KODU LAPSED Lasteasjad

room tour, aka welcome to meie lastetuba

13. aprill 2020

Üks vaataja Youtube’is pakkus välja, et ma võiksin ühes videos oma maja näidata, aga sellest oleks vist 9 aastat pikk video tulnud. Seega otsustasin kasuliku ühendada… huvitavaga (ok, ma ei tea, kui huvitav on vaadata ja kuulata kellegi heietusi tema lastetoast) ja ma koristasin selle pagana toa ära ja filmisin siis üles. Pilte olen siin blogis ennegi küll ja veel näidanud, aga nagu minu puhul ikka, siis üsna tihti siin asjad muutuvad, seega selle aasta kevadel on olukord selline.

Üks asi, mis JÄLLE muutus, on laste voodid. Kuigi printsessikad olid igati ägedad, siis Mari mahtus sinna hädavaevu ära (voodi oli 140 ja Mari ise juba umbes 128 cm) seega vahetasime mõlemad välja. Ma oleks NII tahtnud Suwemi kolmekorruselist nari, aga olgu neetud see maja ja kaldlaed, sest mul ei oleks see mitte kuskile ära mahtunud. Korraks vaatasime ka seda majavoodit, aga ka selle kalle oleks täpselt paar sentimeetrit natukene vale olnud. Seega jäime klassikaliste 90×200 voodite juurde, mis oli kõige rahakotisõbralikum ja ilmselt ka kõige kauem kasutatav variant. Nende voodite juurde soetasime ka veidi “lisavarustust”, ehk siis ühe voodikasti, kus hoida lastetoa voodipesu ja ühe voodi sisse lisavoodi raami, ehk siis kui keegi lastele kunagi külla tuleb, või Marta suvatseb mu külje alt ära minna, siis saab sinna minna.

Koos uute vooditega ostsin lastele ka uued tekid-padjad-linad-voodipesud (aprillis on ale). Eks neid mõne aja tagant on hea välja vahetada, olid teised kuidagi luduks läinud ajaga. Tegin saatusliku vea ja lasin lastel ise voodipesu valida, ma oleks pidanud teadma, et ega nad midagi neutraalset ei vali, haha. Aga okei, nende tuba, ise teavad. Valitud sai loomulikult Lotte voodipesu. Ja kelle lastel veel õnnetusi juhtub, siis ma soovitan täiega NEID madratsikatteid. Need muuseas pole ainult lastevooditele must have, meil enda voodis ka. Eriti peale beebi saamist, kus sa lekid igast võimalikust kohast piima ja muid asju ja ei taha oma voodit ära rikkuda, haha. Ma tean, et need veits kallid, aga need on pehmed, ei krabise, hoiavad su madratsit ja ei leki!

Mis veel uut on, Kuma saatis lastele uued postrid ka ja need on täielik hitt. Muidu on vist postrite point niisama seinal ilus olla, aga need õpetavad loomi ja linde ja tähestikku, Mari mängis eile koos Lendega nendega üli pikalt. Teda praegu megalt huvitavad igasugused tähed ja värgid, seega üli hea on just lapse huvi ajal asjadega tegeleda. Mõnda aega tagasi ei tahtnud ta neist kuuldagi. Igatahes on postrid armsad, õpetlikud, ilusad ja tulid koos selle raami värgendusega koos, et saime kohe seina panna.

Tähestiku poster loomadega (LINK)


Loomaposter (LINK) ja linnuposter (LINK)

Sry kehvade telefonipiltide eest, mul oli too päev kaamera aku tühi ja põhirõhk oli siiski videol, seega peate hetkel nii leppima. Paremaid pilte toast nägite SIIT postis, kus ma näitasin Lelunurga kraami lastetoas. Need asjad endiselt suur hitt, köögile on lisandunud veel magnetimängud, mida ka videos lähemalt tutvustan. Ps! Kood mallukas annab kuni 19.04 lausa 20% soodukat ka, kui kelllegi midagi vaja soetada 🙂

Vot, pikka juttu enam ei tee, sest video on näete siin:

Kes Youtube’ist viitsis video ära vaadata, siis näeb, et seal lõpus on kõikidele Youtube’s kommijate vahel loosimiseks äge komplekt ja ma ei saa ju oma blogilugejaid diskrimineerida, seega sama komplekt läheb loosi ka siin: Madratsidvoodid poest 50€ kinkekas, 3 erinevat Kuma postrit lastetuppa (omal valikul) ja lisaks üks Lelunurga magnetmäng. Et osaleda, räägi postituse all kaasa ja nädala pärast hõikan võitja välja 🙂

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar