KODU

vannituba: enne & pärast

13. jaanuar 2022
25-20veebruar20070-2412093

Ma kogu aeg mõtlen, et ma näitan teile oma vannituba siis kui see 100% valmis on, aga kuna asjad ei saa vist päris kunagi lõplikult valmis, siis näitan ta teile siiski ette. Põhimõtteliselt kolm kuud ootamist ja vingumist, aga nüüd on mul iga kord vannituppa astudes tunne, et wow, päriselt minu kodu või? Ja ärge nüüd hakake siin minu maitset ja sisekujundusoskuseid kiitma. Reaalselt kogu valiku on minu eest lugejad ära teinud, või üht koma teist soovitanud. Mis mulle peale läks, selle tegin ära ka. Aga meenutame korraks, milline oli mu vannituba siia kolides sisse astudes:

See on siis müügikuulutuse pilt. Nagu te näete, oli sisse ehitatud saun ja vasakpoolsest uksest sai lastetuppa.

Kui ma oma kolaga sisse kolisin, oli pilt sisse astudes umbes selline. Sorri, nurk ei ole päris sama, aga eks enam vähem saate aru.

Nüüd on sisse astudes selline vaatepilt. Ütleme nii, et…pole paha. Kuna mu kaamera ei võimalda lainurka pildistada, siis pole ilmselt aru saada kui suur see vannituba päriselt on. Sauna välja lammutamine andis nii palju ruumi juurde ja kokku on see vist 11-12 ruutu. Igatahes sama suur kui mu magamistuba. Paremat kätt jääb dušš ja pesumasin/kuivati, vasakule jääb WC ja kraanikausi osa, mida pildilt näha pole.

praegu
remondi alguses
dušinurga koht sisse kolides
dušinurga koht, siis kui mina oma jama siia sisse tõin

Sama nurk siis täna – kuivati ja pesumasin on endises saunas, pool seina võtsime vahelt ära ja selline ta nüüd on. Ma tahtsin tellida tehnika ette ühe kapi, aga kuna see maksab üle 1000 euri, siis ma hetkel ei julge seda endale lubada. Pole praegu just kõige ilusam, aga samas nii hullult ka silma ei kriibi, et peaks kohe tegutsema sellega. Kunagi rohkem raha on, siis saab uuesti vaadata.

Ja kuna iga kord, kui ma instasse mingi video/pildi vannitoast panen, siis tuleb alati sada küsimust, et pliis ütle, kust üks või teine pärit on, siis säästan endale seda vaeva ja edaspidi annan selle postituse lingi. Ehk siis vanni nimi on Carter ja tema tuli Lintman.ee‘st. Roheline vannitoamööbel (koos kraanikausi ja segistiga) Deko.ee lehelt. Kollane pukike lastele Ikeast. Vannisegisti, WC pott ja dušisegisti kõik Vitravannitoad.ee lehelt. Musta seebidosaatori ostsin ajutiselt pepcost – mind väga häirib selle hõbedane ots, tahaks ikka üleni musta.

vaasikesed: konverter.ee

Pildilt avastasin, et ma olen WC paberi korvi välja unustanud, ma tegelikult hoian seda pesumasina peal, sest lapsed tassivad muidu neid rulle mööda maja laiali, aga oh well. See WC paberi hoidik on Tali poest ostetud, koos mustade nagidega rätikute jaoks. Best ost, hea telefoni peale panna 😀

Kõik plaadid (helehallid, tumehallid ja rohelised) ja mikrotsement on pärit Floorin.ee lehelt. Nad aitasid mul plaadid välja valida ja ma ei pidanudki ise nende kodukal valiku sees ekslema. Minu kindel soov olid need rohelised plaadid, aga muu sobitasid nemad juurde ja ma olen VÄGA rahul. Poleks ise osanud paremat valikut teha!

Laste lemmikriiul Medironi kraamiga. Need värvilised vannivahud ja vannipallid lähevad reaalselt nii kiiresti kaubaks, et hoia ja keela. Vannikriidid on juba ammu otsas ja paar palli on veel alles, aga varsti tuleb varusid täiendada.

Mõlemad mustad riiulid on tehtud ühe Tartu mehe poolt, kelle leiate nõnda, et panete Facebookis otsingusse Robert Kastsejev ja kirjutate talle, mida te saada tahate. Ma ausalt ei tea, kas tal on kodukas ka vms, aga mulle teda soovitati ja nii mina temaga kontakti sain. Kahe riiuli ja ühe suure nagi eest maksin ainult 120€, niiet minu meelest väga hea diil.

See tooli ja puu idee tuli ka teie käest ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Esiteks on toolile mõnus riideid visata või ära panna, kui vanni lähed. Puu toob lihtsalt veits rohelust ja õnneks ei pea tema eest ka hoolitsema, niiet mulle sobib. Tool ikka konverterist, puu Green4ever poest.

Lõpetuseks panen teile galerii sellest, kuidas kassid lihtsalt ei lase mul midagi pildistada ja ronivad alati igale poole ette. No neil on vaja ju alati kraanikausist juua ja lihtsalt mind jälitada mööda maja – äkki toimub midagi põnevat või miskit.

Muidugi ei ole mu vannituba alati nii korras, kui tänastel piltidel, enamasti istub keegi lihtsalt kogu aeg vannis ja nõuab vahtu juurde. Nad ootasid seda vannituba nii-ii-ii kaua ja iga kord kui nad Kardo juurest tulevad, siis Marta jookseb kohe vannituppa ja seletab, et onu tegi meie vannitoa korda! Enne oli katki!

See “onu” on tegelikult Tõnis, TTehitus firmast ja ma pean tunnistama, et ta tõesti tegi selle korda. Kvaliteet on super – seletas mulle kogu ehituse aja, et kuidas ja mida mõistlikum teha oleks. Aitas valida ja sehkendada kõigega, millega abi vaja oli. Reaalselt soovitan soojalt. Ainult seda ütlen kohe ära, et lähinädalatel ta vaba pole, sest ta lubas lõpuks mu väikse vetsu ka korda teha. Nagunii jäi meil natukene plaate üle, seega saab ühe laksuga kõik tehtud. Aga peale seda olen ma valmis ta kellelegi edasi “andma”, sest reaalselt ma ei tea, kust te paremat ehitusmeest leiate, kes ei ürita teid üle lasta, actually OSKAB vannituba ehitada ja on niisama muhe inimene, kes pinda ei käi, kui mitu nädalat iga päev oma koju kutsuma peab 😀 See on väga suur eelis, uskuge mind.

LED valgusti: konverter.ee

Praegu on mul puudu ainult mõned üksikud asjad. Kõige suurem neist on vist klaassein, mille ma tellisin klaasissepa lehelt. See tuleb siis vanniservast laeni, et lapsed oma mässamisega tervet vanituba täis ei pritsiks. Lisaks usun ma, et see näeb päris ilus välja ka! Eks ma kunagi näitan, kui kätte saan.

Pisematest asjadest on mul puule potti vaja, musta prügikasti, musta seebidosaatorit ja samasugust vaipa, nagu mul juba seal praegu maas on, ainult suuremat. Siis ei pea duši alt astudes ka kohe kõike märjaks tegema. Ja siis võiks nagu öelda, et valmis sai!

Ei mingit halamist enam, kuidas ma ennast oma kodus pesta ei saa ja kuidas ma küla peal pesu pesemas käima pean (selle all mõtlen ma Kardot, kes mitu kuud meie pesu pesemisega tegeles). Ja vannitoas on ruumi ja seal on hea soe ja kõik on nii ilus, et ausalt ma kordan veel ennast, et ma olen šokis, et mul nii ilus kodu on! Nagu how?!

Huh, ma reaalselt nägin praegu selle postitusega niii palju vaeva ja tegin seda nii kaua, niiet pliis ärge jätke mind hängima ja rääkige kaasa: kuidas teile tulemus meeldib? Kas kasutasin siiin mõnda teie antud ideed? Milline on teie unistuste vannituba? Mida ma võiks veel siia vannituppa panna? Olen üks suur kõrv.

