad nüüd ca 300 € + kindlustused juurde ca 60 € kuus? Lisaks tegid sissemakse ja pead eraldi maksma ka korraliste hoolduste jm kulude eest?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 14:11

      no kindlustuse maksin ära ühe korraga, see money minu jaoks gone ja mul sellest pikas perspektiivis suva 😀 ja paljukest need korralised hooldused ikka maksavad v kui tihti seal käima peab, see ju suva.

      • Avatar
        Vasta Mari 21. mai 2020 at 15:45

        Eks need muud kulud ilmutavad end jah aeg-ajalt nii, et kuuluvad ühekorraga tasumisele 😀 Aga puhtmatemaatiliselt on sellises summas kokkuhoiust ikkagi väga vara hõisata.

      • Avatar
        Vasta K 21. mai 2020 at 17:21

        Hoolduse hinda ei tea see sõltub. Aga Kia bensiin auto puhul peaks olema iga 15000 km tagant või kord aastas. Meil diisel ja sellel siis iga 30000 km tagant või üle aasta hooldus

      • Avatar
        Vasta Jee 21. mai 2020 at 18:36

        Korraline hooldus kord aastas ja u 350€.
        Alles ju kiitsid, et Mobire nii hea ja leboooo.

        • Mallu
          Vasta Mallu 22. mai 2020 at 12:09

          Ongi hea ja lebo, kallis ka 😀

  • Avatar
    Vasta Auto 21. mai 2020 at 13:49

    2016 aasta Škoda Superb. Uuena ostetud. Mu parim auto siiani. Järgmine aasta plaanin välja vahetada, küllap uue Superbi vastu.

  • Avatar
    Vasta Maigi 21. mai 2020 at 13:29

    Meil on olnud Kia Carnival kunagi, tuus auto oli. Me mahtusime sinna 4kesi magama, mina abikaasa ja pojaga nö taga ja kui tütar oli beebi, siis tegin talle esiistmest pesa. Sellega sai ikka tripitud saartel, kui ka osalesime veel kiirendusvõistlustel vedas autot järelkäruga nii, et mühises. Nüüd ise sõidan Audi A6 diisel aastast mingi 2000 äkki, aga on tubli ja veidi kaasa aidatud nii et liigub minu jaoks piisavalt mõnusalt. Teine auto on Volkswagen Beetle, see selline nunnukas, millega abikaasa armastab sõita. Autod on küll vanad, aga hästi hooldatud, ei mingit järelmaksu, ainult sõidumõnu.

  • Avatar
    Vasta kix 21. mai 2020 at 13:26

    Meil on Toyota Landcruiser, 8 kohaline, ülimõnus ja suur auto.

  • Avatar
    Vasta Pirkko 21. mai 2020 at 13:16

    Meil Toyota Prius hybrid, millele panime lisaks gaasiseadme peale. Ülimugav auto, kütust võtab ainult tsipake ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 21. mai 2020 at 13:15

    Ford transiti buss aga see rohkem mehe käes, veab ATVd jne. Teine on Toyota Hilux, suur ja mugav maastur. Kaamerad ja lisad on mõlemal. Ma ei saaks ilma kaameratta, kardan, et lapsed maal jooksevad midagi ütlema ja jäävad auto taha nt.
    Meil liisingut õnneks ei ole, autod enda omad.
    Hetkel mingit soovi vahetada pole. Aasta alguses ostsime Subaru asemele bussi ja nüüd pere praegused vajadused rahuldatud.

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. mai 2020 at 12:59

    Meil on audi allroad. Tahan metsa minna tõstan auto kõrgemaks. Mees juba vahepeal oli et müüme maha aga ma ei lubanud?? mõnus auto mulle meeldib?

  • Avatar
    Vasta Mari 21. mai 2020 at 12:49

    Appiii, mul hakkas su ehitusmehest nii kahju. Lugesin vannitoa-postituse kommentaare ja isshand, kui kurjad inimesed on. Nii ilus vannituba ja sinu kogemusest tundub, et meganorm ehitaja ka, kahju, et ta sellist kriitikat pidi lugema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 14:13

      Mai tea, ma nii harjunud vist igasuguse kriitikaga, et ma olin jumala üllatunud, kui ta nii südamesse seda võttis 😀 Hakkas siin elu eest tõestama, et ta on hüdro pand jne, ma olin nagu eeee, ma usun sind, rahune 😀

      • Avatar
        Vasta Merlin 21. mai 2020 at 17:41

        Kurb, et usin ja tubli töömees rumala naistekarja poolt, kellest ise suur enamus pole kunagi vast tôsisemalt remonti teinudki maha tehti. Sul on väga ilus vannituba.