Loe ka neid postitusi!

87 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta H. 15. jaanuar 2022 at 18:05

    Tõesti hästi kokku sobitatud kõik 🙂 Ise lisaksin veel ka musta värvi käterätikuivati.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. jaanuar 2022 at 18:23

      mis ma selle käterätikuivatiga teen? 😀 Nagi mõtled v?

      • Avatar
        Vasta H. 15. jaanuar 2022 at 23:04

        Ei mõtle nagi 😀 Mõtlen neid soojendusega torusid, nt siin on näha: https://käterätikuivatid.ee. Ma ise olen täheldanud, et suured rätikud ei kuiva nagis eriti hästi, vahel jääb selline halb niiskuse lõhn ka külge.

  • Avatar
    Vasta KM 14. jaanuar 2022 at 14:28

    Need kassipildid on parimad, nad on nii vahvad tegelased ja väga fotogeenilised.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 15:56

      hehe, nad tõesti on 😀

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 14. jaanuar 2022 at 13:59

    Ilus ja hubane vannituba on. Eks too eelmiste omanike oma oleks võimaldanud pere kuidagi ää pesta, aga kuigi lõõgastavana see küll ei mõjunud… Veel, ma pole supersuur lemmiklooma-inimene, aga nüüd olen iga kord pettunud, kui mõne postituse juures tonnide viisi siili- või kassipilte pole.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 15:57

      Ega jah ei olnud just eriline lõõgastus, pean nentima 😀 Aga ma üritan siis rohkem loomapicce teha 😀

  • Avatar
    Vasta pipi 14. jaanuar 2022 at 11:32

    Kui leiaksid tooliga sobiva puidust sirmi mis siis saab pesumasina ette panna ja vajadusel kokku klappida siis see aitaks ka vist ajutiselt. Googel andis palju erinevaid. Äge vannituba ja just see korralik suurus! Mui samad asjad 4m3 ja peab ka hakakma saama 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:37

      Jaa, sirm oleks ka variant, kui leiaks ägeda.

  • Avatar
    Vasta Tyy 14. jaanuar 2022 at 00:02

    Mina olen eriti happy, et sa ei plaatinud ära kogu vannituba. Siis õnnelik selle üle et võtsid kuulda lastetuppa uksest loobumise. Seejärel kui sain aimu et sulle ON vaja vanni, lahendasid selle teema mu pakutud variandi järgi(usun, et polnud ainus soovitaja) + pesumasinate nurk, mis peitu jääb. Kõik muu on maitse küsimus ja vajadusel kergelt muudetav. Mulle igatahes VÄGA meeldib. Eriti see tool koos õiges mõõdus võimsa puuga. Tubli!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:56

      Jaaaa, sinu nõuanded olid super head, aitäh sulle veelkord!!

  • Avatar
    Vasta Mann 13. jaanuar 2022 at 23:54

    IKEAs selline tore must olemas, keraamiline ja puha 🙂 https://www.ikea.ee/et/rooms/vannituba/vannitoatarvikud/vannitoa-kraanid/gansjon-3-osaline-vannitoakomplekt-art-50498889

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:56

      Oh, ja pole hingehinnaga ka!

  • Avatar
    Vasta Y 13. jaanuar 2022 at 23:49

    Seal samal TALI lehel must seebidosaator olemas. Väga minu maitsele vannituba. Eriti armastan seda kandilist vanni.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:56

      Jaa on küll, aga see nii kallis 😀 Ei raatsi krt.

  • Avatar
    Vasta Nimi 13. jaanuar 2022 at 23:21

    Liivakast on eriti lahe, alguses ei saanud aru, mis pagana asi see seal nurgas on aga suuremat pilti vaadates lõpuks koitis 😀
    Huvi pärast, mitu liivakasti sul sellise karja peale on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:57

      Kolm 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. jaanuar 2022 at 23:15

    Väga stiilne 🙂 Lemmik on need rohelised plaadid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:58

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Katariina 13. jaanuar 2022 at 23:05

    Väga, väga ilus vannituba!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:59

      aitäh! ❤️

  • Avatar
    Vasta K 13. jaanuar 2022 at 22:14

    Soovitan sellist prügikasti: https://www.kaubamaja.ee/et/zone-prugikast-23x29cm-h0346300

    Endal on ja väga rahul olen sellega – kvaliteetne ja näeb ilus välja

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:01

      Nii ilus jaa, aga krt kallis, ma lampi ei raatsi :DD

  • Avatar
    Vasta Tikker 13. jaanuar 2022 at 21:52

    Hahaha, mul tuli selle peale kunagine vannitoa säästuremont meelde… 😀
    https://tikriblogi.net/2014/02/15/vannituba-enne-ja-nuud/

    Kui praegu pilte vaatasin, siis su vannituba oli enne ju iseenesest korralik, aga valge on nii kuradi steriilne ja kõle! Ja paigutus just ka kõikse parem polnud. Hall pole väga minu teema, aga isegi see ei häiri siin, sest nii super on üldmulje 😀 Selline rohekas toon on ka üks minu suuri lemmikuid. Dušinurk on nii äge! Sul sinna ette pole kavas klaasi panna? Ei pritsi?

    Mahuks mul ka vannituppa taimi… See puu on nii äge sul.

    No ja muidugi KASSID, teevad iga pildi veel mõnusamaks 🙂

  • Avatar
    Vasta P. 13. jaanuar 2022 at 19:19

    Ei tea, mis steriisest ujulapesuruumidest siin millalgi räägiti. Just väga stiilne, aga samas ka hubane. Lihtsalt ILUS! Silm puhkab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:06

      Aitäh sulle!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. jaanuar 2022 at 18:29

    Need rohekad duššiplaadid jäid silma juba alleebra maja ehitusest. Temal on küll teistpidi pandud. Aga no nii ägedad ja annab kuidagi seda efekti. Samas pole liiga kriiskav. Tõesti mega hästi välja kukkunud vannituba 👌🏻

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:07

      Jaa, ma temalt saingi šnitti 😀

  • Avatar
    Vasta H 13. jaanuar 2022 at 17:44

    Pesumasina ette saaksid panna sarnase ribidest ukse/seina nagu sul esikus. Siis saad ka mõned riided restile kuivama jätta (mis kuivatit ei talu) ning siis ei kriibi miski silma.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:09

      Ma ei kujuta ette mismoodi sa seda mõtled, näita pilti 😀

  • Avatar
    Vasta K.D 13. jaanuar 2022 at 17:39

    Mul see ja ma väga rahul. Köögis kasutan seda nõudepesuvahendi jaoks ka – näeb tuusam välja kui fairy 😎
    https://www.jysk.ee/nyhammar-seebidosaator-106282-ee.html

    Ps: üli äge vannituba 💚

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:10

      oooo! Ja see hea odav ka 😀 Tellin!

  • Avatar
    Vasta A 13. jaanuar 2022 at 17:32

    Seebidosaatoritest hakkas kunagi selline silma – https://www.sinsay.com/ee/et/2686j-99x/dozownik-do-mydla-si
    Ei tea küll kvaliteeti, aga must vähemalt 😀

    Muidu väga stiilne ja ilus vannituba 😍

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:10

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta H. 13. jaanuar 2022 at 16:57

    Millegipärast tundub mulle algusest peale see tumeroheline nagu nukumööblina ja mu aju ei suuda kuidagi leppida teadmisega, et see on täissuuruses ja päris 😀 Ja see dushinurgasein on muidu hästi ilus aga mõtlen, et kas nende vuugivahede puhastamine liiga tüütu pole? Nende suuremate plaatide eelis, mis ka praegu väga popid, on ju muidu just see, et vähe vuuke ja praktiline.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:13