      • Avatar
        Vasta M. 22. mai 2020 at 10:16

        Ma pole teiste kommentaare lugenudki ? Ja nüüd ei julge ka, sest see tõestaks jälle kui kehv maitse mul on ? sest mulle Malluka vannituba täitsa meeldis! ??
        Aga teemasse – meil on Volvo ja oleme rahul! Mahume kõik ära ja sõita on mugav 🙂

    • Avatar
      Vasta Zz 21. mai 2020 at 16:19

      Minul hakkas ka täiega kahju!!! Ma loodan, et ta loeb selle postituse kommentaare ka ja saab aru ikka, et ta super töömees! 😀 ja et tuleb ikka kunagi tagasi ka, kui Mallul vaja peaks minema. Ega neid “ mina tean kõige paremini, isa õpetas/ raamatust lugesin” vms vendi on igal pool aga ei tasu nende rusikaga rinnale tagumist tõsiselt võtta? las siis nemad teavad ja teevad nii nagu nemad heaks arvavad. Minu arust on ta sul küll super tööd teinud!❤️

  • Avatar
    Vasta Anneli 21. mai 2020 at 12:47

    Meil on Kia Ceed Sportswagon 2017. aasta auto ja olen väga rahul. Mul küll 2 last, aga mahuvad ilusti ära ja üks inimene nende vahele ka. Üldjuhu, kui keegi viies tahab meiega sõita, siis suurem laps tuleb turvatooliga ette. Minul oli tähtis, et oleks universaal, muud ma ei tahtnud. Muud vidinad on puhas boonus ?

  • Avatar
    Vasta Keidy-Liisa Küttim 21. mai 2020 at 12:41

    Meil ka kia carens, küll 7 kohaline. Aga tagumised kaks istet on pagassiarvelt 😀

    • Avatar
      Vasta Kr 21. mai 2020 at 18:03

      Meil skoda superb 2017a ja megarahul, auto ruumikas, avar, öko ka kütuse mõttes. Kuumakse 230, ka norm.

  • Avatar
    Vasta Helen 21. mai 2020 at 12:35

    Meil ka 3 väikelast.. pereautoks Peugeot 5008 (7kohaline, agaaa 2011 mudel) ja kes liigub lasteta sõidab punniga, Citroen c4 (2012)?
    Vanemad autod, laenud kokku alla 200€ kuus, meile sobib

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 12:36

      ma isegi ei teadnud et 5008t vanemaid ka on, haha 😀

    • Avatar
      Vasta K 21. mai 2020 at 13:52

      Mul 10a vana LR Discovery. Ma nii in love sellesse autosse, et ei näe põhjust küll teda ümber vahetada. 7kohta ja kõikvõimalikud lisad olemas, ok roolisoojendus võiks küll olla.

  • Avatar
    Vasta Jane 21. mai 2020 at 12:32

    Mul citroen c4, siuke must nunnu, kutsun teda hellitavalt rallikaks ? Tegelt see nimi tuleb sellest, et tal mingid sumpsi hädad koguaeg ja pool aega on lärisenud nagu rallikas ? Ja numbrimärk jäi meelde, sest tähed annavad ilusti my fucking car kokku ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2020 at 12:36

      hahaha 😀

    • Avatar
      Vasta K 21. mai 2020 at 13:32

      Kia Sportage, 2013a ja väga rahul ?
      Ruumi piisavalt kahe lapsega ja mugav ka, nii et ei ühtegi paha sõna. ?

      • Avatar
        Vasta Mann 25. mai 2020 at 00:02

        Toyota camry 2019.a. hübriid, suure auto kohta võtab vähe kütust.

  • Avatar
    Vasta Jan 21. mai 2020 at 12:32

    Sama Kia Carens on meie peres! Ja väga rahul oleme ?