      Hahaha, mul oli endala alguses sama tunne – ilmselt sp, et see sein nii suur ja siis mööbel tundub selle kõrval pisike 😀
      Vuukidest – ma ei tea, ma pole kunagi neid puhastanud 😀 mismoodi ma seda tegema peaks v miks 😀

      • Avatar
        Vasta H. 14. jaanuar 2022 at 15:17

        Hambaharjaga hakkad küürima neid 😀 No vuugid lähevad ju tavaliselt ajaga koledaks, Männikul elades, kui seal veel valged plaadid olid, sa kunagi blogis kurtsid ka, kuidas ükski vahend ei aita ja üritasid muudmoodi korda saada, isegi mingi video oli sellest 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 15:56

          okei see on tulevikumallu probleem, mitte minu 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 13. jaanuar 2022 at 16:56

    Ilusa ja soodsa musta seebidosaatori saad IKEAst:
    http://www.ikea.ee/et/products/50498889. Üleni keraamiline.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. jaanuar 2022 at 16:01

    Tahtsin juba küsida, et kas nii suure perega tüütu/ebamugav pole, kui wc ja vannituba koos. St oleks endal kodus vaja vannitoa remont teha ja ruumi parema lahenduse mõttes peaks need 2 ruumi kokku panema, aga..ma ei taha, tundub jube ebamugav. Aga noh, jõudsin lugemisega “väikese wc” juurde.
    Igastahes paistab, et oli ootamist väärt. Väga ilus vannituba 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 16:04

      Ühega oli natsa kehva jah, aga sai hakkama küll. Kahega siiski tunduvalt ugavam 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. jaanuar 2022 at 15:46

    Dušinurk meeldib väga. Ja kraanikausikapp ning kraanikauss ka – nii kassidega kui ka ilma. Meeldib, et vann on, aga selline ekseplar ei oleks vist olnud mu esimene valik. Vähemalt piltide pealt. Ei meeldi see tsemenditud sein (vb päriselus on ilusam) ja neoonlamp ei meeldi üldse.

    Minu enda vannituba on väga nukker sinu omaga võrreldes muidugi. Nii on, nagu sisse kolides sain (üle kuue aasta tagasi). Ise pole saanud/jaksanud seal midagi teha, mis oluliselt olukorda muudaks. Ühe kapi ostsin juurde ja seinale pisikese radika, uue prill-laua ka (juba teise tegelikult). Kõige kohutavam, et mul on dušikabiin, selline, millel on valgusti sees ja raadio ka 🙂 Mu tuttavale autistist lapsele meeldis selle kabiiniga muidugi teleporteerimist mängida. Aga tahaks, kuna suuruselt vann ei mahu, et põrandal oleks äravool ja ümber saaks panna kardina, tekstiilist. Seda vahetades saab kohe toale uue ilme. Aga noh – vesi on ja soe ka, pesta saab ja wc pott ja pesumasin ka on ja töötab – elementaarne ju tegelikult olemas. Vaip mu vannitoas meeldib mulle väga, tumedam hall, Prismast ostsin, nagu paksud narmad. Palja jala all hästi pehme ja mõnus. Kassile ka meeldib see vaip – kohe kui ligi saab, keerab krussi. Sinu seltskond ei käkerda vaipadega? Minu oma näiteks ei huvitu jooksvast veest…

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:31

      Haha, eks see ole nii jah, et igale oma. Mulle just see vann ja silt meeldivad, aga õnneks peangi vaid mina nendega elama 😀 Vaiba suhtes – oojaaa, see vedeleb kogu aeg kuskil nutsakana nurgas 😀

  • Avatar
    Vasta K 13. jaanuar 2022 at 15:36

    Tõesti stiilne vannituba sul nüüd 🤩 väga meeldib see tumeroheline mööbel. Üldse sul terve kodu väga ilus! Kassipildid lõpus on väga ägedad 😄

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:48

      Kassid on jah kirss tordil :D!

    • Avatar
      Vasta Sirly 13. jaanuar 2022 at 22:26

      Kõik on superilus!

      • Mallu
        Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:01

        ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. jaanuar 2022 at 15:34

    Väga ilus vannituba. Täpselt minu maitse 😀 Seal ainult istukski.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:49

      Haha, sama! õnneks on sinna päevas päris mitu korda asja 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 13. jaanuar 2022 at 16:17

        Kõik on tõesti väga ilus ja hästi läbi mõeldud ja eelmisest nagu öö ja päev.
        Mõte oleks äkki paigaldada tehnika ette kogu seina ulatuses liuguksed, mis saaks siis üle kleepida vms sellise tooniga nagu ise soovid… ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 16:18

          liuguksed oleks hea idee, aga ma ei tea, kas need odavamad oleks 😀

          • Avatar
            MP 13. jaanuar 2022 at 16:53

            Aga ehk on mingid kardinad parem idee selle kogu tehnika ette? Odavam ka ma arvan. Mingi toru ilus must vms ja siis sinna riputada kardinad, mis sobituksid ruumiga ja siis ilmselt peaksid need vastama vannitoa tingimustele ja olema ka niiskuskindlad? Või see pole nii hea ja ilus vaadata idee?

          • Mallu
            Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:16

            Hmmm…. Kardin vist nagu absull ei passiks? Ei kujuta ette samas ka 😀

  • Avatar
    Vasta m 13. jaanuar 2022 at 15:33

    Kuna ma otsin just praegu endale alates 4-toalist saunaga korterit, siis on natuke kurb näha, et keegi sauna välja lõhub. Sellegipoolest on tulemus superilus, ma ikka ei saa üle nendest dušinurga plaatidest. Väga lahe tulemus igal juhul!

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:50

      Mul jälle pole üldse kurb, sest ma pole üldse saunainimene, ei ole ka lapsed selle harjumusega kasvanud. Ja selle jaoks, et kord aastas saunas käia kolm minutit ma küll head vannitoaruumi raisata ei tahtnud 😀

      • Avatar
        Vasta J. 13. jaanuar 2022 at 16:34

        Mis hinnaga Tõnis su vannitoa ära remontis ja mida täpselt selle raha eest tegi?
        Endal ka plaanis teha, seetõttu uurin maad.

        • Mallu
          Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:20

          Mmmm, ma peast ei mäleta, mingi viiekas? Aga no ta ei teind algusest peale ka, esimese töömehe summadega veel vaidleme 😀

    • Avatar
      Vasta M. 13. jaanuar 2022 at 18:36

      Praeguste elektri hindadega ei kütaks küll seda sauna keegi 😁

      • Mallu
        Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:07

        Niisama külmas saunas ka hea istuda 😀

    • Avatar
      Vasta Nimi 13. jaanuar 2022 at 23:17

      Ja mind ajab kuulutusi sirvides oigama, kui järjekordset “eksklusiivne SAUNAGA korter” kuulutust näen. See ei ole boonus, see on raisatud ruum mu jaoks, hinnast peaks maha võtma selle eest 😀 Aga inimesed ongi erinevad ja erinevate soovidega.

      Vannituba on üliilus, eriti meeldib duššinurga kivi.

      • Mallu
        Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 10:58

        Mul oli sama tunne, kui ise kuulutusi lappasin 😀 No ei taha sauna 😀

  • Avatar
    Vasta R 13. jaanuar 2022 at 15:32

    Sa võiksid lasta panna sellise seebidosaatori mis on nö sisseuputatud.Väga mugav !Me panime sinna coca 0,5 pudeli, et jaguks kauemaks;)

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:50

      Ei ma ei taha oma kappe lõhkuda 😀

  • Avatar
    Vasta Elis 13. jaanuar 2022 at 15:25

    Veryy pretty vannituba! 😍

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:50

      Aitäh! 😍😍

  • Avatar
    Vasta Liisukas 13. jaanuar 2022 at 15:19

    Nagu ma ka juba varasemalt olen ütlend, siis see vannituba on äge!!! Ja nüüd ma saan aru küll, miks ta nii suur on, ma varem ei pannud tähele, et seal saun oli. Mulle sümpatiseerib hall värv ja no roheline on üldse väga popp, see annab su korterile mõnusa “miski” juurde. Detailides olen mina ka kapriisne, kui olen mingit asja ette kujutanud kuidagi, siis ümber veenda on raske – et kui peab dosaator olema üleni must, siis nii lihtsalt on. Ma oma vannituba ei presenteeri 🙂 elan üürikas, siin pole pointi suuri muutusi ette võtta. Tapeedi vahetasin kahes toas ära ja igasugu liistud vahetasin terves elamises ära, aga midagi suuremat ma ette ei võta, sest ei tea isegi, kaua ma seal pesitsen.
    Sina aga kaifi oma elamist, see on tõesti mõnus ja mugav, ja mis põhiline ühe kodus juures – sinu enda moodi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:51

      Jaa, see saun oli siin ikka päääris suur! Aga nüüd on selle võrrra rohkem vannitoas jalutada 😀

  • Avatar
    Vasta Maarit 13. jaanuar 2022 at 15:17

    Ülejäänud korter meeldib rohkem. Vannituba kuidagi hektiline( vb et kolm erinevat seina). Aga maitse üle ei vaielda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:51

      Mul oli just vastupidi, et vannituba tundub nii ilus, et nüüd vaatan ülejäänd korterit ja olen nagu… meeh 😀

  • Avatar
    Vasta Maria N 13. jaanuar 2022 at 15:07

    Lisaks küsin: millal Wagenkülli spa välja loosid? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:10

      oii, see juba ammu välja loositud! ma enamasti ei jõua neid kõiki kuskil välja kuulutada, saadan teavituse lihtsalt võitjale ja loosi korraldanud firmale edasi ja siis nad omavahel tegutsevad edasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria N 13. jaanuar 2022 at 15:07

    Väga ilus! Rohelised plaadid on lemmikud! Musta dosaatorit võid saada Home&You (mitte segi ajada Home4you) poest. Roccas ja Ülemistes neil pood, epood on ka.

  • Avatar
    Vasta Vaike 13. jaanuar 2022 at 15:02

    Need dosaatorid. Kui muidu isegi võiks leida sellise mis mulle meeldib (rustikaalne/vanaaegne/must), siis see kuradi pump on seal otsas alati roostevaba kilav kole junn!

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:10

      JAAAA! Miks nagu? 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 13. jaanuar 2022 at 16:20

        Musta sprei värvi ja asi tehtud.
        On ju olemas nii matti kui ka läikivat. Siis saad kõik mustaks värvida mida vaid soovid. Ostad lillepoti nt mille kuju meeldib ja õues spreid üle .. 😃

        • Mallu
          Vasta Mallu 14. jaanuar 2022 at 11:21

          sprei kulub ju kohe maha 🙁

  • Avatar
    Vasta V 13. jaanuar 2022 at 14:59

    Mulle väga meeldivad need kassidega pildid. Selliseid võiks igale postitusele lisada. Muidu väga äge tänapäevane vannituba. Kõike samamoodi täpselt ei teeks ise, aga palju elemente võtaks kaasa omalegi ja kui külas käies oleks selline vannituba, siis superäge.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 15:11

      Haha, kassideta jah ei õnnestu midagi teha ja ausalt öeldes nad ongi enamikel piltidel esindatud 😀

  • Avatar
    Vasta Mirru 13. jaanuar 2022 at 14:50

    Minu mõtted seoses majapidamisnurgaga oleks sellised, et ehk keegi oleks nõus tegema pesumasinale ja pesukuivatajale ümbrise (paned nagu suurde riiulisse need) ja boilerile ka ümris, aga ette uks. Sobiks vb samas stiilis, nagu koridoris see ilus vahesein.
    Muidu on väga ilus vannituba 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. jaanuar 2022 at 14:54

      Jaa, täpselt seda tahtsingi, aga see maksabki tonni 😀